Kommentáld a híreket
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Ferland Mendy is injured and out for "tomorrow's" game against Valencia.
Állítólag camavinga lesz a helyettese.
Véééégre!
Remelem is!
Állítólag camavinga lesz a helyettese.
Véééégre!
Remelem is!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tegnap olvastam, hogy elvileg az a terv vele, hogy kolcson lesz adva spanyol 1-be.reeed_ati írta:Jó lesz ez, én csak azt nem értem, ha Carvajal folyamat sérült és nincs is cseréje, akkor legalább a negyedik ligás kupa ellenfél ellen, vagy most a szuperkupán, miért nem próbáljuk ki??hehetheoriginal írta: tóbiás pár napja:
https://www.youtube.com/watch?v=EZpMJCd ... RIDFABRICA
látszik, hogy nem védőként kezdte
Ha korai még neki, akkor sincs gond, mehet kölcsönbe, ha berobban, akkor meg húztunk egy hatalmasat, kockázat nélkül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Jó lesz ez, én csak azt nem értem, ha Carvajal folyamat sérült és nincs is cseréje, akkor legalább a negyedik ligás kupa ellenfél ellen, vagy most a szuperkupán, miért nem próbáljuk ki??hehetheoriginal írta: tóbiás pár napja:
Ha korai még neki, akkor sincs gond, mehet kölcsönbe, ha berobban, akkor meg húztunk egy hatalmasat, kockázat nélkül.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tóbiás pár napja:
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
ziro4vr írta: Ha jól tudom voltak vele fegyelmi gondok is, illetve középen akar ő is játszani. Egy ripacs francia közepes tudással sztem nem hiánycikk jelenleg.
Igazabol csak annyi tortent, hogy jelezte a vezetoseg fele, hogy tavozni szeretne, majd nyilatkozta, hogy szeretne mashol is kiprobalni magat, amit Kahn nem nezett jo szemmel. A szelsovedo poszttal nincs gondja, tobbszor is beszelt mar errol.
sanszos hogy megint csak a mezt visszuk ki a gyepreYazid írta: Gondolom az esti meccs hasonló borzalom lesz, mint a villarreal elleni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Gondolom az esti meccs hasonló borzalom lesz, mint a villarreal elleni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyitva, erkezo nem lesz, tavozo lehet.Sorrentino írta: Nyitva van amúgy a téli átigazolási ablak vagy csak a vezetőségünk szerint nem létezik ilyen már?
Illene már szerezni vmi cserecsatárt a padra. Régen azért beesett egy Adebayor, Huntelaar, Higuain, Cassano, Portillo is ilyenkor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Nyitva van amúgy a téli átigazolási ablak vagy csak a vezetőségünk szerint nem létezik ilyen már?
Illene már szerezni vmi cserecsatárt a padra. Régen azért beesett egy Adebayor, Huntelaar, Higuain, Cassano, Portillo is ilyenkor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha jól tudom voltak vele fegyelmi gondok is, illetve középen akar ő is játszani. Egy ripacs francia közepes tudással sztem nem hiánycikk jelenleg.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem rossz opcio Pavard szerintem, de az o szintje a Juventus/kozepesnel erosebb angol csapat nagyjabol.
Backupnak jo lenne, de szabaduszokent nagy lesz a fizuigenye gondolom.
Backupnak jo lenne, de szabaduszokent nagy lesz a fizuigenye gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pavardnál sztem még Militao is jobb a szélen vagy Rüdiger, ugyanaz kb. Akkor már inkább adjunk esélyt Tóbiásnak.
Este most akkor nem adja semmi a meccset? Majd vmi baszo stream linket tegyetek már be plíz.
Este most akkor nem adja semmi a meccset? Majd vmi baszo stream linket tegyetek már be plíz.
Nem illik.
-
Szerintem még siman lecsaphatnank ra, mert a Barcanal megint regisztracios gondok lesznek. 5-6 jatekost probalnak majd eladni boven arul felul, ebbol Ferran Torres az egyik, akiert 60 milliot varnak, a masik Raphina, akiert 75 milliot kernek, Fatiert is kozel 80 at. Ezeket szerintem senki nem fogja kifizetni ertuk…gutihaz14 írta:elvileg a barca vettette ki ra a halojatrealmadrid95 írta: Egyebkent Pavard is szabaduszo lesz, o bevetheto kozepen es jobb hatvednek is. A jolly joker Nacho szerintem tavozik, Carvajal nagyon gyenge, ingyen szerintem tokeletes lenne ket posztra is es nem ker horror fizetest sem.
elvileg a barca vettette ki ra a halojatrealmadrid95 írta: Egyebkent Pavard is szabaduszo lesz, o bevetheto kozepen es jobb hatvednek is. A jolly joker Nacho szerintem tavozik, Carvajal nagyon gyenge, ingyen szerintem tokeletes lenne ket posztra is es nem ker horror fizetest sem.
valamelyik univerzumban:
-
Egyebkent Pavard is szabaduszo lesz, o bevetheto kozepen es jobb hatvednek is. A jolly joker Nacho szerintem tavozik, Carvajal nagyon gyenge, ingyen szerintem tokeletes lenne ket posztra is es nem ker horror fizetest sem.
22 millióért szerintem Brahimot el kell engedni. Úgysem tudnánk többet keresni rajta, mert nem nagyon látni, hogy valami angol megvenné horrorért.
Asensiot el kell engedni, mert lefőtt, inkább hozzunk motivált fiatalt a helyére.
Asensiot el kell engedni, mert lefőtt, inkább hozzunk motivált fiatalt a helyére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Emlegetett szamár - Romano:
AC Milan have scheduled talks with Real Madrid in order to discuss the permanent move of Brahim Diaz. It's one of the priorities alongside Leao & Giroud new deals.
Milan have buy option in June around €22m fee, Real have a buy back clause for €27m.
AC Milan have scheduled talks with Real Madrid in order to discuss the permanent move of Brahim Diaz. It's one of the priorities alongside Leao & Giroud new deals.
Milan have buy option in June around €22m fee, Real have a buy back clause for €27m.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pad'em írta: Depayt épp viszi a matrac Félix helyére. Brahim kb ugyanazt hozná mint Asensio, vagy még annyit se, Marcónak legalább a lába néha elsül. Persze egy próbát megérhet, ha már megvettük annó.
Carvajal 18 évesen ugyanott tartott mint most Tobias, a Castillában 20 évesen ment el kölcsönbe a Bayerhez. Amúgy a brazilnak is vmi hasonló út kéne. Nekünk meg hozni valakit oda.
Na szép. Bejött neki a kaland, ha már ördöggel is cimborál, csakhogy mehessen onnan
Az elmúlt pár meccs miatt én már nagyon "antitrubadúrba" vagyok. Szoktam serie-a-t/milant nézni, lefele nem lóg ki onnan Brahim. Amikor jött ZZ alatt, én kifejezetten sokat láttam benne. Persze lehet csak a frusztrációm/csalódottságom mondatja velem, de Ase-nál rosszabb nem lehet.
A Carva-Tobi párhuzamot nem korra értettem, hanem hogy tavaszra már stabilan látszott, hogy mi van benne. Mert lenyomott egy őszt már a bundásban, egyértelmű volt, hogy megállja a helyét majd. Nekem az nem áll össze, hogy a harmadosztályból egyből jönne a mélyvíz a felnőtt kerettel. Nyilván meg lehet csinálni, de ha ennyire jó, már kb. most is égető szükség van rá.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- nzooli93
Ahogy nézem, tényleg nem adja semmifilatáska írta: Holnapi meccsről van info mi közvetíti?