En nem mondtam egy szoval se , hogy melyik oldalon es hol allok, mit gondolok a temarol, egyedul ez a drogos vs rendor enged erre kovetkeztetni, illetve, hogy megertem bizonyos esetekben a szemet szemert elvet. (Szamomra ez az eset nem az, mert itt a rendorok hagytak elfajulni a dolgokat, hogy aztan az alulkepzettseguk miatt egyikuk meghaljon) En vegig azokat szembesitettem az alszentsegukkel, akik fel vannak egyfelol haborodva, hogy azt mondom, hogy rendes ember nem megy rendornek (magyarorszagon legalabbis egeszbiztos vmilyen szinten kattantnak/ostobanak/aberraltnak kell lenni hozza), masfelol meg szilankosra torolnák az elkovetot.tomi_b írta: Hehe, tehát akkor mindenki félreértelmezi amit mondasz, csak a megtorlás követelésével meg a rendőri felkészületlenséggel van a baj.
De ez az írásod teljesen korrekt, fasza, támadhatatlan. Mások meg álszentek, idióták. Aha.hehetheorigonal írta: Drogos vs rendőr, valahogy nem all sirasra a szám széle, akarmi is a végkimenetele a bulinak.
Gyorsan mosdasd ki magad valami mégnagyobb faszsággal.
Ujabb bizonyitek az alkalmatlansagra es a felkeszuletlensegre, es ez a hiba eletbe kerult:
A férfit a rendőrök kivezették a lépcsőházból, ám ekkor előrántott egy kést vagy valamilyen szúróeszközt.