Ő amúgy faszicsaj.A kiscsajban kételkedem
Pár napja jelentette be, hogy genderfluid és nem bináris.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. január 14., szombat 15:13
Ő amúgy faszicsaj.A kiscsajban kételkedem
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 14., szombat 14:55
Makkom volt. Hála a blognak.soadroli írta: hol a tökömbe nézted már meg az egészet? még 1 részt se láttam fent sehol
Ha csak ebből a kommentből indulok ki, amit leírtál, akkor szerintem sikerült.lestat írta: A kiscsajban kételkedem hogy sikerul-e azt a szerethetőséget és szarkasztikus humort átadnia mint ami a játékban volt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 14., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. január 14., szombat 14:52
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 14., szombat 13:23
Első játék az egy játéktörténelmi csoda.Remy írta: THE LAST OF US 1. évad: A játékkal nem játszottam, csak néhány fordulat van meg, illetve a második részt végigkövettem a TheVR csatornán. Kijött néhány spoilermentes kritika már és néhol vannak elnagyoltnak tűnő dolgok. A szuperlatívuszok szerintem nem feltétlen fogják megállni a helyüket, de annyi biztos, hogy egy minőségi kaland ez a sorozat. Látszik, hogy pénz volt itt dögivel, figyeltek a részletekre. Érzésre és látványra simán mozifilm minőség.
Egy kicsit több horrort elbírt volna az évad, mert amikor arra fókuszálnak, az eléggé ütős.
Pascal és Bella pedig számomra óriásiak voltak. Simán top casting, de mondom, nekem ez a játék ismerete nélkül van.
Egy seggel végigment, és nézném tovább is. Szerintem ez mindent elmond.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 14., szombat 13:16
De te egy seggel lenyomod a halálos szériát isRemy írta: THE LAST OF US 1. évad:
Egy seggel végigment, és nézném tovább is. Szerintem ez mindent elmond.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 14., szombat 13:08
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. január 13., péntek 8:34
ikelemen5 írta: Az ünnepek alatt két sorozatot láttam.
Acapulco: 10/8
Clark: 10/7
Tavalyi évből, amiket meg lattam és jó volt: Sárkányok haza, Black bird
Azt hiszem ennyi.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. január 13., péntek 8:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 13., péntek 0:06
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. január 12., csütörtök 21:39
Nem a Telemázli show-ban volt ez az egyik játék? Emlékszem kapartak sorsjegyet, meg volt valami cucc, amit felhúztak és pattogott össze-vissza, aztán, ha eldöntötte a játékos bábuját, akkor kiesett. Lehet volt ott ilyen pénz elkapós szarság is.tisztan emlekszem, hogy a 90-es evekben ment es az emberke, aki beszallt a kabinba, bizonyos ido alatt probalt meg minel tobb repkedo bankjegyet elkapni, tomkodtek a zoknijukba, nadragjukba, stb, es a vegen, mikor lejart az ido, akkor kijottek es annyit nyertek, amennyit osszeszedtek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 12., csütörtök 14:38
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2023. január 10., kedd 7:57
Halfkey írta:Nálam 2022 legjobb sorozata volt, és emlékeim szerint az alapötet mellett a cselekmény kb a 3. résztől volt igazán jó, valóban nem a pilot volt a legütősebb.h3x0r írta: Severance 1x1
A sorozat alap otlete erdekes, ezert is kezdtem el nezni.
Az elso reszben kiderul, de azert berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy chipet ultetnek az emberek fejebe, ami a munkahelyi es maganeleti szemelyiseguket kulon valasztja. Munka kozben nem emlekszel a maganeletedre es otthon se tudod, hogy egyebkent mit is dolgozol.
Megneztem az elso reszt es egy kicsit csalodott vagyok. Egy fokkal tobb oncelu muveszieskedest tartalmazott a kelletenel. Az egesz pilot olyan monoton volt. Valamiert az az erzesem, hogy a legtobb resz arrol fog szolni, hogy 40 perc kicsit unalmas epitkezes, nem tortenik szinte semmi erdemleges, majd jon egy csavar, ami mindent megvaltoztat. Ezek a par percek viszik majd el a hatukon az egesz sorozatot. Persze, ha tevedek es valaki mas mar latta, meggyozheto vagyok.
Egyelore nem erzem azt, hogy azonnal inditanam is a masodik reszt. Talan holnap meg adok neki egy eselyt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. január 10., kedd 7:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 9., hétfő 22:07
Nálam 2022 legjobb sorozata volt, és emlékeim szerint az alapötet mellett a cselekmény kb a 3. résztől volt igazán jó, valóban nem a pilot volt a legütősebb.h3x0r írta: Severance 1x1
A sorozat alap otlete erdekes, ezert is kezdtem el nezni.
Az elso reszben kiderul, de azert berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy chipet ultetnek az emberek fejebe, ami a munkahelyi es maganeleti szemelyiseguket kulon valasztja. Munka kozben nem emlekszel a maganeletedre es otthon se tudod, hogy egyebkent mit is dolgozol.
Megneztem az elso reszt es egy kicsit csalodott vagyok. Egy fokkal tobb oncelu muveszieskedest tartalmazott a kelletenel. Az egesz pilot olyan monoton volt. Valamiert az az erzesem, hogy a legtobb resz arrol fog szolni, hogy 40 perc kicsit unalmas epitkezes, nem tortenik szinte semmi erdemleges, majd jon egy csavar, ami mindent megvaltoztat. Ezek a par percek viszik majd el a hatukon az egesz sorozatot. Persze, ha tevedek es valaki mas mar latta, meggyozheto vagyok.
Egyelore nem erzem azt, hogy azonnal inditanam is a masodik reszt. Talan holnap meg adok neki egy eselyt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. január 9., hétfő 22:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 8., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. január 8., vasárnap 15:46
Ügyesen tudsz Guglizni de Money booth az maga a doboz a neve, nem volt ilyen című show.hehetheoriginal írta: Money booth néven nyilvan usabol masolt cucc
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 8., vasárnap 15:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 8., vasárnap 15:40
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem