OFF
-
Re: OFF
Én eddig általában inkább otthon voltam, most egy goa buliban:
https://www.facebook.com/events/5233497 ... tory%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D
Relatíve meglepődtem, hogy 3 goa buli is lesz szilveszterkor, eléggé kezd kicsit népszerűbb lenni.
sterbinszky is rá váltott.
https://www.facebook.com/events/5233497 ... tory%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D
Relatíve meglepődtem, hogy 3 goa buli is lesz szilveszterkor, eléggé kezd kicsit népszerűbb lenni.
sterbinszky is rá váltott.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
(csecsemő+kisgyerek kombóval nem én fogom a legnagyobb arcon pörgést csinálni ma innen várhatóan )
(csecsemő+kisgyerek kombóval nem én fogom a legnagyobb arcon pörgést csinálni ma innen várhatóan )
- Steve
Boldog Új Évet!R. Carlos írta: Az egész madridom közösségének szeretnék ezúton boldog új évet kívánni! Legyen BL- győzelemben és további kupákban gazdag a jövő év!
Minden Madridistának Real sikerekben gazdag új esztendőt kívánok én is!
ps..Hehe említette, hogy fiatal(abb) éveinkben volt itt részegen tombolás Szilveszterkor. Reméljük ma is alkot valaki, valamit.
A mi jó öreg R24-ünk miatt éjfélkor nem kell aggódni, ő már meleg kakaóval a pocakban fog durmolni akkor(mondjuk gyanús hogy én fogom ezt csinálni ), szóval hajrá!
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Az egész madridom közösségének szeretnék ezúton boldog új évet kívánni! Legyen BL- győzelemben és további kupákban gazdag a jövő év!
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Steve
Kösz srácok!
Akkor érdemes bele vetnem magam a guglizásba és árajánlatokat kérni,mert jelentősen olcsóbb lenne várni és nyáron megcsináltatni.
Hővédelem az nem fontos, mert itt nagyon nincs szülségem rá. Nem teljes karosszéria, a kocsi onyx black színe nekem maximálisan bejön. Volvo XC60, 5db hátsó ablakok csak, amit sötétítenék.
Ha van Budapest közeli hely,amit ajánlanátok, akkor szívesen fogadok tippeket privátban!Köszi szépen!
Akkor érdemes bele vetnem magam a guglizásba és árajánlatokat kérni,mert jelentősen olcsóbb lenne várni és nyáron megcsináltatni.
Hővédelem az nem fontos, mert itt nagyon nincs szülségem rá. Nem teljes karosszéria, a kocsi onyx black színe nekem maximálisan bejön. Volvo XC60, 5db hátsó ablakok csak, amit sötétítenék.
Ha van Budapest közeli hely,amit ajánlanátok, akkor szívesen fogadok tippeket privátban!Köszi szépen!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha már autó
BP-és környékén valaki tud fasza kozmetikust?
Voltam párnál, néztem munkákat, de egyik sem győzött meg.
Elnagyolt munkák, LED alatt pedig hologramos fényezés.
BP-és környékén valaki tud fasza kozmetikust?
Voltam párnál, néztem munkákat, de egyik sem győzött meg.
Elnagyolt munkák, LED alatt pedig hologramos fényezés.
ZIDANE
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Automerettol fugg, ha csak ablakfolia es nem teljes karosszeria, akkor partizezerbol megvan, ha jo minosegu, uv elleni cucc nyarra a gyerekök miatt, akkor 100k korul kb sztem mar le lehet zarni a bizniszt.
Keress ra, van halomnyi weboldal, es arakat is irnak...
Nem ugy mint a kibaszott toloajtokkal vagy belteri ajtokkal, ahol árajánlatert kell konyorogni gecibazmeg
Keress ra, van halomnyi weboldal, es arakat is irnak...
Nem ugy mint a kibaszott toloajtokkal vagy belteri ajtokkal, ahol árajánlatert kell konyorogni gecibazmeg
thereisonly1ronaldo
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Fólia
Miskolc
5-os bmw szedán(f10) 35k , skyfol fólia,ennek azt hiszem minimális hővèdelme van csak,de nekem is inkább esztétikai okokból kellett.
Llumar fullos hővèdős fólia nyilván nem ennyi lenne.
Miskolc
5-os bmw szedán(f10) 35k , skyfol fólia,ennek azt hiszem minimális hővèdelme van csak,de nekem is inkább esztétikai okokból kellett.
Llumar fullos hővèdős fólia nyilván nem ennyi lenne.
- Steve
Haha. Leginkább, hogy ne lássák a parkolóban a gyerek kocsiban hagyott ipadjét.Halfkey írta: Jó ötlet, ne lássák a határon a csempész iphoneokat.
Most mondanám, hogy túl sok napsütés miatt, de nem lennék túl hiteles a 6hónap tél+sötétséggel, ami itt van.
Nagyrészt a praktikusság mellett, a kinézet miatt csináltatnám meg.
Jó ötlet, ne lássák a határon a csempész iphoneokat.
- Steve
Van itt valaki a Madridom mindent is tudó népe között, aki képben van az autóablak fóliázás árával? Autót cseréltem és ennek csak a gyári színezés van, de én szeretem ha a hátsó üvegek teljesen feketék.
Ha valaki képben van a budapesti/Budapest környéki árakkal és tud ajánlani egy helyet, azt megköszönném. Gondolkozok rajta, hogy itt megcsináltatni, vagy nyáron ha kocsival megyünk Magyarországra ott megcsináltatom.
Köszi előre is, ha van valakinek infoja!
Ha valaki képben van a budapesti/Budapest környéki árakkal és tud ajánlani egy helyet, azt megköszönném. Gondolkozok rajta, hogy itt megcsináltatni, vagy nyáron ha kocsival megyünk Magyarországra ott megcsináltatom.
Köszi előre is, ha van valakinek infoja!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Halfkey írta: Azért a sok ablak mert ez nem Csababarca luxus tanárvillája 10mx20m panoráma ablakkal, hanem a nappaliban 5 normál méretű ablak van egymás mellett hogy olcsóbb legyen
5 millió reális ma már egy házra való 3 rétegű, kívül-belül színezett műanyag ablakért.
tavaly ilyenkor még 2-3 között lett volna, tudom, mert ugyanazoktól kértem árajánlatot, akik aztán most szeptemberben csinálták.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Jah tudom, nalunk is a 3 normal ablakra meg egy nagyobb ajtos ablakra volt 1 milla (okoscuccos). Bar a bekotesevel 6-an probalkoztak meg, az egy vicces sztori volt.Realista24 írta:Ezek mai árak, Halfi Kadar kockajaban meg olcsóbb volt.zsuninnyo írta:
Na, hat dogoljon mar meg a szomszed tehene is!
Amúgy ha ez volt az ok, az tényleg tipikus magyar. De lehet csak ő valaki Remyje.
Es meg van 10 budiablak, hogy lehessen flexelni a nepszamalalason ha megkerdezik, mi?Halfkey írta: Azért a sok ablak mert ez nem Csababarca luxus tanárvillája 10mx20m panoráma ablakkal, hanem a nappaliban 5 normál méretű ablak van egymás mellett hogy olcsóbb legyen
Azért a sok ablak mert ez nem Csababarca luxus tanárvillája 10mx20m panoráma ablakkal, hanem a nappaliban 5 normál méretű ablak van egymás mellett hogy olcsóbb legyen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezek mai árak, Halfi Kadar kockajaban meg olcsóbb volt.zsuninnyo írta:Na, hat dogoljon mar meg a szomszed tehene is!Faust írta:
Magyarorszag, szeretlek.
Amúgy ha ez volt az ok, az tényleg tipikus magyar. De lehet csak ő valaki Remyje.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na, hat dogoljon mar meg a szomszed tehene is!Faust írta:Magyarorszag, szeretlek.zsuninnyo írta:
15 ablakot irtal, ez also hangon vagy 5 millio forint. ez meger egy minuszt! /s
Gretanak is ajanlhatott volna inkabb valami allast a roman uzletagban
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Magyarorszag, szeretlek.zsuninnyo írta:15 ablakot irtal, ez also hangon vagy 5 millio forint. ez meger egy minuszt! /sHalfkey írta: Életemben először reagálnék egy kapott mínuszra, segítsen aki rakta, mi a gond a redőnyeimmel amiről én nem is tudtam
fidesz nem kuldott mar erte egy jaratot hogy kimenekitsek?
az ilyen bortonbevalo veglenyeket eloszeretettel hozzak haza dobrogiek
az ilyen bortonbevalo veglenyeket eloszeretettel hozzak haza dobrogiek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---