Akkor minden csak környezet kérdése. A milliomos a millárdosok közt csóró, míg a mélyszegénységben élők közt a minimálbéres az élet császára.ANDS írta:Ezt vitatnám. Mármint, szerintem az számít csórónak, aki annak érzi magát.Nika91127 írta:
Albi, egy telek, valamennyi tartalékpénz.
Egy 4,4 és egy 1,4 milliós kocsi, előbbin hitel.
És egy "betonbiztos" munkakör, vállalható fizuval
Se IT, se milliós fizu. Nem is svédország, nem is TESLA. Még iPhoneom sincs.
OFF
Re: OFF
- mocsok
Igen, ezekre gondoltam.Realista24 írta:Nincs hazad 15 ablakkal vagy 30nm-es panorama teraszajtod, 150nm-es sajat hazad, es a garazsban nem all 7 millios szaladgalos auto egy masik mellett, amit most cserelsz dragabbra. Gondolom, ja es nem vagy IT-s es nem eppen most futtatod meg az oneletrajzod 3millios fizetesert.Nika91127 írta:
Mi számít csórónak?
Gondolom.
Szerintem az utolsó téma amihez hozza tudtam szólni az a “milyen dezodort hasznaltok?” volt.
Lehet az is plusz előfizetés.Realista24 írta: A Német Autóklub (ADAC) kontrollált körülmények közt próbálta ki, mennyi idő alatt fűtik be a kiválasztott villanyautók. A teszt során -10 celsius fokra hűtötték az autókat, ezután pedig +20 celsius fokot akartak elérni az egyes tesztpéldányokban.
A Hyundai és a Fiat elektromos autója 1,5 kilowattóra energiát használt fel a folyamat során, a Teslának 1,6 kWh, míg a Renault kisautójának 1,8 kilowattóra kellett a teszt közben. Az e-up! és a BMW iX 2,0 kilowattórát, az ID.3 pedig 2,3 kWh-t szívott le az akksiból.
A kormányfűtést és az ülésfűtést nem használták a teszt során, a legjobb időeredménnyel a BMW SUV-ja zárt: 12,5 perc alatt érte el a mínusz 10 celsius fokról a kívánt plusz 20-as értéket az egész kabinban. Ezután az ID.3 következett 24,5 perccel, aztán a Hyundai 25,5-tel, majd pedig a Fiat kisautója kicsivel több mint 30 perccel.
A Renault, a Tesla és az e-up! azonban egyáltalán nem tudta a teljes kabint 20 fokosra felhúzni, még 40 perc eltelte után sem.
Gondolom Musk ugy van vele, ha nem akarsz fazni, fizess tobbet, hiszen egy tobb tizmillios autotol nem elvarhato ez a funkcio.
Extra Heat System activation:
300 $/ week (only from Sept. to April)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Akkor üdv a klubban I guess.Nika91127 írta:Albi, egy telek, valamennyi tartalékpénz.Realista24 írta:
Nincs hazad 15 ablakkal vagy 30nm-es panorama teraszajtod, 150nm-es sajat hazad, es a garazsban nem all 7 millios szaladgalos auto egy masik mellett, amit most cserelsz dragabbra. Gondolom, ja es nem vagy IT-s es nem eppen most futtatod meg az oneletrajzod 3millios fizetesert.
Gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Német Autóklub (ADAC) kontrollált körülmények közt próbálta ki, mennyi idő alatt fűtik be a kiválasztott villanyautók. A teszt során -10 celsius fokra hűtötték az autókat, ezután pedig +20 celsius fokot akartak elérni az egyes tesztpéldányokban.
A Hyundai és a Fiat elektromos autója 1,5 kilowattóra energiát használt fel a folyamat során, a Teslának 1,6 kWh, míg a Renault kisautójának 1,8 kilowattóra kellett a teszt közben. Az e-up! és a BMW iX 2,0 kilowattórát, az ID.3 pedig 2,3 kWh-t szívott le az akksiból.
A kormányfűtést és az ülésfűtést nem használták a teszt során, a legjobb időeredménnyel a BMW SUV-ja zárt: 12,5 perc alatt érte el a mínusz 10 celsius fokról a kívánt plusz 20-as értéket az egész kabinban. Ezután az ID.3 következett 24,5 perccel, aztán a Hyundai 25,5-tel, majd pedig a Fiat kisautója kicsivel több mint 30 perccel.
A Renault, a Tesla és az e-up! azonban egyáltalán nem tudta a teljes kabint 20 fokosra felhúzni, még 40 perc eltelte után sem.
Gondolom Musk ugy van vele, ha nem akarsz fazni, fizess tobbet, hiszen egy tobb tizmillios autotol nem elvarhato ez a funkcio.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Albi, egy telek, valamennyi tartalékpénz.Realista24 írta:Nincs hazad 15 ablakkal vagy 30nm-es panorama teraszajtod, 150nm-es sajat hazad, es a garazsban nem all 7 millios szaladgalos auto egy masik mellett, amit most cserelsz dragabbra. Gondolom, ja es nem vagy IT-s es nem eppen most futtatod meg az oneletrajzod 3millios fizetesert.Nika91127 írta:
Mi számít csórónak?
Gondolom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs hazad 15 ablakkal vagy 30nm-es panorama teraszajtod, 150nm-es sajat hazad, es a garazsban nem all 7 millios szaladgalos auto egy masik mellett, amit most cserelsz dragabbra. Gondolom, ja es nem vagy IT-s es nem eppen most futtatod meg az oneletrajzod 3millios fizetesert.Nika91127 írta:Mi számít csórónak?mocsok írta: Amúgy ezen a fórumon van hozzam hasonló csóró is?
Már nem tudom mitől szeretném jobban felkötni magam: insta vagy off topic.
Gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi számít csórónak?mocsok írta: Amúgy ezen a fórumon van hozzam hasonló csóró is?
Jelen.mocsok írta: Amúgy ezen a fórumon van hozzam hasonló csóró is?
Mondjuk a mazda 6 ara ujonnan kb 3-4 millioval dragabb mint 3 eve, szoval kb aranyaiban igazodott a hasznalt ara az ujhoz.tomi_b írta: Májusban lesz 3 éve, hogy vettem egy 2017-es Mazda 6-ot.
Belement 40e km és most 2 millióval drágábban tudnám eladni. Vicc
Azt nem szmaoltam bele, hogy az elerhetoseg miatt elmeletileg dragabbak aranyaiban a hasznalt autok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Teljesen normalis jelenseg figyelembe veve, hogy mi megy a vilagon 3 eve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja. Vágom.Halfkey írta:A Clionk 2018as, 4 milla körül vettük akkor szintén elég jól felszerelve. Mikor voltam a szalonban intézkedni megnéztem mennyi most rendelni egyet: 7,5.Nika91127 írta:
Durva. Mármint, h most a 2-3 éves autók annyiba mennek, mint újkorukban.
Passatom áprilisban vettem 1,5 éve, most 1,5 millával ér többet úgy, h +35 ezer belement.
A Clionk 2018as, 4 milla körül vettük akkor szintén elég jól felszerelve. Mikor voltam a szalonban intézkedni megnéztem mennyi most rendelni egyet: 7,5.Nika91127 írta:Durva. Mármint, h most a 2-3 éves autók annyiba mennek, mint újkorukban.Halfkey írta: A szalon azt mondta a mi felszereltségünkkel 6 millát ér, ők abból vonnának le mindenféle - magas - kezelési díjat ha ők adnák el a nevünkben. Szóval elsőre megpróbáljuk mi
Durva. Mármint, h most a 2-3 éves autók annyiba mennek, mint újkorukban.Halfkey írta: A szalon azt mondta a mi felszereltségünkkel 6 millát ér, ők abból vonnának le mindenféle - magas - kezelési díjat ha ők adnák el a nevünkben. Szóval elsőre megpróbáljuk mi
A szalon azt mondta a mi felszereltségünkkel 6 millát ér, ők abból vonnának le mindenféle - magas - kezelési díjat ha ők adnák el a nevünkben. Szóval elsőre megpróbáljuk mi
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
4-5 miller ahogy nezemNika91127 írta:Mennyibe fáj most egy ilyen?Halfkey írta: Ha már témánál vagyunk anyám 2019-es Renault Capturja eladó. Hétvégén csinál képeket és felteszi hirdetés oldalakra is, írjon akit érdekelhet, küldöm majd a linket
thereisonly1ronaldo
Mennyibe fáj most egy ilyen?Halfkey írta: Ha már témánál vagyunk anyám 2019-es Renault Capturja eladó. Hétvégén csinál képeket és felteszi hirdetés oldalakra is, írjon akit érdekelhet, küldöm majd a linket
Iskolaigazgató, de amúgy valóban második, városban járkálós autójah3x0r írta:Nem dohányzó, orvos házaspár, garázsban állt, második autó.Halfkey írta: Ha már témánál vagyunk anyám 2019-es Renault Capturja eladó. Hétvégén csinál képeket és felteszi hirdetés oldalakra is, írjon akit érdekelhet, küldöm majd a linket
A váltás oka hogy megkapja a mi Clionkat ugyanerre a célra, mi meg veszünk az asszonynak naccsaládosat.