Sok van, amit boltban is lehet kapni, pl. Ujfehertoi meggy.Realista24 írta:Én pl meg nem ittam jó pálinkát, talán egyet, az mák pálinka volt.Halfkey írta:
A legfőbb probléma hogy sok embernek ez a tapasztalata mint neked, mert nem jutottak még minőségi pálinkához Nagyon magas szintje is van ennek az italnak, például csípniw egyáltalán nem kellene ha normálisan van elkészítve.
Nem iszok általában, de szökőevente ravesznek. Szóval jöhet akar tipp is, mert a peca szomszéd esküszik a keritesszaggatojara
OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Unokatesómék házi áfonya és málna pálinkája volt eddig az, amire azt mondtam, hogy tényleg finom.
Minden más csak ilyen arctorzító, legyünk túl rajta szint.
Mondjuk én sem vagyok pálinkás.
Minden más csak ilyen arctorzító, legyünk túl rajta szint.
Mondjuk én sem vagyok pálinkás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én pl meg nem ittam jó pálinkát, talán egyet, az mák pálinka volt.Halfkey írta:A legfőbb probléma hogy sok embernek ez a tapasztalata mint neked, mert nem jutottak még minőségi pálinkához Nagyon magas szintje is van ennek az italnak, például csípniw egyáltalán nem kellene ha normálisan van elkészítve.h3x0r írta:
Az ital, ami egyebkent nem finom, jo esetben erzel egy minimalis gyumolcsos izt, de inkabb csak csip, mint az allat. Olyan sokat se tudsz belole inni, mert par kor utan mar erzed a fejedben, kozben mindig van egy szemely, aki mondja, hogy na meg egy kort; fel pillanatra elfordulsz es mar tele a poharad. Viszont szeretned kell, kulonben nem vagy magyar.
Nem iszok általában, de szökőevente ravesznek. Szóval jöhet akar tipp is, mert a peca szomszéd esküszik a keritesszaggatojara
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
En nem iszok szart, ez pl gönci barack jo draga is volt de amennyit iszok nekem eleg egy évre az a par liter. Még sör is ment mellé nincs is hasfajas fejfajas meg büfogod fel na az hanyinger moslek
A legfőbb probléma hogy sok embernek ez a tapasztalata mint neked, mert nem jutottak még minőségi pálinkához Nagyon magas szintje is van ennek az italnak, például csípniw egyáltalán nem kellene ha normálisan van elkészítve.h3x0r írta:Az ital, ami egyebkent nem finom, jo esetben erzel egy minimalis gyumolcsos izt, de inkabb csak csip, mint az allat. Olyan sokat se tudsz belole inni, mert par kor utan mar erzed a fejedben, kozben mindig van egy szemely, aki mondja, hogy na meg egy kort; fel pillanatra elfordulsz es mar tele a poharad. Viszont szeretned kell, kulonben nem vagy magyar.Yazid írta: Sógorral bepálinkaztunk, ott is kisgyerek itt is, 7kor elmentek 10kor aludtunk
- h3x0r
Az ital, ami egyebkent nem finom, jo esetben erzel egy minimalis gyumolcsos izt, de inkabb csak csip, mint az allat. Olyan sokat se tudsz belole inni, mert par kor utan mar erzed a fejedben, kozben mindig van egy szemely, aki mondja, hogy na meg egy kort; fel pillanatra elfordulsz es mar tele a poharad. Viszont szeretned kell, kulonben nem vagy magyar.Yazid írta: Sógorral bepálinkaztunk, ott is kisgyerek itt is, 7kor elmentek 10kor aludtunk
Boldog új évet mindenkinek!
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
szeméthehetheoriginal írta:Persze mert kikapott egyedul a gep ellen, aztan ma reggel latta a dobozon, hogy 3+Mickey írta: vadul téped a társasos dobozt?!
Óvatosan ám az agresszióval
3+?
Kisfiam még nincs 3, simán lenyom. Xboxozni le se álltam, hát a társasjáték doboz eltépődött, francnak lett volna kedve a media marktban kezdeni az új évet
Mondjuk Apa házmester arányba tolta a bákárdit.
De azért kontroll is volt, gyerekeknek mondtam hogy a szerpentint nyugodtan szétdobálhatják apró darabokra semmi gond...csak a kádba, ne a nappaliba akkor olyan büszke voltam...de nem hallgattak ránk, minden egy merő szalagháló volt. Akkor jött szomszéddal az ami marad harag c. durr bele, akkor nem zavar annyira a hobbit ellenállás
A szilveszter mindig különleges, szülőként pláne, de a virsli evést már jó hogy olyankor senkinek nincs ereje videózni. Akkor már túl vagy azon hogy könnyes szemmel pezsgős lehelettel összecsókolod a családod, hogy ugye tudod hogy apa nagyon szeret?
Na a virsli után írtam ide...pfff...a lelked tönkremegy újévre, így nyitsz bazdmeg.
Sógorral bepálinkaztunk, ott is kisgyerek itt is, 7kor elmentek 10kor aludtunk
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Semmi gond nincs ezzel, hogy ne érezd magad egyedül, én is megosztom itt az éjszakai sztorit.Babinho írta: Matek meg nem megyen
És itt bebacardizva konkrétan 2023-1902-ből lett 101. Erős.
Akkora buli volt, valami varázslós társasjátéknak is széttéptük a dobozát, a kislányomnak meg próbáltam elmagyarázni ki az a Novák, nem is tudom miért mentem bele ebbe, aztán barátom anyósával nosztalgiáztam a 70es évek régi jó báljairól amikor még táncoltUNK, és egész más világ volt....na nem mintha éltem volna már akkor, de ő nagyon szerette hogy megértem őt.
Aztán csodálkoztok hogy tele van érzelemmel az első hsz
Apáméknál voltunk az asszonnyal, tegnap dél felé mentünk át. Haverom ekkor írt, hogy átjönne itókázni, mert itthon van, nem ment vissza pestre. Mondtam neki, hogy legyen így, úgysincs más program. A szülőknek meg az asszonynak mondtam is, hogy jönne a spanci. Ők boldogan bele is egyeztek, csak annyira kértek, hogy a pincében legyünk, mert amikor óbégatunk azt nem bírják, meg amúgyis a kutyával jobb ha lent vagyunk, ott kevésbé hallja a tűzijátékot. Hát így is lett. Mi ketten a kutyával lent a pincében, ők fent a szobában tévéztek.
Éjfélkor a következőkre sikerült benyitniuk a pincébe:
JBL max hangerőn, Vikidál Gyulával együtt ordítjuk, hogy oly távol vagy tőlem... mindezt a kutyának címezve, akivel éppen sikerült táncot lejtenem. Szerencsétlen full megszeppent fejjel nézett az asszonyra, az asszony elmondása szerint... Gondolom nem sejtette, hogy nem a tűzijáték lesz a legrosszabb az estéjében.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
Persze mert kikapott egyedul a gep ellen, aztan ma reggel latta a dobozon, hogy 3+Mickey írta: vadul téped a társasos dobozt?!
thereisonly1ronaldo
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
vadul téped a társasos dobozt?!
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Matek meg nem megyen
Akkora buli volt, valami varázslós társasjátéknak is széttéptük a dobozát, a kislányomnak meg próbáltam elmagyarázni ki az a Novák, nem is tudom miért mentem bele ebbe, aztán barátom anyósával nosztalgiáztam a 70es évek régi jó báljairól amikor még táncoltUNK, és egész más világ volt....na nem mintha éltem volna már akkor, de ő nagyon szerette hogy megértem őt.
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sok volt a gyerek pezsgő mi? 2023 van Babikam, jó lesz az 121. evnek isBabinho írta: Buék srácok!
Sosem gondoltam volna hogy ilyen hosszú "kapcsolat" lesz ez veletek, köszönöm a madridom.hu minden elkövetőjének ezt, Örülök hogy veletek mehetek neki kedvenc klubunk 101. évének. Végig fogjuk szurkolni, szidni, elemezni ahogy azt szoktuk mint minden évben.
Remélem a régiek maradnak, remelem újonnan érkezők lesznek, mármint akik hozzá is tesznek.
A csapatot tekintve aligha gondolnám, hogy kifogástalan évünk lesz, de nekem már annyi, de annyi örömet okoztak, hogy nem fogom elmarasztalni őket. Örülnék nagyon a bajnokságnak, ez a fő prioritás nekem, a bl-ben minden meccs ,csak a saját legendájukat növeli.
Amit el kell viselnem a meccs nézés közben az a sok szinvonaltalan bírói faszság, nulla teljesítményt mutató, de csípő harapó, hisztizo la liga kózépszer, valamint farkas kurva norbert, akit már nem tudok és nem is akarok elviselni.
Jó közösség a madridom.hu, lassan páratlan, örülök hogy vagytok!
(De ne rinyáljatok annyit )
Hacsak nem más klubra gondolsz
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Buék srácok!
Sosem gondoltam volna hogy ilyen hosszú "kapcsolat" lesz ez veletek, köszönöm a madridom.hu minden elkövetőjének ezt, Örülök hogy veletek mehetek neki kedvenc klubunk 101. évének. Végig fogjuk szurkolni, szidni, elemezni ahogy azt szoktuk mint minden évben.
Remélem a régiek maradnak, remelem újonnan érkezők lesznek, mármint akik hozzá is tesznek.
A csapatot tekintve aligha gondolnám, hogy kifogástalan évünk lesz, de nekem már annyi, de annyi örömet okoztak, hogy nem fogom elmarasztalni őket. Örülnék nagyon a bajnokságnak, ez a fő prioritás nekem, a bl-ben minden meccs ,csak a saját legendájukat növeli.
Amit el kell viselnem a meccs nézés közben az a sok szinvonaltalan bírói faszság, nulla teljesítményt mutató, de csípő harapó, hisztizo la liga kózépszer, valamint farkas kurva norbert, akit már nem tudok és nem is akarok elviselni.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kicsivel jobb lesz Faust barátom, ha nem leszarjuk az egészet!Faust írta: Csak rosszabb lesz, de azert buek faszik!
Ahogy R24 a fejéből kiálló darts nyilakkal írta egészség legyen, a többit lepörgetjük.
Eddig is megoldottuk, ezután is.
Nekem az amúgy teljesen egészséges édesapámat vitte el 3különböző rák típus gyorsan szét terjedve, egy év alatt 2022-ben, szóval azt gondolom ettől csak jobb lehet. A többit leszarom és megoldom. Ahogy a Madridom népe is, mert ez itt egy évek alatt megszűrt jó társaság, értékes emberekkel, akik mutatják a fákkot a gazdasági, vagy bármilyen válságnak.
Eddig egész jól tellik a decimoquinta éve.