Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jim most durran el:
Ancelotti: "There are too many games, this doesn't allow to recover the players. And now we have new injuries. We will have to use our Castilla."
Ancelotti: "There are too many games, this doesn't allow to recover the players. And now we have new injuries. We will have to use our Castilla."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tegnap volt valami PSG osszeroffenes, Mbappe es Hakimi mobilon a Real meccset neztek
Camavinga lett a MOTM,
Camavinga lett a MOTM,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
El Clasico lesz, ide a rozsdas kestdzsi91 írta: Mehetne a hídra a molinó, hogy Madridban senkit nem érdekli az atleti
Elődöntő hány meccses?
Nem hianyzott ez a plusz harminc perc a labakba, de hat na, ezeket a fergeket mindig orom elverni. Tornom kell a buksimat, van-e gusztustalanabb brigad ezeknel a ketrecharcosoknal.
Mendy remelem sokaig serult.
Mendy remelem sokaig serult.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2.dzsi91 írta: Mehetne a hídra a molinó, hogy Madridban senkit nem érdekli az atleti
Elődöntő hány meccses?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mehetne a hídra a molinó, hogy Madridban senkit nem érdekli az atleti
Elődöntő hány meccses?
Elődöntő hány meccses?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Egy nyáron elengedni mindkettőt óriási hiba lenne, függetlenül attól, hogy más is érkezne. Nyilván szükség lenne itt újabb emberekre, de nem a középpálya az elsődleges, ahol egyébként amúgyis tolongás van. Jelenleg ugye Modric, Kroos, Tchouaméni, Camavinga, Valverde és Ceballos játszik a 3 poszton. Szerintem ésszerűbb lenne az alapemberek között a sorrendet felcserélni a nyáron. Ezen felül pedig az is megállapítható, hogy nem középpályás kell a csapatba, nem a kp-ra kellene pénzt költeni. Csatár és szélsőhátvédek kellenek.hehetheoriginal írta: Krosz modrict konnyu lesz elengedni - mar ha a csapat a fontos es nem a jatekos -, mert a teljesitmenyuk nem ad ra okot, hogy folyamat alapemberek legyenek.
Ezek mellett persze nagyon fontos, hogy egy cami pl erezze a bizalmat es ha hibazik is tanuljon belole es ujra nekifusson a feladatnak, es kapjon lehetoseget.
Tucsitol is joval tobb kell, de.ugy latszik o krosz tipusu jatekos, es nem baszoneger, aki rendet csap a kisgyerekek kozt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ti is megoldottatok igy vagy ugy, hogy Iniesta es Xavi utan legyen valaki kozepen. Meg az oreg Busi nyomja, de mar korvonalazodik a Gavi-Pedri kp, nyilvan minosegben nem ugyanaz, es sok ido telt el, mig ok osszealltak es felnottek, de mi ebbol a szempontbol sokkal jobban allunk. Lattuk, hogy a Bilbao ellen egesz tokosen megoldottak a fiuk kozepen, az a Camavinga-Ceballos-Valverde jonak tunt, Tchouamenivel ok negyen nagyon faszak lesznek, es ha meg Perez hozzateszi Bellinghamet, akkor megvagyunk hosszu evekre. Lesz IQ, lesz ero, lesz dinamika, lesz finesz. Minden ami kell. Kurva nagy baj, hogy Mbappe igy beleszart a levesunkbe, de majd talalunk mast. Ra kell menni a szelsovedokre, mert ott van igazan nagy gaz.rikko írta:Az a két fehér ember több IQ-t dob a közösbe, mint az összes többi játékosotok együttvéve. Ok , Karim még (sztem) rettentően intelligens focista. A többi említésre sem érdemes.hehetheoriginal írta: Krosz modrict konnyu lesz elengedni - mar ha a csapat a fontos es nem a jatekos -, mert a teljesitmenyuk nem ad ra okot, hogy folyamat alapemberek legyenek.
Ezek mellett persze nagyon fontos, hogy egy cami pl erezze a bizalmat es ha hibazik is tanuljon belole es ujra nekifusson a feladatnak, es kapjon lehetoseget.
Tucsitol is joval tobb kell, de.ugy latszik o krosz tipusu jatekos, es nem baszoneger, aki rendet csap a kisgyerekek kozt.
Perez helyében nem verőnégereket keresnék, hanem némi IQ-t.
Amikor játszik a két agy, akkor teljesen más a focitok. Ahogy ők nincsenek, maximum erőből tudjátok hozni a meccseiteket. Ezt látjuk már egy ideje, hogy nem mindig elég.
A komoly gond az, hogy manapság nem nagyon van Kroos,Modric,Iniesta,Pirlo féle IQ a pályákon.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
és nem is Kroos típus.Realista24 írta: Tcubol meg nem lattunk joforman semmit, de az igaz, hogy nem veroneger, de ezt mar lehetett tudni a leigazolasakor is.
ő inkább Kanté-Pogba keverék lesz
Odegaard, Bellingham, Barella, Kimmich, Kovacic
nálam ők lennének akik a 2 "öreget" fazonban tudnák pótolni
még Pedri, deBruyne, Thiago akinek esze is van a játékhoz, de (már) nem kellene egyik sem
a jelenlegi Fede, Cama, Tücsi trió mellé érkezik majd egy agyas is (+ Ceba szerintem marad) és megleszünk hosszú évekre.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Az a két fehér ember több IQ-t dob a közösbe, mint az összes többi játékosotok együttvéve. Ok , Karim még (sztem) rettentően intelligens focista. A többi említésre sem érdemes.hehetheoriginal írta: Krosz modrict konnyu lesz elengedni - mar ha a csapat a fontos es nem a jatekos -, mert a teljesitmenyuk nem ad ra okot, hogy folyamat alapemberek legyenek.
Perez helyében nem verőnégereket keresnék, hanem némi IQ-t.
Amikor játszik a két agy, akkor teljesen más a focitok. Ahogy ők nincsenek, maximum erőből tudjátok hozni a meccseiteket. Ezt látjuk már egy ideje, hogy nem mindig elég.
A komoly gond az, hogy manapság nem nagyon van Kroos,Modric,Iniesta,Pirlo féle IQ a pályákon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tcubol meg nem lattunk joforman semmit, de az igaz, hogy nem veroneger, de ezt mar lehetett tudni a leigazolasakor is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyetértek, kivéve azt nem értem Csu csu milyen szempontból Kroos típusú? Játékban biztos nem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Krosz modrict konnyu lesz elengedni - mar ha a csapat a fontos es nem a jatekos -, mert a teljesitmenyuk nem ad ra okot, hogy folyamat alapemberek legyenek.
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A legnagyobb baj az, hogy ha azt szeretnénk, hogy Camavinga és Ceballos féle karakterek itt kiteljesedjenek, el kell engednünk hamarosan a Kroos-Modric vonalat. A másodhegedűsként nem fog nekik menni...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Azért, faszán behúztuk ezt a két meccset, a tengeralattjárót is elraktuk a másodikban, pedig nem sokat adtam volna rá...
Bilbaoban, az meg mindig külön kategória...
Pont beestem Benzema csudagóljára, aztán Kroos is mit vert, olyan helyzetből ! Meg maga a lekészítés is.
Elég nagy pozitívum, hogy visszajöttünk az egyik meccsen, a másikon pedig bejött a "felforgatott" caspat. Nacho is maradhatna jobboson, Alaba meg vissza vezérnek.
Ideje volt már
szrk
Aszkenszióra leszek még kíváncsi, lesz-e új kontraktus, mit kezd a lendületével....
Egyébként, Rodry nekem jobban tetszik, mint stabil kiegészítő.
Jah, valaki csak kellene, akit lehet stabil kezdőnek használni, és minőség is(konstans). Ázár helyett...
Bilbaoban, az meg mindig külön kategória...
Pont beestem Benzema csudagóljára, aztán Kroos is mit vert, olyan helyzetből ! Meg maga a lekészítés is.
Elég nagy pozitívum, hogy visszajöttünk az egyik meccsen, a másikon pedig bejött a "felforgatott" caspat. Nacho is maradhatna jobboson, Alaba meg vissza vezérnek.
Ideje volt már
szrk
Aszkenszióra leszek még kíváncsi, lesz-e új kontraktus, mit kezd a lendületével....
Egyébként, Rodry nekem jobban tetszik, mint stabil kiegészítő.
Jah, valaki csak kellene, akit lehet stabil kezdőnek használni, és minőség is(konstans). Ázár helyett...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Legalabb most kuzdottunk, de jo lenne, ha kontrollalnank inkabb a meccseket.Realista24 írta:Két micsoda góllalp.csabi1 írta: Nagy győzelem egy nagyon nehéz helyszínen.Le a kalappal!
Kellett a lelkemnek egy ilyen győzelem.
Ja, és ezért nem balhátvéd Cama.
Bilbaoban mondjuk szep nyerni igy is, remelem ad egy jo loketet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mehetne is aukcióra, mint anno SAF utolsó MU-s rágója.Csabi írta:azt hittem használt rágóról van szó. csalódtam.Realista24 írta: Karim es Vini a mezuket adtak oda egy szurkolonak, Ancelottitol meg egy ragot kert az egyik szurkolo es kapott is
#whatisyourexcuse
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azt hittem használt rágóról van szó. csalódtam.Realista24 írta: Karim es Vini a mezuket adtak oda egy szurkolonak, Ancelottitol meg egy ragot kert az egyik szurkolo es kapott is
Egy kincs ez az ember.Realista24 írta:https://twitter.com/totalcristiano/stat ... bt1amYIUGARealista24 írta: Karim es Vini a mezuket adtak oda egy szurkolonak, Ancelottitol meg egy ragot kert az egyik szurkolo es kapott is
Imadom Ancelottit
Nagyon nagy forma.
Nálam ő a best a klubbedzők között.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno