Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Beloletek van a legtobb, megnyugtatlak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hat olyan, mint Remy fix nincs sok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert több Remy van a világon, mint FaustKerlon írta:balck adam egy irto nagy fos, ez a balfasz rock se tud mast mint idiota vigyorogni vagy szemoldoket rancolva mergesen nezni, talany hogy miert futtatak fel, szinesznek zs, mondjuk a filmjei isferni írta: Megnéztem a Morbiust, ahhoz képest mennyire le volt húzva, az ég világon semmivel nem volt rosszabb, mint a Black Adam.
Megkérdeznék melyiket kellene újranéznem, sztem a Morbius lenne a befutó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En meg a masik oldalrol a fekete parducot neztem meg... Hat ez egy rettenet nagy rakas baromsag. Lenyegeben nem tudok olyan pontot mondani belole ami tetszett.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!talan az hogy a vegen nem suri lett a gori hanem nbaku, sokkal jobb parduc is lenne, meg egyebkent a lenti nep a maja beutessel tokre tetszett, de nah, halomra oltek ezek is mindenkit, pedig egy tok szimpatikus nep lehetne, de a ropkodo fonokuk nagyon gyenge jo es gonosz karakternek is
Nagyon lefele megy a marvel, en, remelem inkabb jobn lesz innentol mar mint rosszabn
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!talan az hogy a vegen nem suri lett a gori hanem nbaku, sokkal jobb parduc is lenne, meg egyebkent a lenti nep a maja beutessel tokre tetszett, de nah, halomra oltek ezek is mindenkit, pedig egy tok szimpatikus nep lehetne, de a ropkodo fonokuk nagyon gyenge jo es gonosz karakternek is
Nagyon lefele megy a marvel, en, remelem inkabb jobn lesz innentol mar mint rosszabn
balck adam egy irto nagy fos, ez a balfasz rock se tud mast mint idiota vigyorogni vagy szemoldoket rancolva mergesen nezni, talany hogy miert futtatak fel, szinesznek zs, mondjuk a filmjei isferni írta: Megnéztem a Morbiust, ahhoz képest mennyire le volt húzva, az ég világon semmivel nem volt rosszabb, mint a Black Adam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aki ilyen hülyeséget válaszolna, azt úgysem kérdeznék meg Feri.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Megnéztem a Morbiust, ahhoz képest mennyire le volt húzva, az ég világon semmivel nem volt rosszabb, mint a Black Adam.
Egesz jo de az utolso 20 perc egy kurva nagy faszsag, kar erte.Remy írta: Halálos iramban 10-et várom, minden más kit érdekel szint.
Na, de...
A MENÜ: Pfú, ez most eléggé odabaszott! Hangulatban és történetvezetésben kiváló, Fiennes és Anya 10/10. Rettentően érdekes szatíra egy mixelt műfaji gourmet tálalásban. Nagyon jólesett.
Ez elfért volna akár a Filmklubban is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A Djangot?
- hehetheoriginal
sohasem lattam, vannak elveimFaust írta:Hell or high watert is mondjak nagyon, hogy jo, visszacsatolva a No countryhoz. En azt nem lattam.hehetheoriginal írta: pedig a jo mocskos olasz-amerikai spagettiwesternek mennyire jok, tobbek kozt clint papaval, a dollar trilogia mellett van meg egy par. nalam az unforgiven nem is western, az barmilyen kornyezetben jatszodhatna kis tulzassal.
amugy kar hogy ez a stilus ma mar nem megy, rengeteg agresszio, gyilkolaszas, nagymellu gyonyoru nok, kibaszott durcas ferfiak, ma mar csak az lgbtq meg noi egyenjogusag
Az eredeti Djangot akarom mar nagyon megnezni.
Amugy meg hehe, mit tagadod, hogy a Brokeback mountain a kedvenc filmed.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Persze, hogy jo a Hell or High Water.
Anno irtam is rola, le se szartatok.
Anno irtam is rola, le se szartatok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hell or high watert is mondjak nagyon, hogy jo, visszacsatolva a No countryhoz. En azt nem lattam.hehetheoriginal írta: pedig a jo mocskos olasz-amerikai spagettiwesternek mennyire jok, tobbek kozt clint papaval, a dollar trilogia mellett van meg egy par. nalam az unforgiven nem is western, az barmilyen kornyezetben jatszodhatna kis tulzassal.
amugy kar hogy ez a stilus ma mar nem megy, rengeteg agresszio, gyilkolaszas, nagymellu gyonyoru nok, kibaszott durcas ferfiak, ma mar csak az lgbtq meg noi egyenjogusag
Az eredeti Djangot akarom mar nagyon megnezni.
Amugy meg hehe, mit tagadod, hogy a Brokeback mountain a kedvenc filmed.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Nincs bocsánat megvolt anno, a többit majd megskubizom. A Woodi Harrelson féle Útonállókra érdemes időt szánni? Az sem tűnik rossznak.Faust írta:Ha neo-western erdekel, a Jesse James igen hasonlo temaiban is (plusz Deakins, uristen ), vagy ott a The Rover. Hasonloan remenytelen es kurva nyomaszto a szinten McCarthy regenybol adaptalt The Road. Ha a film erdekel, ami orokre kinyirta a klasszikus westernt, ott az Unforgiven.alexoxladjackoxi írta: Akár történetében, akár hangulatában hasonló filmeket keresek, mint a Nem vénnek való vidék. Valaki ötlet?
- hehetheoriginal
pedig a jo mocskos olasz-amerikai spagettiwesternek mennyire jok, tobbek kozt clint papaval, a dollar trilogia mellett van meg egy par. nalam az unforgiven nem is western, az barmilyen kornyezetben jatszodhatna kis tulzassal.
thereisonly1ronaldo
A film annyira szembemegy minden klasszikus western toposszal (tehat a vadnyugatot idealizalo, hoskornak beallito dzsonvejnes cukormazas ocska szarokkal, nem a spagettikkel), raadasul egy western legendaval a foszerepben es a rendezoi szekben, hogy egesz egyszeruen ervenytelen mar a klasszikus szarokat eroltetni, nem is probalkoznak azota szinte egyaltalan. Egy no-es gyerekgyilkos ven bergyilkost kurvak berelnek fel hogy igazsagot szolgaltasson teszi mindezt egy volt rabszolga segitsegevel . John Wayne forog a sirjaban. Az Unforgiven ota a legtobb film ami a mufajban szuletett, es amit minimalis szinten is jegyeznek, a neowesternekhek tartozik.lestat írta:Ezt kifejted nekem bőveben? Mármint őszintén érdekel a véleményed semmi kötekedésFaust írta: Ha a film erdekel, ami orokre kinyirta a klasszikus westernt, ott az Unforgiven.
- hehetheoriginal
Google
Ezekre keress ra:
Torrentportalokrol le lehet szedni, de gyakran nincs seeder, nehez, idobe telik rajukakadni
Ezekre keress ra:
Poliziotteschi, also known as poliziottesco, Italo-crime, Euro-crime and poliziesco is a sub genre of 70s Italian Crime movies. They focused on violence, sleaze, exploitation and misogyny. So, naturally we would love them even if they were all terrible.
Torrentportalokrol le lehet szedni, de gyakran nincs seeder, nehez, idobe telik rajukakadni
thereisonly1ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szeretnék kérni pár darabot, köszi előre is.hehetheoriginal írta: En pl igy akadtam ra a 60-as, 70-es evek fullbrutal agressziv ponyvaregeny (nem a film, hanem a mufaj) olasz maffiozos bűnözősös filmjeire, nem egyet tiltottak be pl, gyilkossag, brutalitas, szex, meztelen olasz nők, tok jo szorakozas , rendesen erzelmeket valt ki az emberbol egy ilyen bosszuallo tipusu film, amikor pl emberunknek kegyetlenul megolik a csaladjat, neked is okolbe szorul a kezed, hogy milyen elmebeteg modon szamol majd le a gecikkel. Ma ilyet nem latsz moziban vagy netflixen
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- hehetheoriginal
Sztem azt fauston kivul senki sem tudja, itt ilyen remyk ne ajanlgassanak inkabb sztemlestat írta:de legtobb esetben vannak olyan kevesbe ismert darabok amiket nem dobal fel a google. Ezert jo megkerdezni masokat.hehetheoriginal írta:
google tud neked ajanlani hasonlokat.
nem gecisegbol irtam, en is igy szoktam rakeresni, ha vmihez hasonlo stilusu, tipusu filmet keresek
Nem gecisegbol irtam.
De azert ha belemaszik az ember, akkor az internet haver is lehet.
Forumokon is kicsit beleolvasol, segithet.
En pl igy akadtam ra a 60-as, 70-es evek fullbrutal agressziv ponyvaregeny (nem a film, hanem a mufaj) olasz maffiozos bűnözősös filmjeire, nem egyet tiltottak be pl, gyilkossag, brutalitas, szex, meztelen olasz nők, tok jo szorakozas , rendesen erzelmeket valt ki az emberbol egy ilyen bosszuallo tipusu film, amikor pl emberunknek kegyetlenul megolik a csaladjat, neked is okolbe szorul a kezed, hogy milyen elmebeteg modon szamol majd le a gecikkel. Ma ilyet nem latsz moziban vagy netflixen
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ezt kifejted nekem bőveben? Mármint őszintén érdekel a véleményed semmi kötekedésFaust írta: Ha a film erdekel, ami orokre kinyirta a klasszikus westernt, ott az Unforgiven.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48