Edző és vezetőség
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
Nálam Ancelotti és Zidane bárhol barmikor.
Xabi személyiséget sztem ideális lehet, munkássága ismeretlen. Raulbol nem feltétlen kérnék, Kloppot adott esetben megnézném.
Xabi személyiséget sztem ideális lehet, munkássága ismeretlen. Raulbol nem feltétlen kérnék, Kloppot adott esetben megnézném.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát én előbb ültetném le Xabi alonsot vagy Raúlt a padra mint bármelyik németet.
Tuchelt nem tartom sokra klopp meg jó edző egy dortmund-pool-Roma vonalhoz ahol nincsenek nagy elvárások lehet építkezni stb itt viszont nagyon megfőlne. Meg ez a klopp már nagyon nem az a klopp aki 10 éve volt.
A”normalOne” ugyanolyan zakkant celeb edző lett mint gvardiola és Mourinho.
De Zidane is barmikor jöhetne ha kap magának egy bappet vagy halaandot.
Tuchelt nem tartom sokra klopp meg jó edző egy dortmund-pool-Roma vonalhoz ahol nincsenek nagy elvárások lehet építkezni stb itt viszont nagyon megfőlne. Meg ez a klopp már nagyon nem az a klopp aki 10 éve volt.
A”normalOne” ugyanolyan zakkant celeb edző lett mint gvardiola és Mourinho.
De Zidane is barmikor jöhetne ha kap magának egy bappet vagy halaandot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
gondolom elobb utobb el akar menni pihenni elvezni az eletet, nehez lesz meg egy a jatekosok nyelven is erto embert talalni.
talan raul, de vele volt azert boven baj jatekoskent, nem mindenki tapsolna oromeben gondolom
talan raul, de vele volt azert boven baj jatekoskent, nem mindenki tapsolna oromeben gondolom
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki mondta, hogy nem jo?ANDS írta:Azt eláruljátok, hogy Ancelotti miért nem jó?Realista24 írta:
Tuchel jo vicc.
Milannal is nyert 2 bl- t, nemcsak a Realllal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tuchel jo vicc.ANDS írta:Klopp nem való Madridba.gutihaz14 írta: kezdjuk el puhitani kloppot
Elefánt lenne a porcelánboltban.
Talán Tuchellel működne.
De Ancelotti miért nem jó?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó azzal is számoljatok, most már nem lesznek ramosok, kroosok modricok crek benzemák a csapatban akik "maguktól" megnyerik a bleket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
elképzeltemBLaZE írta: Képzeld már el, hogy odaadja Kroosnak azt a villanykörtét
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Sorrentino
Nem. Meg hát amúgy ő Barca nevelés, nem?MorataMartin írta: Elméleti kérdés: eltudnátok képzelni valamikor Artétát a Real Madrid kispadján?
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Esélytelen. Az ő stílusa ide nem illik. Itt kész játékosok vannak nagyrészt, plusz akik jönnek fiatalok tudnak tőluk tanulni.MorataMartin írta: Elméleti kérdés: eltudnátok képzelni valamikor Artétát a Real Madrid kispadján?
Ott pedig ez a stílus, amit csinál itt nem tudna érvényesülni. Képzeld már el, hogy odaadja Kroosnak azt a villanykörtét Hát kiröhögi és odébbsétál.
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Elméleti kérdés: eltudnátok képzelni valamikor Artétát a Real Madrid kispadján?
Remy szerintem most büszke rámgutihaz14 írta:ott is vanferni írta:
Mondjuk a mozgása még mindig nem egy futballistára emlékeztet
Az kéne még főleg ahogy viselkedett a klubbal szemben.gutihaz14 írta: kezdjuk el puhitani kloppot
Továbbra sem az edző a hibás.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
ott is vanferni írta:Mondjuk a mozgása még mindig nem egy futballistára emlékeztetgutihaz14 írta: ceba megerdemelne egy hosszabbitast. van benne kreativitas
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Mondjuk a mozgása még mindig nem egy futballistára emlékeztetgutihaz14 írta: ceba megerdemelne egy hosszabbitast. van benne kreativitas
ceba megerdemelne egy hosszabbitast. van benne kreativitas
valamelyik univerzumban:
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy a CKM, BBC összeállása után is bőven jöttek-mentek csereemberek, akik így éhesek maradtak a nagyok meleltt. És lehetőséget is kaptak - lásd a 16-17es zseniális James, Morata, Lucas, Asensio, Nacho, stb féle B csapat.Yazid írta: Tisztan látszik csúcson lévő kroos, modric, benzema ezekhez tényleg nem edző kellett hanem egy jó barát(zidane most carlo) jöttek is a sikerek csak ennek már vége.
Addig az utóbbi években ráültek a keretre és szartak rá.
Majd a 35 éves Benz, 36 éves Modric megoldják.
Nem jöttek minőségi csereemberek, de még a kezdőbe valók sem.
Full feletlenség van mindenütt.
A lényeg szerintem, míg Casillas, Ramos, CR idejében megvoltak a CSAPAT VEZÉREI, ezek mára "kihaltak" nincsen aki hajtsa, motiválja őket. Marcelo távoztával az utolsó ilyen ember is elment szerintem.
Nyáron egy restart kéne pár poszton. és hiába kell Pereznek Gvardiol, nem ott kell kezdeni, hanem a középpályán és csatár poszton.
kezdjuk el puhitani kloppot
valamelyik univerzumban:
Tisztan látszik csúcson lévő kroos, modric, benzema ezekhez tényleg nem edző kellett hanem egy jó barát(zidane most carlo) jöttek is a sikerek csak ennek már vége.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nekem semmi bajom a csapat menedzselesevel. Két dologba lehet belekotni, esetleg háromba. Jobb oldali védő évek óta probléma. Ez nem kérdés, hogy hiba, ráadásul a hírek szerint mintha ez a poszt oké is lenne a vezetosegnek. Pletyka is alig van. Bal hátvéd... Mendy beton volt vedekezesben sokáig, nagyon elorelepes nem lett volna akkor, érthető hogy nem piszkaltuk azta a posztot. Viszont egy ideje már kuka, kérdés, hogy ezt nyáron orvosolni kellett volna, vagy bízni abban, hogy átmeneti forma hanyatlás van. Úgy néz ki, nem az utóbbi, de hunyorogva akár el is lehet fogadni a nyári döntést. Itt azért vannak legalább hírek, hogy ezzel a poszttal akar valamit kezdeni perez.
Támadó rész kapcsán. Egy aranylabdas, egy az utolsó hónapokban látszólag szintet lépő, meg egy egész szezonban nagyot játszó támadó mögött még ott van asensio, akinek elsul a lába párszor, meg valverde, aki szintén nagyon játszott tamadokent a vége felé. Egyik se különösebben sérülékeny. Ettől függetlenül hoztuk volna bappet. Ja, és van két ingyenelonk, az egyik akár egy csereszintre felkudhette volna magát, nem tette. Hozhattunk volna egy cserecsatart, de azért nyáron nem égett a ház, alapvetően megértem, hogy nem feccoltunk pénzt ide.
Osszessegeben 3 necces posztbol egy volt olyan, ahol tényleg lépni kellett volna minden körülményt figyelembe véve, a másik kettőnél inkább csak ajánlott lett volna, de megértem, hogy nem tettük.
Amúgy nekem alapvetően a védekezéssel van bajom. Itt van a világ legjobb kapusa, aki miatt kB 10-15 góllal kapunk kevesebbet egy idényben, mint amennyit egy simán csak fasza kapussal kapnánk. És így is sorra nyeljuk a szaros kapott gólokat. Egyénileg nézve nem ilyen rossz a helyzet függetlenül a szélső vedoktol, itt rendszer probléma van. Ez az edző sara. De ancelotti sem a begyakarolt sablonok edzője, ebben nagy csodát nem várok, marad az, hogy a klasszisokbol kihozza a maxot, mega jó pedagógus szerepben felhuzza a teljesítményünket. Aztán majd kiderul, hogy ez mire elég.
Támadó rész kapcsán. Egy aranylabdas, egy az utolsó hónapokban látszólag szintet lépő, meg egy egész szezonban nagyot játszó támadó mögött még ott van asensio, akinek elsul a lába párszor, meg valverde, aki szintén nagyon játszott tamadokent a vége felé. Egyik se különösebben sérülékeny. Ettől függetlenül hoztuk volna bappet. Ja, és van két ingyenelonk, az egyik akár egy csereszintre felkudhette volna magát, nem tette. Hozhattunk volna egy cserecsatart, de azért nyáron nem égett a ház, alapvetően megértem, hogy nem feccoltunk pénzt ide.
Osszessegeben 3 necces posztbol egy volt olyan, ahol tényleg lépni kellett volna minden körülményt figyelembe véve, a másik kettőnél inkább csak ajánlott lett volna, de megértem, hogy nem tettük.
Amúgy nekem alapvetően a védekezéssel van bajom. Itt van a világ legjobb kapusa, aki miatt kB 10-15 góllal kapunk kevesebbet egy idényben, mint amennyit egy simán csak fasza kapussal kapnánk. És így is sorra nyeljuk a szaros kapott gólokat. Egyénileg nézve nem ilyen rossz a helyzet függetlenül a szélső vedoktol, itt rendszer probléma van. Ez az edző sara. De ancelotti sem a begyakarolt sablonok edzője, ebben nagy csodát nem várok, marad az, hogy a klasszisokbol kihozza a maxot, mega jó pedagógus szerepben felhuzza a teljesítményünket. Aztán majd kiderul, hogy ez mire elég.