Értékeld a legutóbbi meccset
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ez a matrac mekkora lúzer, kaptak 70 perc fórt és így is elpicsázzuk őket
Rodrygo bravo, a múltkori picsogás után vhogy így kell megmutatni. Mellesleg középen mindig jó, 4231-ben, Benzemával nagyon jól tudnak kavargatni, jobboldalon hurka. Gyönyörű volt ez a szóló. Vini ziccerei kapcsán vmiért az ugrott be tegnap, hogy azokból Mbappé két laza gólt ver. Ha igaz, hogy Madrid meccset néz stikában telón vmi PSG rendezvényen pláne gratulálok neki a nyári műsorhoz.
Valverde remélem kijön ebből a letargiából lassan, nem tudom mi a gáz odahaza de látszik, hogy nincs ott a pályán. Semmi köze ennek a vb-hez sztem. Én padra tenném amíg nem teszi helyre magát.
Camavinga nagy pazarlás szélen, nekem nagyon tetszik DM-ben a dinamikájával meg szerelőkészségével, kb jobban mint Tchouameni. De most szélen lesz rá szükség, Mendy hétvégén tuti nem lesz. Kurvajó a gyerek bárhova teszed ha elkapja a fonalat.
Militao flegma deszant üzemmódja remélhetőleg megmarad egész tavaszra, hatalmas forma.
Orata meg a Padödö emlékdíjas Grízes igazi élmény a műkedvelőknek. Gyönyörű kirakatarcai ennek a undorító takony Atleticónak, Simeone komoly műgonddal alkotta meg ezt a remek párost. Mocsok Morata is elfelejti hol lett focista.
Ja és a bíró! Kurvajó volt, ki volt ez? Ezer éve nem vezették ilyen jól meccsünket, nem tördelte szét a játékot végre. 4-ben vagyunk, azért két hete erre sok pénzt nem tettem volna.. Gratu.
Rodrygo bravo, a múltkori picsogás után vhogy így kell megmutatni. Mellesleg középen mindig jó, 4231-ben, Benzemával nagyon jól tudnak kavargatni, jobboldalon hurka. Gyönyörű volt ez a szóló. Vini ziccerei kapcsán vmiért az ugrott be tegnap, hogy azokból Mbappé két laza gólt ver. Ha igaz, hogy Madrid meccset néz stikában telón vmi PSG rendezvényen pláne gratulálok neki a nyári műsorhoz.
Valverde remélem kijön ebből a letargiából lassan, nem tudom mi a gáz odahaza de látszik, hogy nincs ott a pályán. Semmi köze ennek a vb-hez sztem. Én padra tenném amíg nem teszi helyre magát.
Camavinga nagy pazarlás szélen, nekem nagyon tetszik DM-ben a dinamikájával meg szerelőkészségével, kb jobban mint Tchouameni. De most szélen lesz rá szükség, Mendy hétvégén tuti nem lesz. Kurvajó a gyerek bárhova teszed ha elkapja a fonalat.
Militao flegma deszant üzemmódja remélhetőleg megmarad egész tavaszra, hatalmas forma.
Orata meg a Padödö emlékdíjas Grízes igazi élmény a műkedvelőknek. Gyönyörű kirakatarcai ennek a undorító takony Atleticónak, Simeone komoly műgonddal alkotta meg ezt a remek párost. Mocsok Morata is elfelejti hol lett focista.
Ja és a bíró! Kurvajó volt, ki volt ez? Ezer éve nem vezették ilyen jól meccsünket, nem tördelte szét a játékot végre. 4-ben vagyunk, azért két hete erre sok pénzt nem tettem volna.. Gratu.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Atlético de Madrid
@Atleti
104' | Real Madrid 2-1 Atleti
Gol del Benzema.
Atlético de Madrid
@Atleti
120+2' | Real Madrid 3-1 Atleti
Gol del Real Madrid.
Mennyire legalja de azert a kozlemenyt kiadtak.
@Atleti
104' | Real Madrid 2-1 Atleti
Gol del Benzema.
Atlético de Madrid
@Atleti
120+2' | Real Madrid 3-1 Atleti
Gol del Real Madrid.
Mennyire legalja de azert a kozlemenyt kiadtak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kumma jo, amikor megjelenik a ragoval csamcsogo, mar mar unott feju Militao apritani
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hehe vszeg abból ivott amiből tegnap Benzema.
Nagy meglepetések nem értek tegnap se, ahogy írtam is erre jó ez a keret, kb 15 perc minőségi futball, aztán van hogy elég van hogy nem, most elég volt. Valverde és Benzema aggaszt továbbra is, a többiek hozták a szokásosat.
Militao a flegma god modban tolja ismét szerencsére, Rudi viszont nagyon visszafogott, vagy érzi hogy nem úgy megy vagy kicsit rá lett szólva, semmi bohóc sprint, a szokásos előretörései, keresztlabdák, ő akkor nyújt klasszis teljesítményt ha az önbizalom 120%, ez most kb 70% lehet.
Nagy meglepetések nem értek tegnap se, ahogy írtam is erre jó ez a keret, kb 15 perc minőségi futball, aztán van hogy elég van hogy nem, most elég volt. Valverde és Benzema aggaszt továbbra is, a többiek hozták a szokásosat.
Militao a flegma god modban tolja ismét szerencsére, Rudi viszont nagyon visszafogott, vagy érzi hogy nem úgy megy vagy kicsit rá lett szólva, semmi bohóc sprint, a szokásos előretörései, keresztlabdák, ő akkor nyújt klasszis teljesítményt ha az önbizalom 120%, ez most kb 70% lehet.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szoval erik az ujabb szemmutethehetheoriginal írta:ez olyan, mint a kepa 185-je, mikor a legkisebb ember kb a pályán, amikor latod egy szögletnél?Endrick 173cm
akarunk is venni valakit, aki elorelepest jelent, vagy gyerekeket veszunk kilora, esetleg varunk ingyen a sult galambra?50 vagy 100 ha mindegy, akkor jol van.
ha 100 az ara a mai piacon, akkor annyi.
itt foleg az a baj, hogy egy kezen meg lehet szamolni, aki minosegben megfelelne.
vagy kezdhetjuk az ujabb eveket, hogy tavasszal mar nem vagyunk a beellben erdekeltek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk szerintem jelenleg nem csak minosegre de mennyisegre sincs eleg jatekos elore. Van 3 ember akik jatszanak orrverzesig. Nem artana valami plusz variacios lehetoseg.
Az ilyen Asensio, Lucas fele jatekosokat is reg kiraktam volna mar, hogy valaki olyan jatsszon helyettuk akiben legalabb van potencial hogy jobb legyen.
Az ilyen Asensio, Lucas fele jatekosokat is reg kiraktam volna mar, hogy valaki olyan jatsszon helyettuk akiben legalabb van potencial hogy jobb legyen.
Szelen azert konnyebben megelnek az alacsony jatekosok, mint kozepenRealista24 írta:50 vagy 100 ha mindegy, akkor jol van.hehetheoriginal írta: akkor 100 mindegy
de nem baj, jo feher gyerek helyett, kisnovesu 15 eves brazilt veszunk 60ert
Endrick 173cm, Mudryk meg 175. utobbi mar nem fog noni.
Mas valami?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez olyan, mint a kepa 185-je, mikor a legkisebb ember kb a pályán, amikor latod egy szögletnél?Endrick 173cm
akarunk is venni valakit, aki elorelepest jelent, vagy gyerekeket veszunk kilora, esetleg varunk ingyen a sult galambra?50 vagy 100 ha mindegy, akkor jol van.
ha 100 az ara a mai piacon, akkor annyi.
itt foleg az a baj, hogy egy kezen meg lehet szamolni, aki minosegben megfelelne.
vagy kezdhetjuk az ujabb eveket, hogy tavasszal mar nem vagyunk a beellben erdekeltek.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
50 vagy 100 ha mindegy, akkor jol van.hehetheoriginal írta: akkor 100 mindegy
Endrick 173cm, Mudryk meg 175. utobbi mar nem fog noni.
Mas valami?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
akkor 100 mindegy
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hiaba probalod be 50-60ert, amikor az elado klub azt mondta, hogy 100 millio.hehetheoriginal írta: en lehet mudrit beprobaltam volna 50-60 korul, de valoban a tobbi gyenge, átlag, nem kell
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jaja, azon a gyereken ellenünk is latszott, hogy van benne kakaó, más kérdés, hogy Vinibe buzult mindenki és a posztra nem fogunk igazolni.hehetheoriginal írta: en lehet mudrit beprobaltam volna 50-60 korul, de valoban a tobbi gyenge, átlag, nem kell
K
K
- hehetheoriginal
en lehet mudrit beprobaltam volna 50-60 korul, de valoban a tobbi gyenge, átlag, nem kell
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én csak annyit mondok, hogy lehet. Pl. Gnabry ugyan hosszabbított a Bayernnel, de állandóan súrlódások vannak a vezetőséggel, ha most azt mondaná hogy ő bizony lépni akar és mi letennénk a pénzt meglehet hogy elengedné a Bayern. Más kérdés hogy idén eléggé sérülékeny volt, és kicsit sokat foglalkozik a divattal ő isRealista24 írta:Azt azert remelem latjuk, hogy milyen jatekosok csereltek csapatot telen.cart írta:
Az lehet a gond hogy ez a két halmaz metszeteben nincs senki
Lehet, hogy az angolok elkoltottek 700 milliot, de barmelyiket is hoztatok volna ide, es megoldast jelentett volna 5-6 evre? Egy ilyen jatekost nem tudnek mondani.
Na de mindegy, ez csak egy ilyen elméleti játszadozás.
Néha nem kell 5-6 évre vásárolni, hanem 1-2-re, ameddig hiány van egy adott poszton.
Na de örülök hogy Cama megint jól játszott, úgy néz ki ő egy univerzális játékos, de meg kell találni a posztját azért.
Én teljesen megértem és igazad is van, aki különbseget jelente nem jön (bappe,haaland)Realista24 írta:Azt azert remelem latjuk, hogy milyen jatekosok csereltek csapatot telen.cart írta:
Az lehet a gond hogy ez a két halmaz metszeteben nincs senki
Lehet, hogy az angolok elkoltottek 700 milliot, de barmelyiket is hoztatok volna ide, es megoldast jelentett volna 5-6 evre? Egy ilyen jatekost nem tudnek mondani.
De hogy jövőre is ezzel a vini benz rodry/fedével megyünk neki a szezonnak én eret vágok
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt azert remelem latjuk, hogy milyen jatekosok csereltek csapatot telen.cart írta:Az lehet a gond hogy ez a két halmaz metszeteben nincs senkiAnthony írta: Gyakorlatilag bárki hozható aki nagyon akar jönni és akit nagyon akarunk, ez a véleményem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nekem a tegnapiból az maradt meg azon kívül hogy mindig jó nyerni a matrac ellen hogy Cama milyen melót rakott le, továbbá azt is jó volt látni hogy Rodri tette a dolgát a múltkori affér után.
Másfelől ha Cama ilyen meccset tud hozni balbunkóként (is) főleg az előrejátékot nézve, akkor mégjobban kinyilik a bicska a zsebemben ha beton Mendyre gondolok. Sürgősen kell oda egy használható fazon mert Mendy kevés, Cama meg pazarlás volna .
Másfelől ha Cama ilyen meccset tud hozni balbunkóként (is) főleg az előrejátékot nézve, akkor mégjobban kinyilik a bicska a zsebemben ha beton Mendyre gondolok. Sürgősen kell oda egy használható fazon mert Mendy kevés, Cama meg pazarlás volna .
Az lehet a gond hogy ez a két halmaz metszeteben nincs senkiAnthony írta: Gyakorlatilag bárki hozható aki nagyon akar jönni és akit nagyon akarunk, ez a véleményem.
Kell mindket szelso vedo posztra + 1 alternativa, jobbszelre es csatarnak is jovore.
Es akkor Bellingham lehet a hab a tortán.
Es akkor Bellingham lehet a hab a tortán.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim, Vini, Rodrygo, majd egy evvel kesobb Endrick....miutan ujabb ket nyaron at hajtottuk Mbappet, es napi szinten olvastunk Haalandrol.Anthony írta: Jó csak szerezzünk valami támadót is a nyáron. Ezt a téli passzivitást sem értem, de elfogadom hogy nem akar senki elmenni és nincs nagyon hely.
És ne jöjjön senki nekem azzal hogy nincs kit megvenni amikor a Barca 8-10 játékost igazol egy szezonban, az angolok meg agyba főbe vásárolnak.
Gyakorlatilag bárki hozható aki nagyon akar jönni és akit nagyon akarunk, ez a véleményem.
Amúgy ha jön Bellingham, ő eléggé támadó szellemű, fog gólokat szerezni. Remélhetőleg hozunk támadót is, kíváncsi leszek kire gondolnak majd.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema