Halfkey írta:Nálam 2022 legjobb sorozata volt, és emlékeim szerint az alapötet mellett a cselekmény kb a 3. résztől volt igazán jó, valóban nem a pilot volt a legütősebb.h3x0r írta: Severance 1x1
A sorozat alap otlete erdekes, ezert is kezdtem el nezni.
Az elso reszben kiderul, de azert berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy chipet ultetnek az emberek fejebe, ami a munkahelyi es maganeleti szemelyiseguket kulon valasztja. Munka kozben nem emlekszel a maganeletedre es otthon se tudod, hogy egyebkent mit is dolgozol.
Megneztem az elso reszt es egy kicsit csalodott vagyok. Egy fokkal tobb oncelu muveszieskedest tartalmazott a kelletenel. Az egesz pilot olyan monoton volt. Valamiert az az erzesem, hogy a legtobb resz arrol fog szolni, hogy 40 perc kicsit unalmas epitkezes, nem tortenik szinte semmi erdemleges, majd jon egy csavar, ami mindent megvaltoztat. Ezek a par percek viszik majd el a hatukon az egesz sorozatot. Persze, ha tevedek es valaki mas mar latta, meggyozheto vagyok.
Egyelore nem erzem azt, hogy azonnal inditanam is a masodik reszt. Talan holnap meg adok neki egy eselyt.
Kicsit lassan indul be, de nálam is a tavalyi év legjobbja. Nagyon érdekes a munkahelyi világ, ami engem mondjuk már az első résztől kíváncsivá tett. Egyre jobban építi a karaktereket, és aztán az utolsó rész pedig olyan izgalmas, hogy örülnék, ha a következő évad már holnap jönne.