Halfkey írta:
Azért írtam mert érdekel. Kerestem is előtte, csak nem is értem, hogy hogy nem találtam ki, hogy nem Ronaldo vagy a csapat instáját hanem a 433 focioldal reeljét kellene keresni.
Ja és a minuszod nem tőlem van, tudom hogy a szívedre veszed az ilyet
Haha na akkor jó, hogy lett link, ha érdekel.
A mínusz dolog nem érdekel, nem volt downvote mikor írtam és leszarom, azért említettem, hogy a közönyösséget azzal ki lehetne fejezni.
Amúgy meg csak a nyers válaszon húztam fel magam, mert Téged egy értelmes embernek tartalak és már Tőled is ez jön, miközben azt érzem, hogy egyre alpáribb stílus kezd eluralkodni néha, ami abszolút nem volt jellemző.
De erre abszolút válasz, hogy ha nem tetszik elmehetek, vagy pihenjek a fórumozással stb..
Szóval én a nyers hangvételre válaszoltam nyersen vissza, mert Tőled ennek nem örültem.
Amúgy CR-re visszatérve szerintem lehet, hogy neki ez az egész váltás egy rohadt nagy megkönnyebbülés. Ki tudja mennyi fizikai és mellette mentális melót tett bele, hogy Európát kimaxolja és lehet, hogy iszonyatos könnyedség neki, hogy lehet a családra fókuszálni,focizgatni kicsit, elpötyögni a kapusnak edzésen, a meccsek is kb edzés szintek lesznek neki és közben a legjobban fizetett játékos.