ancelotti bízok benne, szóval hajrá, kell az öreg még a házhoz
Egyetértek, szerintem is meg kell tartani és véleményem szerint Perez és Carlo ezen az állásponton van, így ha a játékos a folytatás mellett döntene a klub felől minden kívánsága (2+1 év; 5-5,5 millás fizu) biztosítva lesz, ebben biztos vagyok! A visszatérése óta érzékelhető, hogy mennyire fontos játékos is ő a csapat számára (nem hiába szopkodta, nyalta körbe az elmúlt napokban a teljes spanyol, katalán sajtó sem az emberünket --> Mr Fix-it, Xabi, the king, Con Alonso el Madrid sí arranca /játéka jobbá teszi Khedirát és Modricot is; jelenlétének hála mind2 játékos azt csinálhat a pályán, amihez a legjobban ért, illetve amiben a legjobb/ ), annak ellenére, hogy a mester nem lesz fiatalabb, gyorsabb már.Xabi nagyon kell ennek a csapatnak, meg kell tartani amíg csak lehet.
Nyilván a pénz nem elhanyagolható tényező (valóban családos emberről van szó stb., ugyanakkor a hírek szerint pénzből itt sem lesz /és eddig sem volt/ hiány --> szóval szerintem nem ezen fog múlni), de ha igazak a pletykák és csupán a fizikai állapotától és a terhelhetőségétől teszi függővé a maradását (mondván nem akar fölösleg és a Real Madrid terhére lenni) akkor ebből a szempontból a hajtósabb angol és a taktikusabb olasz bajnokság 2 élcsapata (Juve, Chelsea) semmivel sem képvisel alacsonyabb szintet, mint most Madridban maradni (ugyanolyan egészségi állapotot, kondit igényel) --> ergo erre alapozva a váltás is picit vicc, kamu lenne! Persze simán benne van, hogy csak taktikázik és az ajánlatokra vár (amiből nem lesz hiány --> Real, Chelsea, MU.? Juve, Milán) ez a fenti meg csak a terelő, fedő szöveg; de a múltkori nyilatkozata alapján én bízok benne és abban, hogy tárgyalni, maradni szeretne!Mou sokszor nyilatkozta hogy kellene neki a chelseabe.Ès akkor aláírási pénz+olyan 7-8 millio...nem fiatal már,ezzel tényleg megalapozhatja a jövőét...remélem hogy nem lesz igazam.