Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Értsd van lóvé de nem erre a posztra, a poszton sincs max 3-4 normális alternatíva, félmegoldást meg nem akarunk, mert arra ott van lv is meg most már Carvajal is arra jó. Így lutrizunk, hátha.
Dumfriest nézném meg ha olcsón el lehet hozni, aztán kb ennyi, van Hakimi meg mondjuk James és viszlát.
Dumfriest nézném meg ha olcsón el lehet hozni, aztán kb ennyi, van Hakimi meg mondjuk James és viszlát.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem is sántít. Egy utolsó kupa meccsre nem volt felhozva, ha igaz ez a hír akkor várnak vele egész őszig, és akkor majd vagy bejön vagy nem, de mire kiderül már megint nem lehet csak max. a téli átigazolási szezonban korrigálni, ahol pont nem fogunk hozni senkit.
Vini meg sajnos egész szezonban visszaesett, és a viselkedése is egyre idegesítőbb, a Villareal ellen is állandóan pofázott, az ellenféllel foglalkozott, előtte a szurkolókkal foglalkozott. Sokat segítene ha inkább focizna. Sajnos a fejébe szállt a dicsőség.
Vini meg sajnos egész szezonban visszaesett, és a viselkedése is egyre idegesítőbb, a Villareal ellen is állandóan pofázott, az ellenféllel foglalkozott, előtte a szurkolókkal foglalkozott. Sokat segítene ha inkább focizna. Sajnos a fejébe szállt a dicsőség.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tudtommal sokat edz az első csapattal. gondolom nyárig fejlődik, erősödik, aztán meglátjuk.
thereisonly1ronaldo
- flori
Ez tök jól hangzik, de akkor miért nem hozzák fel az első csapathoz? Inkább Vazquezt erőltetjük. Kicsit sántít nekem, de reméljük így lesz.Pad'em írta: Vinicius Tobias convinces Real Madrid. The club will activate the purchase option of €10m purchase option, and if nothing changes, he will be part of the first team next season. The club wants Tobias to be Carvajal’s backup next season, In this way, they would avoid going to the market for a RB who would be much more expensive. With Tobias, they’re sure to have a player who will perfectly meet the requirements of a team like Real Madrid. @DiarioMadridista
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
Hajra, kíváncsi vagyok lesz e belole vmiPad'em írta: Vinicius Tobias convinces Real Madrid. The club will activate the purchase option of €10m purchase option, and if nothing changes, he will be part of the first team next season. The club wants Tobias to be Carvajal’s backup next season, In this way, they would avoid going to the market for a RB who would be much more expensive. With Tobias, they’re sure to have a player who will perfectly meet the requirements of a team like Real Madrid. @DiarioMadridista
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Vinicius Tobias convinces Real Madrid. The club will activate the purchase option of €10m purchase option, and if nothing changes, he will be part of the first team next season. The club wants Tobias to be Carvajal’s backup next season, In this way, they would avoid going to the market for a RB who would be much more expensive. With Tobias, they’re sure to have a player who will perfectly meet the requirements of a team like Real Madrid. @DiarioMadridista
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En nem ugrottam ra, kerdest tettem fel: nem lehet, hogy Mendyvel van problema? Te megallapitottad, hogy Vinivel nem lehet jol jatszani, szerintem ez nem igaz, mert mindenkivel remekul jatszik ossze. Ugyanez igaz Mendyre is?Kerlon írta:Lófaszt nem offensz, valaki leírja Vinit és valami negatívumot, aztán ugratok ráRealAsensio írta:
Nem lehet, hogy Mendyvel nem olyan jo a bal oldal? Megint beleallsz Vinibe, hogy nem lehet vele jol jatszani. Erdekes, Vini es Benzema kozott nagyon jo a kapcsolat, es remekul jatszanak ossze. No offense, a tobbivel egyetertek, de ez kicsit szemetszurt
Ennyit sikerült leszűrnöd, aztán értékelni a Vini-Mendy/Alaba kapcsolatot meg nem, persze Benzemával jól összejátszik, csak a tény, hogy ő nem balhátvéd az nem számít.
Kezd unalmas lenni, hogy lassan nem lehet pár dologról beszélni.
Alabaval sokkal jobb volt a bal oldal, de igazabol barkire igaz ez. Viszont az osztrak nem akar ott jatszani, tobbek kozott ezert jott el Munchenbol. Mendyvel nem tudom mi tortent, mert regebben a vedekezese beton volt, es ez mar elegendonek bizonyult a legtobbszor, nem kellett Marcelo szinten tamadnia, valoszinuleg nem is tud. Most viszont merkozesenket egy golt inkasszalunk altala, ez nagy baj.
Lófaszt nem offensz, valaki leírja Vinit és valami negatívumot, aztán ugratok ráRealAsensio írta:Nem lehet, hogy Mendyvel nem olyan jo a bal oldal? Megint beleallsz Vinibe, hogy nem lehet vele jol jatszani. Erdekes, Vini es Benzema kozott nagyon jo a kapcsolat, es remekul jatszanak ossze. No offense, a tobbivel egyetertek, de ez kicsit szemetszurtKerlon írta: Én megértem amúgy, intelligens játékos, a szélen pedig eléggé le vagy korlátozva.
Megalapvetően Vinivel nem lehet túl jó játszani, Mendyvel se értik meg egymást.
Btw. a belső védelmünk is katasztrófa, tök mindegy, hogy Rüdiger, Militao vagy Alaba van ott, mindegyik megzavarodik rendre. Nem tudom, hogy mi csúszott el ennyire a védekezésünkben idén.
Ennyit sikerült leszűrnöd, aztán értékelni a Vini-Mendy/Alaba kapcsolatot meg nem, persze Benzemával jól összejátszik, csak a tény, hogy ő nem balhátvéd az nem számít.
Kezd unalmas lenni, hogy lassan nem lehet pár dologról beszélni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem lehet, hogy Mendyvel nem olyan jo a bal oldal? Megint beleallsz Vinibe, hogy nem lehet vele jol jatszani. Erdekes, Vini es Benzema kozott nagyon jo a kapcsolat, es remekul jatszanak ossze. No offense, a tobbivel egyetertek, de ez kicsit szemetszurtKerlon írta: Én megértem amúgy, intelligens játékos, a szélen pedig eléggé le vagy korlátozva.
Btw. a belső védelmünk is katasztrófa, tök mindegy, hogy Rüdiger, Militao vagy Alaba van ott, mindegyik megzavarodik rendre. Nem tudom, hogy mi csúszott el ennyire a védekezésünkben idén.
Elvesztettük Casemirót.Kerlon írta: Én megértem amúgy, intelligens játékos, a szélen pedig eléggé le vagy korlátozva.
- ziro4vr
Az biztos, hogy nem tesz jót a védelemnek ez a forgatás, ki hol játszik, épp melyik páros van középen, teljes káosz, így nem lehet. Alaba vezérszerepe pótolhatatlan, Rüdi szellemisége meg fejjátéka kell, Militao mehet a jobbosra, balosra meg sajnos nincs más mint a suta francia.
Csak jó lenne már hallani szélsővédő neveket is, nemc sak középpályásokat meg 9 éves brazilokat.
Csak jó lenne már hallani szélsővédő neveket is, nemc sak középpályásokat meg 9 éves brazilokat.
Nem illik.
- Pad'em
Nacho se jó a szélen már jóideje. Én megértem Alabát, középen találta meg magát, már a Bayernben is úgy hírlett hogy nem akar majd szélen játszani a kövi csapatában. Idén nagyon visszaesett ő is, benne van ebbe Casemiro hiánya, plusz a sok forgatás Rüdiger miatt. Nem banom ha pihen egyet, mehet a Militao-Rüdiger deszantkülönítmény a szuperkupán.
Nachóval továbbra se haladunk jóirányba, MLS-t emlegetik vele kapcsolatban. Nagyon sajnálnám ha menne, de legalább kedvenc túristák és lányosapák riogatója tettre készen áll a sorban, hogy átvegye a 4.számú mindenes szerepét a védelemben.
Nachóval továbbra se haladunk jóirányba, MLS-t emlegetik vele kapcsolatban. Nagyon sajnálnám ha menne, de legalább kedvenc túristák és lányosapák riogatója tettre készen áll a sorban, hogy átvegye a 4.számú mindenes szerepét a védelemben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En reszben megertem a dolgot, bar a hirt is fenntartasokkal kezelem, leven Mendy a (szinten megkerdojelezheto) hirek szerint elvezi Carlo bizalmat.ziro4vr írta: Azok alapján amit eddig fehérben a baloson művelt, sajnos kb semmivel nem jobb mint Mendy. Kicsit a kései Marcelot hozta, visszafutni mindig elfelejtett.
Mondjuk nekem nem tetszik ez a megmondom hol játszok attitűd, bár nyilván megviselte a tagot hogy 18 éves kora óta robotolt a szélen hű társa Ribery mellett.
Szoval nekem ez az egesz legyel bal vedo dolog santit, foleg, hogy ott van Nacho, aki hatszor jobb a szelen, mint Alaba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én megértem amúgy, intelligens játékos, a szélen pedig eléggé le vagy korlátozva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Azok alapján amit eddig fehérben a baloson művelt, sajnos kb semmivel nem jobb mint Mendy. Kicsit a kései Marcelot hozta, visszafutni mindig elfelejtett.
Mondjuk nekem nem tetszik ez a megmondom hol játszok attitűd, bár nyilván megviselte a tagot hogy 18 éves kora óta robotolt a szélen hű társa Ribery mellett.
Nem illik.
- hehetheoriginal
amugy ez vicces, hogy öreg alaba annyira csapágyra van hajtva es/vagy nem akarja a dolgot, hogy inkabb megserul, minthogy balszelen kelljen jatszania
mindegy, kimaxoltuk, dupla meglett vele azert.
mindegy, kimaxoltuk, dupla meglett vele azert.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
a témája az volt, hogy hogy ne fiamRealista24 írta: Endrick & Ancelotti had a conversation about Alexandre Pato when they met. @MarioCortegana
Hehenek spécibe.
amugy sztem max egy hazi szintet tudna mar csak mutatni élfociban sajnos
amugy pato-neymar csomag januárra szülinapra jöhet is akkor.
nyáron meg malacpersely mehet a belingam, davies, musiala, hakimi 4-esre
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Endrick & Ancelotti had a conversation about Alexandre Pato when they met. @MarioCortegana
Hehenek spécibe.
Hehenek spécibe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Bale visszavonult.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De van már Bodri és Mariano is az utazóban, olyan jogabonito lesz szerdán, mint a kupában volt a libalegelőn.flori írta: Tchouaméni & Alaba will be out for 20 days (3 weeks).
Az baj.
Porteros: Courtois, Lunin y Luis López.
Defensas: Carvajal, E. Militão, Vallejo, Nacho, Odriozola, Lucas V., Rüdiger y F. Mendy.
Centrocampistas: Kroos, Modrić, Camavinga, Valverde, D. Ceballos y Mario Martín.
Delanteros: Hazard, Benzema, Asensio, Vini Jr., Rodrygo y Mariano
Én kipróbálnám:
Lunin
Nacho - Eder - Rüdi - Mendy (vagy Vallejo és Rüdi itt)
Fede - Cama - Kroos
Rodry - Benz - Vini
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid