OFF
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Re: OFF
Kössz az ötleteket, kb. ezeket olvastam én is eddig. Egyszer egy ismerős üvegén láttam, hogy: "Ez a pálinka mennyei ha sokat iszol ördögi" valami hasonlóra gondoltam de copyzni nem akarom másét! Illetve találtam még egy hosszabbat ami kicsit más hangvételű:
"Olyan, mint a pálinkánk - van benne minden. Egy kis én, egy kis ő. Életek és bölcsességek. Komolyság és humor. Vidámság és szomorúság. Szeretet és gyűlölet. Múlt, jelen, jövő. Minden, ami külön-külön elviselhető, de együtt maga a valóság. - "
Csak nem tudom nem e lehangoló nagyon!
"Olyan, mint a pálinkánk - van benne minden. Egy kis én, egy kis ő. Életek és bölcsességek. Komolyság és humor. Vidámság és szomorúság. Szeretet és gyűlölet. Múlt, jelen, jövő. Minden, ami külön-külön elviselhető, de együtt maga a valóság. - "
Csak nem tudom nem e lehangoló nagyon!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én ezeket ismerem.Monkey írta:Kis segítségre lenne szükségem, házipálinka cimkére kellene egy frappáns/vicces/bölcs idézet. Google nem nagyon dobott ki semmi használhatót ezért jó lenne ha tudnátok ajánlani oldalt vagy konkrét idézetet a témában. Kössz
" tanulj, mert a tanulás meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni. "
" amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is."
vagy mondjuk a mcl slágeréből :
" álmaim kéklő egén, gyümölcsfáink tetején, pálinka, szerelmem, légy az enyém! nyújtsd hát a karod felém, nélküled meghalok én, pálinka, szerelmem, légy az enyém! "
- ___Samy___
Kis mennyiségben gyógyszer, nagy mennyiségben orvosság
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Kis segítségre lenne szükségem, házipálinka cimkére kellene egy frappáns/vicces/bölcs idézet. Google nem nagyon dobott ki semmi használhatót ezért jó lenne ha tudnátok ajánlani oldalt vagy konkrét idézetet a témában. Kössz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Írtam már korábban, egy másik problémánál, hogy minden ilyen jellegű probléma kiküszöbölhető, ha egy hétig nem kattintasz a madridomra. Helyette tanulj, olvass, és keresd a megoldást. Hidd el, van élet odakint.Ha a telefonomon nincsen alapból facebook funkció (kék f betűs ikon) akkor máshogy meg lehet oldani, ahogy másoknak, ingyen lehessen ezt használni? (telepítés??)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hangosan felnevettem.sentry írta:De ha Te ezt elolvasod, akkor ezt értelmesnek titulálod?
Google translate szebben fordít szuahéli nyelvről magyarra!
Borzasztó.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
No offens!Anis írta:Ha a telefonomon nincsen alapból facebook funkció (kék f betűs ikon) akkor máshogy meg lehet oldani, ahogy másoknak, ingyen lehessen ezt használni? (telepítés??)
De ha Te ezt elolvasod, akkor ezt értelmesnek titulálod?
Google translate szebben fordít szuahéli nyelvről magyarra!
Borzasztó.
- ___Samy___
ha androidos a telód, akkor a play áruházból le tudod tölteniAnis írta:Ha a telefonomon nincsen alapból facebook funkció (kék f betűs ikon) akkor máshogy meg lehet oldani, ahogy másoknak, ingyen lehessen ezt használni? (telepítés??)
maga a program ingyenes, de használni csak wifivel tudod ingyen
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Milyen telefonod van? (nehogy azt írd, hogy mobil, mert akkor megőrülök )Anis írta:Ha a telefonomon nincsen alapból facebook funkció (kék f betűs ikon) akkor máshogy meg lehet oldani, ahogy másoknak, ingyen lehessen ezt használni? (telepítés??)
még megy ez a T-s 0.facebook.com cucc vagy miről van szó, mert nem értem?Anis írta:Ha a telefonomon nincsen alapból facebook funkció (kék f betűs ikon) akkor máshogy meg lehet oldani, ahogy másoknak, ingyen lehessen ezt használni? (telepítés??)
tick. tick. tick.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha a telefonomon nincsen alapból facebook funkció (kék f betűs ikon) akkor máshogy meg lehet oldani, ahogy másoknak, ingyen lehessen ezt használni? (telepítés??)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
ez folyamatosan frissül. Lehet ha az a 6-7 lájk a facebooknak többet ér mint egy kis beszélgetés.
Lehet azt hiszi a facebook, hogy most kezdtél el érdeklődni iránta, azért nyomatja az infókat róla.
Lehet azt hiszi a facebook, hogy most kezdtél el érdeklődni iránta, azért nyomatja az infókat róla.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kipróbáltam, hát érdekes, például egyik haverommal napi szinten beszélek régóta a chat-en, és még is megelőzi egy olyan csaj a listán, akinek valamelyik nap megnéztem 6-7 képét egy albumban, de máskülönben szerintem idén nem is beszéltem vele, vagy nem is lájkoltam bejegyzését.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
In vino veritas.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az edigitalnál 0% thm van mindenre november 24-ig. Még nem vásároltam így semmit, ugye ebben nincs semmi buktató? Nem keletkezik a futamidő alatt semmi többletköltség?
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egy NST hsz az útwenger blogról? Szerintem megvan RMFC NST acc-ja.opidirto
Ekkora felszopkodást sem láttam még életemben, mint ami mostanában Özillel történik
Hát igen ennyit számít, ha valaki eligazol a Realból
Ja persze hülye idióta Perez eladta a kulcspozícióban játszó Özilt. Csak ezzel az a baj, hogy az utóbbi meccseken látott Realban Özil posztja már nem is létezik
Nővéremtől kaptam egy ILYET olyan szöveggel, hogy használhatom a suliban(Villamosmérnöknek tanulok) és meglepődött azon, hogy "hülye vagy, ki se fogom bontani".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K