+1kiserik írta: Tegnap is mikor Vini megcsinálta az elengedős cselét és megverte a védőt, gyakorlatilag nem volt középen senki, pedig Cama (középen csatár poszton) és Rodrygo is kísérte a támadást végig lemaradva, kocogósan, Karim meg sprintelt a középpályáról. Nekem kurtára senki ne mondja, hogy Rodrygo csapágyasra lett hajtva tavaly vagy idén vagy akármikor. Megcsinálja a cselt, megveri a védőt és nem lehet centerezni, mert a társ nem futja le a védőjét. Meg sem próbálja. És nem egyszeri eset. Többször feljött, hogy Vini miért akarja átvezetni az emberen a labdát? Mert nincs mozgás és áll mindenki és várja a sültgalambot, de rábaszik. Megbontja a védelmet (ha sikerül) és mögéjük kerül, de egyedül van, mert mindenki a védők előtt áll és nézi. Ezért működik Fede a szélen. Mozog. Állva nem lehet támadót (főleg nem szélsőt) játszani. Nézzetek meg egy összefoglalót úgy, hogy csak Rodrygot nézitek. Agyfaszt fogtok kapni. Támadásban 0, védekezésben -1. A csatár probléma pedig ismert és megoldhatatlan.
Ja én is pislogtam hogy Vini elment a szélen, de középen senki nem ért fel, hogy beadja valakinek, mert Benzema épp hátrament labdáért és sprintelt mint állat, de nem ért fel...
Hát mondom ez mekkora amatőrség már b*zdki...