Inkább az a kérdés hogy ugyanilyenre a Barca miért nem kapott a bajnokságban.lordgabi írta: Közben piros lap, VAR után, először sárga volt, de kihívták megnézni, pedig a szeme előtt történt kb... eldőlni látszik.
Nem mondom, hogy helytelen döntés a piros lap, de ellenünk miért nincs visszanézve az ettől is nyilvánvalóbb eset?
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Hat ez parade. A multkor Mayoral is mit kihagyott 1-0-nal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
https://twitter.com/ESPNDeportes/status ... 6560836608petiamadridista írta: Azt a gyerek frankón kihagyta..
Az szégyen.
Nem értem.
Kajak érthetetlen ami történik, mindent is kihagynak ellenük.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azt a gyerek frankón kihagyta..
Az szégyen.
Az szégyen.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Brais Mendez igazi bro , megvédi a kicsit..
De Busi meg lap nélkül megúszta?!
Sevillában meg kezd a 2 hentes Acuna meg Montiel, azt hiszem mára elég is volt a spanyol kupa..
De Busi meg lap nélkül megúszta?!
Sevillában meg kezd a 2 hentes Acuna meg Montiel, azt hiszem mára elég is volt a spanyol kupa..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Sima nullegy.
Sociedad megkapja hamarosan az első gólt aztán vissza is vesznek takarékra, majd ellenünk megmutatják
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Közben piros lap, VAR után, először sárga volt, de kihívták megnézni, pedig a szeme előtt történt kb... eldőlni látszik.
Nem mondom, hogy helytelen döntés a piros lap, de ellenünk miért nincs visszanézve az ettől is nyilvánvalóbb eset?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Egy ilyen lewa könyökölés simán belefér?
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Annyira imádom, hogy nekünk vért kell pisilni minden kupa meccsen, erre a Sociedad konkrétan úgy játszik mintha valami harmadosztályú csapat lenne.
Össze tehetik a kezüket, hogy nem megy a Barca már vagy 3 góllal.
Erre Kubo eltöri a lécet
Össze tehetik a kezüket, hogy nem megy a Barca már vagy 3 góllal.
Erre Kubo eltöri a lécet
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem torolgetek hszt, csak usert, ha úgy van.
Szóval fel lehet venni BlancoMark által elkezdett fonalat, ezt a stílust meg hagyni hazai pályára.
Szóval fel lehet venni BlancoMark által elkezdett fonalat, ezt a stílust meg hagyni hazai pályára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ló túloldala... Én speciel tartom magam, annyira objekívnak, hogy ha röhögő emojik helyett érvekkel és alátámaszatásokkal jönnél, akkor meggyőzhető lennék. Viszont van egy olyan sejtésem, hogy ez a Franco téma sem annyira fekete-fehér mint ahogy egyesek beállítják.
Például most olvasom, hogy amikor csődközelben volt a Barca a 30-as, 40-es években (226 millió pezetás tartozás), akkor a katalánok állami segítséget kaptak, valamint Franco okézta le a Camp Nou építését is. Ezek a források azt állítják hogy nem jószívúségből cselekedett így (vagy azért mert nekik szurkolt), hanem felmérte annak a fontosságát, hogy a katalán tömegek ne veszítsék el a legfontosabb szórakozási lehetőségüket.
Elég nagy szórás van a véleményekben arról, hogy Franco hogyan is állt a focihoz és a Real-Barca ellentéthez, éppen ezért is nagy hiba szerintem egyöntetűen állást foglalni.
Például most olvasom, hogy amikor csődközelben volt a Barca a 30-as, 40-es években (226 millió pezetás tartozás), akkor a katalánok állami segítséget kaptak, valamint Franco okézta le a Camp Nou építését is. Ezek a források azt állítják hogy nem jószívúségből cselekedett így (vagy azért mert nekik szurkolt), hanem felmérte annak a fontosságát, hogy a katalán tömegek ne veszítsék el a legfontosabb szórakozási lehetőségüket.
Elég nagy szórás van a véleményekben arról, hogy Franco hogyan is állt a focihoz és a Real-Barca ellentéthez, éppen ezért is nagy hiba szerintem egyöntetűen állást foglalni.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Jajj na ne..ez már a ló túloldala, de én megfogadtam, hogy ilyen témákba már nem szállok bele.BlancoMark írta:Meg egyébként én már több visszaemlékezésben olvastam, hogy abszolút Barca fan volt.dzsi91 írta: Amúgy az olyan barcások akik 50es iq felett vannak itt jelen a fúrumon felvilágosíthatnák, hogy magát a klubot franco tábornok hogyan nyomta el ? És a nagy elnyomás ellenére, hogyan sikerült az uralma alatt 7 bajnoki címet és 9 spanyol kupát nyerni ami durván a negyede az egész történelmük bajnoki és kupagyüzelmének
Vagy majd 40 év múlva fosi leszármazottai ugyanúgy pereztábornokozni fognak ha messiékről lesz szó?
Például:
https://www.marca.com/en/football/barce ... b45b4.html
Statisztikailag (kupák), ahogy te is írtad semmiféle visszaesés nem volt tapasztalható a Barcánál.
Töröljétek ha ez itt még mindig szentségtörés (direkt most nem linkelem mert az már tényleg permaban veszély), de a pena pár éve lehozott egy sztem nagyon korrekt írást a témában. Di Stéfano különös átigazolása, 11-1 és egyebek. Na én azt iq50+os barcasként ajánlom!
Som i Serem!
6oat
6oat
- BlancoMark
Meg egyébként én már több visszaemlékezésben olvastam, hogy abszolút Barca fan volt.dzsi91 írta: Amúgy az olyan barcások akik 50es iq felett vannak itt jelen a fúrumon felvilágosíthatnák, hogy magát a klubot franco tábornok hogyan nyomta el ? És a nagy elnyomás ellenére, hogyan sikerült az uralma alatt 7 bajnoki címet és 9 spanyol kupát nyerni ami durván a negyede az egész történelmük bajnoki és kupagyüzelmének
Vagy majd 40 év múlva fosi leszármazottai ugyanúgy pereztábornokozni fognak ha messiékről lesz szó?
Például:
https://www.marca.com/en/football/barce ... b45b4.html
Statisztikailag (kupák), ahogy te is írtad semmiféle visszaesés nem volt tapasztalható a Barcánál.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De itt többségében arról van szó amikor már áll a játék, és beleköt mindenbe és mindenkibe, sokszor sunyi módon.csala írta: Egy nagy hülyeség ez a Gavi téma.A szezon eddigi meg a múlt szezonba is rengeteg olyan sárgát kapott amit ha más idősebb játékos követ el akkor nincs lap.Gavi tipikusan az a focista aki ha velünk van örülünk ha ellenünk akkor pokolra kívánjuk.Egy kullancs,pióca aki az örületbe kerget az elképesztő akarásával.Tán még 18 sincs a gyerek,szerintem meg elképesztő tehetség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy nagy hülyeség ez a Gavi téma.A szezon eddigi meg a múlt szezonba is rengeteg olyan sárgát kapott amit ha más idősebb játékos követ el akkor nincs lap.Gavi tipikusan az a focista aki ha velünk van örülünk ha ellenünk akkor pokolra kívánjuk.Egy kullancs,pióca aki az örületbe kerget az elképesztő akarásával.Tán még 18 sincs a gyerek,szerintem meg elképesztő tehetség.
Xavi: "Gavi gets fouled too often and it rarely gets whistled"
Csak védi magát a kicsi
Csak védi magát a kicsi
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dani Alves Messi ugyvedjet szerzodtette, biztos ami biztos alapon.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Szeretem szitani a feszkotRealista24 írta:Miert csinalod ezt?hehetheoriginal írta: hallod regelj mar vissza bütyök, mondd mar el ez miert faj neked, tenyleg kivancsi vagyok
Bytheway azon a meccsen ott voltam, es valoban az volt a legnagyobb örömöm azt leszamitva, hogy lefujtak a meccset
De nyilvan nincs vér a gyerekben ujraregelni, aztan megosztani az ertekes gondolatait
thereisonly1ronaldo