Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

gutihaz14

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 7., szombat 21:37

ertem en hogy logikus lenne de marseille szuletesukent psg-t edzeni kicsit erdekes. felolem mondhatja ra barki hogy zsoldos akkor is megertenem ha a psgt valasztja. remeltem is korabban hogy ott kot ki amig pessi oda nem szerzodott
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 7., szombat 21:30

Hát izé
Francia talán.
Párizs francia csapat :D :mrgreen:
Más meg nincs akik ott jók lennének.
Biztos oda mennék, nem a balfasz Juvéhez, ha a francia válogatott offos.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 7., szombat 21:28

Azért egy fokkal több mint egy brazil kispadhoz, de nem hinném hogy odamenne. De megint kezded. :lol:
Nem illik.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 7., szombat 21:26

ziro4vr írta:
Realista24 írta: Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
Egyértelmű volt, nem egy zsoldos fazon, sztem Juve lesz ebből vagy PSG, kíváncsi lennék mindkettőre mit hoz ki.
es a psghez megis mi koze lenne ha nem zsoldos fazon?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 7., szombat 21:16

Realista24 írta: Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
Egyértelmű volt, nem egy zsoldos fazon, sztem Juve lesz ebből vagy PSG, kíváncsi lennék mindkettőre mit hoz ki.
Nem illik.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. január 7., szombat 21:13

És várhat 2026-ig...kiváncsi vok mit lép most, gondolom addig nem üli ki

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 7., szombat 20:48

Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 7., szombat 19:54

Real Madrid do not intend to spend a fortune on Jude Bellingham and will not go above €110M!

Dortmund want at least €150M for the English midfielder.

(Source: MARCA)

Remelem is. 150 már abszurd!!
Barca után a Realt is meg akarják kopasztani?!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. január 7., szombat 18:34

wZoLee7 írta: Senki sincs ingyen, van fizetése is
akkor mit csináljunk?
várjuk az új Ronaldot, vagy Raúlt?
más szintű csatár nem jó?

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2023. január 7., szombat 17:12

SzB írta: Én Weghorstot elkérném a Besiktasból kölcsön, és odaadnám cserébe Hazardot meg Mariano-t. A Besiktas jól járna, mert a két új ember miatt 10ezerrel több néző menne ki a meccsekre, nekünk meg ott volna egy használható csereember, aki ugyanazt a focit játssza mint Benz, lehetne vele pihentetni ha jól áll a meccs, boldog is lenne a csávó, mert azért mégiscsak a világ 1. számú klubjában játszhatna még 2-3 évig. És a VB-n nagyon jól szállt be mindig. Gólt lőtt, életveszélyes volt, és 2 embert mindig vitt magával.
Transfermarkt alapján még a Burnley játékosa, kölcsönben játszik a törököknél június végéig, és 10 millió €-s vételi opciójuk is van rá.
Eddig 17 meccsen 8 gólt szerzett náluk, TM indikatív piaci értékét 14 millióra írja, ez alapján én jó esélyt látok rá hogy érvényesítik majd az opciót.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. január 7., szombat 17:02

Realista24 írta:
RealAsensio írta: Azert nem hozunk csatart, mert Pereznek a legjobbak egyike kell, es amig Benzema itt van, ugy is ot fogja jatszatni Ancelotti, ha nincs a francianal jobb alternativa. Benzema moge/melle hozni barkit felesleges, mert Perezek szerint itt van Rodrygo, Vini, nevlegesen meg Hazard es Mariano is. Ha semmilyen opcio nincs, mert mondjuk kidolnek serules miatt, akkor inkabb a Castillabol emelnek oda valakit. Inkabb kivar Perez, de nem hozzunk B meg C opciot az ittlevok nyakara.
Ez az eszmefuttatas a vezetoseg velemenye, ez lehet a hatterben. En maskepp csinalnam, es meg sokan vagyunk igy a forumon.
Én egyetértek ezzel. Ha nincs A verzió, nem kell túl aratott C mint Hazard volt.
Elég volt a koloncokbol.
Nekem sincs bajom a vezetoseg dontesevel, elfogadom, hogy igy gondolkodnak, de azert csak csak hoztam volna mar valakit Benzema helyettesitesere, es Marianoval mar korabban felbontottam volna a szerzodest. Ennek igy nincs ertelme.
:goat:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 7., szombat 15:57

Az a weghorst az a baszodeszant holland fehér gyerek aki igábatette a 130 centis argentinokat? :kalapos:
Őt adom, nem mozgott rosszul, mar amit a 20 perc alatt lattam tole, de vér folyik az ereiben, az biztos.
thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. január 7., szombat 15:54

SzB írta: Én Weghorstot elkérném a Besiktasból kölcsön, és odaadnám cserébe Hazardot meg Mariano-t. A Besiktas jól járna, mert a két új ember miatt 10ezerrel több néző menne ki a meccsekre, nekünk meg ott volna egy használható csereember, aki ugyanazt a focit játssza mint Benz, lehetne vele pihentetni ha jól áll a meccs, boldog is lenne a csávó, mert azért mégiscsak a világ 1. számú klubjában játszhatna még 2-3 évig. És a VB-n nagyon jól szállt be mindig. Gólt lőtt, életveszélyes volt, és 2 embert mindig vitt magával.
En is mindig egy ilyen magas erocsatart gondoltam
Benz moge. Adna sok extra taktikai opciot egy ilyen stilusu jatekos, foleg amikor nyomni kell a meccsek vegen hatranybol.

SzB
Kedvenc játékosaid: CR7

HozzászólásSzerző: SzB » 2023. január 7., szombat 15:04

Én Weghorstot elkérném a Besiktasból kölcsön, és odaadnám cserébe Hazardot meg Mariano-t. A Besiktas jól járna, mert a két új ember miatt 10ezerrel több néző menne ki a meccsekre, nekünk meg ott volna egy használható csereember, aki ugyanazt a focit játssza mint Benz, lehetne vele pihentetni ha jól áll a meccs, boldog is lenne a csávó, mert azért mégiscsak a világ 1. számú klubjában játszhatna még 2-3 évig. És a VB-n nagyon jól szállt be mindig. Gólt lőtt, életveszélyes volt, és 2 embert mindig vitt magával.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 7., szombat 14:04

Jim írta: jó, de olcsó B verziót találhattunk volna Benzema mögé az elmúlt 2 nyáron is…

ingyen igazolható Joselu kaliber volt több is
valamiért egyik sem kellett a klubbnak
2 éves szerződéssel ingyen 0 kockázatt lett volna
Senki sincs ingyen, van fizetése is

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. január 7., szombat 13:43

jó, de olcsó B verziót találhattunk volna Benzema mögé az elmúlt 2 nyáron is…

ingyen igazolható Joselu kaliber volt több is
valamiért egyik sem kellett a klubbnak
2 éves szerződéssel ingyen 0 kockázatt lett volna

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. január 7., szombat 12:09

RealAsensio írta: Azert nem hozunk csatart, mert Pereznek a legjobbak egyike kell, es amig Benzema itt van, ugy is ot fogja jatszatni Ancelotti, ha nincs a francianal jobb alternativa. Benzema moge/melle hozni barkit felesleges, mert Perezek szerint itt van Rodrygo, Vini, nevlegesen meg Hazard es Mariano is. Ha semmilyen opcio nincs, mert mondjuk kidolnek serules miatt, akkor inkabb a Castillabol emelnek oda valakit. Inkabb kivar Perez, de nem hozzunk B meg C opciot az ittlevok nyakara.
Ez az eszmefuttatas a vezetoseg velemenye, ez lehet a hatterben. En maskepp csinalnam, es meg sokan vagyunk igy a forumon.
Volt egy nagyon jó terv, folyamatos építkezés. Az igazolásaink nagyon jók az utóbbi időben. A nagy tervet MBappe eléggé felrúgta, mindent feltettünk rá. Rajta kívül Haaland lett volna még opció a legfelső polcról. Ez van, meglátjuk mi lesz

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 7., szombat 12:02

Hazard meg Jovics zsé verzió, nem C. Egy C-vel sokkal előrébb lennénk variációs lehetőségek terén, plane ha neadjisten Benzema megint kidől. Túlárazott se kell, egy olyan megoldás kölcsönbe mint annó mondjuk Adebayor, vagy a Bayern Mocsing deal nem kerülne semmibe.

Mindegy Mariano elhúz nyáron, úgyhogy legkésőbb akkor talán tényleg hozunk valakit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 7., szombat 11:20

Én egyetértek ezzel. Ha nincs A verzió, nem kell túl aratott C mint Hazard volt.
Elég volt a koloncokbol.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 7., szombat 11:18

Cefres egyedüli indulokent betanrja újabb megy évre az UEFA elnöki szeket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: