Sajnos egész szezonban ez látszik rajtuk, a csapat szinte ugyanaz mint a tavalyi, de akkor volt motiváció, akarás a szar játék mellé, most nincs és pont az az extra hiányzik. Ha nem változik semmi akkor ezen fog elmenni a szezonunk.babaking írta: Látszott rajtuk, hogy azért annyira nem izguljak túl, regrosszabb esetben reggel irány madrid es van egy pár nap pihi.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szaudiak ide vagy oda. Nem ezzel van a (legnagyobb) gondom, hanem hogy nyár helyett januárban van.
Én örülök hogy részt veszünk rajta, mert az azt jelenti hogy előző szezonban valamit jól csináltunk.
Esely egy újabb kupara.
A formátum és szervezés szar, de ez van.
Én örülök hogy részt veszünk rajta, mert az azt jelenti hogy előző szezonban valamit jól csináltunk.
Esely egy újabb kupara.
A formátum és szervezés szar, de ez van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Rendkívül hiányzott mindenkinek ez a Szaudi túra, hat még ez a 130 perc, bár utóbbit maguknak köszönhették a srácok. Meg is lett az eredmenye 3 sérült játékossal.
Látszott rajtuk, hogy azért annyira nem izguljak túl, regrosszabb esetben reggel irány madrid es van egy pár nap pihi.
A meccs szerintem nem volt fele annyira sem rossz mint azt sokan írják, helyenként szerintem kifejezetten jól tolták a fiúk. Egy rakás helyzetet is kidolgoztak, volt jó néhány távoli lövés amihez bravúr kellett, kár, hogy egyik sem akadt be, simán meg lehetett volna a redes jatékidőben. Emellett viszont bőven voltak fizikális problémák és gyakoriak voltak a pontatlan megoldások is.
A tizenegyeseknél is látszott, hogy a félpályán röhögcsélnek, aztán az öregek (meg Ase) megmutatták, hogy kell precízen büntetőt rúgni, hidegvérrel. (Mondjuk talán pont a második vagy harmadik Valenciai tizihez is kellett cojones)
Látszott rajtuk, hogy azért annyira nem izguljak túl, regrosszabb esetben reggel irány madrid es van egy pár nap pihi.
A meccs szerintem nem volt fele annyira sem rossz mint azt sokan írják, helyenként szerintem kifejezetten jól tolták a fiúk. Egy rakás helyzetet is kidolgoztak, volt jó néhány távoli lövés amihez bravúr kellett, kár, hogy egyik sem akadt be, simán meg lehetett volna a redes jatékidőben. Emellett viszont bőven voltak fizikális problémák és gyakoriak voltak a pontatlan megoldások is.
A tizenegyeseknél is látszott, hogy a félpályán röhögcsélnek, aztán az öregek (meg Ase) megmutatták, hogy kell precízen büntetőt rúgni, hidegvérrel. (Mondjuk talán pont a második vagy harmadik Valenciai tizihez is kellett cojones)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
There's concern within Real Madrid after the first examination on Camavinga's right knee. @elchiringuitotv
Medical tests will be carried out on Militao and Lucas Vázquez tomorrow. Lucas suffers (at least) an ankle sprain and he's ruled out for the final. @miguelitocope
Eder Militao suffers a mild concussion.
Medical tests will be carried out on Militao and Lucas Vázquez tomorrow. Lucas suffers (at least) an ankle sprain and he's ruled out for the final. @miguelitocope
Eder Militao suffers a mild concussion.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elkepzelem, hogy a Betis-Barca meccs elott kiall valamelyik bohoc es kijelenti, hogy ez volt mindenidok legjobb szuperkupajaPad'em írta: Sokat nem láttam a meccsből mert folyamat valami Lana írogatott. Jók ezek a streamek..
A 11esekből azért kitudtam venni, hogy a fiúk annyira nem izgulták túl a dolgot Annak mondjuk örültem, hogy Vinire nem került sor. Amilyen formában van lehet a gólvonalig nem rúgja el.
Szuperkupa, szuperdöntő, szuperfoci, szuperlig..ja az nem, a foci mindenkié. 130 perc felesleges plusz a lábakban, köszönjük Piqué.
annyira beleillik a kepbe. Komolyan varom mar. Btw takareklangon jatszunk szerintem tavaly aprilis ota, kivancsi vagyok, Pintus mikor engedi el oket ugy istenigazabol. Arra nem gondolok, hogy ez a maximum. Bizom bennuk, hogy nagyon komoly munka folyik a hatterben, es annak isszuk most a levet, hogy februarra robbanni tudjunk, amikor a tobbi ellenfel mar elfogy… amikor igazan kell…
- Pad'em
Sokat nem láttam a meccsből mert folyamat valami Lana írogatott. Jók ezek a streamek..
A 11esekből azért kitudtam venni, hogy a fiúk annyira nem izgulták túl a dolgot Annak mondjuk örültem, hogy Vinire nem került sor. Amilyen formában van lehet a gólvonalig nem rúgja el.
Szuperkupa, szuperdöntő, szuperfoci, szuperlig..ja az nem, a foci mindenkié. 130 perc felesleges plusz a lábakban, köszönjük Piqué.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Végre egy meccs amin rugtunk 5 gólt.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Villarreal captain Raul Albiol: "Modrić told me he sees me young but I see him younger. He comes from playing a World Cup and I’ve been on vacation for a month. He doesn’t stop, he doesn’t have vacations. He’s a monster.”
Albiol nagyot játszott tegnap.
Ahogy a Realtól elmenő többi belső védő is kortalannak tűnik, Ramos és Pepe dettó. Főleg utóbbi.
Albiol nagyot játszott tegnap.
Ahogy a Realtól elmenő többi belső védő is kortalannak tűnik, Ramos és Pepe dettó. Főleg utóbbi.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az olcsó, logikus igazolásokat mellőzzük mostanábanPad'em írta: Fran Garcia 5 millióért visszavásárolható. Nem tudom mire várunk még.
lásd ez és a cserecsatár
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
39 pont, 12gy, 3x, 1 v., 7 ponttal volt mögöttünk a sevilla, de a lényeg, hogy a barca csak a 7. volt: 24 pont, 6gy, 6x, 4v. Most 41 pontjuk is lehet 16 forduló után. Ahogy Senor Eyetest is írta, sokkal jobbak, mint tavaly.petiamadridista írta: Tavaly hány pontunk volt 16 kör után ??
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem az mindegy, most a barca erosebb, mint tavaly, illetve mi oregebbek es szarabbak, impotensebbek es mivel semmi uj elem nincs a jatekban, kiszamithatobbak, konnyebben levedekezhetobbek lettunk.
Ilyen osz utan az is csoda, hogy versenyben vagyunk a legelejen.
Ilyen osz utan az is csoda, hogy versenyben vagyunk a legelejen.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Tavaly hány pontunk volt 16 kör után ??
- ___Samy___
Case hianya a kelletenel erosebben erzodik ugy latszik. A tegnapi meccsen is az volt az ember erzese, hogy a kozeppalya nem letezik. Vagy mindenki tamadott, vagy mindenki vedekezett. Ez az egyensuly nem nagyon van mar meg egy ideje.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Real Madrid have conceded a goal per game. They have only kept a Clean Sheet in 3 games (18.75%). This has not happened since the 2008/09 season.
[Diario AS]
És akkor kérdezzük, hogy miért akarnak belső védőt venni...? Fura. Előző években pont a védekezés volt beton, a középpályatól kezdve. Ez megszűnt. Hulla fáradt (?) középpálya, összevissza futkározó védők... Ez viszont főleg a stáb hibája. Kapuson nem múlik semmi. De nagy a fejetlenség hátul. (a gólínségről ne is beszéljünk)
[Diario AS]
És akkor kérdezzük, hogy miért akarnak belső védőt venni...? Fura. Előző években pont a védekezés volt beton, a középpályatól kezdve. Ez megszűnt. Hulla fáradt (?) középpálya, összevissza futkározó védők... Ez viszont főleg a stáb hibája. Kapuson nem múlik semmi. De nagy a fejetlenség hátul. (a gólínségről ne is beszéljünk)
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Csak a szokásos mindenki monnyon le időszak van
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nem kell megijedni semmitől, jön a januári-februári hullámvölgy. A csapat nagy része még a vb kudarcok hatása alatt áll, a többi meg nem kipihent (mint Modric és a franciák egy része). El fog tartani egy darabig az edzőknek a forma rendbehozása-időzítése. A lényeg az lenne, hogy a Barcelonától addig ne maradjunk le. Remélhetőleg az Atletico ma nem fekszik le nekik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Fran Garcia 5 millióért visszavásárolható. Nem tudom mire várunk még. Mendy ebben a szezonban konkrétan életveszély hátul, tisztán 4-5 gólt nyeltünk már róla, ha nem többet. Alaba meg nem akar szélen játszani, miközben helyt kell állnunk vagy 20 porondon és március végéig 3 naponta meccs.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Militao egy bohóc volt ma, rátették a sipkát, (sokkal nehezebb szélső védőt játszani mint cb-t, obiusly) Mendy egy tajték de legalább lehozza a védekezés részét, mondjuk ma key passt adott a villareal góljánál.
Nagyon vékony ez a csapat, benzi és modric labdaérintéseit élmény nézni, de ez a két faszi összesen kb 180 éves lassan. Nélkülük meghal a játékunk, s velük se fényes.
Nagyon vékony ez a csapat, benzi és modric labdaérintéseit élmény nézni, de ez a két faszi összesen kb 180 éves lassan. Nélkülük meghal a játékunk, s velük se fényes.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tavaly elég volt, hogy az ihletett formában lévő B9 vitte a csapatot és Vini kurafi volt. Most Benz "csak" olyan 80-85% és nem 110%, és Vini se. Aztán ehhez jön, hogy a jobboldal telj. kuka Carva az árnyéka árnyéka, LV -> as always, Fedeből meg csak 1 van. Mendy meg ki lett vesézve.. Amit lehet benne szeretni, a stabilitást, a beton játékot, most teljesen elhagyta.
Nálam Militao sose lesz jh, ok, portoban mielőtt jött hozzánk, sokat volt ott, de azt a magas szintet, amit tud középen, a szélen meg se közelíti. Én Rüdit raknám ki. Nem kéne megváltania a világot, csak ne úgy "védekezzen", mint LV és fusson fel párszor. Hogy legalább az ellen elméleti szinten higgye azt, hogy van jobboldala is a csapatnak.
Most jó szar "idényeleji" forma van, nem 10-15 győzelem zsinórban, mint 2021 őszén. A bajnokság nálam a top prio, a bl-ből a poolt rutinból még remélem kitesszük, onnantól minden más (megint ) ajándék.. Utánuk meg gyorsan el lesz rendezve a barca valaga is márciusban, aztán a:
TMK
Fede/Rodry - KaK - VAK sor meg intézze a bulit a Cibelesre júniusra.. Nekem elég. Csak most ne lépjenek meg nagyon. Nehogy azt higgyék, hogy azt hihetik..
Nálam Militao sose lesz jh, ok, portoban mielőtt jött hozzánk, sokat volt ott, de azt a magas szintet, amit tud középen, a szélen meg se közelíti. Én Rüdit raknám ki. Nem kéne megváltania a világot, csak ne úgy "védekezzen", mint LV és fusson fel párszor. Hogy legalább az ellen elméleti szinten higgye azt, hogy van jobboldala is a csapatnak.
Most jó szar "idényeleji" forma van, nem 10-15 győzelem zsinórban, mint 2021 őszén. A bajnokság nálam a top prio, a bl-ből a poolt rutinból még remélem kitesszük, onnantól minden más (megint ) ajándék.. Utánuk meg gyorsan el lesz rendezve a barca valaga is márciusban, aztán a:
TMK
Fede/Rodry - KaK - VAK sor meg intézze a bulit a Cibelesre júniusra.. Nekem elég. Csak most ne lépjenek meg nagyon. Nehogy azt higgyék, hogy azt hihetik..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Es kerdezhetnetek, hogy hol volt akkor robicarlos pl vagy figo.
Hat itt:
https://youtu.be/zqTH1OEwRzo
thereisonly1ronaldo