markmadrid írta:
Sziasztok,
Egy gyors helyzetjelentest szeretnek vegezni. Hatha mas is ezen agyal mostansag
Nalatok milyen beremeles varhato jovore ? Lekoveti a munkaltato a 22%-os inflaciot vagy dob egy 5-10-15%-ot ami amugy persze kifejezetten jo, csak az emelessel egyutt is realerteken kevesebbet er a penzed mint tavaly…
Nalunk most van bertargyalas es a megnovekedett mukodesi koltsegre hivatkozva probalnanak minel szolidabb beremelest adni.
IT disztributornal dolgozom amugy.
Nalatok hogy alakul beremeles ? Volt egyszeri kompenzacio vagy barmi jellegu torekves ?
Eleg velosek lenyegretoroek a kerdesek de nyilvan szazalekokra vagyok csak kivancsi meg masok helyzetetere h kinel h alakul vagy mivel lenne relative elegedett.*
Mi októberben kaptunk 20E rezsitámogatást, amilyen fillérb**zó a cég, ezzel azt hiszem lerendezettnek tekinti a "jobbágy megsegítése nehéz időkben" témát. Nálunk ált. év elején szokott 10% körül emelkedni a bruttó. Aki rosszul teljesített, annak kevesebbel, aki jobban/hosszabb a nyelve/többet sír, annak kicsivel többel.
Alapvetően nem panaszkodom a pénz miatt, full HO van, így kocsira alig kell költeni, mindig van időm mindenre, ez nagyon jó. De a jobb fej munkatársak hiányoznak, meg tudom, hogy a többi léhűtő mennyit keres, illetve hogy mi a helyzet hasonló pozikkal itt Győrben (gyártás, logisztika). Viszont maga a meló meg tetszik, öreg vagyok már ahhoz, hogy csak a pénz miatt váltsak.
Volt amúgy a környéken olyan cég, ahol az infláció miatt kollektíven emeltek mindenki fizuján 30E-t.. Vegyes a kép. Feleségemék az önkormányzatnál semmit nem kaptak (a tegnapi 1 doboz szaloncukron kívül
)..