ugyanígy gondolom én isziro4vr írta: Akire lecserélném: egy motivált Klopp, aki szabad kezet kap meg jó sok pénzt hogy átalakítsa a keretet.
Amúgy értelmetlen elküldeni.
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez! +1.ziro4vr írta: Akire lecserélném: egy motivált Klopp, aki szabad kezet kap meg jó sok pénzt hogy átalakítsa a keretet.
Kloppo úgyis elérhető lesz szerintem nyáron. Simán rá kéne menni. Ramos, CR kaliberek már úgysincsenek itt, pont illene hozzá ez a Madrid.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akire lecserélném: egy motivált Klopp, aki szabad kezet kap meg jó sok pénzt hogy átalakítsa a keretet.
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
többen leírtuk, hogy kezdő jobbszélső támadó, és cserecsatár mindenképp szükséges___Samy___ írta: Mindig az edzo nyakaba varrjuk az evek ota rohado problemakat, pedig nem o tehet arrol, hogy nincs frissitve megfeleloen a keret. A tavalyi kimaxolas utan illett volna embereket hozni, legalabb a tamadoharmadba. Ehelyett szegenyebbek lettunk egy kezdo emberrel.
(akkor is, ha az 1 Joselu, és nem Ronaldo -Raúl kaliber...)
de nem, továbbra is középhátvédet hoztak a múlt évben is
remélem nyáron is jön 1
+ én is benéztem, Casemirot túl hamar adtuk el, látszik az ő hiánya is
Varom türelmesen a nagy májusi feltámadást, biztos perez is mondja nekik majd jajj fiuk semmi baj ügyesek voltatok majd tavasszal
Nem az edző a hibás, hogy a játékosok nem futnak és nem küzdenek a győzelemért.
Te már a kinevezésekor el akartad zavarniYazid írta: Én nyáron carlonak is megköszönném, öregfiúkkal csodásan zongorazott de ez lefőtt. Nyaron simán 6ember out 6 in. Leszarom kik
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ___Samy___
Mindig az edzo nyakaba varrjuk az evek ota rohado problemakat, pedig nem o tehet arrol, hogy nincs frissitve megfeleloen a keret. A tavalyi kimaxolas utan illett volna embereket hozni, legalabb a tamadoharmadba. Ehelyett szegenyebbek lettunk egy kezdo emberrel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ateeemadrid
Én Carlonak adnék úgy is esélyt, hogy igazolhat szerencsétlen, ezzel a fos kerettel nincs egyszerű dolga, higgyétek el nem ő kérte, hogy Don, nekem elég lesz Mariano Hazard Asensio Odriozola meg Lucas Vasquez a padra.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
A legegyszerűbben úgy lehet leírni, hogy kifutott a legendás BBC, CKM.Yazid írta: Én nyáron carlonak is megköszönném, öregfiúkkal csodásan zongorazott de ez lefőtt. Nyaron simán 6ember out 6 in. Leszarom kik
Bale, Case, CR elmentek, Modric-Kroos-Benz hullák, néha még villannak,
de ez már csak nagyon néha. Akik meg mellettük vannak nem húzóemberek.
Ezerkszerint csak akkor jók, ha a többiek is jól játszanak. Védelem dettó.
Nem tinik kellenek, meg 16 évesek, hanem KÉSZ játékosok!
pl Cancelora is simán rápróbálnék a nyáron.
Én nyáron carlonak is megköszönném, öregfiúkkal csodásan zongorazott de ez lefőtt. Nyaron simán 6ember out 6 in. Leszarom kik
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagyon durva építkezést kell a nyáron végrehajtani. 300+ millióval, ahogy jópár éve, amikor hazard jött (csak lehetőleg jobban igazolni). azzal kezdeném, hogy akiből lehet pénzt csinálok (vinicius, mendy)...
Olaszbol nem nagyon igazolnek, foleg csatartG. V.tinho írta: A Napoliból ezen az Osimhen gyereken el kellene gondolkodni. Parádés az ember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
A Napoliból ezen az Osimhen gyereken el kellene gondolkodni. Parádés az ember.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
1 az 1 beny osztonbol lesarkalja.lordgabi írta:A legendás gól.sanko. írta:
fhuuu sose felejtem el, mikor hosszú évek után (talán tizenötnél is több volt) nyerni tudtunk idegenben a depor ellen a riazorban. talán még guti lőtte a nyertes gólt, vagy ő adta a gólpasszt benzemának. arra emlékszem, hogy gyönyörű gól volt. hát na, nem most volt az sem.
https://youtu.be/mC56VBOkRPA
De nyilvan csávi volt a kreativ isten
ZIDANE
Jaja, HE, gondolom az egy kulcsból neked az jön le, hogy az teljes reformot jelent.kiserik írta:Kicsit fura ez így egyszerre. A vezetőség szerint jó ez így, nem akartak frissíteni (Tchou, Rudi, Cama, Alaba, Ceba ), de igazából Mbappe volt a farok, mert megszívatta a vezetőséget, akik le akarták igazolni, de nem akartak frissíteni, mert jó ez így...Kerlon írta: Abba a hibába ringatta magát a vezetőség a sikerek után, hogy jo ez így. Pedig frissíteni kellett volna idöről időre, ha másnem a perem embereket.
Aztán még mindig LV, Asensio, Mariano a b/c opció. Sőt tovább megyek, Modric hosszabbítgatása sem előrevezet, mert bar ad még eleget, de gátolja valamelyest a csapat változást, fejlődését.
Az is latszik, hogy a brazilok sem vilagmegvalto jatekosok, neha kijon nekik, de stabil elit jatekosok nem lesznek.
Igazából pont Mbappe lehetett volna egy kulcs előre, de hát be kellett csicskulnia rendesen.
Most akkor: HE?
Én a vezetőségtől 1 hibát láttam az elmúlt pár évben, hogy meg sem adták a lehetőséget Solarinak, mert a szentimentalizmus győzött. Így vagy úgy, de sok probléma forrásának tartom ZZ második eljövetelét.
Teljes reform akkor akadt itt valaha is, ha valaki távozott, ez jól látszik azon, hogy pl. a védelm tengelyét kvázi egy év alatt kicseréltük gond nélkül. Középpálya is hiába van új, ha régi a koncepció, amiben még néha muzsikál a két nagy ász, néha meg nem. Fiatalok meg összevissza játszanak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A legendás gól.sanko. írta:tomi_b írta:
Atyaég mekkora meccs volt egy Real - Depor vagy Real - Sociedad.
fhuuu sose felejtem el, mikor hosszú évek után (talán tizenötnél is több volt) nyerni tudtunk idegenben a depor ellen a riazorban. talán még guti lőtte a nyertes gólt, vagy ő adta a gólpasszt benzemának. arra emlékszem, hogy gyönyörű gól volt. hát na, nem most volt az sem.
https://youtu.be/mC56VBOkRPA
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
tomi_b írta:Atyaég mekkora meccs volt egy Real - Depor vagy Real - Sociedad.Faust írta: Del Bosque statjain elegge meglepodtem. Mondjuk akkoriban nem ketcsapatos volt a bajnoksag.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Atyaég mekkora meccs volt egy Real - Depor vagy Real - Sociedad.Faust írta: Del Bosque statjain elegge meglepodtem. Mondjuk akkoriban nem ketcsapatos volt a bajnoksag.
Del Bosque statjain elegge meglepodtem. Mondjuk akkoriban nem ketcsapatos volt a bajnoksag.