OFF
Re: OFF
Boldog újévet mindenkinek!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
BÚÉK srácok. Egészség legyen, a többit megoldjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak rosszabb lesz, de azert buek faszik!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Neked is Gabi! 2023 jobb lesz minden szempontból! Egy dolog marad a Real sikerek!lordgabi írta: Kettesben, barátnővel, egy borzasztó, de közben néhol sikeres évet lezárva, mindenkinek a legeslegjobbakat szeretném kívánni, ugyanazokat a jó dolgokat mint önmagamnak (jöjjenek a mínuszok, nekik is most). Boldog(abb) új évet kívánok mindenkinek!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kettesben, barátnővel, egy borzasztó, de közben néhol sikeres évet lezárva, mindenkinek a legeslegjobbakat szeretném kívánni, ugyanazokat a jó dolgokat mint önmagamnak (jöjjenek a mínuszok, nekik is most). Boldog(abb) új évet kívánok mindenkinek!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Mondjuk ha az eredeti mondatodban az elso vesszot picit jobbra rakod, akkor valoszinuleg elkapnal egy Rock/Van Damme/Stallone filmet.Remy írta:Kivételesen egyiket se. Pedig akartam még egy Fast-részt nézni, mert csak 19x láttam idén részeket.h3x0r írta: Melyik Rock filmet nézed meg?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Dehogy folytatjuk. Mindenki azt itta amit hozott. Én jól vagyok bennem csak 4 jager feles van, de van aki abszint a másik meg erdei gyümölcsös tatrateat hozott. Őket egy kicsit pihentetjük, hogy ne adják fel túl hamar az estét.'shutterisland írta:ha folytatjatok a lapok utani iszogatast, akkor az everton meccs se termel rosszul.Béla írta:
Hát mi öten a Barca meccs alatt elkezdtünk alapozni,minden sárga lap után ivott valaki a piros lapok után pedig mindenki. Nem volt jó ötlet most a city everton meccset nézzük és próbáljuk összeszedni magunkat de szerintem még az arsenal meccset is megnézzük. Aztán szokásos házibuli nagyjából ugyanazokkal az arcokkal akikkel az elmúlt 5-6 évben.
2013.05.28
11.45
11.45
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kivételesen egyiket se. Pedig akartam még egy Fast-részt nézni, mert csak 19x láttam idén részeket.h3x0r írta:Melyik Rock filmet nézed meg?Remy írta:
Film, + éjfél körül alvás, asszony reggel melózik. Szóval nyugdíjas évzáró lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Melyik Rock filmet nézed meg?Remy írta:Film, + éjfél körül alvás, asszony reggel melózik. Szóval nyugdíjas évzáró lesz.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Videken batyusbal, full lazasan bealgoflexezve.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
(csecsemő+kisgyerek kombóval nem én fogom a legnagyobb arcon pörgést csinálni ma innen várhatóan )
Mindenkinek buek!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha folytatjatok a lapok utani iszogatast, akkor az everton meccs se termel rosszul.Béla írta:Hát mi öten a Barca meccs alatt elkezdtünk alapozni,minden sárga lap után ivott valaki a piros lapok után pedig mindenki. Nem volt jó ötlet most a city everton meccset nézzük és próbáljuk összeszedni magunkat de szerintem még az arsenal meccset is megnézzük. Aztán szokásos házibuli nagyjából ugyanazokkal az arcokkal akikkel az elmúlt 5-6 évben.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Film, + éjfél körül alvás, asszony reggel melózik. Szóval nyugdíjas évzáró lesz.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Hát mi öten a Barca meccs alatt elkezdtünk alapozni,minden sárga lap után ivott valaki a piros lapok után pedig mindenki. Nem volt jó ötlet most a city everton meccset nézzük és próbáljuk összeszedni magunkat de szerintem még az arsenal meccset is megnézzük. Aztán szokásos házibuli nagyjából ugyanazokkal az arcokkal akikkel az elmúlt 5-6 évben.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
2013.05.28
11.45
11.45
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Hasonló a program, csak baráti körben. Társasozás, barbiezás , megszakítva pár pelenka cserével.Zubkov írta:Én iszonyat vadulok... valószínűleg egy 7 és egy 8 éves kislánnyal fogok társasozni egy kis törley-redbull kombovalSteve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
(csecsemő+kisgyerek kombóval nem én fogom a legnagyobb arcon pörgést csinálni ma innen várhatóan )
De legalább voltam edzeni, szóval nyugodt szívvel lehet kajálni.
Haha az utolsó szóra elsőre azt olvastam drogozás..mondom feltörték a profilját? (pedig még nem is ittam )Realista24 írta: En próbálom a gyereket lenyomni dartsban. Egyelőre jól állok. Közben sütés főzés, dogrovas
Haha, a legjobb kor szülőként szerintem, amikor különböző aktivitásokat lehet csinálni a gyerekkel. Nem sokára a gyerek megy partyzni a dugi piával, vagy hozza haza a csajokat.
Hehe, gyönyörű és tömör összefoglaló volt amúgy.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nyeleshehetheoriginal írta:Rudas?Mickey írta:
ma megvolt az évi utolsó testmozgás stb....este sztm valami gyógyvízben áztatom, lehet holnap is.
aztán, hátha lesz kapás is
Amugy:
virslizés, lencsézés, fingás, petárdázás, rémült állat riogatás, babonáskodás, fogadkozás, szerpentin-konfetti széthajigálás, műanyag malacálarcban pojácáskodás, viszonylag józan jelenlévők pofájába trombitálás, papírtrombitával egymást csapkodás, visszaszámlálás, koccintás, beb@szva himnusz óbégatás, elnöki köszöntés, hitvány tévéműsor nézés, szidalmazás, átkapcsolás, visszakapcsolás, pezsgőzés, borozás, sörözés, töményezés, alkalmi smárolás, proliduhajkodás, sárba/hóba hugyozás-hányás, részegen karácsonyfának nekiesés, ledöntés, magyarázkodás, szégyenkezés, csodálkozás, hogy megint egy sz@r év elkezdődés
By puzser
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Rudas?Mickey írta:ma megvolt az évi utolsó testmozgás stb....este sztm valami gyógyvízben áztatom, lehet holnap is.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
Amugy:
virslizés, lencsézés, fingás, petárdázás, rémült állat riogatás, babonáskodás, fogadkozás, szerpentin-konfetti széthajigálás, műanyag malacálarcban pojácáskodás, viszonylag józan jelenlévők pofájába trombitálás, papírtrombitával egymást csapkodás, visszaszámlálás, koccintás, beb@szva himnusz óbégatás, elnöki köszöntés, hitvány tévéműsor nézés, szidalmazás, átkapcsolás, visszakapcsolás, pezsgőzés, borozás, sörözés, töményezés, alkalmi smárolás, proliduhajkodás, sárba/hóba hugyozás-hányás, részegen karácsonyfának nekiesés, ledöntés, magyarázkodás, szégyenkezés, csodálkozás, hogy megint egy sz@r év elkezdődés
By puzser
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ma megvolt az évi utolsó testmozgás stb....este sztm valami gyógyvízben áztatom, lehet holnap is.Steve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- h3x0r
Két 24.5 milliós autó: tesla model 3 standard range vs bmw ix3
Bírom a teslas Attilát, ahogy mindent is megpróbál kimagyarázni Nincs benne tolatókamera, de ez jó, mert majd egyszer lesz valami sokkal jobb.
Bírom a teslas Attilát, ahogy mindent is megpróbál kimagyarázni Nincs benne tolatókamera, de ez jó, mert majd egyszer lesz valami sokkal jobb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En próbálom a gyereket lenyomni dartsban. Egyelőre jól állok. Közben sütés főzés, dogrovasSteve írta: Amúgy fog ma este valaki, valami extrát csinálni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema