Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 12., csütörtök 16:41

Ancelott jubilalt, 200. meccse volt a tegnapi.

Ancelotti - 147 wins, 25 draws, 28 losses
Muñoz - 144 W, 23 D, 33 L
Zidane - 134 W, 40 D, 26 L
Del Bosque - 107 W, 45 D, 48 ​​L
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. január 12., csütörtök 16:19

Anthony írta: Durva, hogy jelenleg kvázi nincs értelmes spanyol játékosunk. Carvajal lenne az egyetlen ha formában lenne. Valamit tenni kéne ezen a fronton is, kinevelni, scoutolni 1-2 tehetséget, legalább kiegészítő szintre jussanak már el.
ööö
Nacho sokszor jobb formában volt, mint aki a helyén játszott :roll:
most meg lehet távozik, mert alig játszik

tény, nincs sok

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2023. január 12., csütörtök 13:34

kiserik írta:
Kerlon írta: Abba a hibába ringatta magát a vezetőség a sikerek után, hogy jo ez így. Pedig frissíteni kellett volna idöről időre, ha másnem a perem embereket.

Aztán még mindig LV, Asensio, Mariano a b/c opció. Sőt tovább megyek, Modric hosszabbítgatása sem előrevezet, mert bar ad még eleget, de gátolja valamelyest a csapat változást, fejlődését.

Az is latszik, hogy a brazilok sem vilagmegvalto jatekosok, neha kijon nekik, de stabil elit jatekosok nem lesznek.

Igazából pont Mbappe lehetett volna egy kulcs előre, de hát be kellett csicskulnia rendesen.
Kicsit fura ez így egyszerre. A vezetőség szerint jó ez így, nem akartak frissíteni (Tchou, Rudi, Cama, Alaba, Ceba :hmmm: ), de igazából Mbappe volt a farok, mert megszívatta a vezetőséget, akik le akarták igazolni, de nem akartak frissíteni, mert jó ez így...

Most akkor: HE?

Én a vezetőségtől 1 hibát láttam az elmúlt pár évben, hogy meg sem adták a lehetőséget Solarinak, mert a szentimentalizmus győzött. Így vagy úgy, de sok probléma forrásának tartom ZZ második eljövetelét.
nem tudom, nekem a második eljövetele talán még jobban is tetszett, eredményekben, játékban nem voltunk hű de erősek, viszont szerintem taktikailag viszont jóval erősebb volt ZZ, mint először. Sokszor tetszett amikkel próbálkozott, örültem volna, ha ezek jobban kibontakoztak volna, de újra felállt (tisztában vagyok a hibáival, szóval most ezzel nem akarom azt mondani, hogy egy full jó és sikeres időszak volt)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 12., csütörtök 13:28

HE!

Solari elküldése végül elvezetett Carlohoz, szóval utólag én nem bánom.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 12., csütörtök 13:24

Kerlon írta: Abba a hibába ringatta magát a vezetőség a sikerek után, hogy jo ez így. Pedig frissíteni kellett volna idöről időre, ha másnem a perem embereket.

Aztán még mindig LV, Asensio, Mariano a b/c opció. Sőt tovább megyek, Modric hosszabbítgatása sem előrevezet, mert bar ad még eleget, de gátolja valamelyest a csapat változást, fejlődését.

Az is latszik, hogy a brazilok sem vilagmegvalto jatekosok, neha kijon nekik, de stabil elit jatekosok nem lesznek.

Igazából pont Mbappe lehetett volna egy kulcs előre, de hát be kellett csicskulnia rendesen.
Kicsit fura ez így egyszerre. A vezetőség szerint jó ez így, nem akartak frissíteni (Tchou, Rudi, Cama, Alaba, Ceba :hmmm: ), de igazából Mbappe volt a farok, mert megszívatta a vezetőséget, akik le akarták igazolni, de nem akartak frissíteni, mert jó ez így...

Én a vezetőségtől 1 hibát láttam az elmúlt pár évben, hogy meg sem adták a lehetőséget Solarinak, mert a szentimentalizmus győzött. Így vagy úgy, de sok probléma forrásának tartom ZZ második eljövetelét.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. január 12., csütörtök 12:52

Van valami statisztika hogy a csapatok sikere összefüggésben van a keret állandóságával. Lehet ezt a statisztikát a mi eredményeink hozták össze :mrgreen:

Szerintem Nacho-Asensio-LV főleg azért nincsenek elküldve, mert kell valahogy teljesíteni a hazai játékos kvótát. Vagy csak saját nevelés kell, spanyolok nem?

Durva, hogy jelenleg kvázi nincs értelmes spanyol játékosunk. Carvajal lenne az egyetlen ha formában lenne. Valamit tenni kéne ezen a fronton is, kinevelni, scoutolni 1-2 tehetséget, legalább kiegészítő szintre jussanak már el.

Azért Modricék mellett van egy fiatal mag is, csak nem hozzák egyelőre a világmegváltást. Sajnos a brazilok támadóktól úgy történelmileg nem lehet hosszú távú jó teljesítményt elvárni, hamar elkényelmesednek, bejön nekik a jó élet. A védők, középpályások tartósabbak (lásd Thiago Silva, Marcelo, Casemiro, R. Carlos, stb. stb.) Szóval hosszú távon velük sem számolnék, még pár év aztán annyi, tovább kell adni őket.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 12., csütörtök 12:22

Abba a hibába ringatta magát a vezetőség a sikerek után, hogy jo ez így. Pedig frissíteni kellett volna idöről időre, ha másnem a perem embereket.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2023. január 12., csütörtök 11:38

Dupla D írta: Vitaindítónak dobom be látva a többi topikot: szerintetek egy másik edzővel előrébb lennénk jelenleg a játékunk tekintetében esetleg a keret sara vagy a túltöltött szezoné, hogy nézhetetlenek a meccseink? Ha mind, akkor milyen arányban?

Nekem az utóbbi meccseket látva azért motoszkál a fejemben, hogy hosszú idő után megnéznék egy fiatalabb, progresszívabb edzőt. Főleg, hogy most már tényleg be kéne építeni egyre több új embert. De Carlot meg nem küldeném el. Esetleg, ha katasztrófa lenne a tavasz.
Szerintem nem. Az új edző is ugyanezzel a kerettel dolgozna, ugyanazokon a posztokon ugyanazok a gyengeségeink lennének. Nem hiszem, hogy Carlo miatt nem hoztak értelmes cserecsatart.

Egy másik edzővel lehet, hogy más lenne a játék képe, de eredményben nem sokkal lennék előrébb. Egyedül a bajnokságban lehetnénk jobb pozícióban ami az eredményeket illetn, de ott sincs semmi veszve.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. január 12., csütörtök 11:32

Vitaindítónak dobom be látva a többi topikot: szerintetek egy másik edzővel előrébb lennénk jelenleg a játékunk tekintetében esetleg a keret sara vagy a túltöltött szezoné, hogy nézhetetlenek a meccseink? Ha mind, akkor milyen arányban?

Nekem az utóbbi meccseket látva azért motoszkál a fejemben, hogy hosszú idő után megnéznék egy fiatalabb, progresszívabb edzőt. Főleg, hogy most már tényleg be kéne építeni egyre több új embert. De Carlot meg nem küldeném el. Esetleg, ha katasztrófa lenne a tavasz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2023. január 9., hétfő 20:37

Azt mondja a Capello, hogy Carlo papa a legnagyobb edző valaha.
Mondjuk magától értetődő, de kimondani kevesen merték eddig.
Sportfilozófia: Roger Federer

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 24., szombat 17:28

https://www.sport1tv.hu/sztori/110702/a ... rozataban/

A Calcio Titkai, 1. rész – Carlo Ancelotti: december 25., vasárnap 8:00, AMC Mikro
A Calcio Titkai, 2. rész – Massimiliano Allegri: december 26., hétfő 8:00, AMC Mikro
A Calcio Titkai, 3. rész – La Gazzetta dello Sport: december 27., kedd 8:00, AMC Mikro
A Calcio Titkai, 4. rész – Franco Baresi: december 28., szerda 8:00, AMC Mikro
A Calcio Titkai, 5. rész – A 82-es világbajnokok: december 29., csütörtök 8:00, AMC Mikro
A Calcio Titkai, 6. rész – Claudio Ranieri: december 30., péntek 8:00, AMC Mikro

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 23., péntek 10:21

Kercsó írta:
poronty írta:

Nadal :shifty:
Rafael Nadal:

“I don't have to forgive Mbappé for anything, in sports these things happen. He wanted to come to Real Madrid but he was under a lot of pressure and everything was complicated for him. I hope to see him at Madrid in the future.”

Rafael Nadal: “As a Real Madrid fan, I will sign Mbappé tomorrow.”
B-) remélem Perez is meg tud bocsátani
A fehér spanyol inkvizitor gyarmatosító, aki megveszi a fekete afrikai embert, hogy szorakoztassa? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. december 23., péntek 9:26

poronty írta:
Kire fogja vajon hagyni ezt az elképesztő örökséget?
Rafael Nadal:

“I don't have to forgive Mbappé for anything, in sports these things happen. He wanted to come to Real Madrid but he was under a lot of pressure and everything was complicated for him. I hope to see him at Madrid in the future.”

Rafael Nadal: “As a Real Madrid fan, I will sign Mbappé tomorrow.”
B-) remélem Perez is meg tud bocsátani
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Blowfish

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. december 21., szerda 8:57

Remélem sem Zidane, sem Nadal és semmilyen más sportoló nem kerül az elnöki szék közelébe...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 16., péntek 13:11

Szerintem mindegy ki lesz, oriasi visszaeses lesz.
Korabban, mondjuk JAS-t olvastam, ha o lenne, azert nyugodtabb lennek egy fokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 16., péntek 12:57

ZZ addigra megunja a Juveban a balfaszkodast es a csalast, aztan bevallalja. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 16., péntek 12:55

Hát ha vannak ilyen jellegű ambíciói akkor adom :D Mondjuk azon túl, hogy országos madridista és az egyik legjobb teniszező ever, üzleti vénájáról nem tudok sokat.

Csak ne valami Calderon féle kókler jöjjön majd megint, de azt csak nem hagyja Perez.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2022. december 16., péntek 12:32

Kire fogja vajon hagyni ezt az elképesztő örökséget?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. december 16., péntek 12:32

Pad'em írta: Olvastam egy spanyol kebabos posztban, hogy Perez 2025-ben nyugdíjba megy... és, hogy 3 projekten dolgozik gőzerővel addig:
• új Bernabeu
• ESL
• Mbappé

Lévén, hogy akkor 78 éves lesz az öreg, simán benne lehet a pakliban :'( Kire fogja vajon hagyni ezt az elképesztő örökséget?
Nadal? :kalapos:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 16., péntek 12:30

Olvastam egy spanyol kebabos posztban, hogy Perez 2025-ben nyugdíjba megy... és, hogy 3 projekten dolgozik gőzerővel addig:
• új Bernabeu
• ESL
• Mbappé

Lévén, hogy akkor 78 éves lesz az öreg, simán benne lehet a pakliban :'( Kire fogja vajon hagyni ezt az elképesztő örökséget?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: