VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 19., hétfő 11:13

Gondolom marad, száuszgét is maradt.. A spanyolok kineveztek egy kamu edzőt..nem lesz itt változás. :lol:

Franciák mindig is jók lesznek, olyan merítési lehetőség van ezekből az Upamecano, Csucsu, Kolo Muani féle max fizikumu emberekből, hogy az mindig elég lesz. Aztán persze kellene néhány ész is a csapatba vagy a padra, nem lehet mindig izomból nyerni. Bár ha kolo muani berúgja a ziccert msot arról beszélnénk, hogy mennyire takaréglángon is megnyerték a vb-t és címet védtek.
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. december 19., hétfő 11:10

reeed_ati írta:Dösampot leváltják amùgy?
dehogy váltják, pár napja hosszabbítottak vele 2024-ig. :lol:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. december 19., hétfő 11:06

Engem továbbra is az dühìt, hogy nem láthattam együtt a Benz-Bappa párost, pedig ott aztán lett volna bugi, meg finomságok.
Tudom tudom zsiru hasznosabb, meg vele jobban megèrti magát.. :lol: :fpalm:
Dösampot leváltják amùgy?

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 19., hétfő 10:54

Jatszhat akarhogy, amig nem mondja ki, hogy hibazott a hosszabbitassal ezt a nyarat nem lehet elfelejteni neki. Ahhoz kellene egy nyilt es oszinte vallomas, meg jo par remek meccs a mezunkben. Addig kiskocsog marad :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. december 19., hétfő 10:45

'shutterisland írta:
shutterrel nekem nincs bajom, csak nem tudja mikor kell csendben maradni.
hat nem tudom, szerintem nem cintanyert csapkodva jottem oromkodni es nem egy clasico vagy real bl kieses utan, hanem egyetlen argentin fankent a forumon en is irtam par sort kulturalt hangnemben arrol, mit adott a meccs, ha valaki ezt a szivere veszi, akkor sajnalom.
en akkor is itt voltam, mikor gratulalni kellett, mikor nektek voltak nagy esteitek, mikor benzi aranylabdat kapott es paran megkonnyeztetek.

no mindegy, en ezzel reszemrol lezartam a vb-t.
boldog karacsonyt. :)
Szerintem inkabb az volt a gaz abban a kommentben hogy kicsit alszenteskedve beirod hogy hat ez nem dontott el semmit a cr messi vitaval kapcsolatban. Kovetkezo bekezdesbe meg hogy sok kerdojelet atirt ez pontra, es orulsz hogy amiert evekig kardoskodtal az revbe ert.
Ami kicsit ellentmondasos szerintem. Ugyhogy tolem ezert ment a minusz.

A vb ahogy a donto elott is irtam nekem nem tetszett, elvette a hangulatot az h minusz van kint, a delurani meccsen mar sotet.. ezt nem ilyenkor kene. Emlekezetes meccs nem volt ahogy nekem gol se nagyon, berobbano jatekos se.. aztan jott kylian es leutanozva rodrygot 90masodperc alatt vert kettot. Sajnalom magat a francia jatekosokat de dosamp megerdemli amit kapott. Tegnap nem kolomuaninak kellett volna beallni, aki amugy oriasi harcos volt hanem karimnak, es ez csak az oreg didier makacssaga. Az egesz ugyanaz olt mint 06ban akkor a torpe barthez ment buffon ellen gyakorlatilag fikarcnyi eselye se volt, ahogy tegnap ha llorisnak 50 tizenegyest lonek akkor se fogott volna meg egyet sem. Latszott a mentalitasan, ahogy ott allt csipore tett kezzel es varta hogy gyertek alazzatok meg. De ez a martinez ritka irritalo egy fazon, mar csak a katalan meg hianyzik, vagy hogy kideruljon hogy a lamasian nevelkedett..
Mbappe meg nalam szintet lepett, ket vb donto, 4 gol es 23 eves. Remelem mostmar mindenkinel levetkozte a tescos henry szerepkort. Minden megbocsajtva, elfelejtve reszemrol. Mert ekkora clutch playernek aki igy tudja kezelni a nyomast, annak itt a helye. Es engem nem erdekel h mennyi penzert.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 19., hétfő 10:39

Itt az a baj hogy te es a tobbi barcas, azok is akiket szemelyesen ismerek, nem argentin drukkerek vagytok hanem Messi. Ezzel a patlany legalja bandaval nem lehetszimpatizalni, csak ha olyan suttyo vagy mint ganxta. Ugyan az mint az atletico, semmi, az eg vilagon semmi nincs ami miatt szimpatikusak lehetnek. Kispadba vagy kozonsegbe rugott labdak. Folyamatos trashtalk jatekosokkal nezokkel.

Az meg ami ment a vb n es ahogy toltak az argentinok szekeret, az is csak nektek nem egyertelmu. Akartak? Igen. Megerdemelt? Igen. Mindenki mas szar volt? Igen. Egyenlosegben mas lett volna a vb az argentinoknak? Sanszos. Ennyit a vb rol.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 19., hétfő 10:28

shutterrel nekem nincs bajom, csak nem tudja mikor kell csendben maradni.
hat nem tudom, szerintem nem cintanyert csapkodva jottem oromkodni es nem egy clasico vagy real bl kieses utan, hanem egyetlen argentin fankent a forumon en is irtam par sort kulturalt hangnemben arrol, mit adott a meccs, ha valaki ezt a szivere veszi, akkor sajnalom.
en akkor is itt voltam, mikor gratulalni kellett, mikor nektek voltak nagy esteitek, mikor benzi aranylabdat kapott es paran megkonnyeztetek.

no mindegy, en ezzel reszemrol lezartam a vb-t.
boldog karacsonyt. :)

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. december 19., hétfő 10:26

lordgabi írta: d
A best tényleg nagy megtiszteltetés, ezzel mintegy önmaga mellé, vele egyenrangúvá emelte Messit az emír.
:shifty:
[/quote]

Távol álljon tőlem, hogy a törpèt vèdjem, de amìg messi kemènyen megdolgozott azèrt, hogy idáig eljusson, addig az arab mit tett azèrt, hogy emìr legyen? :hmmm:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 19., hétfő 10:23

Ne vedd magadra shutter, pont az ilyen buzis kommentek miatt nem akartam, hogy leo világbajnok legyen :mrgreen: :mrgreen: , nem gondoltam volna, hogy a másik oldalról te kezded majd el..

Full kisebbségi komplexus, hogy ez a cím döntött az ő kapcsán bármiről is. Kivételes képességű játékos. fact.. A legnagyobbak között a helye. fact. De ha szerinted/akinek ettől a vb címtől került a felső polcra.. Eddig akkor hol volt?

Ilyen alapon akkor ZZ és 'Dinho nagyobb kecskék, mert előbb csinálták meg a vb, eb, bl, copa, younameit győzelmeket (sőt, akkor ZZ kérdés nélkül, mert ő hamarabb :D :D).

Hogy tudása alapján benne volt, hogy végül valahogy vb győztes legyen, egyértelmű. De nem igazol ez a pipa a vb-cím checkbox-ban nálam semmit.. Képességei alapján semmi baj nincs ezzel, nálam a hogyan miatt bűzlik az egész.. Kicsit dél-kórea 2002 feeling van, szvsz ott is nyíltan csaltak, itt a többiekre hagyatkozom, hogy itt is, mert nem néztem ezt a sz@r vb-t :D :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 19., hétfő 10:16

Blatter inasaként húzigálta a melegített golyókat
:lol: :lol: :lol:

ez a messi dolog, mint amikor beöltözteted a retardált vizfejű 8 eves gyerekedet - aki még mindig babakocsira van kényszerulve - mini darth vadernek, a tulmeretezett sisakkal, meg a 140 centijevel. :D
thereisonly1ronaldo

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. december 19., hétfő 10:09

Közben megfejtették mi volt az a köpeny:
A KÖNTÖS NEVE BEST (ANGOLOS ÁTÍRÁSSAL BESHT), ÉS KATARBAN A MINDENNAPOKON KIZÁRÓLAG AZ URALKODÓ HORDHATJA, az ország nemzeti ünnepén azonban a miniszterek és az emír kitüntetett vendégei is magukra ölthetik a díszes lebernyeget.

Mármost, a 22. világbajnokság döntőjének napját úgy időzítették, hogy éppen december 18-ra essen, az ország nemzeti ünnepére.

A best tényleg nagy megtiszteltetés, ezzel mintegy önmaga mellé, vele egyenrangúvá emelte Messit az emír.
:shifty:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 19., hétfő 10:07

Ami azt illeti elég gyengén szerepeltek a játékosaink, Tchua, Rodrygo kihagyta a sorsdöntő 11-eseket, Vini, Valverde eléggé eltűntek, Modric megint kipurcant.
A góllövő listán kb. alig van játékosunk, nem is tudom Vinin kívül szerzett Realos gólt a VB-n? Nem véletlen hogy a támadó szekciót kellene megerősíteni.

Másképp az egész VB egy hányadék volt a 3-szorosan korrupt FIFA maffiával az élen (Zelenszkyt sem engedték beszélni), kíváncsian várom hogy meddig tűrik ezt a tagországok, de gondolom amekkora birkák bármeddig is.

Ez az amfetamin vigyorú Infantino már akkor gyanús volt, amikor Blatter inasaként húzigálta a melegített golyókat a mindenféle sorsolásokon, és nagyobb maffiozo lett mint a mestere.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 19., hétfő 10:03

nmate írta:
Realista24 írta:Shutter argentin? :mrgreen:
Nem arra értettem, hanem arra a sok twitter videóra, bappézés az öltözőben, meg ilyenek. shutterrel nekem nincs bajom, csak nem tudja mikor kell csendben maradni. :mrgreen:
hehetheoriginal írta:régen csak magyar bajnokik voltak ilyenek
Hát, ezt megmagyarázhatnád, mert a mai foci minden csak nem régi magyar bajnoki :lol:

Most olyan, mintha minden edző Mourinho lenne, csak a célfutball megy. De hát ez hozza a pénzt, nem az, hogy szőkére festett labdazsonglőrök dekázgatnak a szögletzászlónál, aztán nem futnak vissza védekezni.
ugy ertem utoljara kb 15 eve voltam egy fradi ujpesten es konkretan 3 egymas utani passz nem sikerult egyik csapattol sem. na es nem azert, mert annyira egymast hibara kenyszeritettek volna.
nyilvan ma mar megy a betanult sablon es mozgasok, az alapveto labdakezelessel sincs baj, de annyira unalmas nezhetetlen, hogy igy meg jobban kijon, amikor a kb 5 db ertelmes tamadojatekos a vilagon kicsit megrazza magat es mutat valami extrat.
lehet a magyar fotball nem jo hasonlat, de szamomra nezokent - bar mas iranybol - de ugyanolyan lofasz nulla elvezeti ertekkel bir mindketto.
A német nevű argentin dédipapák átka fogott a francia csapaton a 11eseknél.
Nem volt itt semmiféle FIFA összeesküvés.
tehát te is hiszel a teóriaban, hogy a fél náci karhatalom argentinaban élte le nyugalomban, boldogsagban a hatralevo eveiket :lol:
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 19., hétfő 10:01

ziro4vr írta: Lol hát nehogymár ne lehessen a másik fejébe mászni, ezért kurvul el a foci mert a sok gyengelelkűt (brazília pl?) meg lehet zavarni ilyenekkel. Egy vb kieséses meccs legyen kemény, mindig is olyan volt. Persze van ami már netto parasztság, pl paredes kibikázza a kispadra, de a beszólogatás..hát aki ezt nem viseli el az sakkozzon. :lol:

Btw az tényleg vicces jelenet volt amit írt valaki, tegnap sima fault az argentín 16-osnál, bíró néz, hunyorít, látja Messi van a földön..akkor szabadrúgás kifelé. :lol: És a gyökér infantilisék még rá is játszanak erre ezekkel a nyilatkozatokkal. Olyan magas lovon vannak, tényleg azt hiszik bármit megtehetnek.
Aki szerint nem lehet hergelni a másikat, az pont olyan gyenge, mint tegnap a franciák. Ilyenkor vissza kell baszni meg pofázni vagy félre tenni az egészet és jól elkenni a szájukat, aztán utána lehet mondani, hogy most pofázzal faszarcú.

Egyik sem ment tegnap a franciáknak.

A FIFA megundorító, Blatter leváltása is csak formaitás volt, ez jól látszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 19., hétfő 10:00

A német nevű argentin dédipapák átka fogott a francia csapaton a 11eseknél.
Nem volt itt semmiféle FIFA összeesküvés.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. december 19., hétfő 9:56

Realista24 írta: Shutter argentin? :mrgreen:
Lehet o Ganxsta eltitkolt gyereke :mrgreen:

A FIFA meg az arabok jol kisakkoztak vegul hogy az maradjon meg az emberekben ahogy Messi papat kecskeve koronazzak a palyan.
Az elcsalt rendezesrol meg a meghalt munkasokra, vagy a szurkoloi fahazakra nem nagyon fog emlekezni senki par het mulva.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 19., hétfő 9:46

Lol hát nehogymár ne lehessen a másik fejébe mászni, ezért kurvul el a foci mert a sok gyengelelkűt (brazília pl?) meg lehet zavarni ilyenekkel. Egy vb kieséses meccs legyen kemény, mindig is olyan volt. Persze van ami már netto parasztság, pl paredes kibikázza a kispadra, de a beszólogatás..hát aki ezt nem viseli el az sakkozzon. :lol:

Btw az tényleg vicces jelenet volt amit írt valaki, tegnap sima fault az argentín 16-osnál, bíró néz, hunyorít, látja Messi van a földön..akkor szabadrúgás kifelé. :lol: És a gyökér infantilisék még rá is játszanak erre ezekkel a nyilatkozatokkal. Olyan magas lovon vannak, tényleg azt hiszik bármit megtehetnek.
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 19., hétfő 9:45

nmate írta:
dzsi91 írta: Amúgy ezzel tényleg kezdhetnének valamit ,hogy a kapus meg az ellenfél játékosai hergelik a tiziknél a rúgókat. Én ilyet azért ezelőtt nem sokat láttam, mármint volt 1-2 eset de hogy szisztematikusan csinálnák olyat nem. Holland argentínon meg ami tegnap volt azért túllépett egy határt.
Aki az ilyen szintű mentális hadakozást nem bírja, ne legyen top focista. Ne már, hogy ne lehessen belemászni az ellenfél agyába... aki hagyja az szart sem ér, nem való a felső szintre, veszítse is csak el szépen a tizipárbajt.

Be kell lőni a ficakba, aztán az arcába lehet nevetni.
Miért? Nem elég mentális az ha csak simán odaállsz és vagy belövöd vagy nem? Ez a 8szor eldobom a labdát előle meg elkisérem a rúgót a 11es pontig és pofázok neki dolog már egy másik véglet.

Nem azt mondom, hogy pl a kapus nem mutogathat , hogy iderúgd stb hanem ez a gusztustalan arcbamászás azért már sok és rossz nézni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. december 19., hétfő 9:41

dzsi91 írta: Amúgy ezzel tényleg kezdhetnének valamit ,hogy a kapus meg az ellenfél játékosai hergelik a tiziknél a rúgókat. Én ilyet azért ezelőtt nem sokat láttam, mármint volt 1-2 eset de hogy szisztematikusan csinálnák olyat nem. Holland argentínon meg ami tegnap volt azért túllépett egy határt.
Aki az ilyen szintű mentális hadakozást nem bírja, ne legyen top focista. Ne már, hogy ne lehessen belemászni az ellenfél agyába... aki hagyja az szart sem ér, nem való a felső szintre, veszítse is csak el szépen a tizipárbajt.

Be kell lőni a ficakba, aztán az arcába lehet nevetni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 19., hétfő 9:37

Amúgy ezzel tényleg kezdhetnének valamit ,hogy a kapus meg az ellenfél játékosai hergelik a tiziknél a rúgókat. Én ilyet azért ezelőtt nem sokat láttam, mármint volt 1-2 eset de hogy szisztematikusan csinálnák olyat nem. Holland argentínon meg ami tegnap volt azért túllépett egy határt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: