![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
ertem en hogy logikus lenne de marseille szuletesukent psg-t edzeni kicsit erdekes. felolem mondhatja ra barki hogy zsoldos akkor is megertenem ha a psgt valasztja. remeltem is korabban hogy ott kot ki amig pessi oda nem szerzodott
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
Hát izé
Francia talán.
Párizs francia csapat
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Más meg nincs akik ott jók lennének.
Biztos oda mennék, nem a balfasz Juvéhez, ha a francia válogatott offos.
Francia talán.
Párizs francia csapat
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Más meg nincs akik ott jók lennének.
Biztos oda mennék, nem a balfasz Juvéhez, ha a francia válogatott offos.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért egy fokkal több mint egy brazil kispadhoz, de nem hinném hogy odamenne. De megint kezded.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Nem illik.
es a psghez megis mi koze lenne ha nem zsoldos fazon?ziro4vr írta:Egyértelmű volt, nem egy zsoldos fazon, sztem Juve lesz ebből vagy PSG, kíváncsi lennék mindkettőre mit hoz ki.Realista24 írta: Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
valamelyik univerzumban:
![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyértelmű volt, nem egy zsoldos fazon, sztem Juve lesz ebből vagy PSG, kíváncsi lennék mindkettőre mit hoz ki.Realista24 írta: Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
Nem illik.
És várhat 2026-ig...kiváncsi vok mit lép most, gondolom addig nem üli kiRealista24 írta: Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zinédine Zidane elutasította Brazíliát, Portugáliát és az USA-t! Ha Zidane válogatottat edz, az CSAK a francia csapat lesz!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Real Madrid do not intend to spend a fortune on Jude Bellingham and will not go above €110M!
Dortmund want at least €150M for the English midfielder.
(Source: MARCA)
Remelem is. 150 már abszurd!!
Barca után a Realt is meg akarják kopasztani?!
Dortmund want at least €150M for the English midfielder.
(Source: MARCA)
Remelem is. 150 már abszurd!!
Barca után a Realt is meg akarják kopasztani?!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
akkor mit csináljunk?wZoLee7 írta: Senki sincs ingyen, van fizetése is
várjuk az új Ronaldot, vagy Raúlt?
más szintű csatár nem jó?
Transfermarkt alapján még a Burnley játékosa, kölcsönben játszik a törököknél június végéig, és 10 millió €-s vételi opciójuk is van rá.SzB írta: Én Weghorstot elkérném a Besiktasból kölcsön, és odaadnám cserébe Hazardot meg Mariano-t. A Besiktas jól járna, mert a két új ember miatt 10ezerrel több néző menne ki a meccsekre, nekünk meg ott volna egy használható csereember, aki ugyanazt a focit játssza mint Benz, lehetne vele pihentetni ha jól áll a meccs, boldog is lenne a csávó, mert azért mégiscsak a világ 1. számú klubjában játszhatna még 2-3 évig. És a VB-n nagyon jól szállt be mindig. Gólt lőtt, életveszélyes volt, és 2 embert mindig vitt magával.
Eddig 17 meccsen 8 gólt szerzett náluk, TM indikatív piaci értékét 14 millióra írja, ez alapján én jó esélyt látok rá hogy érvényesítik majd az opciót.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nekem sincs bajom a vezetoseg dontesevel, elfogadom, hogy igy gondolkodnak, de azert csak csak hoztam volna mar valakit Benzema helyettesitesere, es Marianoval mar korabban felbontottam volna a szerzodest. Ennek igy nincs ertelme.Realista24 írta:Én egyetértek ezzel. Ha nincs A verzió, nem kell túl aratott C mint Hazard volt.RealAsensio írta: Azert nem hozunk csatart, mert Pereznek a legjobbak egyike kell, es amig Benzema itt van, ugy is ot fogja jatszatni Ancelotti, ha nincs a francianal jobb alternativa. Benzema moge/melle hozni barkit felesleges, mert Perezek szerint itt van Rodrygo, Vini, nevlegesen meg Hazard es Mariano is. Ha semmilyen opcio nincs, mert mondjuk kidolnek serules miatt, akkor inkabb a Castillabol emelnek oda valakit. Inkabb kivar Perez, de nem hozzunk B meg C opciot az ittlevok nyakara.
Ez az eszmefuttatas a vezetoseg velemenye, ez lehet a hatterben. En maskepp csinalnam, es meg sokan vagyunk igy a forumon.
Elég volt a koloncokbol.
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az a weghorst az a baszodeszant holland fehér gyerek aki igábatette a 130 centis argentinokat?
Őt adom, nem mozgott rosszul, mar amit a 20 perc alatt lattam tole, de vér folyik az ereiben, az biztos.
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
Őt adom, nem mozgott rosszul, mar amit a 20 perc alatt lattam tole, de vér folyik az ereiben, az biztos.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
En is mindig egy ilyen magas erocsatart gondoltamSzB írta: Én Weghorstot elkérném a Besiktasból kölcsön, és odaadnám cserébe Hazardot meg Mariano-t. A Besiktas jól járna, mert a két új ember miatt 10ezerrel több néző menne ki a meccsekre, nekünk meg ott volna egy használható csereember, aki ugyanazt a focit játssza mint Benz, lehetne vele pihentetni ha jól áll a meccs, boldog is lenne a csávó, mert azért mégiscsak a világ 1. számú klubjában játszhatna még 2-3 évig. És a VB-n nagyon jól szállt be mindig. Gólt lőtt, életveszélyes volt, és 2 embert mindig vitt magával.
Benz moge. Adna sok extra taktikai opciot egy ilyen stilusu jatekos, foleg amikor nyomni kell a meccsek vegen hatranybol.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Én Weghorstot elkérném a Besiktasból kölcsön, és odaadnám cserébe Hazardot meg Mariano-t. A Besiktas jól járna, mert a két új ember miatt 10ezerrel több néző menne ki a meccsekre, nekünk meg ott volna egy használható csereember, aki ugyanazt a focit játssza mint Benz, lehetne vele pihentetni ha jól áll a meccs, boldog is lenne a csávó, mert azért mégiscsak a világ 1. számú klubjában játszhatna még 2-3 évig. És a VB-n nagyon jól szállt be mindig. Gólt lőtt, életveszélyes volt, és 2 embert mindig vitt magával.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Senki sincs ingyen, van fizetése isJim írta: jó, de olcsó B verziót találhattunk volna Benzema mögé az elmúlt 2 nyáron is…
ingyen igazolható Joselu kaliber volt több is
valamiért egyik sem kellett a klubbnak
2 éves szerződéssel ingyen 0 kockázatt lett volna
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jó, de olcsó B verziót találhattunk volna Benzema mögé az elmúlt 2 nyáron is…
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Volt egy nagyon jó terv, folyamatos építkezés. Az igazolásaink nagyon jók az utóbbi időben. A nagy tervet MBappe eléggé felrúgta, mindent feltettünk rá. Rajta kívül Haaland lett volna még opció a legfelső polcról. Ez van, meglátjuk mi leszRealAsensio írta: Azert nem hozunk csatart, mert Pereznek a legjobbak egyike kell, es amig Benzema itt van, ugy is ot fogja jatszatni Ancelotti, ha nincs a francianal jobb alternativa. Benzema moge/melle hozni barkit felesleges, mert Perezek szerint itt van Rodrygo, Vini, nevlegesen meg Hazard es Mariano is. Ha semmilyen opcio nincs, mert mondjuk kidolnek serules miatt, akkor inkabb a Castillabol emelnek oda valakit. Inkabb kivar Perez, de nem hozzunk B meg C opciot az ittlevok nyakara.
Ez az eszmefuttatas a vezetoseg velemenye, ez lehet a hatterben. En maskepp csinalnam, es meg sokan vagyunk igy a forumon.
- Pad'em
Hazard meg Jovics zsé verzió, nem C. Egy C-vel sokkal előrébb lennénk variációs lehetőségek terén, plane ha neadjisten Benzema megint kidől. Túlárazott se kell, egy olyan megoldás kölcsönbe mint annó mondjuk Adebayor, vagy a Bayern Mocsing deal nem kerülne semmibe.
Mindegy Mariano elhúz nyáron, úgyhogy legkésőbb akkor talán tényleg hozunk valakit.
Mindegy Mariano elhúz nyáron, úgyhogy legkésőbb akkor talán tényleg hozunk valakit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én egyetértek ezzel. Ha nincs A verzió, nem kell túl aratott C mint Hazard volt.RealAsensio írta: Azert nem hozunk csatart, mert Pereznek a legjobbak egyike kell, es amig Benzema itt van, ugy is ot fogja jatszatni Ancelotti, ha nincs a francianal jobb alternativa. Benzema moge/melle hozni barkit felesleges, mert Perezek szerint itt van Rodrygo, Vini, nevlegesen meg Hazard es Mariano is. Ha semmilyen opcio nincs, mert mondjuk kidolnek serules miatt, akkor inkabb a Castillabol emelnek oda valakit. Inkabb kivar Perez, de nem hozzunk B meg C opciot az ittlevok nyakara.
Elég volt a koloncokbol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cefres egyedüli indulokent betanrja újabb megy évre az UEFA elnöki szeket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema