Értékeld a legutóbbi meccset
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem tudunk annyit es ugy igazolni, hogy egy nyar alatt itt ütőképes csapat legyen megint.
Sztem krosz es modric nyaron mondanak egy nyugdijat, aztan a fel csapat nem eleg jo minosegileg.
Benzema valszeg marad meg jovore, de utan 24-tol nelkule ez egy beellindulasert valo harc lesz a bajnoksagban
Ezek a brazil fiuk nagyon gyengek.
Szoval buckle up bois, megszoktuk ennyi even at a gyozelmeket, most mélytorok evek jonnek
Sztem krosz es modric nyaron mondanak egy nyugdijat, aztan a fel csapat nem eleg jo minosegileg.
Benzema valszeg marad meg jovore, de utan 24-tol nelkule ez egy beellindulasert valo harc lesz a bajnoksagban
Ezek a brazil fiuk nagyon gyengek.
Szoval buckle up bois, megszoktuk ennyi even at a gyozelmeket, most mélytorok evek jonnek
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A kommentek jelentős része jogos volt. Nyilván szűrni kell, de a PCskedést sem szabad túlzásba vinni. Igenis kell a kemenyebb hangvételű kritika, ezeknek a játékosoknak a picsaja is kivan nyalva, olyan életforma és penzosszeg üti a markukat teljesitmenytől függően, hogy nehogymar egy null kilometert lefutó El Clasico utan ne legyen nekik odabaszatintani. Ja hogy tavaly duplaztunk és akkor idén nem is muszaj nyerni? Ez milyen hozzaallas? Ez a keret így ennyi idősen sem lenne rossz idén, de látszólag par játékos még a tavalyi kupa ceremóniákon ragadt. Ki lehet kapni, de nem szabad lelketlenul játszani. 1 meccs belefer, 2 is... De mi ez a több meccse tartó szarság? Igenis kerüljön elő az edző, a csapatkapitanyok, az új madridi tini generáció akik állítólag itt akarnak megoregedni, de lehetőségük szerint mindig a kezdoben. Tavaly sem a szép fociert szerettek minket, hanem a küzdés miatt. Sokadik egymas utáni rossz teljesítmény volt ez jopar jatekostól.Realista24 írta: A tegnapi játék szánalmas és értékelhetetlen volt, de a megy a meccs topic meg inkább.
Ahogy a csapat az ezüstöt sem érdemelne meg, úgy itt sokan azt sem, hogy a Realnak szurkoljanak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Ennyi a lenyeg.Realista24 írta: Ahogy korabban irtam, 0 kupas szezonra hajaz a csapat, es ha barmit ad meg ez a mag nekunk, akkor azert nagyon halasnak kell lenni.
Egy kupánk már amúgy is van, szóval a szezon rendben van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Evek ota hatradolosen igazolunk....a Barca meg ezek szerint faszan, ugye?Kerlon írta: Szerintem ezeknek a fele nem releváns, a Barca keret max támadó fronton jobb, amúgy nem.
Arról nem is beszélve, hogy nem ültek a babérjaikon és valszeg mindent felrúgva igazolgattak. Nekünk meg évek óta hátradőlösen egy egy igazolással operáltunk, de relevansan nem fejlődtünk. Pedig látjuk, hogy gyakorlatilag van egy Benzema elől, aki stabil, illetve nincs szélső védőnk 3 éve. 4 posztra, kb nulla igazolás volt.
Igazából Benzemát is ki lehet venni, tehát a fél kezdő nem lett frissítve.
Amúgy nem ezek a srácok nyertek itt mindent meg 10 év alatt, abból már csak páran vannak.
A többiek meg ne dőljenek hátra, ha lehet, hanem nőjjenek fel végre az öregekhez.
Megis ok vannak ket eve Europa Ligaban, mi meg duplazni tudtunk. Meg milyen baberjaikon ultek volna? Hogy meg az EL-bol is kiestek?
Most akkor szarjam ossze magam, mert megvertek minket? Mi is megvertuk oket.
Lehet a kezdo 11 mar nem a kemenymag 100%-ban, de pont azok vannak itt, akik meghataroztak a dolgokat sok esetben, ugy mint Carvajal, Kroos, Modric es Karim. A mezonyjatekosok 40%-a.
Meg kicsit vissza az igazolasokhoz. Megneznem az arcotokat, ha ilyen mindenfele kozepszeru szar jatekosokat igazolnank, akiknek van egy maximum ket jo szezonjuk, meg viszi oket elore a flow, aztan majd ciganykodnak a klubbal vagy forditva, ahogy azt szoktak.
Abbol meg mi nem igaz, hogy a kupa es szuperkupa nem a mi terepunk?
Mindig az kell nektek, ami nincs. De ahogy irtam, inkabb legyen 14 BL cimunk, mint 14 Spanyol szuperkupank.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ja hát èn sem leszek oda, ha èpp nem nyerünk semmit..Realista24 írta:Szamomra pont ez a lenyeg, hogy ha nem ter vissza sem tortenik semmi.reeed_ati írta: 02.21-->addigra tèr vissza majd a forma.
Pintus papa nem hülye, nem ma kezdte gyerekek.
Hány bl. cìm kell, hogy bìzzatok benne?
Addig szèpen, vagy ha kell csùnyán, de èletben kell maradni a bajnokságban.
A Spanyol kupa es Szuperkupa hagyomanyosan nem a mi terepunk.
A januar hagyomanyosan nem a mi idoszakunk, es most ezt a kettot megspekelte meg egy VB is, majd ossze lett az egesz kombinalva.
A Barca kerete es padja melyebb, frissebb, a formajuk meg plane jobb, mint a mienk.
Ahogy korabban irtam, 0 kupas szezonra hajaz a csapat, es ha barmit ad meg ez a mag nekunk, akkor azert nagyon halasnak kell lenni.
De az, hogy erőnlètben javulunk majd, az hozni fogja a sokkal jobb ès öszeszedetteb játèkot is, ebben biztos vagyok.
Ettől mèg kieshetünk a pool ellen is simán, nyilván ők is javulhatnak..
Szerintem ezeknek a fele nem releváns, a Barca keret max támadó fronton jobb, amúgy nem.
Arról nem is beszélve, hogy nem ültek a babérjaikon és valszeg mindent felrúgva igazolgattak. Nekünk meg évek óta hátradőlösen egy egy igazolással operáltunk, de relevansan nem fejlődtünk. Pedig látjuk, hogy gyakorlatilag van egy Benzema elől, aki stabil, illetve nincs szélső védőnk 3 éve. 4 posztra, kb nulla igazolás volt.
Amúgy nem ezek a srácok nyertek itt mindent meg 10 év alatt, abból már csak páran vannak.
A többiek meg ne dőljenek hátra, ha lehet, hanem nőjjenek fel végre az öregekhez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szamomra pont ez a lenyeg, hogy ha nem ter vissza sem tortenik semmi.reeed_ati írta: 02.21-->addigra tèr vissza majd a forma.
A Spanyol kupa es Szuperkupa hagyomanyosan nem a mi terepunk.
A januar hagyomanyosan nem a mi idoszakunk, es most ezt a kettot megspekelte meg egy VB is, majd ossze lett az egesz kombinalva.
A Barca kerete es padja melyebb, frissebb, a formajuk meg plane jobb, mint a mienk.
Ahogy korabban irtam, 0 kupas szezonra hajaz a csapat, es ha barmit ad meg ez a mag nekunk, akkor azert nagyon halasnak kell lenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
02.21-->addigra tèr vissza majd a forma.
Na ezért is nem vagyok én ilyen közösségi szarokon A srácok kaptak egy kis izomzsibbasztászt Pintus mestertől, most lépni sem bírnak, erre kapják a kakit a nyakukba. Most sok minden elúszhat (Mickey egér kupa, kupa, pár pont), de a végén aranyat érhet.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Remélem azt követelik, hogy nehogy Tuchel vegye át a gyeplőtRealista24 írta:Ha olvastad, amit irtam, akkor lathatod, hogy a csapat sincs felmentve...sot.Kerlon írta:
Ez mondjuk a pályán nyújtottakra is elmondható... Főleg az elmúlt 10 meccsen.
Tényleg felháborító, amit produkálnak egy ideje, teljesen beleszarok mentalitás nulla focivl.
Mondjuk megnyugtat (vagyis inkabb elszomorit), hogy a trend ami itt honol, az megy twitteren is egy csomo olyan usertol, akik majusban meg ott vertek a nyalukat minden Barcas meg angol oldalon.
Most meg kurvaanyazzak Ancelottit, a csapatot, Tuchelt kovetelik, stb.
Hanyinger. Fele gondolom ilyen 16-18 eves majom.
A tavalyi kezdő 11-hez képest most megint kilencésfelet ér aki fenn van.
Carva egy stabil tavaly után most megint egy egy sima-egy fordított (1 egészséges meccsre 2 sérült) szezont hoz (mint ZZvel), Mendy se ér egy egészet perpill és Vini sem, Benz meg tavaly másfelet ért, most "csak" 1-et.
Sok minden adódik össze szerintem: többek gyenge/nem létező formája, plusz fáradtság, plusz hullámvölgy.
Nagyon jó lenne leakasztani valami embert jobbra még most télen.. Nagyon kéne.. Nacho + új arc, vagy új arc+Fede/Rodry. Az iszonyú nagy hátrány, hogy nincs jobboldala a csapatnak..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Errol van szo.ikarus93 írta: Én úgy vagyok vele, ha idén nem nyerünk semmit akkor se érdekel. Ezek a srácok annyi örömet okoztak az elmúlt 10 évben, kimaxolták a focit minden tekintetben. Ember feletti.
Kezdjük el az épitkezést, közbe meg a nagy legendáinktól vegyünk méltó búcsút, még ha rohadtul is fog fájni nekünk érzelmileg.
Vicces...meccs elott Kroos is mekkora kiraly volt a szurkoloknal, konyorogtek neki minden masodik posztban, hogy hosszabbitson, most meg olyan meme-kel van tele a twitter, hogy lassan torlom inkabb magam
Es igen, en marha konnyen megnyugtatom magam azzal, hogy nekik van 14 Spanyol Szuperkupajuk, nekunk meg 14 BL cimunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Én úgy vagyok vele, ha idén nem nyerünk semmit akkor se érdekel. Ezek a srácok annyi örömet okoztak az elmúlt 10 évben, kimaxolták a focit minden tekintetben. Ember feletti.
Kezdjük el az épitkezést, közbe meg a nagy legendáinktól vegyünk méltó búcsút, még ha rohadtul is fog fájni nekünk érzelmileg.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha olvastad, amit irtam, akkor lathatod, hogy a csapat sincs felmentve...sot.Kerlon írta:Ez mondjuk a pályán nyújtottakra is elmondható... Főleg az elmúlt 10 meccsen.Realista24 írta: A tegnapi játék szánalmas és értékelhetetlen volt, de a megy a meccs topic meg inkább.
Ahogy a csapat az ezüstöt sem érdemelne meg, úgy itt sokan azt sem, hogy a Realnak szurkoljanak.
Tényleg felháborító, amit produkálnak egy ideje, teljesen beleszarok mentalitás nulla focivl.
Mondjuk megnyugtat (vagyis inkabb elszomorit), hogy a trend ami itt honol, az megy twitteren is egy csomo olyan usertol, akik majusban meg ott vertek a nyalukat minden Barcas meg angol oldalon.
Most meg kurvaanyazzak Ancelottit, a csapatot, Tuchelt kovetelik, stb.
Hanyinger. Fele gondolom ilyen 16-18 eves majom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez mondjuk a pályán nyújtottakra is elmondható... Főleg az elmúlt 10 meccsen.Realista24 írta: A tegnapi játék szánalmas és értékelhetetlen volt, de a megy a meccs topic meg inkább.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A tegnapi játék szánalmas és értékelhetetlen volt, de a megy a meccs topic meg inkább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez itt a probléma. Hát Carvajal, Kroos, Modric, Carvajal, Benzema arca konkrétan úgy nézett ki, mint akit megerőszakoltak. Tisztán látszott a labda nélküli játékban, hogy mindenki csak lézeng és folyamatosan félúton van. Valverde? Ősszel szét futott mindenkit, most meg egy rendes sprintet nem tud megcsinálni. Oké, hogy hiányzik a kreativitás, de erő nélkül nem csoda, hogy nincs ott fejben senki. Remélhetőleg a terv része ez és gyorsan átesnek a holtponton, mert a következő meccseken elmehet minden kupa a szezonba, aztán hiába pörgünk majd márciustól.dzsi91 írta:nagyon fáradtak vagyunk
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pad'em
Nagy, jön Bellingham 120ért meg visszavesszük vmelyik saját nevelés fullbackünket. Meg talán egy CBt is veszünkillgner írta: Ezen nincs mit értékelni, ez szenvedés volt végig. Nyáron nagy bevásárlás lesz, mert ez a keret kezd teljesen kipurcanni.
Egyaltalan nem vert földhöz, hogy kikaptunk egy kb senkit nem érdeklő hakni kupán januárban Szaud Arábiában, az egész rendezvény, időzítés, helyszín szempontjából nevetség tárgya eleve. Elmúlt két évben mi nyertük, most 3-1 oda, na bumm. A tavalyi 0-4 bár tét nélküli volt, na az felbaszott. Most egyedül az zavar hogy ezt az antitálentum Gavit most felszopják, pedig egy középszerű senki, meg azt mondják alázás. Távol volt ez az alázástól, emlékszem azok milyenek voltak, mert volt abban is részünk sajnos. Ezek a kisgyerekek messze vannak attól szerencsére. Itt max mi aláztuk meg magunkat, ami persze egy Realnak nem megengedett, de valahol meg tudom érteni.
Most világvége van, pedig egyértelmű az összes probléma jó ideje, évek óta. A keretösszetétel hiányos, a gerinc akikre építünk 35y+. Hatalmas rejtély, hogy miért nem hoztunk legalább 2-3 játékost legalább télen amikor ennyi sorozatban helyt kéne állnunk. De ezért nem a csapat meg nem Ancelotti a felelős, ő nyáron meg télen is kért csatárt, nem kapott. Szerintem nyáron se várjunk nagy földrengést, nem lesz rá pénz. 300 milliókat egészen biztosan nem fogunk költeni. Ami nem is baj, a baj az lesz ha okosan sem hozunk embereket továbbra se. Nem csak 80 milliókért lehet igazolni.
A legerősebb csapatrészünk van leginkább legatyásodva, Modricsnak annyi kb igy a vb után. Camavingának most kéne előrelépni, de betli eddig kezdőként állandóan. Fedéjéknél amúgy valami gáz van az asszony posztjából ítélve. Gondolom ő ezért dupla nulla.
A megy a meccs topik viszont nso szint lett sajnos. Gyorsan felejt a nép.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Úgyse igazolunk senkit.
Konkrétan a jobbszélünk és a támadóhàrmasunk egy selejt idén.
Konkrétan a jobbszélünk és a támadóhàrmasunk egy selejt idén.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Last 10 Real Madrid games:
4 wins
2 draws
4 defeats
18 goals scored
15 goals conceded
Egy Realtól ez ciki.
Rengeteg bekapott gól.
Átig szezonból van még elvileg bőven...
4 wins
2 draws
4 defeats
18 goals scored
15 goals conceded
Egy Realtól ez ciki.
Rengeteg bekapott gól.
Átig szezonból van még elvileg bőven...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amíg megy a szekér nem fogunk nagybevásárlást tartani.Ha nyáron nagy változásokat akartok akkor szurkolni kell a 0 kupázásnak mert Perez sose nyúlt bele sikerek után nagyon a keretbe.19ben hoztunk egy botrányos szezont egyből kinyitotta a pénztárcát igaz bár netette volnakrisz24 írta:A baj csak az hogy már 3 nyár óta ezt mondjuk.. Aztán azóta is csak elmennek játékosok..illgner írta: Ezen nincs mit értékelni, ez szenvedés volt végig. Nyáron nagy bevásárlás lesz, mert ez a keret kezd teljesen kipurcanni.
Engem csak az zavar hogy minden meccsen azt látom hogy a védelem be van szarva mikor letamadjak és rendszeresen szar passzokat adunk amiből jön a kontra és a gól.. Inkább rugjuk már picsan a labdat csak ne ilyenekbol kapjuk folyamatosan a gólokat...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams