Nem fekete es feher ez, mert sok szempont van, amelyek kozul egy is eleg lenne ahhoz, hogy kirakjak, ha akarjak.hehetheoriginal írta: Sztem ezt nem ilyen egyszeru, nem ilyen konnyu es fekete feher, csak a rasszizmusra rahuzni.
A gnom 110 centis kisember valbuena esete ota az evek soran sztem annyi mindent vagtak egymas fejehez döcsamppal meg a szovetseggel, ez jvoval összetettebb annal.
Ez meg, hogy döcsamp tul nagy jatekosnak tartja, es pont ezert latta inkabb megoldasnak, hogy inkabb nyugalmat akar, ez a legnagyobb edzoi hiba es gyengeseg beigazolasa.
Nekem benzema mindig ugy tunt, hogy egy normalis csapatjatekos, nem balhes, rendes gyerek, csapattarsai madridban mindenki komalta/szereti. Szoval inkabb hinnek annak, hogy ezt a francia szövetség baszta el, de hat minek keseregjek, hisz kikaptak a gecibe a vb dontoben
A szovetseg meg azt kapta tole, amit megerdemelt...raadasul eleg sokara jott tole csak reakcio, turelmesen vart. De mondom, ez nem csak Karim..szamos mas jatekost is eltakaritottak onnan ilyen vagy olyan okok miatt.
Erted, a franciak
Azt irjak nem csak DD, hanem Griezmann es Lloris is happy volt, hogy nincs Karim, mert igy ok lehettek a kulcsfigurak az oltozoben.