Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
az a 6 gol 3 gp, az kurvagyenge.
ezt csak a masik nagyszaju gyerek, a brazil haverja mulja alul...
ezt csak a masik nagyszaju gyerek, a brazil haverja mulja alul...
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kiserik írta: Érdemes összehasonlítani ennek a grúz gyereknek a statisztikáit a Viniével. Abban a ultra gyenge olasz bajnokságban semmivel sem jobb a brazilnál.
Továbbra is tartom, ha Vini nem nálunk lenne, kb mindenki őt akarná a csapatba.
Haat, hasonlithatjuk. Egy ultra gyenge olasz bajnoksag, amiben jobban vedekeznek a csapatok 15 meccsen 7 gol, 7 golpassz, mig Vini sokkal jobb tarsakkal is 17 meccsen 6 gol, 3 golpassz. En csipem Vinit, de le kell venni a szemellenzot neha neked is, mert nagyon elment rossz iranyba a tancolas ota.
Szvsz, mar a spanyol bajnoksag is ultra gyenge lett.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
lassan ott tartunk, hogy 4 új szélső védőre lenne szükség, de jobbra 2 mindenképp kellene a keretbePad'em írta:Real Madrid don't want to create any sporting damage to Rayo Vallecano so the idea is to leave Fran Garcia on loan until the end of the season. @diarioasRealista24 írta: A Real Madrid aktivalta az elovasarlasi opciojat Fran Garciara, fizetjuk a 10 milliot, ami ugye csak 5. Szezon vegeig marad a jatekos, ahol van.
Hát nem egy Barca-Braithwaite a mentalitásunk bár speciel én már most hazahoztam volna. Örülök hogy nem hagyjuk elúszni a gyereket, így legalabb fixen lesz egy új fullbackünk. Jobboldalra gondolom Tóbiás a terv, de azt is eltudom képzelni, hogy őt meg elküldjük kölcsönbe nyáron.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Es az lenne a szoveg, hogy majd Carlo, Benz, Modric es a tobbiek megnevelik.kiserik írta: Érdemes összehasonlítani ennek a grúz gyereknek a statisztikáit a Viniével. Abban a ultra gyenge olasz bajnokságban semmivel sem jobb a brazilnál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Érdemes összehasonlítani ennek a grúz gyereknek a statisztikáit a Viniével. Abban a ultra gyenge olasz bajnokságban semmivel sem jobb a brazilnál.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Pad'em
Real Madrid don't want to create any sporting damage to Rayo Vallecano so the idea is to leave Fran Garcia on loan until the end of the season. @diarioasRealista24 írta: A Real Madrid aktivalta az elovasarlasi opciojat Fran Garciara, fizetjuk a 10 milliot, ami ugye csak 5. Szezon vegeig marad a jatekos, ahol van.
Hát nem egy Barca-Braithwaite a mentalitásunk bár speciel én már most hazahoztam volna. Örülök hogy nem hagyjuk elúszni a gyereket, így legalabb fixen lesz egy új fullbackünk. Jobboldalra gondolom Tóbiás a terv, de azt is eltudom képzelni, hogy őt meg elküldjük kölcsönbe nyáron.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real Madrid aktivalta az elovasarlasi opciojat Fran Garciara, fizetjuk a 10 milliot, ami ugye csak 5. Szezon vegeig marad a jatekos, ahol van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:A kozeppalya bar telitettnek tunik, de Modric es Kroos elvesztesevel nem marad agy.realmadrid95 írta:
En pont, hogy nem igy latom. Kozeppalyas a legkevesbe egeto perpillanat. Szelsovedok, szelso es csatar kell, nincs mese. Musiala sokkal, de sokkal jobb Bellinghamtol, arrol nem is beszelve, hogy Saka klasszisokkal jobb volt tole a vbn.
Bellingham nagyon jo dolgokat mutatott a vb-n, korabban nem lattam jatszani, de amit ott csinalt, az igeretes.
Musiala osszessegeben nekem is jobbnak tetszik, de szerintem nem teljes mertekben azonos a ket jatekos szerepkore.
Ha en tehetnem, mind a kettot hoznam + Mbappet, ez egy harom eves terv lenne.
Ebbol pedig az lesz, hogy Musiala hosszabbit a Bayernnel majd 2030-ig, Bellingham megy a Poolba, Mbappe meg tol egy Mbappet megint, mi meg Asensioval es Vinivel arazzuk be a vilagot ujra.
Az a baj, hogy akarmennyire is tehetseges Bellingham, a kozeppalya agya vele is hianyozni fog. O is egy “csatalo”, aki gyors, eros, jo megindulasai vannak. Pont olyan profilu, mint Cama, vagy Valverde. Musialanak azert is orultem volna sokkal jobban, de o mozdithatatlan. Mas szerepkorben jatszanak, viszont nekunk szerintem pont ez kellene most. Igy, ha Kroos maradna a csatalovainkkal egy evet, en mindenkepp a tamadosorra koltenem. Vini sem egy korszakos zseni, akarmennyire mutat neha szep dolgokat, Rodrygo sem, akarmennyire is lo neha fontos golokat.
Az utolso reszeddel sajnos egyet ertek…
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kozeppalya bar telitettnek tunik, de Modric es Kroos elvesztesevel nem marad agy.realmadrid95 írta:Berti írta:
Abból a semmiféle angol válogatottból pont, hogy felfele lógott ki. A csapat legjobbja volt.
5 meccs, volt gólja és gólpassza, MoTM.
Olyan szintű technikai- és játéktudás van a gyerekben, hogy max egy Musiala aki matcheli.
Mai árakhoz képest is simán kipengetném érte a 100+20-at.
Kvara meg teljesen fölösleges. Vannak arra a posztra elegen, vannak égetőbb pozik.
Abban sem vagyok biztos, hogy előrelépés lenne Vinihez képest. Képzeljük már el a brazilt, hogyan lubickolna ebben a Napoliban, kb minden csapat őt akarná.
En pont, hogy nem igy latom. Kozeppalyas a legkevesbe egeto perpillanat. Szelsovedok, szelso es csatar kell, nincs mese. Musiala sokkal, de sokkal jobb Bellinghamtol, arrol nem is beszelve, hogy Saka klasszisokkal jobb volt tole a vbn.
Bellingham nagyon jo dolgokat mutatott a vb-n, korabban nem lattam jatszani, de amit ott csinalt, az igeretes.
Musiala osszessegeben nekem is jobbnak tetszik, de szerintem nem teljes mertekben azonos a ket jatekos szerepkore.
Ha en tehetnem, mind a kettot hoznam + Mbappet, ez egy harom eves terv lenne.
Ebbol pedig az lesz, hogy Musiala hosszabbit a Bayernnel majd 2030-ig, Bellingham megy a Poolba, Mbappe meg tol egy Mbappet megint, mi meg Asensioval es Vinivel arazzuk be a vilagot ujra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Berti írta:Abból a semmiféle angol válogatottból pont, hogy felfele lógott ki. A csapat legjobbja volt.realmadrid95 írta:
Nem mellesleg Bellingham vbn sem mutatott semmit, sot, sokszor nagyon eltunt. Erte sokallom ezt a 100+20 milliot, amit irnak, vele epp ugy befurodhetunk.
Olyan szintű technikai- és játéktudás van a gyerekben, hogy max egy Musiala aki matcheli.
Kvara meg teljesen fölösleges. Vannak arra a posztra elegen, vannak égetőbb pozik.
Abban sem vagyok biztos, hogy előrelépés lenne Vinihez képest. Képzeljük már el a brazilt, hogyan lubickolna ebben a Napoliban, kb minden csapat őt akarná.
Abból a semmiféle angol válogatottból pont, hogy felfele lógott ki. A csapat legjobbja volt.realmadrid95 írta:Nem mellesleg Bellingham vbn sem mutatott semmit, sot, sokszor nagyon eltunt. Erte sokallom ezt a 100+20 milliot, amit irnak, vele epp ugy befurodhetunk.realistahuni írta:
Én vigyáznék a Napoli igazolásokkal, tele vannak rendszerjátékosokkal akiket ha kiveszel onnan drasztikusan lecsökken a teljesítmény meg a stat.
Kvara is érdekes játékos de nekem Isco jut eszembe róla, csak jobb fizikuma van. Imád rátekeredni a labdára és huzogatni. Van egy balszélsőnk Rodrygo személyében akit jobboldalt erőltetünk, nem kell még egy.
-
el magico írta:Tehát már nem EU-s helyet foglalna, ha vissza akarnánk venni? Ez azért nagyban megnehezítené a dolgát.Realista24 írta: Brahim spanyolrol marokkoi allampolgarsagra valtott.
Vagy ez csak a válogatottságra vonatkozik?
Ilyet is sokat hallottunk már, amíg be nem jelentkezett a PSG, City...Nem mellesleg imádja a Realt állítólag.
Ha valakinek ket allampolgarsaga van es kozte van a spanyol, akkor azzal nincs baj. Gondolj a braziljainkra.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Én úgy tudom, hogy mivel alapból spanyol állampolgár (amiért ugye a braziljaink küzdeni szoktak) így nincs vele ilyen gond.el magico írta:Tehát már nem EU-s helyet foglalna, ha vissza akarnánk venni? Ez azért nagyban megnehezítené a dolgát.Realista24 írta: Brahim spanyolrol marokkoi allampolgarsagra valtott.
Ilyet is sokat hallottunk már, amíg be nem jelentkezett a PSG, City...Nem mellesleg imádja a Realt állítólag.
Ilyen kimondhatatlan nevu gruz csavoert biztos nem fog egy fillert se kiadni Perez
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Tehát már nem EU-s helyet foglalna, ha vissza akarnánk venni? Ez azért nagyban megnehezítené a dolgát.Realista24 írta: Brahim spanyolrol marokkoi allampolgarsagra valtott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára el magico 2023. január 26., csütörtök 10:55-kor.
Nem mellesleg imádja a Realt állítólag.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
wZoLee7 írta:nem láttam még őt játszani soha, megnéztem pár percet a videóból, de csak annyit látok, hogy szellős védelmek ellen megy neki. Erre képes Vini is meg Valverde is igazából, oké be is fejezi az akciókat. Viszont már ebben a pár percben is voltak olyan jelenetek amikor a tök egyszerű előre passz helyett tovább tartotta a labdát és saját magát hozta nehéz szituba. Nyilván a videóba nem kerülnek bele azok a hasonló esetek amikor nem sikerült megoldani. Nekem bőven elég mikor Vini cipeli a végtelenségig a labdát vagy amíg fel nem rúgják.realmadrid95 írta: Nem lehetne, hogy Bellingham arabol ot hozzuk el?
https://youtu.be/guL3WK72YjE
Ha Modric megy is, Ceba marad, kezdo lehetne akar a
Kroos Tch Valverde trio es padrol johet Ceba, Cama, meg meg egy olcso jatekos a piacrol.
Olaszorszagban vedekeznek a legjobban a ligakat tekintve, sokszor sokkal unalmasabb a meccs, mint a La ligaban, megis osszehozott 15 meccsen 7 golt 7 golpasszt. O pont az az ember, aki fel tudja torni a vedelmet, raadasul utana okosan passzol, lo.
Blben is a Liverpool ellen atomfocit hozott, de az Ajax ellen is bomba volt, idegenben 6-1 el gazoltak at rajtuk, ahol messze o volt a legjobb.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem láttam még őt játszani soha, megnéztem pár percet a videóból, de csak annyit látok, hogy szellős védelmek ellen megy neki. Erre képes Vini is meg Valverde is igazából, oké be is fejezi az akciókat. Viszont már ebben a pár percben is voltak olyan jelenetek amikor a tök egyszerű előre passz helyett tovább tartotta a labdát és saját magát hozta nehéz szituba. Nyilván a videóba nem kerülnek bele azok a hasonló esetek amikor nem sikerült megoldani. Nekem bőven elég mikor Vini cipeli a végtelenségig a labdát vagy amíg fel nem rúgják.realmadrid95 írta: Nem lehetne, hogy Bellingham arabol ot hozzuk el?
Kroos Tch Valverde trio es padrol johet Ceba, Cama, meg meg egy olcso jatekos a piacrol.
-
realistahuni írta:Én vigyáznék a Napoli igazolásokkal, tele vannak rendszerjátékosokkal akiket ha kiveszel onnan drasztikusan lecsökken a teljesítmény meg a stat.realmadrid95 írta: Nem lehetne, hogy Bellingham arabol ot hozzuk el?
Kvara is érdekes játékos de nekem Isco jut eszembe róla, csak jobb fizikuma van. Imád rátekeredni a labdára és huzogatni. Van egy balszélsőnk Rodrygo személyében akit jobboldalt erőltetünk, nem kell még egy.
Ez siman benne lehet, de azert az egyeni megmozdulasairol uvolt, hogy nem csak egy rendszerjatekos. Nalam Vini Rodrygobol az egyik tavozna, inkabb az utobbi. Valahogy nem eletszeru, hogy osszeall elol a nagy brazil harmas es, ha az egyiknek nem megy, majd a masik huz varatlant egy egy nehez meccsen. Nekem kicsit az az erzesem, hogy, ha megy a joga, akkor lesz szamba, villog mind a harom, lesz par 4-0,5-0, de nehez meccseken konnyen lehet, hogy nem fog zorogni a halo.
Nem mellesleg Bellingham vbn sem mutatott semmit, sot, sokszor nagyon eltunt. Erte sokallom ezt a 100+20 milliot, amit irnak, vele epp ugy befurodhetunk.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én vigyáznék a Napoli igazolásokkal, tele vannak rendszerjátékosokkal akiket ha kiveszel onnan drasztikusan lecsökken a teljesítmény meg a stat.realmadrid95 írta: Nem lehetne, hogy Bellingham arabol ot hozzuk el?