Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Engem meglep a hír. Megvoltam győződve róla,hogy buzi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Közben már arról szólnak a hírek, hogy nemcsak bugyiban turkált és hogy óvadék nélküli előzetes letartóztatásba került. A mexikói klubja szerződést bontott vele, szóval a Barca lecsaphat rá, mert free agent
- h3x0r
The alleged victim told police that Alves touched her under her underwear without her consent at a Barcelona nightclub on the night of December 30.Realista24 írta: Dani Alves börtönben. Sexuális erőszak vádjával.
Accompanied by her friends, the woman reported the incident to the nightclub's security staff, who then alerted police.
Officers arrived at the scene and took a statement from the woman. She filed an official complaint for sexual assault on January 2.
Alves told Antena 3 in an interview earlier this month that he was at the club with other people but denied any such behaviour.
"I was dancing and having a good time without invading anyone's space," he said. "I dont know who this lady is. How could I do that to a woman? No."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha elmegy fdj akkor nem. 25 évest cserélni 32 évesre. nem tudom. mondjuk lesz valami lóvéjuk. az se rossz.Realista24 írta:Az nem baj, de minoseggel bovul a pad, ami nagy elony.cart írta: Kezdőbe úgyse fog beferni a golden boyok mellett.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dani Alves börtönben. Sexuális erőszak vádjával.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jövőre lejár a szerződése Carrasconak. 30 éves játékosért nem rossz a 20 millio az Atletinek
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Es ez hogy a faszb erte meg az atmanak?Pad'em írta: Ofi: Depay deal részeként 20 millás nem kötelező opciót szereztek Carrascóra nyárra.
ZIDANE
- Pad'em
Ofi: Depay deal részeként 20 millás nem kötelező opciót szereztek Carrascóra nyárra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nehéz döntést lehet ez a hollandnak, sportszakmai szempontból a két csapat kb azonos szinten van, ezt a fáradt la ligát a MU is vezetni tudná, a Barca meg a pl-ben nem lenne előrébb a MU-nál.cart írta: Azt olvastam FDJ hajlana az MU-ba igazolásra mivel nagy valószínűség szerint elérik a BL helyet. Gondolom a helyére menne Gundogan.
Mindkét klubnál fiatal ambíciózus edző, kp-ra Eriksen helyére tökéletesen beleillene az angolokhoz is, viszont itt a pedri-gavi-frenkie hármas is mehetne évekig, madridi szemmel nézve inkább menjen csak angliába.
Azt olvastam FDJ hajlana az MU-ba igazolásra mivel nagy valószínűség szerint elérik a BL helyet. Gondolom a helyére menne Gundogan.
- Pad'em
Igen, de Raphinhára valami érthetetlen okból kifolyólag nagy volt és lesz is a kereslet. Egy közép PL csapat simán lerak majd érte 50-et, 60-at biztos vagyok. Ferran is fiatal még "PL rutinnal" (ez nem tudom mi de a szurkereik imádják puffogtatni ) szóval ő is hasonló, ha eladnátok.DinhoL írta:Jajj ettől kvára nem félek, legendásan szarul tudunk eladni. Depayert is 3 milliót fog adni az AtMa!? Kegyetlen..Pad'em írta: Annak se örülök, hogy már fel is ismerték, hogy Raphinha és Ferran szart se érnek és már árulják őket. Bolond PL csapatok meg majd adnak is nekik egy vagyont értük gondolom, amiből megint erősíthetnek.
Az kavarhat be az egyenletbe, amit remélek is, hogy nem akarnak majd távozni
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az nem baj, de minoseggel bovul a pad, ami nagy elony.cart írta: Kezdőbe úgyse fog beferni a golden boyok mellett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kezdőbe úgyse fog beferni a golden boyok mellett.
jó az a gündogan, kár hogy képes elmenni a spotifyba
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahhoz kepest, hogy nyaron ingyen lephetne, meg a 3 millio is valami.DinhoL írta:Jajj ettől kvára nem félek, legendásan szarul tudunk eladni. Depayert is 3 milliót fog adni az AtMa!? Kegyetlen..Pad'em írta: Annak se örülök, hogy már fel is ismerték, hogy Raphinha és Ferran szart se érnek és már árulják őket. Bolond PL csapatok meg majd adnak is nekik egy vagyont értük gondolom, amiből megint erősíthetnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Jajj ettől kvára nem félek, legendásan szarul tudunk eladni. Depayert is 3 milliót fog adni az AtMa!? Kegyetlen..Pad'em írta: Annak se örülök, hogy már fel is ismerték, hogy Raphinha és Ferran szart se érnek és már árulják őket. Bolond PL csapatok meg majd adnak is nekik egy vagyont értük gondolom, amiből megint erősíthetnek.
Som i Serem!
6oat
6oat
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha Kroos visszavonul (ha igen ha nem sztem a vezetőség már tudja) hoztam volna, 2 évre kockázatmentes, nem extra fizu, nem rinyálós.
Nem illik.
Depayt Carrascora akarják cserélni az Atletivel, de ők inkább pénzt adnának érte.
- Pad'em
Továbbra is jól kukáznak. Kiváncsi vagyok kiket visznek még ingyen. Most a tizen-huszon akárhány éves német árja csatárral mi van? Már rá is mondták, hogy Barca de tegnap már hosszabbításról olvastam.
Annak se örülök, hogy már fel is ismerték, hogy Raphinha és Ferran szart se érnek és már árulják őket. Bolond PL csapatok meg majd adnak is nekik egy vagyont értük gondolom, amiből megint erősíthetnek.
Annak se örülök, hogy már fel is ismerték, hogy Raphinha és Ferran szart se érnek és már árulják őket. Bolond PL csapatok meg majd adnak is nekik egy vagyont értük gondolom, amiből megint erősíthetnek.
- Mester77
Gündogan és a Barca megegyezett!Realista24 írta: Egyes forrasok szerint Gündogan, Barca. Free transfer.
Elveszitjuk zirot.
A német válogatott és a katalán klub januárban kezdett tárgyalni, mivel a játékos szerződése a nyáron lejár a ManCity-nél. A középpályás és a Barca megegyezett, így a napos hónapok közepén Gündogan ingyen teszi át majd a székhelyét a katalán fővárosba.
forrás: Chiringuito
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "