Real Madrid játékosok a múltban
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid játékosok a múltban
Özil befejezte a focit a hirek szerint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
A MUban egyébként extra motivált. De ott kb mindenki. Elég megnézni 1-1 gólörömüket, konkrétan ütik egymást. Nekem nagyon bizarr, már túl sok. Mintha minden gólnál BL-t nyertek volna.Babinho írta: 2 évvel azután hogy eljott madridból elveszíti a lelkesedését a futball iránt. Motiválatlan lett, és céltalan az élete
Tudja jól hogy már kár bármit erőltetni, csak az emlékek maradnak
Varane amúgy gondolom a sok sérülése miatt mondta le. Neki azért jobban oda kell figyeljen, folyamatosan izomsérülései vannak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
2 évvel azután hogy eljott madridból elveszíti a lelkesedését a futball iránt. Motiválatlan lett, és céltalan az életeRealista24 írta: Varane koszoni szepen, de eleg volt es visszavonul a valogatottol 29 evesen.
Tudja jól hogy már kár bármit erőltetni, csak az emlékek maradnak
Egyébként én ezt sajnalom, de persze meg is értem. De megnéztem volna szívesen mit hoz a veterán Varane 37 évesen, hogyan változik a játéka több tapasztalattal, de kevesebb fizikalitással. Ezt a legmagasabb szinten már nem láthatjuk majd valószínűleg. Tenyleg nem vezér alkat úgy tűnik.
De maxi respect, tele a vitrin, jóígy.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Edesfaszomh3x0r írta: közben Bale
Legalabb van latszatja a madridi eveinek, gyoker....
thereisonly1ronaldo
Szerintem csak unja, ugyanugy, ahogy Madridot is megunta.'shutterisland írta: mikor irtam, hogy valoszinu kik azok, akiket utoljara latunk vb-n meg a vb elott, ot is koze irtam, mivel mar 33 lesz addigra, ott van upamecano, hernandez, kounde, stb es franciaknal mindig elobukkan egy ket fiatal is ket vilagesemeny kozott.
hat nem gondoltam volna, hogy azert ilyen hirtelen lemondja.
nem lehet, hogy a karimmal tortentek is szerepet jatszanak valamilyen szinten ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mikor irtam, hogy valoszinu kik azok, akiket utoljara latunk vb-n meg a vb elott, ot is koze irtam, mivel mar 33 lesz addigra, ott van upamecano, hernandez, kounde, stb es franciaknal mindig elobukkan egy ket fiatal is ket vilagesemeny kozott.
megerdemli. hova tovabbRealista24 írta: Varane koszoni szepen, de eleg volt es visszavonul a valogatottol 29 evesen.
regeneralodni is tobb ideje lesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Varane koszoni szepen, de eleg volt es visszavonul a valogatottol 29 evesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Újra Khedira-Isco kozeppalyaRealista24 írta: Isco elvileg a Union Berlin jatekosa lesz.
A jo oreg Sami öccse ott játszik.
Bár nem hiszem hogy kiszoríthatja Schafert
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco elvileg a Union Berlin jatekosa lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Erre gyakorol mar 5 evedzsi91 írta: Just two weeks after his retirement, Gareth Bale announces his participation in the AT&T Pebble Beach Pro-Am Golf tournament next month.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Just two weeks after his retirement, Gareth Bale announces his participation in the AT&T Pebble Beach Pro-Am Golf tournament next month.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Keylor Navast is megpróbálja szerződtetni az Al-Nassr Ospina sérülése miatt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az több lenne, mint ameddig Maldini játszott.. Baszki.. Én meg csak itt ülök és... Fáj a derekam.. Elképesztő lenne
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Pepe 2025-ig, 42 éves koráig hosszabbított a Portóval.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Pad'em
Hát igen amikor a prime BBC teljes erőből meglódult akkor nem igen volt kegyelem. Gelsenkirchenben mesélhetnének. Ott mik mentek dios mío.
Első 2 éve Balenek kegyetlen volt, úgy, hogy tényleg emlékszem a 2.évében még csomószor kerékkötőnek is tűnt, aki miatt Isco nem játszhat. Így is volt amúgy, de hát amilyen gólokat lőtt, nem lehetett nagyon kihagyni. Aztán a tripla utolsó évében mikor ZZ padra tette ott elkattant és nagyobbnál nagyobb gólokat kefélt, aminek a csimborasszója az az eszméletlen olló lett. Azóta is az egyik legnagyobb rablás, hogy akkor asszem Salah kapta vmi surmó semmi góljára a Puskás díjat és nem a két ollózó állatunk.
Köszi Gareth. Benne maradt sok de most már legalább indulhat a golf karrier.
Első 2 éve Balenek kegyetlen volt, úgy, hogy tényleg emlékszem a 2.évében még csomószor kerékkötőnek is tűnt, aki miatt Isco nem játszhat. Így is volt amúgy, de hát amilyen gólokat lőtt, nem lehetett nagyon kihagyni. Aztán a tripla utolsó évében mikor ZZ padra tette ott elkattant és nagyobbnál nagyobb gólokat kefélt, aminek a csimborasszója az az eszméletlen olló lett. Azóta is az egyik legnagyobb rablás, hogy akkor asszem Salah kapta vmi surmó semmi góljára a Puskás díjat és nem a két ollózó állatunk.
Köszi Gareth. Benne maradt sok de most már legalább indulhat a golf karrier.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Mennyire jo dolgunk volt, amikor 2015 tajan o volt a legnagyobb problema a csapatban. Kozben meg ilyeneket muvelt. Jelenleg meg Benzeman kivul egyik tamadonk sem kepes a felere sem amik ebben a videoban vannak.reeed_ati írta: Azért akinek eszébe jut Bélát Hazardhoz hasonlítani, az csekkolja ezt a vidit előtte.
Nagyon fontos játékosunk volt, aki ha nem hülye, kb. ikon lehetett volna itt.
Én azt vártam, hogy a Céer éra után vezérbika lesz a vadlóból és hogy Benzemával együtt cipelik a hátukon a csapatot, nagy hiányérzetem van, hogy aztán végül nem így lett.
Hazard-Benz-Bale trió játszott együtt valaha? , mekkora trió lehetett volna, ha a két tróger nem esik vissza szintekkel..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért gec néztem ilyen gól videót róla minden második gólja world class kb. Nyilván ő elégedett magával és van is mire de így is benne maradt egy fél pályafutás. Cé és messi utáni korszakot (2018<) simán vihette volna ha addig nem esik szét fejben.reeed_ati írta: Azért akinek eszébe jut Bélát Hazardhoz hasonlítani, az csekkolja ezt a vidit előtte.
Nagyon fontos játékosunk volt, aki ha nem hülye, kb. ikon lehetett volna itt.
Én azt vártam, hogy a Céer éra után vezérbika lesz a vadlóból és hogy Benzemával együtt cipelik a hátukon a csapatot, nagy hiányérzetem van, hogy aztán végül nem így lett.
Hazard-Benz-Bale trió játszott együtt valaha? , mekkora trió lehetett volna, ha a két tróger nem esik vissza szintekkel..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams