Egyéb sportok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
Smith nem kérdezett. Nagyon érik a VB már neki. Harmadik döntője.
Vajon tol egy Peter Manley-t vagy képes lesz trónra ülni?
Vajon tol egy Peter Manley-t vagy képes lesz trónra ülni?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
.ziro4vr írta: Ez tipikusan olyan teljesítmény volt a némettől, hogy a következő körben simán kiesik.
Döntőben Shrek lesöpri mondjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De hogy zokkentette volna ki, ha őt támogatta a közönség? Nem értelek.ferni írta:Realista24 írta: Clemens nyilatkozta. Te meg elhiszel mindent
Jó hát biztos szarrá röhögte magát, de őt egyáltalán nem zökkentette ki, max Price saját magát
Hát Remy, 2019 márciusában kezdtem el Dartsozni, még emlékszem az első nyilam egy 23 grammos Harrows Predator voltCsóri Price véletlen beleolvas a Madridom egyéb sportok topicba és meglátja a másfél éves darts múlttal rendelkező Fernit, ahogy kiosztja, hogyan is kéne tolni a VB-n, és tényleg visszavonul.
2020 márciusában meg már
Perle Gyula ellen játszhattam, akiről előbb is írtam, aki ellen az első legben 81-es átlaggal lent voltam 96-on 5 kör után és a sima 20 után drótra tettem a dupla 18-at és nem tudtam rádobni ellene a dupla 20-ra. Mondanom se kell, hogy ő meg kiszállt utána és hát utána ki is kaptam És rohadtul nem tudtam én 81es átlagot hozni, de rám jó hatással volt mindig a versenyhelyzet, mert akkor kell megmutatni, mikor ott a tét.
Én kibaszottul büszke vagyok erre a mai napig, hogy egy év alatt ide tudtam eljutni, még ha ez lófasz is összességében.
Aztán bejött a korona, azt utána abba maradt sajnos ez a Darts dolog, pedig nagyon szerettem.
Szóval ahova ki akartam lyukadni, hogy lehet már ott lennék a VB-n, de közbe jöttek a dolgok
Extra volt Clemens, nem arról van szó. De ez olyan mint azok a barmok, akik kb csak azért mentek egy Real vagy portugál elleni meccsre hogy azt kiabálják Cristiano homosexual.
Lehet zrikalni a másikat, de illik tartani egy szintet. És illene a másik félnek is beszállni ebbe, legalábbis az én értékrendem szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem egy fernik, de nagyot mennek a srácok azért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Realista24 írta: Clemens nyilatkozta. Te meg elhiszel mindent
Jó hát biztos szarrá röhögte magát, de őt egyáltalán nem zökkentette ki, max Price saját magát
Hát Remy, 2019 márciusában kezdtem el Dartsozni, még emlékszem az első nyilam egy 23 grammos Harrows Predator voltCsóri Price véletlen beleolvas a Madridom egyéb sportok topicba és meglátja a másfél éves darts múlttal rendelkező Fernit, ahogy kiosztja, hogyan is kéne tolni a VB-n, és tényleg visszavonul.
2020 márciusában meg már
Perle Gyula ellen játszhattam, akiről előbb is írtam, aki ellen az első legben 81-es átlaggal lent voltam 96-on 5 kör után és a sima 20 után drótra tettem a dupla 18-at és nem tudtam rádobni ellene a dupla 20-ra. Mondanom se kell, hogy ő meg kiszállt utána és hát utána ki is kaptam És rohadtul nem tudtam én 81es átlagot hozni, de rám jó hatással volt mindig a versenyhelyzet, mert akkor kell megmutatni, mikor ott a tét.
Én kibaszottul büszke vagyok erre a mai napig, hogy egy év alatt ide tudtam eljutni, még ha ez lófasz is összességében.
Aztán bejött a korona, azt utána abba maradt sajnos ez a Darts dolog, pedig nagyon szerettem.
Szóval ahova ki akartam lyukadni, hogy lehet már ott lennék a VB-n, de közbe jöttek a dolgok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Clemens nyilatkozta. Te meg elhiszel mindent
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Csóri Price véletlen beleolvas a Madridom egyéb sportok topicba és meglátja a másfél éves darts múlttal rendelkező Fernit, ahogy kiosztja, hogyan is kéne tolni a VB-n, és tényleg visszavonul.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Darts egy mentàlis sportág egy szint felett már.
Aki jobban ki tudja zárni mi van körülötte az nyer.
Egyedül akkor kell az ellenféllel foglalkozni, hogy megpróbálj-e kiszállni Bullal és megnézni kiszàllón van-e az ellenfél. Amúgy ott van a táblàn hány pontod van és ki kell szállnod minél előbb.
Aki ezen kívül mással is foglalkozik az szarul csinálja. Persze lehet tolni ezeket a pszichés szarokat, hogy szétszedd mentálisan az ellenfelet, kizökkentsd jó pár ordibálással, lásd Price, de mikor nem működik akkor magával baszik ki az ember, mert a saját játékára se tud 100%ban figyelni, mikor mással baszakszik.
Clemens is lenyilatkozta a meccs után, hogy full leszarta Pricet meg a szarját a fején, mert magára figyelt.
Egy szint felett már mindenki képes megdobni, amit kell, tömeggel se tudsz már kiemelkedni, mint régen.
Annyira egyben van a mezőny, hogy az valami kegyetlen.
Dartsoztam olyan másfél-kèt évig hobbi szinten, sokat is gyakoroltam.
Elmentem pár versenyre ez alatt az idő alatt, azt a 10+ éve dartsozó emberek is sima kocsmai versenyeken ott izgultak meg remegtek és nem tudtàk hozni azt a teljesítményt amit tudtak közel sem
Adottság kérdése is mennyire tudja az ember kezelni a nyomást és kizárni a külső dolgokat, mert amúgy egy légyzümmögés is simán képes kibillenteni az embert vagy tényleg bármi apró szar.
Ugyanazt a mozdulatsort kell folyamatosan, robotszerűen másolni, csinálni, itt is dartsoztak már jó páran, egyszerűnek tűnik, de rohadtul nem az.
Persze mikor a (még mindig sima kocsmai versenyen) Döntőben ott maradtam azzal a taggal, aki ‘12ben a PDC Kelet-Európai kvalin döntőzött és ha megveri Marjanovicot akkor kint van a VBn, akkor feldughattam minden mentális dolgomat meg tudásomat, hiába ment ellene is átlagon felül
Aki jobban ki tudja zárni mi van körülötte az nyer.
Nem értek egyet, magadra kell figyelni, kurvára mindegy mit csinál a közönség meg az ellenfél.Nyilván a nemet nem lépett, mert profitált belőle erősen.
Egyedül akkor kell az ellenféllel foglalkozni, hogy megpróbálj-e kiszállni Bullal és megnézni kiszàllón van-e az ellenfél. Amúgy ott van a táblàn hány pontod van és ki kell szállnod minél előbb.
Aki ezen kívül mással is foglalkozik az szarul csinálja. Persze lehet tolni ezeket a pszichés szarokat, hogy szétszedd mentálisan az ellenfelet, kizökkentsd jó pár ordibálással, lásd Price, de mikor nem működik akkor magával baszik ki az ember, mert a saját játékára se tud 100%ban figyelni, mikor mással baszakszik.
Clemens is lenyilatkozta a meccs után, hogy full leszarta Pricet meg a szarját a fején, mert magára figyelt.
Egy szint felett már mindenki képes megdobni, amit kell, tömeggel se tudsz már kiemelkedni, mint régen.
Annyira egyben van a mezőny, hogy az valami kegyetlen.
Dartsoztam olyan másfél-kèt évig hobbi szinten, sokat is gyakoroltam.
Elmentem pár versenyre ez alatt az idő alatt, azt a 10+ éve dartsozó emberek is sima kocsmai versenyeken ott izgultak meg remegtek és nem tudtàk hozni azt a teljesítményt amit tudtak közel sem
Adottság kérdése is mennyire tudja az ember kezelni a nyomást és kizárni a külső dolgokat, mert amúgy egy légyzümmögés is simán képes kibillenteni az embert vagy tényleg bármi apró szar.
Ugyanazt a mozdulatsort kell folyamatosan, robotszerűen másolni, csinálni, itt is dartsoztak már jó páran, egyszerűnek tűnik, de rohadtul nem az.
Persze mikor a (még mindig sima kocsmai versenyen) Döntőben ott maradtam azzal a taggal, aki ‘12ben a PDC Kelet-Európai kvalin döntőzött és ha megveri Marjanovicot akkor kint van a VBn, akkor feldughattam minden mentális dolgomat meg tudásomat, hiába ment ellene is átlagon felül
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Clemenstol kellett volna egy lépés a közönség fele, mint ahogy volt pár éve hasonló egy vb-n. Sajnos nem emlékszem az érintett felekre, de Wright vagy Barni volt talán érintett valamelyik oldalon.
Nyilván a nemet nem lépett, mert profitált belőle erősen.
Nyilván a nemet nem lépett, mert profitált belőle erősen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Mennyi düh és rosszindulat van benned.ferni írta: Komédia.
VB győztes játèkos.
Mikor megnyerte, akkor nem zavarta?
Amúgy is magának köszönheti, volt mikor normális volt egy darabig, nem is baszogatták, megbékélt a közönség vele, azt utána megint kezdte a faszságait.
Fair ez az egész?
Nem, de akkor is baszódjon meg
Szerintem amugy tultolta a kozonseg. Nehez megtalalni azt a hatarvonalat, amin lehet mozogni mindket fel reszerol, de itt tobbnyire mar a kozonseg volt a fasz.
Lehet szeretni, lehet utalni a walesit, de egy szines egyenisege a Dartsnak. Es top jatekos.
De gondolom a nezoknek is jobb a sotlan, nulla Dobey es tarsaikat nezni, akinel egy ertelmes megmozdulast nem tudsz felidezni, mert annyira szurkek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A közönség nélküli vb-t húzta be. Nem véletlenül...ferni írta: Komédia.
VB győztes játèkos.
Amúgy is magának köszönheti, volt mikor normális volt egy darabig, nem is baszogatták, megbékélt a közönség vele, azt utána megint kezdte a faszságait.
Fair ez az egész?
Komédia.
VB győztes játèkos.
Fair ez az egész?
VB győztes játèkos.
Fair ez az egész?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Price instara kiirta, hogy nagyon csalodott, amiert ez a torna az ev csucsa, erre keszul, es vegul ellehetetlenitik a jatekat.
Sok sikert mindenkinek, es nem biztos, hogy indul valaha meg a VB-n.
Majd torolte/fuggesztette insta fiokjat.
Sok sikert mindenkinek, es nem biztos, hogy indul valaha meg a VB-n.
Majd torolte/fuggesztette insta fiokjat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi volt ez a meccs tegnap este.
Price.
Amúgy sajnáltam egy kicsit pedig nem kedvelem a tagot.
MVG ezt megnyeri szerintem is.
Price.
Amúgy sajnáltam egy kicsit pedig nem kedvelem a tagot.
MVG ezt megnyeri szerintem is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Smith ha nem lép szintet egy tükörsima MVG cím lesz ebből idén. A német csávó élete meccsét rakta le, még kétszer nem fogja.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na nem mondod, megidézed a vb topikos shuttert.Remy írta: Hát ez felháborítóan szar meccs volt. Pedig Gerwennek szurkolok.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Hát ez felháborítóan szar meccs volt. Pedig Gerwennek szurkolok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Csórinak azért elég nehéz szezonja van. Egyrészt ő is öregszik és volt szerepe néhány leolvadásban, de még kiestek az alapemberek is kisebb, nagyobb időre. Így kurva nehéz.ferni írta: Bradyék megnyerték a csoportjukat, ott vannak a rájátszásban, jó kis 8-8as stat eddig
Csak kiküzdötték a végére.
Bucs puntere elég nagyot mentett a végén, ha ott földre viszik, akkor 40ról lehet megoldja a TDt a Panthers.
https://youtu.be/2IICywm5MHs
Végül újra kellett rúgnia, de hát egy kész csoda hogy nem vitték le, megmentette a meccset kb
Evans viszont kegyetlen. HOF a tag. 9. szezonja 1000+ yarddal.
Darts:
Jó ez a Dobey, hogy itt van...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Bradyék megnyerték a csoportjukat, ott vannak a rájátszásban, jó kis 8-8as stat eddig
Bucs puntere elég nagyot mentett a végén, ha ott földre viszik, akkor 40ról lehet megoldja a TDt a Panthers.
Végül újra kellett rúgnia, de hát egy kész csoda hogy nem vitték le, megmentette a meccset kb