Kéne a vérfrissítés de az a baj, hogy Bellinghamre elnyomjuk majd a büdzsét sanszosan. 100-120 körül lesz az ára + bónuszok. Emellett olyan nagy költekezés sztem nem lehet. Viszi a pénzt a stadion, már az nagy szó, hogy emellett megvolt a lóvé Mbappéra meg beesnek Tchouamenik és van 70 millió Endrickre. Frant/Miguelt visszahozzuk még talán meg valami free agent illene a sorba Alaba, Rüdiger mintájára.
Plusz kérdés, hogy Asensióval mi lesz. Ha ő lépne, akkor talán hoznánk valakit, de el tudom képzelni, hogy mondjuk Arribassal pótoljuk, vagy visszarendeljük Brahimot. Illetve szerintem még ráadásul hosszabbítani is fog a táncdalénekes punettik legnagyobb örömére. Mariano koccol az fix, ha igaz helyére keressük az embert. Aztán majd megtaláljuk Rodrygóban a helyettesét
Most ránéztem a nyáron lejáró szerződésűekre, a Barcát persze már minddel szóbahozták (Kanté, Gündogan, Moukoko, Thuram, Zaha, Ndicka mindről olvastam, hogy vinnék
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
). Nekünk talán Firmino meg a Benfica balhátvédje Grimaldo lehetne megfontolandó. Meg persze Moukoko de ő már sajnos culé sanszosan.
Ha az angolról lecsúszunk az lenne érdekes. Azt írták nincs B terv.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"