Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Na nehogy már egy 50 kilós gyerek egy kézzel fel tudjon lökni egy 80 kilós védőt.
Védő szerelni próbált, nem volt megfelelő egyensúlyban, emez kirakta a kezét s borult. Simán csak balfasz volt a védő.
Védő szerelni próbált, nem volt megfelelő egyensúlyban, emez kirakta a kezét s borult. Simán csak balfasz volt a védő.
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Örülök, hogy te bármilyen tendenciát felfedeztél a spanyol játékvezetők munkásságában. Én csak azt, hogy szr amit csinálnak.
Erről a Gavi gyerekről nem tudnak olyan jelenetet mutatni amitől ne akarnám ketté rúgni a tv-t.
Full UFC-be tolja és semmit nem fújnak rá.
Erről a Gavi gyerekről nem tudnak olyan jelenetet mutatni amitől ne akarnám ketté rúgni a tv-t.
Full UFC-be tolja és semmit nem fújnak rá.
Volt lökés, de ezeket jellemzően nem fújják le. Tetszik vagy sem, de ez a tendencia.
es ezzel vezetnek..meg sem lepodok..impossible írta:Egyértelmű lökést nem látni szabálytalannak, érdekes.
Atleti elkezdett nyomni,van esely azert..
lesz par durvabb fault, akkor viszont spori kezebol ki is csuszik a mecs, most sincs messze tole..
joabulicsak
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Egyértelmű lökést nem látni szabálytalannak, érdekes.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez nálam nem gól.
De mindegy.
De mindegy.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nálam az a csoda, hogy ezt a Gavi gyereket még senki nem talpalta arcba.
spanyol light amit csinálunk, szerencsére az atletico is hullagyenge.
spanyol light amit csinálunk, szerencsére az atletico is hullagyenge.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kommentator igy csak eltalalja, kinel van a labda.
amugy a vilag nyolcadik csodaja, hogy ezzel az allandoan ossze vissza felkuldott, korant sem osszeszokott vagy klasszis vedelemmel csak 6-ot kaptunk a 16 liga meccsen.
amugy a vilag nyolcadik csodaja, hogy ezzel az allandoan ossze vissza felkuldott, korant sem osszeszokott vagy klasszis vedelemmel csak 6-ot kaptunk a 16 liga meccsen.
Kivancsi lennek Simeone valos gondolataira, mikor meglatja Griezmannt befutni edzesre ezzel a hajjal...
Lahoznal csak csak egy rosszabb lehetne.
Mateu Lahoz Lahoz
Mateu Lahoz Lahoz
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ugy érted: lahoz úgy döntöttek , visszavonul a jatekvezetestoldzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
Mindenidők legrosszabb bírói közt ott van nalam. Szerintem még egy baratsagos meccsből is képes lemne ketrecharcot csinálni.
thereisonly1ronaldo
- Sorrentino
Ellentétben a duplanevűvel...vihetné őt is magával.ateeemadrid írta: Én bírtam pedig, ő legalább nem ellenünk fújt, hanem összevissza.
senkinek nem fog hianyozni. kutyaszar az osszes de o mindkozul a legszarabb biro volt. talaljon maganak olyan melot amit le is tudni hozni igenyesen
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hahhaha hat ez egy unnepnap lesz! Voltak jo meccsei, de tobb szar, mellesleh a teljes spanyol jatekvezetoi karnak le kene mondania. Nekem nem fog hianyozni egyik sem.dzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
Mindenidők legrosszabb bírói közt ott van nalam. Szerintem még egy baratsagos meccsből is képes lemne ketrecharcot csinálni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szlovákok ellen mondjuk elintézte a magyar válogatottat, ha jól emlékszem, és ellenünk is (Real Madrid) biztosan volt már olyan meccse, ami elment rajta, mert emlékszek, hogy előre levert már a víz, amikor megtudtam, hogy ő vezeti majd az aktuális soron következő meccsünket...Undiano Mallenco volt még a másik félnótás.ateeemadrid írta: Én bírtam pedig, ő legalább nem ellenünk fújt, hanem összevissza.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ateeemadrid
Én bírtam pedig, ő legalább nem ellenünk fújt, hanem összevissza.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
OH NO, anywaydzsi91 írta: La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
La Liga: Lahoz úgy döntött, visszavonul a játékvezetéstől
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem azt mondom könnyű sorsolásuk volt mostanában de ez a sampaoliTorquemada írta: Közben a Sevilla kieső helyen...
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Közben a Sevilla kieső helyen...
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)