Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A kupakat a védelem nyeri... Hihetetlen, 1-0kal lehozzak az egész idényt.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát pont a kapus miatt volt mák. Egy normális kapus nem csinál ilyen hibát és akkor nem kerül szerencsével Pedri elé.ferni írta:Semmi mák nem volt, egy gyökér a kapus.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Az miért lenne jó, ha kisebb terhelést kapnának az MU elleni kieséssel?ferni írta: Nagyon csúnyán ki fog pukkadni ez a Barca lufi, mert ennyi 1 gólos ratyi győzelmek nincsenek ahol az ellenfelek
Unitednak vernie kéne papíron jelenleg a Barcát ha nem csokizzák össze magukat.
- mocsok
Azon gondolkozom hogy xavi ilyenkor nem gondol arra hogy a barcanal csak az a fontos, hogy megmaradjon a filozófia és szép legyen a játék?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ez vicc... Ilyen nincs. Így kihozni 3 pontot.. Remélem februárban megfordul ez. És mindenből gólt kapnak
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megint 1-0-ra nyernek? Az jó istenit már
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mindharom tamado lehozva es 6 kp-val orizzuk az eredmenyt.
ha benyalunk egyet, meg is erdemeljuk.
ha benyalunk egyet, meg is erdemeljuk.
parádés, jó hogy írtam előbb, hogy 4-5 méterekről hagyják kiateeemadrid írta: Mit hagytak ki
Ivan Martin is feliratkozott
https://twitter.com/matiasm_02/status/1 ... 0119530497
Érthetetlen ami történik, ilyen nincs.
- ateeemadrid
Mit hagytak ki
Semmi mák nem volt, egy gyökér a kapus.M1Ö írta:Szép támadás volt, de a tényen nem változtat, hogy mák volt, hogy eljutott Pedriig.DinhoL írta:Azért meg is dolgoztak érte.
https://mobile.twitter.com/WilnyafCente ... 8642443264
Csak a lábát nézzétek annak a szerencsétlennek.
Kajak mintha odaragasztották volna lábát a földhöz és úgy vetődött volna el
Lép egy felet balra és nem kiüti a labdát, hanem megfogja
Király Gabiban mai napig több dinamika van, mint ebben a bójában
Nagyon csúnyán ki fog pukkadni ez a Barca lufi, mert ennyi 1 gólos ratyi győzelmek nincsenek ahol az ellenfelek kihagyják 4-5 méterről (Griezmann, Sorloth) vagy mint Mayoral úgy oldja meg az 1v1et mint valami serdülős középhátvéd aki odatévedt vhogy a ziccerbe
Unitednak vernie kéne papíron jelenleg a Barcát ha nem csokizzák össze magukat.
- M1Ö
Szép támadás volt, de a tényen nem változtat, hogy mák volt, hogy eljutott Pedriig.DinhoL írta:Azért meg is dolgoztak érte.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És ma sem kapnak gól. Az oké, hogy nyernek, de nem kapnak gólt... hogy? Ennél a prime barca is több gólt kapott.
Konkrétan 100 pontos szezont tudnánk még mindig hozni.
Konkrétan 100 pontos szezont tudnánk még mindig hozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2023. január 28., szombat 17:56-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Azért meg is dolgoztak érte. És nyilván nehéz lewa és Dembi nélkül. Mint mondjuk nektek ha nem lenne Benz és Vini egyszerre ..M1Ö írta:Már ma kezdik... Hát mi volt ez a Pedri gól? Gazzaniga konkrétan oda paskolta neki a lapos beadást, hogy tessék itt van, passzold be...Yazid írta:Kivancsi vagyok mennyit mákolnak majd be
Som i Serem!
6oat
6oat
- M1Ö
Már ma kezdik... Hát mi volt ez a Pedri gól? Gazzaniga konkrétan oda paskolta neki a lapos beadást, hogy tessék itt van, passzold be...Yazid írta:Kivancsi vagyok mennyit mákolnak majd be
Örulok hogy vegre jönnek nekik is a szoposabb meccsek, betis, sevilla, villarreal, mu. Kivancsi vagyok mennyit mákolnak majd beToti írta: Xavi izzad, mint kurva a templomban. Dembele meg Lewa nelkul kb helyzetbe se tudnak kerulni, de gondolom valami malac gollal ezt is lehozzak 0-1re.
Xavi izzad, mint kurva a templomban. Dembele meg Lewa nelkul kb helyzetbe se tudnak kerulni, de gondolom valami malac gollal ezt is lehozzak 0-1re.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ott értettük meg, "90 perc a Bernabéuban nagyon hosszú tud lenni." jelentésétRealista24 írta:Miert csinalod ezt?hehetheoriginal írta: hallod regelj mar vissza bütyök, mondd mar el ez miert faj neked, tenyleg kivancsi vagyok
Bytheway azon a meccsen ott voltam, es valoban az volt a legnagyobb örömöm azt leszamitva, hogy lefujtak a meccset
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Inkább az a kérdés, hogy az előtte való történteket miért is nem nézte vissza a videóbiro?Realista24 írta:Inkább az a kérdés hogy ugyanilyenre a Barca miért nem kapott a bajnokságban.lordgabi írta: Közben piros lap, VAR után, először sárga volt, de kihívták megnézni, pedig a szeme előtt történt kb... eldőlni látszik.
Nem mondom, hogy helytelen döntés a piros lap, de ellenünk miért nincs visszanézve az ettől is nyilvánvalóbb eset?
Buszkecc úgy csúszott oda 2 méterről Kubonak, hogy köze nem volt a labdahoz, és az ebből szerzett labdaból indult volna buszkec mikor rátalpaltak. ÉS a fő poén, hogy buszkecc lapot se kapott ezek után. Pedig ahogy látom 56. szépen besárgult.
Ezek olyan emberi tényezők, ha fociztal aterzed Mendez nyilván azért lépett így oda mivel a csapattarsat konkrétan agyon rúgták, nem szép de teljesen megértem. Akkor vagy legyen az, hogy mivel elmaradt a sárga buszinal akkor ez marad sárga, vagy ha már VAR vizsgálja akkor nézzük meg hogy már rég nem kellett volna játékba lennie a labdanak mire történt az eset.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
NSO-n a 2015-ös Sociedad - Barca meccs felállása van kirakva, Setien az edző, Xavi a pályán
Ja és mindezt valami német oldalról
Ja és mindezt valami német oldalról
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkább az a kérdés hogy ugyanilyenre a Barca miért nem kapott a bajnokságban.lordgabi írta: Közben piros lap, VAR után, először sárga volt, de kihívták megnézni, pedig a szeme előtt történt kb... eldőlni látszik.
Nem mondom, hogy helytelen döntés a piros lap, de ellenünk miért nincs visszanézve az ettől is nyilvánvalóbb eset?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema