Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Gvardiolnak ilyen igazi favágó balkáni maffiózó feje van. Tud is csúnya, mérges arcot vágni. Ha még ordibálni is tud, meglehet a védelem új vezére, rendet rakhat ott.
Az olasz bajnokságban szenvedő Inter keretének a lerablása biztos sokat segíthetne.
Az olasz bajnokságban szenvedő Inter keretének a lerablása biztos sokat segíthetne.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Inaki W., Oyarzabal, R. James, Skrinyár és nagy kedvencem MG vissza..
A hétvégi soci - bilbaot nem láttam, csak az almeria ellen, amikor beállt pár percre, lehet még lesz belőle focista a térdsérülése után (de az ilyet ált. mindig be szoktuk szopni, hogy aztán mégse (arany Kaká ) és ugyanez igaz Jamesre is), de nekem laligából ők ketten nagyon kellenének..
A hétvégi soci - bilbaot nem láttam, csak az almeria ellen, amikor beállt pár percre, lehet még lesz belőle focista a térdsérülése után (de az ilyet ált. mindig be szoktuk szopni, hogy aztán mégse (arany Kaká ) és ugyanez igaz Jamesre is), de nekem laligából ők ketten nagyon kellenének..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Hakimi nálam az érinthetetlen kategória lett volna. Elsők között voltam, akik szóvá tették, hogy 40 millióért eladni mekkora faszság. Pont egy ilyen gyors játékos hiányzik jobb oldalról. Inkább vettünk volna fel 40 millió hitelt, hogy megtarthassuk.wZoLee7 írta: Kellett a pénz, eladtuk Hakimit, azóta is siratjuk...Nem kell ész nélkül eladni azt akiért fizetnének is. Beszoptuk pár ember szerződését, meg kell várni amíg lejár, ez van. Az nem jelent megoldást, hogy akkor adjuk el az alap embereket, mert majd igazoljuk azokat akik lehet jobbak lesznek, mi a garancia, hogy ide jönnek? Semmi. Könnyű lenne 2 szék között a földre ülni
Nálam most a prioritás az, hogy érdekeltebb legyek abban, hogy nézzek meccseket, eredmény másodlagos. Jelenleg kutyaszar a játék képe, és még olyan játékos sincs, aki leültet a tv elé. Fiatalok lehetnének ezek, de ők meg nem játszanak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Julian Alvarez 50Keret 200 millió, érték TM szerint.
Dumfries 28
Barella 70
Fran Garcia/Miguel 8-10
A maradék 40-50et jobb szélső támadóra költeném: Adeyemi/Nico Williams/Chukwueze. Mindegyik gyors, technikás, Asensiohoz képest bőven előrelépés.
Asensio, Hazard, Mariano, Odri/Carvajal viszlát.
Kroos sztem megunta, visszavonul.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kellett a pénz, eladtuk Hakimit, azóta is siratjuk...Nem kell ész nélkül eladni azt akiért fizetnének is. Beszoptuk pár ember szerződését, meg kell várni amíg lejár, ez van. Az nem jelent megoldást, hogy akkor adjuk el az alap embereket, mert majd igazoljuk azokat akik lehet jobbak lesznek, mi a garancia, hogy ide jönnek? Semmi. Könnyű lenne 2 szék között a földre ülni
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én takarítással kezdenék. Sok esetben azt a játékost adnám el, akiért komolyabb összeget tennének le. Aki érinthetetlen az Courtois, Valverde + az öregek, akikért nem is kapnánk már semmit.
Bárki másért bejön egy piaci árnál magasabb ajánlat, elengedném. Ennek megfelelően, ha elmegy mondjuk Alaba/Rüdiger/Militao 25-60-ért, akkor hoznék egy középhátvédet. Gvardiol szerintem piszok jó. Ha 50-ért tudunk eladni kh-t, akkor hoznám Gvardiolt 100-ért. De akár egy Alaba+Rüdigert duót is eladnák, ha kapnánk értük kb. 70-et. Elég lenne nekem helyükre Gvardiol. Vallejo 4. kh-nek megfelelő. Nachoval hosszabbítanék mindenképp.
Szélsővédő poszton nálam visszajönne Fran Garcia. Mendyért, ha jön egy 50+-os ajánlat, akkor elengedném. Daviest szerintem nem engedné a Bayern semmi pénzért, de nyilván ő lenne a legjobb. Ha Mendyért menne, akkor ettől függetlenül hoznék valakit Fran Garcia mellé. Legalább valami tehetséget.
Jobbhátvédbe esetleg Pedro Porro, de a Ligából is szóba hoztak valakivel minket. Carvajal cserének maradhatna. Vini Jr Jr akkor hoznám fel, ha második számű jhv kell. Kapna elég percet vélhetően. Ha Porrot hoznánk, meg Carvajal is marad, akkor inkább menjen egy évre kölcsönbe.
Középpályán csak akkor hoznám Bellinghamet, ha marad pénz. Nem ő lenne a prioritás. Amit szeretnék látni, hogy átalakítjuk az egész játékunkat. Sokkal lendületesebb, gyorsabb játékot szeretnék látni, amihez Kroos/Modricból én csak egyiket tartanám maximum a kezdőben. Camavingát fejben össze kell rakni.
Támadásban rá kell próbálni most már valami jobbszélsőre. Volt itt egy Nkunku, akiről lemaradtunk vagy Gakpo. Esetleg Kvaradonát is, Osimhent is megnézhetnék a Napoliból. Mindenképp olyan kell, aki rúgdossa a gólokat a mostani csapatában is, mert tele a padlás olyanokkal, akik az előkészítésben jobbak inkább. Arribast felhoznám kiegészítőnek mindenképp. Egy-két év múlva meg Haaland vagy Mbappé, amikor reálissá válhatnak.
Összefoglalva, ha tudunk jól eladni, akkor menjünk rá egy nagyobb vérfrissítésre. Szélsővédőket és támadót muszáj igazolni. A többi csak ráadás.
És ami az igazolásoknál is fontosabb, hogy a játékfelfogáson változtassunk. Sokkal direktebb, gyorsabb játékot szeretnék látni, mert ami most van az nézhetetlen. A tavalyi szezon is a BL-en kívül nehezen volt nézhető, ez az idei katasztrófa. Ha ehhez kell az edzőváltás, és elérhető Klopp, akkor hozzuk.
Bárki másért bejön egy piaci árnál magasabb ajánlat, elengedném. Ennek megfelelően, ha elmegy mondjuk Alaba/Rüdiger/Militao 25-60-ért, akkor hoznék egy középhátvédet. Gvardiol szerintem piszok jó. Ha 50-ért tudunk eladni kh-t, akkor hoznám Gvardiolt 100-ért. De akár egy Alaba+Rüdigert duót is eladnák, ha kapnánk értük kb. 70-et. Elég lenne nekem helyükre Gvardiol. Vallejo 4. kh-nek megfelelő. Nachoval hosszabbítanék mindenképp.
Szélsővédő poszton nálam visszajönne Fran Garcia. Mendyért, ha jön egy 50+-os ajánlat, akkor elengedném. Daviest szerintem nem engedné a Bayern semmi pénzért, de nyilván ő lenne a legjobb. Ha Mendyért menne, akkor ettől függetlenül hoznék valakit Fran Garcia mellé. Legalább valami tehetséget.
Jobbhátvédbe esetleg Pedro Porro, de a Ligából is szóba hoztak valakivel minket. Carvajal cserének maradhatna. Vini Jr Jr akkor hoznám fel, ha második számű jhv kell. Kapna elég percet vélhetően. Ha Porrot hoznánk, meg Carvajal is marad, akkor inkább menjen egy évre kölcsönbe.
Középpályán csak akkor hoznám Bellinghamet, ha marad pénz. Nem ő lenne a prioritás. Amit szeretnék látni, hogy átalakítjuk az egész játékunkat. Sokkal lendületesebb, gyorsabb játékot szeretnék látni, amihez Kroos/Modricból én csak egyiket tartanám maximum a kezdőben. Camavingát fejben össze kell rakni.
Támadásban rá kell próbálni most már valami jobbszélsőre. Volt itt egy Nkunku, akiről lemaradtunk vagy Gakpo. Esetleg Kvaradonát is, Osimhent is megnézhetnék a Napoliból. Mindenképp olyan kell, aki rúgdossa a gólokat a mostani csapatában is, mert tele a padlás olyanokkal, akik az előkészítésben jobbak inkább. Arribast felhoznám kiegészítőnek mindenképp. Egy-két év múlva meg Haaland vagy Mbappé, amikor reálissá válhatnak.
Összefoglalva, ha tudunk jól eladni, akkor menjünk rá egy nagyobb vérfrissítésre. Szélsővédőket és támadót muszáj igazolni. A többi csak ráadás.
És ami az igazolásoknál is fontosabb, hogy a játékfelfogáson változtassunk. Sokkal direktebb, gyorsabb játékot szeretnék látni, mert ami most van az nézhetetlen. A tavalyi szezon is a BL-en kívül nehezen volt nézhető, ez az idei katasztrófa. Ha ehhez kell az edzőváltás, és elérhető Klopp, akkor hozzuk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mèg annyiban kiegèszìtenèm, hogy Davies mellè jönne fixen majd Endrick.
Illetve, hiába vagyunk meg darabra a kh. poszton, èn továbbra is hoznám Gvardiolt, benne èrzem azt, hogy olyan vezèr tudna lenni hátul, mint amilyen Ramos volt.
Idèn is sok a hiba hátul, nyeljük folyamat a gòlokat, de tavaly is sokat kaptunk, bl -ben ment rendesen az adok-kapok..
Militao mellè mindenkèppen kène egy ilyen beton arc.
Ja ès ùgy kapunk sok gòlt, hogy van egy top3-as kapusunk is.
Illetve, hiába vagyunk meg darabra a kh. poszton, èn továbbra is hoznám Gvardiolt, benne èrzem azt, hogy olyan vezèr tudna lenni hátul, mint amilyen Ramos volt.
Idèn is sok a hiba hátul, nyeljük folyamat a gòlokat, de tavaly is sokat kaptunk, bl -ben ment rendesen az adok-kapok..
Militao mellè mindenkèppen kène egy ilyen beton arc.
Ja ès ùgy kapunk sok gòlt, hogy van egy top3-as kapusunk is.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Èn 2-3 èves projektben gondolkoznèk.kiserik írta: Talán ide:
Srácok! Most mindenki az igazolások elmaradásáért üti az asztalt. Hozzuk előre a szokásos nyári játékot: ki kit igazolna az egyes posztokra a vezetőség helyében? Legyél Ancelotti és írd meg Pereznek kitől kellene megválni és kit kellene megvenni. Keret 200 millió, érték TM szerint. Ezt viszont tartsátok szem előtt:
Tehát egy szarul sikerült èv után sem töltenèm fel a keretet közèpszerekkel, ha èpp nem elérhető a minősèg..
Bappè egy fèreg volt, de továbbra is baszottul kellene előre.
Davies szèpen Mendy helyère.
Kvaradòna pedig vagy Vini mellè, vagy akár a helyère.
Bellingham meg most nyáron, mivel ő lesz az első a nègyesből, aki elérhető.
Idèn nyáron jöjjön Bellingham+ egy jobbhátvéd.
Utána Davies, majd 2-3 èv mùlva látok reális sanszot bappára ès Khvichára.
Talán ide:
Srácok! Most mindenki az igazolások elmaradásáért üti az asztalt. Hozzuk előre a szokásos nyári játékot: ki kit igazolna az egyes posztokra a vezetőség helyében? Legyél Ancelotti és írd meg Pereznek kitől kellene megválni és kit kellene megvenni. Keret 200 millió, érték TM szerint. Ezt viszont tartsátok szem előtt:
Azaz nem minden játékos jobb a miénknél csak azért, mert nem itt játszik és nem látjuk csak az összefoglalókban.ziro4vr írta: Plusz vicces, ahogy az állítólagos sztároknak egy labdaátvétel nem megy, pl Bruno Fernandes.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én megint kiraknám Bodrit. (Vagy megsérül megint, vagy beválik, vagy kiderül oda se kell... win-win-win...)
Gondolom LV - Eder - Nacho - Rüdi/Cama lesz, de
Rüdi - Eder - Nacho - Odri is lehetne. Whynot.. Bár az amúgy is instabil védelemnek pont hiányzik a 67. kombináció.. De hát ezért vannak a problémák, hogy valahogy meg legyenek oldva.
Gondolom LV - Eder - Nacho - Rüdi/Cama lesz, de
Rüdi - Eder - Nacho - Odri is lehetne. Whynot.. Bár az amúgy is instabil védelemnek pont hiányzik a 67. kombináció.. De hát ezért vannak a problémák, hogy valahogy meg legyenek oldva.
- Pad'em
Nem játszhat közre, hogy totál elkúrt módon edzettek az elmúlt hónapokban, teljesen eltérően az elmúlt években megszokottól? Mellesleg igazából oly mindegy. Mostani formájukban egyik sem fog nagyon hiányozni. Az hogy nincs több balhátvédünk, mondjuk pech.hehetheoriginal írta:az logika, ha overloadról van szóMiafaszra Talán a szezon közepén lévő 1 hónapos vakáció nem tett túl jót.
Azt írják, hogy sanszos hogy ő kezd ott. Nekem eszembe se jutott, hogy lett egy új posztja.kiserik írta:Vagy Mendy helyére...Kerlon írta: Camavingát betehetné Luka vagy Fede helyére, de inkább előbbi helyére.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Vagy Mendy helyére...Kerlon írta: Camavingát betehetné Luka vagy Fede helyére, de inkább előbbi helyére.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az logika, ha overloadról van szóMiafaszra Talán a szezon közepén lévő 1 hónapos vakáció nem tett túl jót.
thereisonly1ronaldo
Camavingát betehetné Luka vagy Fede helyére, de inkább előbbi helyére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Miafaszra Talán a szezon közepén lévő 1 hónapos vakáció nem tett túl jót. Nem véletlen van egy rakat sérült szerte Európában.hehetheoriginal írta: mendy meg alaba mi afaszra overload?
hagyjuk már
bár jobb is ez igy sztem, inkább, mint a bennyhill showt kelljen nézni
Így Nacho marad baloldalra. Szóval sztem kb fixen ez lesz a kezdő holnap:
Courtois
Carvajal Rüdiger Militao Nacho
Valverde Kroos Modric
Rodrygo Benzema Vini
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mendy meg alaba mi afaszra overload?
hagyjuk már
hagyjuk már
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mendy is offos. Mr Overload lecsapott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
De neki legalább csak ez az 1 mantrája van..
Nálam:
Nacho - Eder - Vallejo - Bodri
CCC
Rodri - Haz/bója - Ase
De LV úgyis kezdeni fog
Nálam:
Nacho - Eder - Vallejo - Bodri
CCC
Rodri - Haz/bója - Ase
De LV úgyis kezdeni fog
Nem egyértelmű?Faust írta: Marmint Jim?
Marmint Jim?filatáska írta:Mint a hasmenés. Abból is a rosszabb fajta.Jim írta: a hiányposztokon kicsit jobban használhatnánk a Castillásokat is
sajnos Carlo sem számol velük nagyon