én csak mentem veled, te hoztad fel blattert, aki 2015 óta nem elnöke a fifánakBecks23 írta:4Rv írta:
mondjuk ennek némileg ellentmond az a 2013-as eset, mikor a fifa kitolta az aranylabda szavazás határidejét, ami hát akkor nem nagyon kedvezett másnak csak cr-nek..
Nyilvan lehet itt visszamenni meg jobban az idoben, akar 2010-ig, amikor Leo kapta az aranylabdat. Megerdemelte? Nem.
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ez az a blatter interjú amiben CR-t parancsnokként emlegeti és valamit beszól a hajára aztán bocsánatot is kér pár napra rá? Kellett a reflektor feny mert kozelgett az aranylabda szavazás
Som i Serem!
6oat
6oat
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne menj messzire.Becks23 írta:4Rv írta:
mondjuk ennek némileg ellentmond az a 2013-as eset, mikor a fifa kitolta az aranylabda szavazás határidejét, ami hát akkor nem nagyon kedvezett másnak csak cr-nek..
Nyilvan lehet itt visszamenni meg jobban az idoben, akar 2010-ig, amikor Leo kapta az aranylabdat. Megerdemelte? Nem.
hát a 6-7. aranylabdájához sem volt sok köze. Még ő is meglepődött
Inkább el lett halasztav 20-ban is nehogy más kapja mint messi...
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
4Rv írta:mondjuk ennek némileg ellentmond az a 2013-as eset, mikor a fifa kitolta az aranylabda szavazás határidejét, ami hát akkor nem nagyon kedvezett másnak csak cr-nek..Becks23 írta:
Sztem ez a goodboy inkabb Blattertol jott, amivel nyiltan elismerte kb. hogy Messit tolja a FIFA, amit addig csak sejtettunk/szobeszed volt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Vagy mikor Pep-et? Ő volt a gyökér, véletlenül sem Guardiola, aki eldobta a labdát... Akkor is, hogy lerohanta az egész Barca, az élen Valdes-szel, félpályáig kirohanva a kapuból!lestat írta: És emlékezzünk vissza CR mennyit kapott mert meglökte a sporit
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
mondjuk ennek némileg ellentmond az a 2013-as eset, mikor a fifa kitolta az aranylabda szavazás határidejét, ami hát akkor nem nagyon kedvezett másnak csak cr-nek..Becks23 írta:petiamadridista írta: CR7 sokkal fosabbul menedzselte önmagát.
Ez tény.
Messinek voltak paraszt dolgai a pályán, meg gyakran azon kívül, amikor ment a trashtalk, vagy a mezmutogatós gólöröm, labdakibikázás stb, de ilyen és ehez hasonló agyelszállásai gyakorlatilag majd mindegyiknek vannak. Mármint minden olyan jatékosnak akinek hosszú karrierje volt.
Messi nem goodboy, sose volt az. Viszont CR7 olyan fosul menedzselte magát sokszor, hogy főleg az angol, utána meg nyílván a katalán sajtó ráaggasztotta a bad boy jelzőt, így nyílvan ha van rossz fiú kell lennie jófiúnak is.
És akkor az nyílván az első számú rivális.
Szereposztás volt amit a média kreált, onnan indulva h CR7 egyszerűen fosul menedzselte magát ilyen szempontból.
Ez van.
Sztem ez a goodboy inkabb Blattertol jott, amivel nyiltan elismerte kb. hogy Messit tolja a FIFA, amit addig csak sejtettunk/szobeszed volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Becks23 írta:petiamadridista írta: CR7 sokkal fosabbul menedzselte önmagát.
Ez tény.
Messinek voltak paraszt dolgai a pályán, meg gyakran azon kívül, amikor ment a trashtalk, vagy a mezmutogatós gólöröm, labdakibikázás stb, de ilyen és ehez hasonló agyelszállásai gyakorlatilag majd mindegyiknek vannak. Mármint minden olyan jatékosnak akinek hosszú karrierje volt.
Messi nem goodboy, sose volt az. Viszont CR7 olyan fosul menedzselte magát sokszor, hogy főleg az angol, utána meg nyílván a katalán sajtó ráaggasztotta a bad boy jelzőt, így nyílvan ha van rossz fiú kell lennie jófiúnak is.
Szereposztás volt amit a média kreált, onnan indulva h CR7 egyszerűen fosul menedzselte magát ilyen szempontból.
Ez van.
Dehogy onnan jött. Csak ő mondta ki, de azért mert ez már előtte is benne volt a levegőben.
Angol sajtóból jött hogy CR7= nagyképűmocskosszemétállat. Erre tett rá a katalán sajtó, amikor mar ment a CR7 - Messi rivalizálás.
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
petiamadridista írta: CR7 sokkal fosabbul menedzselte önmagát.
Ez tény.
Ez van.
-
CR7 sokkal fosabbul menedzselte önmagát.
Ez tény.
Ez van.
Ez tény.
Ez van.
- Becks23
4Rv írta:most ez komoly? szidta a RÁKOS van gaalt? hogy vág a témába van gaal betegsége(amiből hálisten kigyógyult), netán azzal kapcsolatban tett megjegyzéseket messi? weghorstnak valóba beszólt, de nem emlékszem, hogy a holland anyját ilyen formában a szájára vette volna.lestat írta: Messi ugye nem egoista. Csak CR.
Egyik sunnyogva teszi a megjegyzéseket meg kibassza alabdát a közönségbe. A rákos Van Gaalt szidja majd a post match interju alatt elküldi a kurva anyjába a holland jatekost...
Légyszives ne tegyél ugy minta a törpe ne lenne egy egoista pökhendi pöcs
én sosem állítottam, hogy messi egy szent a pályán, ezt a jófiú témát is évek óta csak ti görgetitek. és de, szerintem baromi nagy különbség van ebben a tekintetben kettejük közt, cr igényli a figyelmet, és sokszor ő maga gerjeszti a feszkót saját maga körül, nem kell messzire visszamenni a unitedes válásig..
En CR-t a Unitedben pl. nem szerettem a palyan nyujtott viselkedese miatt. Amikor Madridba kerult azt gondoltam, hogy ok, akkor neki itt vege lesz, mert ezzel a viselkedessel kiutalja a kozonseg. Nem igy lett, borzalmasan pozitiv csalodas lett, vegul a kedvenceim koze kerult a szorgalma es eltokeltsege miatt. Mint irtam, Messi pedig full semleges volt nalam, a labdas-kozonseges sztoriig.
En CR-t pl sosem lattam ilyet csinalni meg a united-os idokben sem.
Messi undorito viselkedese azota nekem nagyon szembetuno, egy bocsanatkerest elereszthetett volna
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bagoly mondja4Rv írta:igényli a figyelmet, és sokszor ő maga gerjeszti a feszkót saját maga körül,
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
És emlékezzünk vissza CR mennyit kapott mert meglökte a sporit aki ugya vakon volt aznap isBecks23 írta:Nekem addig soha egy rossz szavam nem volt leomesszire amig oda nem kurta 1 meterrol teljes erobol a labdat a kozonsegbe. Azota ki nem allhatom, es ha meglatom mar ideges leszek. Minimum egy evre eltiltottam volna a focitol.lestat írta: Messi ugye nem egoista. Csak CR.
Egyik sunnyogva teszi a megjegyzéseket meg kibassza alabdát a közönségbe. A rákos Van Gaalt szidja majd a post match interju alatt elküldi a kurva anyjába a holland jatekost...
De ja nem bánnak velük másképp..CR meg is érdemli mert egosta fasz. Jézusom de vakon vannak itt páran.
Nem is érdemes folytatni mert ugye CR igényli a figyelmet!! Messi szegény csak véletlen kerül mindig középpontba
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
most ez komoly? szidta a RÁKOS van gaalt? hogy vág a témába van gaal betegsége(amiből hálisten kigyógyult), netán azzal kapcsolatban tett megjegyzéseket messi? weghorstnak valóba beszólt, de nem emlékszem, hogy a holland anyját ilyen formában a szájára vette volna.lestat írta: Messi ugye nem egoista. Csak CR.
én sosem állítottam, hogy messi egy szent a pályán, ezt a jófiú témát is évek óta csak ti görgetitek. és de, szerintem baromi nagy különbség van ebben a tekintetben kettejük közt, cr igényli a figyelmet, és sokszor ő maga gerjeszti a feszkót saját maga körül, nem kell messzire visszamenni a unitedes válásig..
- Becks23
Nekem addig soha egy rossz szavam nem volt leomesszire amig oda nem kurta 1 meterrol teljes erobol a labdat a kozonsegbe. Azota ki nem allhatom, es ha meglatom mar ideges leszek. Minimum egy evre eltiltottam volna a focitol.lestat írta: Messi ugye nem egoista. Csak CR.
- lestat
Na hálisten hogy egy barcás irja nem én.'shutterisland írta:ha mar felhoztad, egy elvet kihagytam : stabilitas.Diego Ronaldinhohoz hasonló.
dinho pl itt bukik meg, hiaba o volt szerintem a vele szuletett tehetseget tekintve a no1 (de minim top 3) ha par utos eve volt csak a felso polcon, nyilvan top 10 kozelebe sem kerulhet egy all-time listan.
Dinho baszott nagy Zseni volt ahogy Neymar is pl. De a közelében sem érnek a többi játékosnak a karriert tekintve.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- lestat
hasonlitsd össze cr-nek mennyi szerződéshosszabitása volt. és messinek mennyi4Rv írta:3 elveszített döntő után nyilván volt benne keserűség. mondjuk, ha már itt tartunk emlékszem, hogy cr is bejelentette néhányszor, hogy boldogtalan, és hogy hogy nem az új szerződés aláírása után újra minden happy volt.. a bl most nem tudom, hogy jött ide, amikor válogatottakról beszélünk.lestat írta: Aztán visszavonult a válogatottól mert megbántották majd megsajnáltatta magát és visszament. Vezér. AZ
Hát nemtudom azért pár gólt csak rugótt az EB-n CR. Sérülten is nagyobb hatása volt a döntőre mint messinek a pályán az elmúlt 7 évben a BL-ben
Nem baj ha rugdossa a tiziket. Be kell rugni nyilvan. A baj azzal van hogy amilyen körülmények között kapták. De erre már senki nem emlékszik...
Bár ez nemtudom hogy jött ide mikor válogatottról volt szó.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
Hát Diego ugyanez volt.'shutterisland írta:ha mar felhoztad, egy elvet kihagytam : stabilitas.Diego Ronaldinhohoz hasonló.
dinho pl itt bukik meg, hiaba o volt szerintem a vele szuletett tehetseget tekintve a no1 (de minim top 3) ha par utos eve volt csak a felso polcon, nyilvan top 10 kozelebe sem kerulhet egy all-time listan.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha mar felhoztad, egy elvet kihagytam : stabilitas.Diego Ronaldinhohoz hasonló.
3 elveszített döntő után nyilván volt benne keserűség. mondjuk, ha már itt tartunk emlékszem, hogy cr is bejelentette néhányszor, hogy boldogtalan, és hogy hogy nem az új szerződés aláírása után újra minden happy volt.. a bl most nem tudom, hogy jött ide, amikor válogatottakról beszélünk.lestat írta: Aztán visszavonult a válogatottól mert megbántották majd megsajnáltatta magát és visszament. Vezér. AZ
Hát nemtudom azért pár gólt csak rugótt az EB-n CR. Sérülten is nagyobb hatása volt a döntőre mint messinek a pályán az elmúlt 7 évben a BL-ben
Nem baj ha rugdossa a tiziket. Be kell rugni nyilvan. A baj azzal van hogy amilyen körülmények között kapták. De erre már senki nem emlékszik...
-
'shutterisland írta:szerintem meg inkabb mindennek az egyvelege szamit.Pelének 3 vb cime van. Akkor ő az igazi goat nem? ha csak a vb cim szamit
statok, eredmenyesseg klubszinten, egyeni elismeresek, a valogatottal is viritson valamit azert, hatasa a futballra es jo oreg hehefele eyestest, mint szubjektiv faktor.
nalam peldaul ezek miatt az elvek miatt zidane > fenomen es pele vagy maradona sem top 5.
Én tegnap inkább az argentinoknak szurkoltam, és most h Messi megnyerte velük a VBt, mostmár kiírhatom, hogy nálam Maradona meg top 10 se. Most 2 nápolyi bajnoki címre eg vbre meg 1 uefa kupára egyszerűen nem akarom azt hallgatni hogy minden idők legjobbja, meg 20 század focistája,.aztán közben kokóval pörgette magát az éjszakában. Nem igazán látom, hogy a sokkal gólerősebb, sérülésektől és epilepsziás rohamoktól terhelt R9 miért nem akkora mint Diego? Nem hogy nem akkora,.sokkal nagyobb. Diego Ronaldinhohoz hasonló. És azért a 70es évektől voltak Cruyffok meg Beckenbauerek, meg Pelék meg mittoém.. sokan. Inkább a kulturális hatása volt nagy, bizonyos csikánó körökben, akiknek ez tetszett. Manu Chao mondjuk írt róla egy jó dalt. De az is a csikánók alter mulatós nótása.
Így már legalább nem lehet védeni a mundér becsületét, hogy vb meg vb meg ez meg az. Hogy ne is legyen off. CR7 is nagyobb volt nála. Sokkal.
Ja a nagy argentin öröm mellett azért a teljességhez ezt hozzá kell tennem.