Cristiano Ronaldo
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
Saudi media:
Ronaldo was given 5 private cars and a palace in Riyadh, with a complete security company, a supermarket, a swimming pool, a basketball court, a football stadium, and 3 restaurants owned by Cristiano Ronaldo.
Ronaldo was given 5 private cars and a palace in Riyadh, with a complete security company, a supermarket, a swimming pool, a basketball court, a football stadium, and 3 restaurants owned by Cristiano Ronaldo.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hívjátok a VAR-t… vagy Lahoztrikko írta:Dehogy kapja...4Rv írta:
nem tudtam, hogy real madrid tagsági kell ide, azt hittem ez egy magyar fórum, ahol magyar emberek vitatkoznak, beszélgetnek egymással, én a témában szólítottalak meg és nem vertem magam, erre te:
"fúj, fúj hülye barcás, szopott a csapatod, nyenyenye"
komoly vitakultúra gondolom a személyeskedésre követketkezetesen kapod te is a kitiltást, ahogy mások
Buék
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Dehogy kapja...4Rv írta:nem tudtam, hogy real madrid tagsági kell ide, azt hittem ez egy magyar fórum, ahol magyar emberek vitatkoznak, beszélgetnek egymással, én a témában szólítottalak meg és nem vertem magam, erre te:dzsi91 írta:
Jah és te sem vagy olyan hülye, hogy egy barsza szopás után itt vered magad az év utolsó napján mert a csaptodnak a saját forumára már csak botok járnak.
komoly vitakultúra gondolom a személyeskedésre követketkezetesen kapod te is a kitiltást, ahogy mások
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
English media report that Cristiano Ronaldo's contract has a clause to go on loan to Newcastle to July. in case the English team ends the season in Champions League positions, they are currently in third place on the table. Remember that the owners of the Newcastle are from the state of Saudi Arabia.
Nemtudom igaz e, de remélem igen.
Egy kis extra lenne ebben a storyban.
Al Nassrben 189 gólja van a klub legtöbb gólját szerző játékosnak. Juveben 3 ev alatt 100ig is eljutott, remélem az araboknál is jó sokat szerez majd.
Nemtudom igaz e, de remélem igen.
Egy kis extra lenne ebben a storyban.
Al Nassrben 189 gólja van a klub legtöbb gólját szerző játékosnak. Juveben 3 ev alatt 100ig is eljutott, remélem az araboknál is jó sokat szerez majd.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Dzsi az utolsó igazi harcosunk!lestat írta:csak ha ő bassz a nézőtérre a labdát lapot sem kap.DinhoL írta: De onnan indult a beszélgetés, hogy a FIFA b*szta el a rivalizálást. Most meg tök más aspekturokra megy a terelés.
Hogyne kapta volna Messi is a savat, bőven kapta. Már az elejétől kezdve: hormonkezelt, nem is játszhatna, miatta ment el Ronaldinho (anno mennyi lap lehozta..), sose ér Maradona nyomába, stb... Meg van neki is a maga keresztje.
CR meglöki Guardiolat es 10x év mulva is összefutok ezzel instán.
Messi labdakirugasara ugy kell rákeresnem ha nosztalgiázni akarok.
Más a megitélésük. És nekem senki ne mondja hogy azért mert CR egoista es megerdemli.
Zlatan neve rémlik? egy szaros Bl cim nemjott neki ossze kijelenti hogy ő az isten és majmojjak.
Kepzeljuk el Ha CR mond ilyet…
Ja és Imádlak Dzsi
Mindenki más szenvedve nyeli le virslit-lencsét, vedeli mindenki a pezsgőt. Az öreg Dzsino életét nem féltve tör előre és védi a Madridista igazunkat!
Amúgy Zlatanhoz csak annyit, hogy ő egy provokátor, aki imádja a szerepét. A svéd-bosnyák Hehe. Nem azért csinálja, hogy másoknak ártson, ő ilyen.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
csak ha ő bassz a nézőtérre a labdát lapot sem kap.DinhoL írta: De onnan indult a beszélgetés, hogy a FIFA b*szta el a rivalizálást. Most meg tök más aspekturokra megy a terelés.
Hogyne kapta volna Messi is a savat, bőven kapta. Már az elejétől kezdve: hormonkezelt, nem is játszhatna, miatta ment el Ronaldinho (anno mennyi lap lehozta..), sose ér Maradona nyomába, stb... Meg van neki is a maga keresztje.
CR meglöki Guardiolat es 10x év mulva is összefutok ezzel instán.
Messi labdakirugasara ugy kell rákeresnem ha nosztalgiázni akarok.
Más a megitélésük. És nekem senki ne mondja hogy azért mert CR egoista es megerdemli.
Zlatan neve rémlik? egy szaros Bl cim nemjott neki ossze kijelenti hogy ő az isten és majmojjak.
Kepzeljuk el Ha CR mond ilyet…
Ja és Imádlak Dzsi
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Haha srácok 0:00-kor ne felejtsetek el tartani egy kis szünetet és koccintani.
Imádom ezt a fórumot(na megkaptátok a szentimentális litániát amit lehet downvoteolni ), mint egy nagy család.Itt mindig zajlik az élet.
A magam részéről kívánom CR-nek, hogy örüljön a mégtöbb pénznek, élvezze.Megdolgozott érte.
Hiányozni fog a legjobbak közül.
Imádom ezt a fórumot(na megkaptátok a szentimentális litániát amit lehet downvoteolni ), mint egy nagy család.Itt mindig zajlik az élet.
A magam részéről kívánom CR-nek, hogy örüljön a mégtöbb pénznek, élvezze.Megdolgozott érte.
Hiányozni fog a legjobbak közül.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mert az egész aranylabda goat faszságot ezek a szervezetek kezdték el.DinhoL írta: De onnan indult a beszélgetés, hogy a FIFA b*szta el a rivalizálást. Most meg tök más aspekturokra megy a terelés.
Fifa amolyan gyüjtő név nálam ezekre a moslék szövetségekre Uefa, france football, fifa mind adták a lovat a goat debatehez. És nálam mind egy kaptafa.
Ez az egész megállhatott volna 5-5nél vagy most akkor messi nyert egy vb-t lehetett volna 6-5 de neeem ők még 2018 után is amikor behozták modricot a képbe, hogy cr ne előzzön még utána megkellett dobni messit 2 aranylabdával amibe persze lehet találni olyan statokat mindig amire rálehet húzni, hogy megérdemelte de azért ne vicceljünk már eddig a vb-ig nagyon halovány volt az elmúlt 5-6 évben a nagyszínpadon.Most hozott egy jó vb-t akár lehetett volna ez a győztes 6-5 vagy ha cé megkapja a bogyóját 18-ban akkor most egyenlíthetett volna messi.
Ehelyett egy 8-5 lesz a vége. 8 aranylabda amiből 3szor kapta bl győztesként és egyszer világbajnokként. Az aranylabdái 50%a lesz akkor úgy, hogy az adott évben se bl-t se vb-t nem nyert. Cé az 5ből 4szer bl győztes lett, és egyszer nemkapta meg bl győztes és gólkirályként.
És Ez nem Modricról szól, ha rajtam múlna Ramos kroos modric marcelo mind aranylabdát érdemelnek. De amikor egy riberyt egy iniestat egy sneijdert kukáztak, csak hogy vigyék ezt a cr messi rivalizálást elég fura volt, hogy egy évre ezt félre teszik aztán következő évben meg odaadják megint messinek
És igen az aranylabda egy faszság és szubjektív meg nem mérvadó de egy egész korszakot építettek fel most erre az aranylabda témára ezért gondolom, hogy a fifa vagy france fottball vagy akárhigy hívja magát szétkúrta a rivalizálást.
Ez a messi vb lehetett volna a győztes balon dor vagy az egyenlítő balondor de a fifa ezt már jóval korabban eldöntötte a javára…
Namindegy az idő úgyis majd szépíti a dolgokat úgyhogy talán majd cé is kap olyan megbecsülést ha már nem lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
De onnan indult a beszélgetés, hogy a FIFA b*szta el a rivalizálást. Most meg tök más aspekturokra megy a terelés.
Som i Serem!
6oat
6oat
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Értem amit mondasz, és van is benne igazság.
De neked attól jobb lenne ha Messibe is beleállt volna a média?
Vagy CR-nek ettől több lenne a pályafutása? Megítélése?
Szerintem nem.
Sajnos a média ilyen, fekete-fehér gondolkodásmód jellemzi, lásd politika.
Ez is valahol ennek fogható fel.
Egyébként Messi szobrokat is döntögettek, meg elhordták sokszor mindennek Argentínában. Ott megkapta ő is a magáét. Azt is megértem ha ez szerinted nem elég.
A két ember között szignifikàns különbség, hogy az egyik egy introvertált másik egy extrovertált személyiség, és ennek megfelelően működnek. (Amit a média még extrém módon felnagyít persze)
A kommersz média meg általában az introvertált, kicsit elesett személyiségek mögé szoktak felsorakozni.
Most erre is lehetne hozni politikai példát, lásd Karácsony vagy Gulyás esete, mindkettő mint egy jól lakott napközis, mamakedvence karakter, az oldalaik imádják is őket. Egy Lázárt meg kiköptek mert volt véleménye.
De ez már messzire vezet.
Angolokkal meg kár foglalkoznod, totál elmebeteg és beltenyésztett nép, véleményüket nem lehet komolyan venni.
Csak a botrány, a hírverés érdekli őket, a brit sajtó híres erről.
Szerintem relax, CR nem lett kevesebb mert Messi nyert VB-t, Messi sem lett több, mert CR elment az arabokhoz levezetni.
Béke.
De neked attól jobb lenne ha Messibe is beleállt volna a média?
Vagy CR-nek ettől több lenne a pályafutása? Megítélése?
Szerintem nem.
Sajnos a média ilyen, fekete-fehér gondolkodásmód jellemzi, lásd politika.
Ez is valahol ennek fogható fel.
Egyébként Messi szobrokat is döntögettek, meg elhordták sokszor mindennek Argentínában. Ott megkapta ő is a magáét. Azt is megértem ha ez szerinted nem elég.
A két ember között szignifikàns különbség, hogy az egyik egy introvertált másik egy extrovertált személyiség, és ennek megfelelően működnek. (Amit a média még extrém módon felnagyít persze)
A kommersz média meg általában az introvertált, kicsit elesett személyiségek mögé szoktak felsorakozni.
Most erre is lehetne hozni politikai példát, lásd Karácsony vagy Gulyás esete, mindkettő mint egy jól lakott napközis, mamakedvence karakter, az oldalaik imádják is őket. Egy Lázárt meg kiköptek mert volt véleménye.
De ez már messzire vezet.
Angolokkal meg kár foglalkoznod, totál elmebeteg és beltenyésztett nép, véleményüket nem lehet komolyan venni.
Csak a botrány, a hírverés érdekli őket, a brit sajtó híres erről.
Szerintem relax, CR nem lett kevesebb mert Messi nyert VB-t, Messi sem lett több, mert CR elment az arabokhoz levezetni.
Béke.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
Az egész pályafutásukra kivetítve messinek tálcán nyújtottak mindent és bármi amit tett annak megtalálták a módját, hogy pozitívan kommunikálják le a sok agymosott parasztnak amíg céronaldon a fifa elnőke gúnyolódott interjúkban, ex csapattársak próbáltak az ő hátán nagyot mondani és még reggelig lehetne sorolni.A vb külön téma jókor jó szituációkban egy apró ítélettel is lehet segíteni mint a franciák megakasztott kontrája. Persze segíteni világtalanokon nem lehet így nem arról van szó, hogy argentína érdemtelenül lett világbajnok.csababarca írta: Bocs dzsi, de mit kellene megcáfolni?
Melyik 11es volt az ami nem volt az?
Szerintem a lengyelek elleni, azt nem fújtam volna be.
Ezen kívül mi volt olyan ítélet ami az argentínoknak kedvezett?
Holland meccs? Parades amikor kibombázta tényleg lapot érdemelt volna, mint ahogy éppen kiszórhatott volna 2-3 hollandot is akik berohantak a pályára.
Messi kezezése meg előbb volt mint hogy a sárgáját megkapta, tehát a kezezéssel nem egy pirosat úszott meg.
de láthattad délután is hogy egy elmebeteg Lahoz vezette a meccset, tőle mit is várunk?
Titeket hányszor szívatott meg?
Vagy minket?
Egy idióta a tag.
És miért téma ez a Cr topikban?
Még a 2021es aranylabdáját is elfogadom, hogy nem érdemelte meg, de most attól boldogabb lennél ha Messinek egyel kevesebb lenne?
Vagy ha vb címe nem lenne kevésbé utálnád?
De eleve nem értem, hogy ennek mi köze van CRhez, s ahhoz hogy aláírt az arabokhoz. (Amit 38 évesen had tegyen már meg, semmivel nem kevesebb a pályafutása ettől, Messinek meg nem több)
Nekem elegem van ebből a Messi vs Cr vitából, kinek a portugál, kinek az argentin.
Ettől senki nem lesz boldogabb, vélemények vannak, ki-ki maga eldönti, hogy hova áll.
Ha egyáltalán állni kellene valahova.
Respect CR-nek, hogy 37 éves koráig top szinten focizott, top csapatokban, nagyon komoly teljesítmény tőle.
Ahogy írta is valaki, meg lehet nézni hogy más klasszisok hol voltak 37 évesen.
Soha egy szóval nem mondtam, hogy messi nem mindenidők egyik legnagyobbja vagy, hogy érdemtelenül lett világbajnok. Itt a probléma továbbra is az, hogy adott 2 szinte teljesen azonos teljesítmény tőlem aztán azt is lehet mondani, hogy messi jobb volt legyen akkor ő a kecske de céronaldo egyáltalán nem részesül olyan bánásmódban és soha nem is részesült amivel minden idők akár második legjobbját megkéne illetni.
Abban a pillanatban ahogy megnyerte messi a vébét olyan szintű bullying indult be a médiában cr irányába, hogy a gyomrom kifordul tőle. A médiában nem a faszparaszt kommentelők között hanem espn goal meg mindenféle kutyaszar oldal aminek pártatlannak kéne maradnia.
Könyvet lehetne írni arról ahogyan szétkúrta a modern socialmédia és a sok nyomorúlt ezt a rivalizálást. Mostis amikor az ember már a földön fekszik és menekül a kontinensről is csak köpködik, hogy miért megy el a kurvaanyját maradjon itt hagy dörgölhessük még az orra alá.
Cr követett el hibákat de közel sem olyanokat amiért így megkéne hurcolnk. Messi is követett el bőven ennyi hibát pályafutása során aztán mindig szépre volt beszélve. Elment egy psgbe a világ legnagyobb fizujáért, az ember visszavonult a válogatottságtól egy kihagyott tizi után. Argentínaban mindenki kutyaszar volt az összes barsza edző és játékos elvolt hordva minden szarnak mert messi nem nyert velük semmit de dybala meg rashford meg brunofernandes hátráltatva volt mert Cr elvettea hóljaikat
Geci gonosz dolog ami most egy olyan emberrel történik aki az egész életét ebbe a sportba fektette. Egy kurva köszönömöt nyomna mindenki és mehetne isten hírével. Messi sem lenne ilyen magason Cé nélkül. Pure evil ami Cével történik és geci kegyetlen dolog csak azért mert ő más karakter így beleállni egy olyan világban ahol már egy ujszülöttről sem szabad lassan elmondani, hogy fiu vagy lány mert mitképzelünk.
Ez már nem arról szól, hogy messi vagy ronaldo. Ez arról szól, ahogy minden idők egyik legnagyobb sportolóját a labdarúgás megrágta és kiköpte mert már nem jó arra amire kellett a kecskekérdésre.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Bocs dzsi, de mit kellene megcáfolni?
Holland meccs? Parades amikor kibombázta tényleg lapot érdemelt volna, mint ahogy éppen kiszórhatott volna 2-3 hollandot is akik berohantak a pályára.
Messi kezezése meg előbb volt mint hogy a sárgáját megkapta, tehát a kezezéssel nem egy pirosat úszott meg.
de láthattad délután is hogy egy elmebeteg Lahoz vezette a meccset, tőle mit is várunk?
Vagy minket?
Egy idióta a tag.
Még a 2021es aranylabdáját is elfogadom, hogy nem érdemelte meg, de most attól boldogabb lennél ha Messinek egyel kevesebb lenne?
De eleve nem értem, hogy ennek mi köze van CRhez, s ahhoz hogy aláírt az arabokhoz. (Amit 38 évesen had tegyen már meg, semmivel nem kevesebb a pályafutása ettől, Messinek meg nem több)
Nekem elegem van ebből a Messi vs Cr vitából, kinek a portugál, kinek az argentin.
Ettől senki nem lesz boldogabb, vélemények vannak, ki-ki maga eldönti, hogy hova áll.
Respect CR-nek, hogy 37 éves koráig top szinten focizott, top csapatokban, nagyon komoly teljesítmény tőle.
Vagy minket?
Egy idióta a tag.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- dzsi91
Mégse bírtad megcáfolni őket azon kívül, hogy ráhányod a szokásos konteo szöveget.4Rv írta:igen, te nagyon komoly érveket sorakoztattál fel, a megszokott konteós hülyeségeket, persze tudom, hogy sokan vannak itt, akik ezeket szintén hiszik, csak te szégyenérzet nélkül le is mered írni. de ha már jótanácsok, jövőre te is kipróbálhatnád, hogy a párbeszédekben mellőzöd ezt a pökhendiséget, ami nagyon gyakran jellemzi a hozzászólásaid.dzsi91 írta:
Úgy írod mintha nem írtam volna le, hogy mit miért gondolok úgy ahogy csak ideböfögtem valamit mint te. Pihend ki magad jövőre meg fuss neki normalisan.
na mindegy, real madrid sikerekeben kevésbé gazdag, de boldog új évet mindenkinek! peace
Csak engedd el mint a barsza a blt.
igen, te nagyon komoly érveket sorakoztattál fel, a megszokott konteós hülyeségeket, persze tudom, hogy sokan vannak itt, akik ezeket szintén hiszik, csak te szégyenérzet nélkül le is mered írni. de ha már jótanácsok, jövőre te is kipróbálhatnád, hogy a párbeszédekben mellőzöd ezt a pökhendiséget, ami nagyon gyakran jellemzi a hozzászólásaid.dzsi91 írta:Úgy írod mintha nem írtam volna le, hogy mit miért gondolok úgy ahogy csak ideböfögtem valamit mint te. Pihend ki magad jövőre meg fuss neki normalisan.4Rv írta:
nem tudtam, hogy real madrid tagsági kell ide, azt hittem ez egy magyar fórum, ahol magyar emberek vitatkoznak, beszélgetnek egymással, én a témában szólítottalak meg és nem vertem magam, erre te:
na mindegy, real madrid sikerekeben kevésbé gazdag, de boldog új évet mindenkinek! peace
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mondanam, hogy azert lett ilyen ember, mert nba jatekosszeruen apanelkul nott fel es kellett megbirkoznia a nagyvilaggal, de akkor ilyen alapon meg nagyobb respekt, hogy ennek ellenere megvolt benne a tartas, profizmus es akarat a legjobba valni
thereisonly1ronaldo
amugy azt neztem hogy ott viszonylag sokan jarnak meccsekre. ez most nem tudom a vb miatt van e vagy alapbol erdekli oket a foci de hatha nem apad az erdeklodes
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- dzsi91
Úgy írod mintha nem írtam volna le, hogy mit miért gondolok úgy ahogy csak ideböfögtem valamit mint te. Pihend ki magad jövőre meg fuss neki normalisan.4Rv írta:nem tudtam, hogy real madrid tagsági kell ide, azt hittem ez egy magyar fórum, ahol magyar emberek vitatkoznak, beszélgetnek egymással, én a témában szólítottalak meg és nem vertem magam, erre te:dzsi91 írta:
Jah és te sem vagy olyan hülye, hogy egy barsza szopás után itt vered magad az év utolsó napján mert a csaptodnak a saját forumára már csak botok járnak.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Vezet a csapata, de ő még nem játszik. Most nézem, hogy a legendás Luiz Gustavoval és Ospinaval fog együtt focázni.
Azt írják, kövi meccsen már kezdő lesz és kap egy őrületes bemutatást.
Azt írják, kövi meccsen már kezdő lesz és kap egy őrületes bemutatást.
Som i Serem!
6oat
6oat
nyilván nem, nem is volt komolyan elvárás a részemről..