Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
A legnagyobb baj, hogy itt a fórumon hajlamosak az emberek külső és első benyomás után végítéletet mondani egyes játékosok felett.
Rodrygo: alázatos, focistának kinéző goodboy. Közben meg már az elején is bajok voltak a munkával, mindent lassan csinál és a biztosra törekszik, sokszor alibizik. Nem véleten a brazil Asensio jelző. Ügyes és tehetséges, de már egy ideje látni rajta, hogy túl sokat gondol magáról.
Vini: beképzelt, nagyképű majom, Folyton vigyorog, semmi alázat. Közben meg minden alkalommal odateszi magát, és olyan munkát tesz le a pályára, amit kevesen, megdöglik a mezért. Pdért soha nem pofázott, mindig elfogadta a helyét a csapaton belül. Mindent rohadt gyorsan csinál és beválalja a nehéz szitukat is, így sokat is hibázik. Folyamatosan cluch player (éljen a küldföldi szóhasználat ), mégis ekézve van, mert tenyérbemászó a képe meg pofázik a meccsen a bíróknak. (Ehhez csak egy kis statisztika: Vini ellen szabálytalankodnak a legtöbbet a világon (whoscored-en vezetett bajnokságokban) úgy, hogy a Real Madrid csak a 23. a listán, tehát nem a csapat játéka miatt. A következő Real játékos ezen a listán Cama a 136. helyen, utána Militao 202.) Tegnap is Fedének remek passz, 1 gól, Camát is ő ugratta ki, majd a 3. gólnál Asensiónak is ő adta a labdát miután megbontotta a védelmet, mégse olvasni róla semmi pozitívumot a fórumon.
Rodrygo: alázatos, focistának kinéző goodboy. Közben meg már az elején is bajok voltak a munkával, mindent lassan csinál és a biztosra törekszik, sokszor alibizik. Nem véleten a brazil Asensio jelző. Ügyes és tehetséges, de már egy ideje látni rajta, hogy túl sokat gondol magáról.
Vini: beképzelt, nagyképű majom, Folyton vigyorog, semmi alázat. Közben meg minden alkalommal odateszi magát, és olyan munkát tesz le a pályára, amit kevesen, megdöglik a mezért. Pdért soha nem pofázott, mindig elfogadta a helyét a csapaton belül. Mindent rohadt gyorsan csinál és beválalja a nehéz szitukat is, így sokat is hibázik. Folyamatosan cluch player (éljen a küldföldi szóhasználat ), mégis ekézve van, mert tenyérbemászó a képe meg pofázik a meccsen a bíróknak. (Ehhez csak egy kis statisztika: Vini ellen szabálytalankodnak a legtöbbet a világon (whoscored-en vezetett bajnokságokban) úgy, hogy a Real Madrid csak a 23. a listán, tehát nem a csapat játéka miatt. A következő Real játékos ezen a listán Cama a 136. helyen, utána Militao 202.) Tegnap is Fedének remek passz, 1 gól, Camát is ő ugratta ki, majd a 3. gólnál Asensiónak is ő adta a labdát miután megbontotta a védelmet, mégse olvasni róla semmi pozitívumot a fórumon.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Cama nekem mèg egyelőre hatalmas talány.
Van, hogy parádè, aztán van, hogy katasztrófa ès mindez kb. egy fèlidőn belül 5x váltakozik..
Èn ezt a fiatalság ès a tapasztalatlanság számlájára ìrom, ha lehiggad ès mèg fejlődik, akkor egy baszott jò kis box to box játèkos lehet belőle..
Tudom, hogy madridban nincs idő, de neki csak az kell, türelmesnek kell lenni vele, ne toljunk egy odegaard 2.0-át..
Viszont a fiatalok mellè nem ártana majd egy karmester, aki azt tudja hozni, amit tegnap Ceballos tolt.
Erre sem Fede, sem Cama nem alkalmas, az öregek pedig kikopnak hamarosan.
Bellingham kèpes lenne erre?, nem ismerem annyira a játèkát..
Továbbra is Barella lenne, akivel Modricot pòtolnám.
Van, hogy parádè, aztán van, hogy katasztrófa ès mindez kb. egy fèlidőn belül 5x váltakozik..
Èn ezt a fiatalság ès a tapasztalatlanság számlájára ìrom, ha lehiggad ès mèg fejlődik, akkor egy baszott jò kis box to box játèkos lehet belőle..
Tudom, hogy madridban nincs idő, de neki csak az kell, türelmesnek kell lenni vele, ne toljunk egy odegaard 2.0-át..
Viszont a fiatalok mellè nem ártana majd egy karmester, aki azt tudja hozni, amit tegnap Ceballos tolt.
Erre sem Fede, sem Cama nem alkalmas, az öregek pedig kikopnak hamarosan.
Bellingham kèpes lenne erre?, nem ismerem annyira a játèkát..
Továbbra is Barella lenne, akivel Modricot pòtolnám.
Modricot, Benzemát fiatalon sem láttam soha csapkodni, panaszkodni, pofázni ha csere volt.
Lehet kussolni amíg nem hoz szezonon keresztüli world classt.
Amúgy meg tavaly Vinicius sokkal jobb volt, és joggal elnyerte a kezdő státuszú játékos címet. Idén is jobbak a számai, persze több a perce is. De majd ha egyértelműen jobb lesz Vininél, akkor lehet dumálni, de egyelőre Asensionál sem jobb.
Tavaly Asensio volt a kezdőnk, és Rodrygo a cserénk azon a poszton...hát mit mondjak, lehet vissza kellene ezt állítani most kicsit, mert Marco fiú vastagon benne volt a bajnoki győzelmünkbe, aztán kisbrazilfiú meg nem is olyan hatékony kezdőként. Büntetném. Most nem az az időszak van, amikor az egyéni érdekek az elsők, a gödörből együtt kell kijönni.
Lehet kussolni amíg nem hoz szezonon keresztüli world classt.
Amúgy meg tavaly Vinicius sokkal jobb volt, és joggal elnyerte a kezdő státuszú játékos címet. Idén is jobbak a számai, persze több a perce is. De majd ha egyértelműen jobb lesz Vininél, akkor lehet dumálni, de egyelőre Asensionál sem jobb.
Tavaly Asensio volt a kezdőnk, és Rodrygo a cserénk azon a poszton...hát mit mondjak, lehet vissza kellene ezt állítani most kicsit, mert Marco fiú vastagon benne volt a bajnoki győzelmünkbe, aztán kisbrazilfiú meg nem is olyan hatékony kezdőként. Büntetném. Most nem az az időszak van, amikor az egyéni érdekek az elsők, a gödörből együtt kell kijönni.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A fiatalok is aggasztóak, egytől egyig mind. Vininek akkora a pofája mint a Bernabeu, Rodrygo is elkezdett szájalni Ancelottinak, hát kinek hiszi magát bszki, pedig eddig leginkább az alázat volt az erőssége.
Camavinga gyenge, bár a sok félidei csere valszeg nem tett jót neki, fizikumából kifolyólag a 2.félidőben jobban tudjuk kamatoztani csak fenn kell hagyni, de főleg csereként jobb továbbra is. Tchouameni kosár meccsre jár meccs időben... Vb szünetről se kapkodtak vissza Camával. Fedétól tartok legkevésbé, ő visszafog térni fejben és testben is hamar, jó lenne ha jönnének még a gólok, nagyon kellene.
Lényeg, rá fér mindre pár saller, csak nem tudom kifogja kiosztani...
Camavinga gyenge, bár a sok félidei csere valszeg nem tett jót neki, fizikumából kifolyólag a 2.félidőben jobban tudjuk kamatoztani csak fenn kell hagyni, de főleg csereként jobb továbbra is. Tchouameni kosár meccsre jár meccs időben... Vb szünetről se kapkodtak vissza Camával. Fedétól tartok legkevésbé, ő visszafog térni fejben és testben is hamar, jó lenne ha jönnének még a gólok, nagyon kellene.
Lényeg, rá fér mindre pár saller, csak nem tudom kifogja kiosztani...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Engem Benzema jobban, mert több mindent befolyásol.ziro4vr írta: Engem Valverde meg Benzema aggaszt, a többiek kb azt hozták amit tudnak. Rudi legalább a második félidőre összekapta magát.
Valverden szimplán egy mentális fáradságot látok, az idei szezonban már nyújtott kimagasló teljesítményt, szóval nem felejtett el focizni, idővel jobb lesz. Benzema viszont idén nagyon gyenge és olyan helyzeteket puskáz el, mint anno mikor sokan elakarták zavarni. Ő viszont nem lesz fiatalabb már, tavaly csapagyasra lett járatva, a cseresznyét a tortára pedig felrakta az aranylasztival. Nyilván eddig is erős volt a gyanúm, hogy a tavalyi évet nem fogja megkozeliteni, viszont a lelassult mozgásának és reakcioidejenek köszönhetően erős a félelmem, hogy már negyed ilyen jó sem lesz. Akkor viszont nagy a baj, mert se csatár csere, se még egy ilyen játékos, aki az utolsó oasszokra ennyire illeszkedne a támadó sorunkhoz, mint ő. Remélem Pintus fog valamit vele kezdeni még idén, a legfontosabb láncszem a gépezetben.
Sosem láttam benne semmit. Tavaly lőtt 2 fontos gólt, gyakorlatilag miatta is nyertunk BLt. Ez vitathatatlan és mindenképp dicseretre méltó. Egy csoda volt. Valószínű ez az ő csodája is marad már.Rodrygo has been telling his inner circle that he is tired of being a constant substitute, that he deserved to play more and when he did play he was always the first change. So he showed a negative reaction towards Ancelotti last night. @La_SER
Az a baj, hogy itt tart a Real Madrid, hogy 1-2 fiatal jatekosunknak van 1-1 jó meccse, és eladjuk, hogy ők az új aranygeneracio. Kb,
mint Asensio, annak is háromszor sült el jól a lába, aztán azóta is ebből él, mi meg ragaszkodunk ezekhez a tagokhoz, pedig bárhol, barmelyik klubban előrangathatnank hasonló tagot.
A köszönömnek egy idő után el kell fogynia, és muszáj lesz új dologért felfigyelni a jatekosra. Ahogy az várható volt, ez nem jön ossze neki. Mezonyben súlytalan, 1v1ben nagyon ritkán hasznos, nem kifejezetten gyors, passzok aliibi szinten mennek. Nem igazán emlekzetet brazil focistara.
Sosem eroltetjuk az oldalat, de míg tegnap Asensio is atjott a bal oldalra támadni, addig ő ott marad és csodalkozik, ha érdeklődés miatt lekerul a pályáról. Hozzá teszem ez nem csak a Realba, ez bármelyik más klubban is nagyon kevés lenne. Igazából Vini sem a kedvencem, de legalább a játékkal él, Rodrygo nagyon gyakran olyan mintha aznap kapta volna meg a tejbepapit a dadustól. Nyilván más mentalitás, de amilyen harmatos a pályán a kedve, sajna a jateka is olyan.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem kéne hozni a láthatatlan embert, 3 havonta lőni egy fontos gólt az kevés a real madrid kezdőjéhez. Mehet ha akar, ilyen képességű arcot találunk bármikor.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sell.Pad'em írta: Rodrygo has been telling his inner circle that he is tired of being a constant substitute, that he deserved to play more and when he did play he was always the first change. So he showed a negative reaction towards Ancelotti last night. @La_SER
Na ezt nem vártam tőle, hogy pont ő játsza az agyát. Akkor most probléma megoldva, állhatsz majd be a padról fiam.
nagy pluszeggy.Hát nem tudom, inkább nyertük volna meg a szuperkupát, vagy győztük volna le a Villarrealt a bajnokságban.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Rodrygo has been telling his inner circle that he is tired of being a constant substitute, that he deserved to play more and when he did play he was always the first change. So he showed a negative reaction towards Ancelotti last night. @La_SER
Na ezt nem vártam tőle, hogy pont ő játsza az agyát. Akkor most probléma megoldva, állhatsz majd be a padról fiam.
(Az persze valós probléma, hogy Vinit sose cseréli le Carlo..)
(Az persze valós probléma, hogy Vinit sose cseréli le Carlo..)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2023. január 20., péntek 10:42-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Hát nem tudom, inkább nyertük volna meg a szuperkupát, vagy győztük volna le a Villarrealt a bajnokságban. Most ezzel csak plusz egy meccs, s biztos vagyok benne, hogy a BL-ben hamarabb védünk címet mint hogy idn behúzzuk a spanyol kupát
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Amíg Alaba nincs, úgyis marad a Mili-Rüdi, utána viszont valaki kárára vissza kell tenni az osztrákot középre ő képes a vezér szerepét játszani,plusz labdakihozataloknál is sokkal nyugodtabb vagyok ha nála van a labda.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Rudiger a Chelseaben is minden 4.-5.meccsen volt csak vilagklasszis, a koztes meccseken sokszor benne volt a gol. Igazabol az utolso szezonja sikerult csak vilagklasszisra, elotte meg a Chelsea szurkolok is sokszor fogtak a fejuket, ha bekerult a kezdobe.
Valverde faradt, rohadt faradt, ot Pintus helyre rakja par het mulva, ellenben Benzemaval, aki fejben nagyon nincs ott es kerdes vissza tud e meg terni, ami a Real kezdojebe kell. Oke, hogy Vinicius es Rodrygo nem Ronaldinho es Messi, de a 100%os ziccereket is kihagyja meccsrol meccsre.
Mindenesetre nem vagyok borullato, Rudigert ki kell szedni a kezdobol, Valverde patika lesz, Benzema meg Benzema, nala barmikor fordulhat a kocka, mert egyebkent egy allat, sokszor volt melyponton es mindig visszatert.
Valverde faradt, rohadt faradt, ot Pintus helyre rakja par het mulva, ellenben Benzemaval, aki fejben nagyon nincs ott es kerdes vissza tud e meg terni, ami a Real kezdojebe kell. Oke, hogy Vinicius es Rodrygo nem Ronaldinho es Messi, de a 100%os ziccereket is kihagyja meccsrol meccsre.
Mindenesetre nem vagyok borullato, Rudigert ki kell szedni a kezdobol, Valverde patika lesz, Benzema meg Benzema, nala barmikor fordulhat a kocka, mert egyebkent egy allat, sokszor volt melyponton es mindig visszatert.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenesetre Rudi nagyon aggaszto, mert leszamitva, hogy felelmetesnek hat, jobb lenne, ha a teljesitmenye lenne az. Es nem felelmetesen rossz.ziro4vr írta: Engem Valverde meg Benzema aggaszt, a többiek kb azt hozták amit tudnak. Rudi legalább a második félidőre összekapta magát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Engem Valverde meg Benzema aggaszt, a többiek kb azt hozták amit tudnak. Rudi legalább a második félidőre összekapta magát.
Nem illik.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Elnézést, Nachot kihagytam.. Ha lenne hírességek csarnoka a fociban...
Hűség, alázat, munka, nem pofázik..
Imádom..
Amit kell, azt mindig odateszi..
Hűség, alázat, munka, nem pofázik..
Imádom..
Amit kell, azt mindig odateszi..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Imádtam ezt az érzelmi hullámvasutat este
A kezdő a lehetőségekhez képest absz. a legerősebb volt, de:
-úgy pingpongoztak a labdával a góljaik előtt, ahogy nem szégyelltek (a másodiknál a nem vonalban lévő kamerában mutatott qvaferde vonal mondjuk nem győzött meg, hogy nem volt les..)
-Kroos úgy adogatta el a labdát, ahogy Mendy szokta
-Vini és Rordy a rendezvény nevét nem tudták
-Fede és Cama lába meg szerintem gipszben volt, mert a fű gyorsabban nőtt, míg ők kettőt léptek.
Okosan visszanyúlt a Don a ZZ féle óvatosabb focihoz (Case-Kroos-Fede vs Cama-Kroos-Fede), működnie kellett volna jobban, de nem működött..
Aztán a második félidőben a Carlo magic.. Gondolom felhúzta a szemöldökét az öltözőben, és mindenki tudta a dolgát..
Szóval ez parádés volt (a fordítás és az élmény), túl sokat ebből nem kell levonni nem kell. Hiába volt szar, kb. ezt a védelmet kell összeszedni, eggyel előrébb meg Kroost fejben és Cama+Fede meg valószínű Modricot testben, de lehet mindenhol. Elöl meg imádkozni
Egyetlen hiányom van, hogy végül Tobiból nem láttunk semmit. Azt az 1 vidit láttam róla, amit hehe berakott múlthéten, meg a nyári felk. meccsen amikor a barca ellen játszott ?egy félidőt?. Az látszik, hogy nem zavarja a labda, tudja mi-merre, jó lenne megnézni tétmeccsen.
UI: és angol tudósok bebizonyították, hogy aki félidőben otthagyta a meccset, mert ezek b**ik, igazából ő az
Hasta el final baby.. hasta el final..
UI2: patkány mód focizott a villarreal is néha.. Amit számoltam, hogy Nacho 2x akkorát kapott, már labda nélkül, mint a ház.. De aprítottak ezek mindenkit, ahol értek.. Meg persze A. Moreno, Pínyó meg Capoue is életük meccsét hozták..
De a továbbjutás egyébként így teljesen megérdemelt, vasárnapra ugyanezt a kezdőt küldeném, könnyű menet, meg csilli-villi az sem lesz, de hátha ez most ad egy pozitív löketet..
A kezdő a lehetőségekhez képest absz. a legerősebb volt, de:
-úgy pingpongoztak a labdával a góljaik előtt, ahogy nem szégyelltek (a másodiknál a nem vonalban lévő kamerában mutatott qvaferde vonal mondjuk nem győzött meg, hogy nem volt les..)
-Kroos úgy adogatta el a labdát, ahogy Mendy szokta
-Vini és Rordy a rendezvény nevét nem tudták
-Fede és Cama lába meg szerintem gipszben volt, mert a fű gyorsabban nőtt, míg ők kettőt léptek.
Okosan visszanyúlt a Don a ZZ féle óvatosabb focihoz (Case-Kroos-Fede vs Cama-Kroos-Fede), működnie kellett volna jobban, de nem működött..
Aztán a második félidőben a Carlo magic.. Gondolom felhúzta a szemöldökét az öltözőben, és mindenki tudta a dolgát..
Szóval ez parádés volt (a fordítás és az élmény), túl sokat ebből nem kell levonni nem kell. Hiába volt szar, kb. ezt a védelmet kell összeszedni, eggyel előrébb meg Kroost fejben és Cama+Fede meg valószínű Modricot testben, de lehet mindenhol. Elöl meg imádkozni
Egyetlen hiányom van, hogy végül Tobiból nem láttunk semmit. Azt az 1 vidit láttam róla, amit hehe berakott múlthéten, meg a nyári felk. meccsen amikor a barca ellen játszott ?egy félidőt?. Az látszik, hogy nem zavarja a labda, tudja mi-merre, jó lenne megnézni tétmeccsen.
UI: és angol tudósok bebizonyították, hogy aki félidőben otthagyta a meccset, mert ezek b**ik, igazából ő az
Hasta el final baby.. hasta el final..
UI2: patkány mód focizott a villarreal is néha.. Amit számoltam, hogy Nacho 2x akkorát kapott, már labda nélkül, mint a ház.. De aprítottak ezek mindenkit, ahol értek.. Meg persze A. Moreno, Pínyó meg Capoue is életük meccsét hozták..
De a továbbjutás egyébként így teljesen megérdemelt, vasárnapra ugyanezt a kezdőt küldeném, könnyű menet, meg csilli-villi az sem lesz, de hátha ez most ad egy pozitív löketet..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
De hat az egyertelmu.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt nem is vitatom, volt mar ilyenert bunteto. meg lesz is.Faust írta:Egyebkent az szerintem is necces volt - illetve, nyilvan orultem hogy nem lett befujva, mert a kis cigo nagyon esni akart, de lattunk mar ilyenert buntetot nem egyet, nem kettot, plane ellenunk.Realista24 írta:
Nezted is vagy csak olvastad masok velemenyet?
De a masik dolog azert erdekelt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyebkent az szerintem is necces volt - illetve, nyilvan orultem hogy nem lett befujva, mert a kis cigo nagyon esni akart, de lattunk mar ilyenert buntetot nem egyet, nem kettot, plane ellenunk.Realista24 írta:Nezted is vagy csak olvastad masok velemenyet?_Bushido_ írta:
De azért az eléggé 11es gyanús volt...
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Rodrygo tegnap nem tudta megbontani a jobb oldalon a védelmet. Én simán megcseréltem volna Valverdével 25 perc után, mert ő meg képes erre az atomsebességével. Rodrygo nagyot ment 8-asban meg 10-esben a VB-n, és a fizikuma is megvan mostmár a középpályára. Én biztos sorozatban tolnám ott. Tegnap is hajtott, amíg Vini csak balettozott, Benzema, meg mint akinek az első meccse a csapatban. Nacho, meg az életét adta. Ez mindig lenyűgöz. Tartást ad, Reálos mentalitást, még ha a képességei nincsenek is az egekben. Idegtépő lesz a szezon második fele, mert mindig csak annyit fogunk adni magunkból, ami éppen kell. De ez is szép idény lesz a végére. Én mindig bízok, most is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nezted is vagy csak olvastad masok velemenyet?_Bushido_ írta:
De azért az eléggé 11es gyanús volt...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema