De hat o soha nem tenne ilyet, ez nem jellemzo ra!!!4!!4!4!4444Remy írta: Édes Istenem... ezt a kibaszott csalódást.
Legenda igy talan meg nem baszta el a karrierjet soha.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 30., péntek 19:16
De hat o soha nem tenne ilyet, ez nem jellemzo ra!!!4!!4!4!4444Remy írta: Édes Istenem... ezt a kibaszott csalódást.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 30., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 30., péntek 19:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 27., kedd 21:59
Modriccsal a kezdőben természetesen.reeed_ati írta:Azért 5-6 év múlva mennyire adná, ha bekerülne a keretbe egy Enzo és egy C.R. Jr.ELSiete írta:
A két öreg meg a vipből figyelné, ahogy Raul dirigálja őket..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 27., kedd 21:55
Azt írják, hogy fake news.Zubkov írta: Azt olvastam, hogy Cristiano Ronaldo Junior 4 év után visszatér a Reál Madrid akademiájára
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 27., kedd 21:25
megtanul szőnyegen repkedniELSiete írta:És addig apu mit csinál?Zubkov írta: Azt olvastam, hogy Cristiano Ronaldo Junior 4 év után visszatér a Reál Madrid akademiájára
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. december 27., kedd 20:49
Azért 5-6 év múlva mennyire adná, ha bekerülne a keretbe egy Enzo és egy C.R. Jr.ELSiete írta:Zubkov írta: Azt olvastam, hogy Cristiano Ronaldo Junior 4 év után visszatér a Reál Madrid akademiájára
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 27., kedd 20:42
És addig apu mit csinál?Zubkov írta: Azt olvastam, hogy Cristiano Ronaldo Junior 4 év után visszatér a Reál Madrid akademiájára
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. december 27., kedd 20:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 24., szombat 15:26
Igen ez az interjús dolog elég wtf. Azt hittem ennyire hülye nem lehet valaki, hogy kibaszatja magát valahonnan úgy, hogy semmi kérője nincs. De lehet mendez megetette vele, hogy vannak sokan, hogy aztan belemejnen a saudi dealbeBlancoMark írta: Borzaszto volt ahogy menedzselte magat a Realos tavozas ota, erre kivalo pelda volt ez a Piers Morgan-es interju. Mindenki itt irta (koztuk en is), hogy nem letezik, hogy bevallalta ezt az interjut anelkul, hogy mar ne lenne fixalva egy szerzodes egy masik nagy klubbal. (Akkoriban lehetett hallani a Chelsea-rol, Arsenalrol). Erre mostanra latszik, hogy nem hogy nem volt fixalva semmi, meg jobban elasta magat mindenki szemeben a nulla VB-jevel es mar Frankfurt szintu csapatok is rohognek rajta.
A United minden csak nem tokeletes, de Ten Haag egyre tobb lehetoseget biztositott neki a VB elott es meg az elutasitott becsereleses mizeriat is megbocsajtotta neki. Erre robantotta a bombat es egy Premier Leagues felev helyett (europai kupaszereplessel) megy az arabokhoz mert mar a kutyanak sem kell. Ez valami brutalis blama Mendestol, igy legatyasitani a jelenkor egyik legnagyobb sztarjat es szinte KIZAROLAG rossz donteseket hozni a kerrierjevel kapcsolatban mar lassan fel evtizede... De tenyleg ez a Pierses interju, en ebbol azt latom hogy senki nem tajekoztatta realisan ea objektivan arrol, hogy mennyi van meg benne es milyen lehetosegek allhatnak elotte ha elhagyja a Unitedet.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 24., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. december 24., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 23., péntek 12:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. december 23., péntek 11:32
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. december 23., péntek 0:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 23., péntek 0:01
Nekem ugyan nem baj de szerintem neki már csak ez a 2 dolog számít bl meg válogatott gólok. Bl-t bebukta nemhiszem, hogy a válogatottat is feladná. Hány gólra van messitől? 20? Ha nem lesz többet válogatott akkor megelőzi majd messi. És neki ez fontos szerintem meg messinek is, valszeg azért nem vonúlt vissza a válogatottságtól az argentín sem most a csúcson.h3x0r írta:Es ez baj, hogy nehany meccsen meg palyara lep, majd nyaron(?) 38 evesen visszavonul a valogatottol ugy, hogy mindenki ot unnepli? Vagy mi a cel? 39 es fel evesen az EB-n jatszani? Addig eroltetni a valogatottsagot, mig a szurkolok is mar a visszavonulasat fogjak kovetelni? Vagy egyszer csak nem hivjak be.dzsi91 írta: Bukja a válogatottat meg mindent konkrétan visszavonul.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 22., csütörtök 23:39
Es ez baj, hogy nehany meccsen meg palyara lep, majd nyaron(?) 38 evesen visszavonul a valogatottol ugy, hogy mindenki ot unnepli? Vagy mi a cel? 39 es fel evesen az EB-n jatszani? Addig eroltetni a valogatottsagot, mig a szurkolok is mar a visszavonulasat fogjak kovetelni? Vagy egyszer csak nem hivjak be.dzsi91 írta: Bukja a válogatottat meg mindent konkrétan visszavonul.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 22., csütörtök 23:21
Az lehet de céronaldo nem a jövő. Válogatottból még nem vonúlt vissza, oda meg előbb kerül be az mlsből mint a sivatagból. Főleg ha zsozé lesz az edzőKerlon írta: MIről beszéltek? Kecskebaszók a jövő, Katar bebizonyította minden undorával együtt...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 22., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 22., csütörtök 21:24
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem