Passz, nekunk toloajtoba beszereltek, gondolom egy helyrol jott.hehetheoriginal írta:De ez csak az üveg, nem?Faust írta:
Nekunk a De-Glasstol jott, patent minoseg. Ha esetleg a Manna 75 Bt akarna beszerelni, keruld oket messzirol.
Es a toloajto reszt majd fossam oda en, mi?
OFF
Re: OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De ez csak az üveg, nem?Faust írta:Nekunk a De-Glasstol jott, patent minoseg. Ha esetleg a Manna 75 Bt akarna beszerelni, keruld oket messzirol.hehetheoriginal írta: Hali fütykők, kellene nekem legyetek mar kedvesek olyan ceget ajánlani, aki kulteri, ertsd teraszra nyilo (hoszigetelt, zajszigetelt, biztonsági üveges) nagyméretű, fa vagy alu tolóajtó gyartasaval foglalkozik.
Es jo aron
Es a toloajto reszt majd fossam oda en, mi?
thereisonly1ronaldo
Nekunk a De-Glasstol jott, patent minoseg. Ha esetleg a Manna 75 Bt akarna beszerelni, keruld oket messzirol.hehetheoriginal írta: Hali fütykők, kellene nekem legyetek mar kedvesek olyan ceget ajánlani, aki kulteri, ertsd teraszra nyilo (hoszigetelt, zajszigetelt, biztonsági üveges) nagyméretű, fa vagy alu tolóajtó gyartasaval foglalkozik.
Es jo aron
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Őszinte részvétem!lordgabi írta:Az áram nem, én igen.Faust írta: Visszajott az aram Gabi?
Király fürdő amúgy régen nyugis volt, nem tudom, nyitva van-e még egyáltalán
Ma például 12:00-17:00 között és 19:00-00:00 között fixen nem lesz...
Sikerült amúgy egyből munkába állni, beköltözni a kedvenc kerületemben (XVI.) az első közös lakásunkba párommal (őt is várta már a munkahely), szóval biztosan létezik az Isteni gondviselés, úgy hiszem. Az egészet annyi árnyékolja be, hogy 4 nap után rosszul lett otthon nagymamám, kórház, teljesen előrehaladott áttétes daganatok, egy hét kis doppingolás, jobban is lett, otthon aztán 4 nap alatt olyan szintű leépülés, amilyet életemben nem hittem volna el, hogyha kívülálló meséli el a saját családtagjáról, senkinek nem kívánom ezt a részét, nyugodjon békében. Eközben se áram, se mobilnet, se térerő, semmit nem tudni, hogy mi történik otthon mindezek alatt 330 km-re...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hali fütykők, kellene nekem legyetek mar kedvesek olyan ceget ajánlani, aki kulteri, ertsd teraszra nyilo (hoszigetelt, zajszigetelt, biztonsági üveges) nagyméretű, fa vagy alu tolóajtó gyartasaval foglalkozik.
Es jo aron
Es jo aron
thereisonly1ronaldo
Nyilván túl van árazva, de szerintem jópofa az emlékek ilyen formában való megörökítése. Értelme pont ugyanannyi mint bármilyen más ékszernek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincs is jobb mint egy aranyozott gagyi ezüst lánc vmi gejl charm-mal, jó kis pandora.
Jó ez az élmény ajándékozás, csak megesett már többször is, hogy akinek adtam/adtuk, baszott elmenni.
BTW Allee tele, Etele tele(..), home office-ban azt gondolnád ebédszünetben elintézed a bevásárlást, ahamm, akkor jönnek az idősek a kocsijaikkal.
Semmi karácsonyi hangulat nincs, csak inni meg zabálni akarok.
Jó ez az élmény ajándékozás, csak megesett már többször is, hogy akinek adtam/adtuk, baszott elmenni.
BTW Allee tele, Etele tele(..), home office-ban azt gondolnád ebédszünetben elintézed a bevásárlást, ahamm, akkor jönnek az idősek a kocsijaikkal.
Semmi karácsonyi hangulat nincs, csak inni meg zabálni akarok.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tárgyi ajándékokat már alig veszek, így szerencsére plázába sem kell menni. A klasszik mozijegy/szabadulószoba/koncert/fürdőbelépő társait forgatom majdnem mindenkinél, aztán ha nem tetszik, majd nem kapnak semmit.
Ma 1 órát álltam sorba, hogy bejussak a Pandorába…kierkegaard írta: én az aleeban szoktam vásárni a sparban és hetek óta nagyon sokan vannak. Tömegnyomor van és a sor a bolt egyik pontjától a másik végéig tart.
: (
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az áram nem, én igen.Faust írta: Visszajott az aram Gabi?
Ma például 12:00-17:00 között és 19:00-00:00 között fixen nem lesz...
Sikerült amúgy egyből munkába állni, beköltözni a kedvenc kerületemben (XVI.) az első közös lakásunkba párommal (őt is várta már a munkahely), szóval biztosan létezik az Isteni gondviselés, úgy hiszem. Az egészet annyi árnyékolja be, hogy 4 nap után rosszul lett otthon nagymamám, kórház, teljesen előrehaladott áttétes daganatok, egy hét kis doppingolás, jobban is lett, otthon aztán 4 nap alatt olyan szintű leépülés, amilyet életemben nem hittem volna el, hogyha kívülálló meséli el a saját családtagjáról, senkinek nem kívánom ezt a részét, nyugodjon békében. Eközben se áram, se mobilnet, se térerő, semmit nem tudni, hogy mi történik otthon mindezek alatt 330 km-re...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én a Csillaghegyit tudom ajánlani, szerintem ár-érték arányban is ez a legjobb azok közül, ahol voltam.lordgabi írta: Akkor én is kérdeznék valamit személyes tapasztalatok alapján:
Budapesten belül melyik fürdőt, termálfürdőt, aquaparkot ajánlanátok egy kis kikapcsolódásra Karácsony utánra?
Aquaworld Resort Budapestben voltam csak eddig, szauna is volt benne, nem volt rossz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo lesz az 10%-nak is, ha az euro arfolyamot nezzuk, mert 370 korul volt, viszont hiaba ez a 10%, ha az arak meg 30-60%-kal nottek.zsuninnyo írta: 2008-ban sem voltak uresek a boltok, es akkor is volt karacsony es akkor is mindenki sokat koltott.
A valsagok illetve a kezdetuk a legalso retegeknek fajnak igazan.
Vannak emberek, akiknek tovabbra is van penzuk.
Vannak emberek, akik felretett penzbol finanszirozzak mindezt.
Vannak emberek, akik hitelt vesznek fel.
Es vannak, akik felelik a havi penzuket.
Emellett vannak meg a kulfoldiek, akiknek most eleg jo itt, mivel *20%-kal tobbet er a penzuk kb mint tavaly ilyenkor.
Szoval (csak) ez nem lehet a magyarazat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Visszajott az aram Gabi?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Lehet nem a legfullosabb termál a városban, de mi a pesterzsébeti Jódosba szoktunk járni. Nem szoktak sokan lenni, kulturált hely, van 3 szauna, masszázs lehetőség, és még a kinti úszómedencébe is kimehetnek a nem fázósak Árban sem vészes.lordgabi írta: Akkor én is kérdeznék valamit személyes tapasztalatok alapján:
Budapesten belül melyik fürdőt, termálfürdőt, aquaparkot ajánlanátok egy kis kikapcsolódásra Karácsony utánra?
Aquaworld Resort Budapestben voltam csak eddig, szauna is volt benne, nem volt rossz.
2008-ban sem voltak uresek a boltok, es akkor is volt karacsony es akkor is mindenki sokat koltott.
Emellett vannak meg a kulfoldiek, akiknek most eleg jo itt, mivel *20%-kal tobbet er a penzuk kb mint tavaly ilyenkor.
-
én az aleeban szoktam vásárni a sparban és hetek óta nagyon sokan vannak. Tömegnyomor van és a sor a bolt egyik pontjától a másik végéig tart.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mikor otthon voltam egy hetet, a gyakorlatban akkor is tokre elvolt mindenki.
tele volt a plaza, supermarketekben ugy megpakolt bevasarlokocsik, hogy ki sem latnak mogule, jo masfel orat kellett varni egy pizzara a videki kisvarosban, mert annyira el voltak uszva, stb.
ranezesre minden a legnagyobb rendben van otthon.
tele volt a plaza, supermarketekben ugy megpakolt bevasarlokocsik, hogy ki sem latnak mogule, jo masfel orat kellett varni egy pizzara a videki kisvarosban, mert annyira el voltak uszva, stb.
ranezesre minden a legnagyobb rendben van otthon.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Akkor én is kérdeznék valamit személyes tapasztalatok alapján:
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
Nekünk covid előtt 10 évig ez volt a ‘hagyomány’ hogy Hévízen hotelben karácsonyoztunk, hogy anyámnak ne kelljen megszakadnia.
Ennek már vége. Millió pluszos tétel lenne a szűk családnak (feleség, gyerekek, szüleim).
Ennek már vége. Millió pluszos tétel lenne a szűk családnak (feleség, gyerekek, szüleim).