Dehogy tortent, rosszul emlekszel.dzsi91 írta: Azért durva, hogy konkrétan 10 éve ugyanaz a siránkozás megy 1-1 vesztes clasico után mindegy, hogy prime crel vagy bolond vinidzsível 100pontos bajnoki címmel vagy bl triplával a fórum blackout menetrendszerűen jönnminden januárban. ne is zavarjon benneteket,hogy ugyanez a meccs megtörtént a mi javunkra 2 hónapja. Ilyen a fotball egyszer ez nyer maskor az.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
i love itha formában van a világ legjobb BTB-je, aki mellesleg lehozza a jobbszélt is.
mindez csak azert, mert gyors es tud futni, meg neha jol loni.
akkor gerrard all time top 10, nem?
nagy meneteles? ugy erted sokszor makkal, es benzema miatt, egy alltime gyenge barcaval szemben a bajnoksagban?Mellesleg aranylabda, van egy aranylabdás kps a keretben, asszem te zavartad volna el már tavaly a nagy menetelés közepette?
kezeljuk helyen a dolgokat.
modric szep hogy megkapta az aranylabdat, de na. kezeljuk helyen a dolgokat.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért durva, hogy konkrétan 10 éve ugyanaz a siránkozás megy 1-1 vesztes clasico után mindegy, hogy prime crel vagy bolond vinidzsível 100pontos bajnoki címmel vagy bl triplával a fórum blackout menetrendszerűen jönnminden januárban. ne is zavarjon benneteket,hogy ugyanez a meccs megtörtént a mi javunkra 2 hónapja. Ilyen a fotball egyszer ez nyer maskor az.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
ha formában van a világ legjobb BTB-je, aki mellesleg lehozza a jobbszélt is. Támogató közeg, ez jó- Szerencsére ősszel támogató volt a közeg, 8 gól meg kétszer lett hónap játékosa. Bár hehe legalább konzekvens, ő akkor is fikázta Mondjuk ha Fede nem top akkor nem tudom ki a mai mezőnyben. Aranylabda nem tudom, hogy jön ide, miért kéne aranylabdásnak lennie? kit érdekel az aranylabda, Messi nyugdíj után úgyis minden évben Haaland vagy Mbappé fogja kapni. Mellesleg aranylabda, van egy aranylabdás kps a keretben, asszem te zavartad volna el már tavaly a nagy menetelés közepette?ELSiete írta:Azért gondolom hehító nem annyit tesz zsebre (bár nála sose lehet tudni ) és nincs annyira felszokpodva a munkahelyen, mint Fede, a csapat jövendőbeli cskja.Pad'em írta:
Azt gondoltam hogy te minden körülmények között 110%-ot hozol mindenhol. Sajnos itt a fórumon is, hétről hétre napról napra
Mondjuk nekem most vele van a legkisebb bajom, VB óta szar, egyébként szerintem sem egy aranylabda kaliber, de támogató közeg mellett jól tud focizni
Hát pedig azok mi vagyunk, formától függetlenül, kb akkor is ha éppen nem Ti majd meghódíthatjátok az Európa Ligát, bár a MU ellen valszeg zakóztok is ki a francba.rikko írta: Illetve tegnap sem úgy nézett ki, mintha ti lennének Európa hódítói.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2023. január 16., hétfő 12:57-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van egy kis fogalomzavar, mert nem kell hoditanunk, azt mar megtettuk tavaly (is), igy jelenleg Europa Kiralyi vagyunk.rikko írta:Sajnos az nem, de pl a bajnokságban jobban állunk még a sok általad középszerű játékos által alkotott csapattal is... Illetve tegnap sem úgy nézett ki, mintha ti lennének Európa hódítói.Realista24 írta:
Es amugy mi szamit jobbnak? Az EL?
Amúgy jah, a BL kiesés komoly gáz és nagyon nem jó, de ez van.
De ha a mostani kupa mellé még jön a bajnokság is, akkor én maximálisan elégedett leszek.
Bajnoksag...meg ez a fostalicska teljesitmeny is, amit nyujtunk elegendo lenne az elso helyhez, ha nem lett volna annyi egyertelmu szar itelet ellenunk.
Ahogy szoktam irni, mindig orulok, amikor a tortenelmi melysegben levo Real Madridhoz merik a sikeruket az eppen aktualisan csucson levo csapatok. Mert mi csak felfele mehetunk, a tobbi meg csak lefele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Sajnos az nem, de pl a bajnokságban jobban állunk még a sok általad középszerű játékos által alkotott csapattal is... Illetve tegnap sem úgy nézett ki, mintha ti lennének Európa hódítói.Realista24 írta:Es amugy mi szamit jobbnak? Az EL?rikko írta:
Mondom középszerű igazolás
Amúgy jah, a BL kiesés komoly gáz és nagyon nem jó, de ez van.
De ha a mostani kupa mellé még jön a bajnokság is, akkor én maximálisan elégedett leszek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
hehetheoriginal írta:majd en is elmondom a cegnel a vezeriginek, hogy rosszul aludtam, azert nem csinaltam semmit mar 2 honapja.Pad'em írta: Fedéjéknél családi gondok vannak, de gondolom ez se kéne számítson a sok fotelexpert szemében.
de azert varom a fizut, percre pontosan
federikonak meg kene egy par andrewtate-es tiktokot neznie, egybol osszeszedne magat meg a kis lelket.
Vagy ő is nőket futtatna , mint a románangolamerikai
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es amugy mi szamit jobbnak? Az EL?rikko írta:Mondom középszerű igazolásRealista24 írta:
Mondja az, akik leigazoltak Coutinhot pl. hogy tobbet ne emlitsek, mert kellemetlenul fogod erezni magad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mondom középszerű igazolásRealista24 írta:Mondja az, akik leigazoltak Coutinhot pl. hogy tobbet ne emlitsek, mert kellemetlenul fogod erezni magad.rikko írta:
Mondjuk bármelyik középszerű játékos igazolasunk jobban sült el, mint nálatok a Jovic - Hazard duo együttvéve
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Azért gondolom hehító nem annyit tesz zsebre (bár nála sose lehet tudni ) és nincs annyira felszokpodva a munkahelyen, mint Fede, a csapat jövendőbeli cskja.Pad'em írta:Azt gondoltam hogy te minden körülmények között 110%-ot hozol mindenhol. Sajnos itt a fórumon is, hétről hétre napról naprahehetheoriginal írta:
majd en is elmondom a cegnel a vezeriginek, hogy rosszul aludtam, azert nem csinaltam semmit mar 2 honapja.
federikonak meg kene egy par andrewtate-es tiktokot neznie, egybol osszeszedne magat meg a kis lelket.
Mondjuk nekem most vele van a legkisebb bajom, VB óta szar, egyébként szerintem sem egy aranylabda kaliber, de támogató közeg mellett jól tud focizni
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
latod vannak jo oldalai is, hogy valaki szociopata
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Azt gondoltam hogy te minden körülmények között 110%-ot hozol mindenhol. Sajnos itt a fórumon is, hétről hétre napról naprahehetheoriginal írta:majd en is elmondom a cegnel a vezeriginek, hogy rosszul aludtam, azert nem csinaltam semmit mar 2 honapja.Pad'em írta: Fedéjéknél családi gondok vannak, de gondolom ez se kéne számítson a sok fotelexpert szemében.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem csak simán szét lett hajtva, jött a vb ami csalódás volt nyilván, most meg nehéz felpörögni, miatta aggódok a legkevésbé, a béelben jó lesz.
Viszont ha már itt tartunk pl Modric, szerintem a vb-n sem volt igazán jó már, ciki hogy egy 38 éves embertől kell várni hogyha extrát hoz akkor jók lehetünk.
Viszont ha már itt tartunk pl Modric, szerintem a vb-n sem volt igazán jó már, ciki hogy egy 38 éves embertől kell várni hogyha extrát hoz akkor jók lehetünk.
Nem illik.
- hehetheoriginal
majd en is elmondom a cegnel a vezeriginek, hogy rosszul aludtam, azert nem csinaltam semmit mar 2 honapja.Pad'em írta: Fedéjéknél családi gondok vannak, de gondolom ez se kéne számítson a sok fotelexpert szemében.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Fedéjéknél családi gondok vannak, de gondolom ez se kéne számítson a sok fotelexpert szemében.
- hehetheoriginal
Szerintem meg csak pusztan nem a vilag legjobb kozeppalyasa.attesz írta: Lehet Valverde okos és nem fut, mert így a most megspórolt kilométereket elrakja a tavaszi meccsekre.
Amugy ez hogy pintus meg formaidozites, pont tudtommal az el clasicok minden evben a legnagyobb legfontosabb meccseink, akar mikieger kupa, akar megyeketto.
Lehet 1:0-azni a valladolidok meg valenciak ellen, hozzateszem az is epp eleg fájdalmas nézés minden héten - de legalabb ne pucsitsunk mar be prostituált modra a legnagyobb rivalisnak, hogy mit szeretnel? 3-at, 4-et vagy 5-ot loni, csinalj velem amit akarsz, alazz meg te nagyorru kisgyerek
thereisonly1ronaldo
Lehet Valverde okos és nem fut, mert így a most megspórolt kilométereket elrakja a tavaszi meccsekre.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha fèlre akarod èrteni, akkor nyilván fèlre èrted..attesz írta:Ez egy jó gondolat.reeed_ati írta: 02.21-->addigra tèr vissza majd a forma.
Pintus papa nem hülye, nem ma kezdte gyerekek.
Hány bl. cìm kell, hogy bìzzatok benne?
Addig szèpen, vagy ha kell csùnyán, de èletben kell maradni a bajnokságban.
Azért nem küzdünk, mert eldugjuk az öltözőben a formát és az energiát. Majd később elővesszük, értékesebb tavasszal megverni a Villarealt, mint télen.
Mi van, ha nálunk máshogy gondolkozik az erőnlèti stáb, mint a barcánál?
Ők lehet vègig hozzák majd ezt a szintet, mi meg BL.-re èlesedünk ès erőnlétben a többiek fölè növünk, ehhez nyilván az kell, hogy most romon legyen a társaság.
Nem èrtek hozzá, de előző èvekben is ezt láttuk, innen a gondolat..
Az sokatmondò, hogy Fede fele annyit sem bìr robotolni, mint korábban.., de persze biztos nem volt kedve èpp kűzdeni..
Ez egy jó gondolat.reeed_ati írta: 02.21-->addigra tèr vissza majd a forma.
Pintus papa nem hülye, nem ma kezdte gyerekek.
Hány bl. cìm kell, hogy bìzzatok benne?
Addig szèpen, vagy ha kell csùnyán, de èletben kell maradni a bajnokságban.
Azért nem küzdünk, mert eldugjuk az öltözőben a formát és az energiát. Majd később elővesszük, értékesebb tavasszal megverni a Villarealt, mint télen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az 1. gól nálam egyértelműen Courtois hibája volt. Sietve hozta játékba a labdát, egy rendezetlen védelemnél random kidobta egy szorongatott helyzetben levő védelemnek.babaking írta: Ékes példája ennek a tegnapi 1. gól, ahol ráadásul nyugodt körülmények között lehetett volna kihozni a labdát.
De teljesen mindegy, hát szörnyű volt az egész csapat, részemről a minősíthetetlen játék megérdemli a minősíthetetlen kritikát (főleg hogy úgysem olvassák ugye, épp mindegy).
Meglátjuk hogyan tovább, de jó szar formából kell kikecmeregni annyi biztos.