Igen, mert csak ezen mulik a topfutballattesz írta: Attól függ milyen karakter ez a Fran Gracia. Ha szorgos, akar, megvan benne a győztes mentalitás, akár javulást is jelenthet.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 18:45
Igen, mert csak ezen mulik a topfutballattesz írta: Attól függ milyen karakter ez a Fran Gracia. Ha szorgos, akar, megvan benne a győztes mentalitás, akár javulást is jelenthet.
HozzászólásSzerző: attesz » 2023. január 16., hétfő 18:41
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. január 16., hétfő 18:38
eszébe nem jut a fejeseknek...Pad'em írta: Fran miért nem megoldás semmire? Aprópénzért vissza lehet hozni, spanyol rutinja már van, jól teljesít. Arra a problémára, hogy Mendyn kívül nincs oda alternatíva rövid távon megoldás lehetne. Nyilván nem ő lesz a következő RC/Marcelo, de legalább lenne valaki aki lehozza a posztot. Most olyan se nagyon van. Már most januárban vissza kéne hozni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 18:28
te eddig akkor valszeg barlangban probaltal kovakővel internetet csiholni, mert allandoan azt kellett olvasnom foleg itt agyelborulasig, hogy rodrigo mekkora faszagyerek hogy 3-szor belebotlott jokor jo helyen a labdaba, vagy hogy vinicius a vilag legjobb es legertekesebb tamadoja, meg modric az alltime top10 kortalan überlegenda, meg mendi a legjobban vedekezo beton szelsovedo, meg valverde az uj aranylabdavaromanyos vilag legjobb btb kp-sa, stb stb stb.Úgy érted, hogy még te is látod a problémát?Totál egyértelmű évek óta mindenkinek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 16., hétfő 17:43
Fran miért nem megoldás semmire? Aprópénzért vissza lehet hozni, spanyol rutinja már van, jól teljesít. Arra a problémára, hogy Mendyn kívül nincs oda alternatíva rövid távon megoldás lehetne. Nyilván nem ő lesz a következő RC/Marcelo, de legalább lenne valaki aki lehozza a posztot. Most olyan se nagyon van. Már most januárban vissza kéne hozni.RaúlCF írta: pontosan tudják mi a helyzet. nekem sokkal megnyugtatóbb az hogy nem pánikolnak és nem rohannak bele 100 milliós Mudrykokba. kell csatár de nincs olyan aki megéri. kell szélsővédő de hagyjuk a dobálózásokat hogy Cancelo meg Hakimi meg Davies. nem reális csak puffogás. visszavehetjük Fran Garciát de ő se megoldás semmire. rendeses kell csapatot menedzselni nem Chelsea módra. elég tudatosnak tűnik amit csinálnak.
Úgy érted, hogy még te is látod a problémát?hehetheoriginal írta:akarhogy csavarja barki barhogy a szavakat, ez a lenyeg, nem csak en latom a problemat.Ancelotti has requested a striker and a full back in private even though he publically maintains he does not require signings. The board’s answer was no to both requests.
Akar igaz a hir, akar nem.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. január 16., hétfő 17:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 16., hétfő 16:59
Sztem 90% latja, viszont nagyon szimpatikus, hogy kifele a klub reszerol a kommunikacio azonos.hehetheoriginal írta:akarhogy csavarja barki barhogy a szavakat, ez a lenyeg, nem csak en latom a problemat.Ancelotti has requested a striker and a full back in private even though he publically maintains he does not require signings. The board’s answer was no to both requests.
Akar igaz a hir, akar nem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 16:50
akarhogy csavarja barki barhogy a szavakat, ez a lenyeg, nem csak en latom a problemat.Ancelotti has requested a striker and a full back in private even though he publically maintains he does not require signings. The board’s answer was no to both requests.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 16., hétfő 16:29
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 14., szombat 19:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 13., péntek 23:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 13., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 13., péntek 22:12
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 13., péntek 22:09
dzsi91 írta:Mert a régiekkel jóban van ők nyilván nemfognak odamenni közös képért kuncsorogni mint vinidzsí és a haverokPad'em írta:
Arra gondoltam én is. Régiekkel még nem láttam, ami fura.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 13., péntek 20:09
Mert a régiekkel jóban van ők nyilván nemfognak odamenni közös képért kuncsorogni mint vinidzsí és a haverokPad'em írta:Arra gondoltam én is. Régiekkel még nem láttam, ami fura.tomi_b írta:
Hol láttad? Én csak a brazilokkal láttam képet
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 13., péntek 20:06
Arra gondoltam én is. Régiekkel még nem láttam, ami fura.tomi_b írta:Hol láttad? Én csak a brazilokkal láttam képetPad'em írta:
…
Szerk.Most látom hogy van egy csomó, megnyugodtam![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. január 13., péntek 20:00
Hol láttad? Én csak a brazilokkal láttam képetPad'em írta:…Realista24 írta: CR ott van a csapat edzésen, nézőként persze.
Szerk.Most látom hogy van egy csomó, megnyugodtam![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 13., péntek 19:34
https://twitter.com/realmadrid/status/1 ... NCZmQ&s=19Realista24 írta: CR ott van a csapat edzésen, nézőként persze.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. január 13., péntek 16:58
azt irjak fizetett a belepesert de ezt azert kotve hiszemRealista24 írta: CR ott van a csapat edzésen, nézőként persze.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 13., péntek 16:49
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem