Nincs.hehetheoriginal írta:Amugy rendkivul humor, hogy itt jottok nagy lelkiismeretesen, hogy hogy mondhatsz ilyet, hogy normalis ember nem megy rendornek, meg igy vagy gyoker, de azert azzal nincs baj, hogy valakit agyba fobe vernek megtorlasul
OFF
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
1. Ki mondta, hogy nem? De ehhez hozzátartozik akkor, hogy odabenn szarravered "bajtarsi" kotelessegbol? Mert itt ezt akarja a fele.Halfkey írta: Millió érv elhangzott, csak képtelen vagy értelmezni a dolgokat amikor belelovalod maga hehe vita üzemmódba.
1. az elkövetőt aki 3 embert megsebesített, köztük egyet megölt, meg kell állítani. az hogy ő megsérül, a kisebbik rossz ahhoz képest hogy hány embert tudna még megkéselni menekülés közben.
Amugy rendkivul humor, hogy itt jottok nagy lelkiismeretesen, hogy hogy mondhatsz ilyet, hogy normalis ember nem megy rendornek, meg igy vagy gyoker, de azert azzal nincs baj, hogy valakit agyba fobe vernek megtorlasul
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az komoly….na, ott kellett volna valamit tenni mert sajnos az ilyen esetek nagy százaléka végződik tragédiával.füst írta:Többször hívtak rá rendőrt, akik hazakísérték a faszit, mert 20ból 20szor abbahagyta a balhézást miután rászóltak. Úgy fest 21-edjére nem.Realista24 írta:
Akkor korábban hol voltak a rend őrei? Volt bármi fellépés az ember ellen korábban?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Millió érv elhangzott, csak képtelen vagy értelmezni a dolgokat amikor belelovalod maga hehe vita üzemmódba.
1. az elkövetőt aki 3 embert megsebesített, köztük egyet megölt, meg kell állítani. az hogy ő megsérül, a kisebbik rossz ahhoz képest hogy hány embert tudna még megkéselni menekülés közben.
2. lehet hogy igen, lehet hogy nem. az ilyen helyzetek megítélésétől messzebb vagyunk mint attól hogy Carlo mennyire jó edző ;). én nyitott vagyok arra hogy lehet meg lehetett volna előzni jobb felkészítéssel, de arra is van esély hogy nem, ebből csak ennyit lehetett kihozni. Nem élünk alternatív világban, nincs mindent tudó üveggömbünk (nekünk legalábbis).
2. lehet hogy igen, lehet hogy nem. az ilyen helyzetek megítélésétől messzebb vagyunk mint attól hogy Carlo mennyire jó edző ;). én nyitott vagyok arra hogy lehet meg lehetett volna előzni jobb felkészítéssel, de arra is van esély hogy nem, ebből csak ennyit lehetett kihozni. Nem élünk alternatív világban, nincs mindent tudó üveggömbünk (nekünk legalábbis).
- hehetheoriginal
Igazad van, javitom magam, rendes ember nem megy rendornek, vagy meg idejeben belenez a tukorbe, es otthagyjaHalfkey írta: Sok dolgot olvastam már a fórumon, de azt hiszem ez új rekord. Ekkora általánosító faszságot hogy rendes ember nem megy rendőrnek, még Lucky sem írogatott
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Már az sokmindent megmagyaráz, hogy te azt hiszed amit itt csinálsz az vitatkozás.madom, hogy nem tudtok vitazni, csak ha belekeveritek a személyeskedést, mert felulkerekednek az indulatok
- hehetheoriginal
Imadom, hogy nem tudtok vitazni, csak ha belekeveritek a személyeskedést, mert felulkerekednek az indulatok
En 2 tényt irtam, amivel nem tudtok mit kezdeni, ehelyett csak a szemelyeskedo szart hozzatok:
1. Nem kellene talan szilankosra csapni egy elkovetot, ha te a jezuskrisztusi kereszteny felvilagosodott europa fele akarnal tartozni.
2. Talan némi nemű felkeszuletlensegrol ad tanubizonysagot a rendorseg reszerol, hogy igy alakult a helyzet.
ki tartotta jogosnak? Ki mosdatja a drogost?ezért nem leszek kretén, és nem tartom elviselhetőnek, vagy jogosnak egy honfitársunk halálát,
En 2 tényt irtam, amivel nem tudtok mit kezdeni, ehelyett csak a szemelyeskedo szart hozzatok:
1. Nem kellene talan szilankosra csapni egy elkovetot, ha te a jezuskrisztusi kereszteny felvilagosodott europa fele akarnal tartozni.
2. Talan némi nemű felkeszuletlensegrol ad tanubizonysagot a rendorseg reszerol, hogy igy alakult a helyzet.
thereisonly1ronaldo
Sok dolgot olvastam már a fórumon, de azt hiszem ez új rekord. Ekkora általánosító faszságot hogy rendes ember nem megy rendőrnek, még Lucky sem írogatott
És te miért nem a téma alapján alakítod ki a véleményed?Azert irtam, mert nem tudok masra gondolni, hogy egy ilyen eset utan ennyire habzo szajjal kovetelik csomoan a megtorlast, mikor hetente van nem egy hasonlo erőszakos eset, azzal probalom magyarazni, hogy ennyire fel van háborodva mindenki, hogy a kis politikai eszmerendszer nyomja ra a belyeget az egeszre hatulrol tudat alatt
Neeem, elolvasod a kommenteket, meglepődsz, hogy az emberek a facebookon gyűlölködőek és bosszúszomjasak és ezzel szembemenve elkezdesz kretén lenni, és a rendőröket hibáztatod, nevezed alkalmatlannak, nevestségesnek, mosdatod ezt a szart.
Sokkal kisebb dolognál is lesúlyt a facebookon a népharag, akkor is ha valaki márkás cuccban pózol, a kommentelők a halálát kívánják, ami rohadt elszomorító, de hát ez egy rétege társadalmunknak, kurva szomorú. De én ezért nem leszek kretén, és nem tartom elviselhetőnek, vagy jogosnak egy honfitársunk halálát, csak azért mert államnak dolgozott. Lehet nagyobb lesz a hypre-ja mert rendőr volt, de ez feljogosít téged erre a beszédre?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Semmi baj hehe, egyszer kelljen neked rendőr, remelem nem lesz térerőd kihivni. Ugyis alkalmatlan. Majd megoldod.
Mi az, hogy rendes ember nem megy rendornek, ki vagy te, hogy barkit is elitelj. Miert ment annak, milyen eletet el, hogyan vegzi a munkajat. Az negvan, hogy nem mindegyik azzal tolti a szolgalatot, hogy csekkezgeti a hulyeket es az “artatlanokat”??
Gyoker.
Mi az, hogy rendes ember nem megy rendornek, ki vagy te, hogy barkit is elitelj. Miert ment annak, milyen eletet el, hogyan vegzi a munkajat. Az negvan, hogy nem mindegyik azzal tolti a szolgalatot, hogy csekkezgeti a hulyeket es az “artatlanokat”??
Gyoker.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
te azert ritka egy undorito peldany vagy azt tudod e? teged is csak tonfaval simogatnalakhehetheoriginal írta:Rendes ember nem megy rendornek, ilyen rendszerbe, tisztesseges embereket basztatni, aztan meg amikor valoban rendorkodni kene, akkor csődöt mondani.zoli0415 írta:
Keresztkérdés...ha mondjuk a Te feleséged, gyereked, rokonod teljesített volna szolgálatot és késelték volna halálra akkor is ezt az álszent szöveget hintenéd?
joabulicsak
- füst
Többször hívtak rá rendőrt, akik hazakísérték a faszit, mert 20ból 20szor abbahagyta a balhézást miután rászóltak. Úgy fest 21-edjére nem.Realista24 írta:Akkor korábban hol voltak a rend őrei? Volt bármi fellépés az ember ellen korábban?füst írta:
Szerintem mi viszont konkrétan a tegnapi esethez írjuk, amit. Nem arról van szó hogy behúzott egyet a zsarunak, vagy meghúzta kulccsal a kocsiját. Ilyen esetre egyszerűen nincs elég kemény retorzió, akármilyen hosszú évek várnak rá a böriben.
Egyébként hírhedt volt az ember a környéken, évek óta balhézott kelenföld-újbuda közötti vonalon, de eddig legalább csak szóban akart mindenkit kiírtani.
legalja a faszi..krisztusozik,imadkozik elvicceli.. ugy se fogja felfogni..Babinho írta:Na jó ez beteg, én ebből kiszálltam, full legalja, ebbe nem érdemes belemenni.a "rend" őrei, fleto/viktor katonái kaptak egy balegyenest a szemuk közé, es meglepodtek rajta?
Viktor katonái kaptak egy balegyenest? Te tényleg ennyire hülye vagy???
Légyszíves hagyd abba ezt a témát, nem vagy normális.
joabulicsak
- hehetheoriginal
Rendes ember nem megy rendornek, ilyen rendszerbe, tisztesseges embereket basztatni, aztan meg amikor valoban rendorkodni kene, akkor csődöt mondani.zoli0415 írta:Keresztkérdés...ha mondjuk a Te feleséged, gyereked, rokonod teljesített volna szolgálatot és késelték volna halálra akkor is ezt az álszent szöveget hintenéd?hehetheoriginal írta: Oke, ha vért akar a nagy része , es a szemet szemért elvet, akkor valoban ne varjon itt senki semmilyen felvilagosult kulturabolcsoje 21. szazadi nyugateuropat, akkor irany vissza a kozepkorba.
Keresztkerdes: ha mondjuk egy rokonod, vagy kozeli jobaratod kerul olyan elethelyzetbe, hogy pl ep esszel nem tudja feldolgozni a vele korabban tortenteket, legyen az barmi, es ki kell ra hivni a rendort, akikre utana a sokktol es a pillanatnyi elmeallapotabol adodoan ratamad, akkor ott is elvarjatok ugyebar, hogy az örsön szilankosra szetcsapjak.
honnan tudod/jatok? Ismered szemelyesen? Tudsz rola es az eleterol mindent?
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en a rendor / rendorseg temat kulon vennem egymastol.
pl nem azert allnak kinn a trafival az ut szelen, mert k*csogok, hanem mert ez a felsobb utasitas.
a kalauz is azert buntet, mert kell szamokat produkaljon vagy a parkolo or se jokedvebol irogat papirokat es veszekszik az ut szelen.
alairom, van sok hatalom manias barom, mint ahogy mas szakmakban is vannak, de en az esetek tobbsegeben nem a csori ormestereket meg jaroroket vennem elo, hanem a felsobb vezetes, a rendszer miatt van ez.
meg hat nem tudom ki jatszana supermant havi netto 160-ert kessel hadonaszo drogosok ellen vagy mondjuk videken 25 autoval az utcaban felvonulo ciganyhorda ellen.
akarmennyire is ugy latszik, nem a rendoroket akarom vedeni (mert regen egy rendorauto az utcan a megnyugvast ereztette, ma ha meglatsz egyet, inkabb stresszel..) de azert ilyen alakokkal, mint ez a bemindenezett keses...ilyennekkel szemben ne huzzunk mar parhuzamot.
pl nem azert allnak kinn a trafival az ut szelen, mert k*csogok, hanem mert ez a felsobb utasitas.
a kalauz is azert buntet, mert kell szamokat produkaljon vagy a parkolo or se jokedvebol irogat papirokat es veszekszik az ut szelen.
alairom, van sok hatalom manias barom, mint ahogy mas szakmakban is vannak, de en az esetek tobbsegeben nem a csori ormestereket meg jaroroket vennem elo, hanem a felsobb vezetes, a rendszer miatt van ez.
meg hat nem tudom ki jatszana supermant havi netto 160-ert kessel hadonaszo drogosok ellen vagy mondjuk videken 25 autoval az utcaban felvonulo ciganyhorda ellen.
akarmennyire is ugy latszik, nem a rendoroket akarom vedeni (mert regen egy rendorauto az utcan a megnyugvast ereztette, ma ha meglatsz egyet, inkabb stresszel..) de azert ilyen alakokkal, mint ez a bemindenezett keses...ilyennekkel szemben ne huzzunk mar parhuzamot.
- füst
Öreg, az imént irtad hogy neked nem számít mi a végkimenete az egésznek. Legalább 20 percig próbálj már konzisztens maradni.hehetheoriginal írta: Tehat akkor m richard, a szlovak milliomosnő, meg mindenki hasonlo csontszilankos retorziokat kellett volna kapjon?
Vagy csak az a baj most, hogy a "rend" őrei, fleto/viktor katonái kaptak egy balegyenest a szemuk közé, es meglepodtek rajta?
De igen, az előbbiek esetében se bánkódtam volna ha nem csak pihit kapnak a böriben. És azért nem, mert nincs egyensúlyban a kiszabható büntetés mértéke az elkövetett bűnnel. Ha úgy lenne, akkor az se érdekelne ha hímestojásként bánnak vele, amíg meg nem kapja a méltó büntit.
- hehetheoriginal
Azert irtam, mert nem tudok masra gondolni, hogy egy ilyen eset utan ennyire habzo szajjal kovetelik csomoan a megtorlast, mikor hetente van nem egy hasonlo erőszakos eset, azzal probalom magyarazni, hogy ennyire fel van háborodva mindenki, hogy a kis politikai eszmerendszer nyomja ra a belyeget az egeszre hatulrol tudat alattBabinho írta:Na jó ez beteg, én ebből kiszálltam, full legalja, ebbe nem érdemes belemenni.a "rend" őrei, fleto/viktor katonái kaptak egy balegyenest a szemuk közé, es meglepodtek rajta?
Viktor katonái kaptak egy balegyenest? Te tényleg ennyire hülye vagy???
Légyszíves hagyd abba ezt a témát, nem vagy normális.
mikor vki jogtalannak erzi, ami vele szemben folyik, akkor tudod te hanyszor hivnak ki rendorre rendort?üvöltötte a vele szemben álló 2 rendőrnek, hogy hívjanak rendőrt.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen.. Ők ketten főleg.. Abszolút.hehetheoriginal írta:Tehat akkor m richard, a szlovak milliomosnő, meg mindenki hasonlo csontszilankos retorziokat kellett volna kapjon?füst írta:
Szerintem mi viszont konkrétan a tegnapi esethez írjuk, amit. Nem arról van szó hogy behúzott egyet a zsarunak, vagy meghúzta kulccsal a kocsiját. Ilyen esetre egyszerűen nincs elég kemény retorzió, akármilyen hosszú évek várnak rá a böriben.
Egyébként hírhedt volt az ember a környéken, évek óta balhézott kelenföld-újbuda közötti vonalon, de eddig legalább csak szóban akart mindenkit kiírtani.
Vagy csak az a baj most, hogy a "rend" őrei, fleto/viktor katonái kaptak egy balegyenest a szemuk közé, es meglepodtek rajta?
leszallt kozenk a jezuskrisztus, tudtam en hogy eljo e pillanat, orvendezzetek, imadkozzatokha rokon/barat olyan elethelyzetbe kerul, ott leszek mellette es nem fog semmilyen foshoz hozzanyulni, en fogom kirangatni a szarbol..
hehetheoriginal írta: *honnan tudod/jatok? Ismered szemelyesen? Tudsz rola es az eleterol mindent?
Lol. honnan tudom.. Nyilván rosszul következtettem. Bokánlőtték, bicegett vígan tovább, majd a földön ülve artikulálatlanul üvöltötte a vele szemben álló 2 rendőrnek, hogy hívjanak rendőrt.. Biztos csak összeveszett az esti kakaója a vérnyomásával
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Mert szar a rendszer...de ez a gyerek mit tehet róla? Nem a forródrótost késelték meg, nem a parancsnokot, hanem az "alkalmatlan katonát"...Realista24 írta:Akkor korábban hol voltak a rend őrei? Volt bármi fellépés az ember ellen korábban?füst írta:
Keresztkérdés...ha mondjuk a Te feleséged, gyereked, rokonod teljesített volna szolgálatot és késelték volna halálra akkor is ezt az álszent szöveget hintenéd?hehetheoriginal írta: Oke, ha vért akar a nagy része , es a szemet szemért elvet, akkor valoban ne varjon itt senki semmilyen felvilagosult kulturabolcsoje 21. szazadi nyugateuropat, akkor irany vissza a kozepkorba.
Keresztkerdes: ha mondjuk egy rokonod, vagy kozeli jobaratod kerul olyan elethelyzetbe, hogy pl ep esszel nem tudja feldolgozni a vele korabban tortenteket, legyen az barmi, es ki kell ra hivni a rendort, akikre utana a sokktol es a pillanatnyi elmeallapotabol adodoan ratamad, akkor ott is elvarjatok ugyebar, hogy az örsön szilankosra szetcsapjak.
honnan tudod/jatok? Ismered szemelyesen? Tudsz rola es az eleterol mindent?mérleg egyik serpenyőjében egy legalja utolsó söpredék ül