'shutterisland írta:
Pelének 3 vb cime van. Akkor ő az igazi goat nem? ha csak a vb cim szamit
szerintem meg inkabb mindennek az egyvelege szamit.
statok, eredmenyesseg klubszinten, egyeni elismeresek, a valogatottal is viritson valamit azert, hatasa a futballra es jo oreg hehefele eyestest, mint szubjektiv faktor.
nalam peldaul ezek miatt az elvek miatt zidane > fenomen es pele vagy maradona sem top 5.
Én tegnap inkább az argentinoknak szurkoltam, és most h Messi megnyerte velük a VBt, mostmár kiírhatom, hogy nálam Maradona meg top 10 se. Most 2 nápolyi bajnoki címre eg vbre meg 1 uefa kupára egyszerűen nem akarom azt hallgatni hogy minden idők legjobbja, meg 20 század focistája,.aztán közben kokóval pörgette magát az éjszakában. Nem igazán látom, hogy a sokkal gólerősebb, sérülésektől és epilepsziás rohamoktól terhelt R9 miért nem akkora mint Diego? Nem hogy nem akkora,.sokkal nagyobb. Diego Ronaldinhohoz hasonló. És azért a 70es évektől voltak Cruyffok meg Beckenbauerek, meg Pelék meg mittoém.. sokan. Inkább a kulturális hatása volt nagy, bizonyos csikánó körökben, akiknek ez tetszett. Manu Chao mondjuk írt róla egy jó dalt. De az is a csikánók alter mulatós nótása.
Így már legalább nem lehet védeni a mundér becsületét, hogy vb meg vb meg ez meg az. Hogy ne is legyen off. CR7 is nagyobb volt nála. Sokkal.
Ja a nagy argentin öröm mellett azért a teljességhez ezt hozzá kell tennem.