Szerintem ez nagyban függ attól, hogy milyen beállítottságúak vagytok (tengerparton fekvős/napozós, ivós/bulizós vagy visszafogott, szállodában maradós vagy kirándulós, meleg legyen vagy mindegy, ketteskén vagy akartok bandázni idegenekkel), illetve télen vagy nyáron?rashidm írta: Drága Madridom népe!
Jövőre nászútra megyünk asszonykával, kis infot/segítséget kérnék.
Van pár hely, ahova elmennénk, de túl sok a választási lehetőség és nem szeretnék belefutni egy szar helybe. Seggünket is süttetnénk a tengerparton, de körbe is néznénk a környéken ha van valami látványosság. Aki esetleg volt ezeken a helyeken vagy tudna az alábbikról jót/rosszat mondani, vagy hogy mire érdemes figyelni/figyelembe venni, azt megköszönném.
-Görög sziget: Elsősorban szigeteket néztem (Thassos, Rhodosz, Kréta, Ciprus), de jó lehet bármi. Nem tudom van-e esetleg olyan hely, amire azt mondaná az ember, hogy "na ez tökéletes"?
-Olasz: Itt totál vakon vagyok, annyit tudok, hogy Nápolyba ne menjek. Barit mondta kollégám, hogy jó hely.
-Spanyol: Itt egy fokkal jobb a helyzet; Barcelona, Mallorca, Kanári szigetekről úgy tudom, hogy szép meg jó, van mit nézelődni.
-Portugália: Ezt az országot sem ismerem, hogy itt vannak-e olyan helyek amik a kritériumnak megfelelnének (Madeira nem tudom portugál néphez tartozik-e).
-Török: Ez elsőre szép helynek tűnik, engem csak az eltérő kultúra és abból fakadó konfliktusok zavarnak, meg hogy le akarnak húzni. Illetve ahogy hallottam, hasonló a helyzet mint Egyiptomban (jobb oldalt 5 csillagos hotel, mellette putri... ez nyílván általánosítás, nem tudom mennyire általános jelenség). Itt nekem Alanya-t említette kolléga, hogy szép hely.
-Izland: Ez fasza hely, ide máskor mennék.
-Seychell, Bahamák, Thaiföld: ha nyerek a lottón.
Ahová nem mennék: Franciaország, Afrika, Közel-Kelet.
Aki esetleg tudna mondani még olyan helyet, amit nem említettem, ne tartsa magában.
Javaslom neked az Ázsia, Amerika neked face csoportokat. Mi az ő segítségükkel voltunk nemrég Karibon, nekem az minden, csak nem unalmas. A part meg olyan, mint a kokain, lemész és minden problémád megszűnik, fejbevág az endorfin és egyszerűen csak boldog vagy
A leírtak alapján én Aiya Napára vagy Tenerifére tolnám a biciklit mondjuk szeptember elején, az idő meg a tenger is meleg még és olcsóbb, mint szezon közepén.