Real Madrid vs. Barcelona
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Továbbra is jól kukáznak. Kiváncsi vagyok kiket visznek még ingyen. Most a tizen-huszon akárhány éves német árja csatárral mi van? Már rá is mondták, hogy Barca de tegnap már hosszabbításról olvastam.
Annak se örülök, hogy már fel is ismerték, hogy Raphinha és Ferran szart se érnek és már árulják őket. Bolond PL csapatok meg majd adnak is nekik egy vagyont értük gondolom, amiből megint erősíthetnek.
Annak se örülök, hogy már fel is ismerték, hogy Raphinha és Ferran szart se érnek és már árulják őket. Bolond PL csapatok meg majd adnak is nekik egy vagyont értük gondolom, amiből megint erősíthetnek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mester77
Gündogan és a Barca megegyezett!Realista24 írta: Egyes forrasok szerint Gündogan, Barca. Free transfer.
Elveszitjuk zirot.
A német válogatott és a katalán klub januárban kezdett tárgyalni, mivel a játékos szerződése a nyáron lejár a ManCity-nél. A középpályás és a Barca megegyezett, így a napos hónapok közepén Gündogan ingyen teszi át majd a székhelyét a katalán fővárosba.
forrás: Chiringuito
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyes forrasok szerint Gündogan, Barca. Free transfer.
Elveszitjuk zirot.
Elveszitjuk zirot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vissza mehet Milanoba de csak az Interhez, azt irjak a Milan megharagudott ra.
De hát, ő nem sajátnevelés?h3x0r írta:Meg a VB elott volt hir, hogy Kessie megbanta, hogy elhagyta a Milant es minden aron szeretne visszaterni.cart írta: Azt irjak a Barca mar tuladna Raphinhan es Kessien is.
Nincs Barca DNS?
Nem álmai klubja?
Mit várt?
- h3x0r
Meg a VB elott volt hir, hogy Kessie megbanta, hogy elhagyta a Milant es minden aron szeretne visszaterni.cart írta: Azt irjak a Barca mar tuladna Raphinhan es Kessien is.
- Pad'em
Brozovic - Kessie cserén ügyködnek.cart írta: Azt irjak a Barca mar tuladna Raphinhan es Kessien is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Azt irjak a Barca mar tuladna Raphinhan es Kessien is.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Artetára biztos több hatása volt.
Xavi max játekosként tanult tőle valamit. Tulzás lenne tanitványnak nevezni.
Xavi max játekosként tanult tőle valamit. Tulzás lenne tanitványnak nevezni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mint amikor a németek meg a spanyolok azért nyertek vbt mert ott edzősködött akkor_Bushido_ írta: Szárnyalnak a Guardiola-tanítványok.
Pep Guardiola három korábbi segítője/tanítványa, Mikel Arteta, Xavi Hernández és Vincent Kompany is vezeti csapatával saját bajnokságát.
Megéri Pepitótól tanulni...
Kiváncsi vagyok bármely tanítványa releváns lesz e a blben valaha
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szárnyalnak a Guardiola-tanítványok.
Pep Guardiola három korábbi segítője/tanítványa, Mikel Arteta, Xavi Hernández és Vincent Kompany is vezeti csapatával saját bajnokságát.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Félrekúrt a gyerekei anyja mellett, durva nagy forma. mondjuk az asszony is úgy jött össze Bernabeu barátunkkal, hogy férjnél volt, szóval valahol a kör bezárult
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Depay from Barcelona to Atletico for 3M according to @relevo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem a united-et a legkevesbe sem fogja erdekelni a repa liga. Nekem kisebb meglepetes lenne ha tovabbjutnanak a Barca ellen. Szerintem igyekeznek majd nem tul kinosan szoros meccseken kiesni, hogy minel kevesebbett kelljen bohockodniuk a PL mellett.flori írta: Imádom, hogy ilyenkor mennyire elhiszik. Megérdemelten nyertek, kellően kemény pofon, szerintem pont jó időben. Lehet a Villarreal ellen még kipottyanunk, de megtörtént a tavalyi 0-4 szerintem, innen lehet javulni. Mi ennél rosszabbak nem leszünk, a barca meg ennél nem sokkal jobb. Mehetnek bohóckodni az el-be, sajnálom, hogy nem most játszanak a Uniteddel, lehet gyorsan elmúlna ez a hurráhangulat.
A tavalyi év után nem kell magyarázkodni, végletekig ki van facsarva a keret. A bajnokságban legyünk ott, a többi ajándék.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- flori
Imádom, hogy ilyenkor mennyire elhiszik. Megérdemelten nyertek, kellően kemény pofon, szerintem pont jó időben. Lehet a Villarreal ellen még kipottyanunk, de megtörtént a tavalyi 0-4 szerintem, innen lehet javulni. Mi ennél rosszabbak nem leszünk, a barca meg ennél nem sokkal jobb. Mehetnek bohóckodni az el-be, sajnálom, hogy nem most játszanak a Uniteddel, lehet gyorsan elmúlna ez a hurráhangulat.
A tavalyi év után nem kell magyarázkodni, végletekig ki van facsarva a keret. A bajnokságban legyünk ott, a többi ajándék.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Mostani formajatol a jobboson sem lenne sokkal rosszabb Vini, szoval nyugodtan be lehetne tenni oda. Mas kerdes, hogy nem fog megtortenni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát én megnézném akkor mi lenne ha Rodrygo játszana a saját posztján a bal oldalon és Vini menne jobbra...pár ember lehet meglepődne itt nagy hirtelen. Vini gyorsabb talán, de szerintem Rodrygo sokkal jobban tud érkezni a kapu elé és jobban is lő. Meccsek közben sem ártana néha oldalt cserélniük, mert sokszor az ellenfél nem is számítana rá, hogy Vini gyorsasága a másik oldalon jön, de valahogy Ő olyan aki ha kikerül a kedvenc pozícióból elfelejt még labdát vezetni is vagy nem tudom miért nem próbáljuk.Halfkey írta: Amúgy igazából csak Vini az aki röghöz van kötve. Többiek le tudják hozni ugyanazt amit tudnak bárhol - nyilván ez persze baj hogy Rodrygonál ez az amit tudnak ez nem elég. De azt tudja bárhol
-
Halfkey írta: Amúgy igazából csak Vini az aki röghöz van kötve. Többiek le tudják hozni ugyanazt amit tudnak bárhol - nyilván ez persze baj hogy Rodrygonál ez az amit tudnak ez nem elég. De azt tudja bárhol
Ezzel nem értek egyet. Vini és Rodrygo kb. ugyan azt a szintet hozza csak Vini látványosabb mert folyamatosan neki megy a védőknek aminek az az eredménye, hogy egy meccsen van 20 eladott labdája. Mindkettőtől sokkal több kell ha hosszú távon itt akarnak maradni.
rodrygo szerintem sokkal veszelyesebb balrolHalfkey írta: Amúgy igazából csak Vini az aki röghöz van kötve. Többiek le tudják hozni ugyanazt amit tudnak bárhol - nyilván ez persze baj hogy Rodrygonál ez az amit tudnak ez nem elég. De azt tudja bárhol
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo