50 vagy 100 ha mindegy, akkor jol van.hehetheoriginal írta: akkor 100 mindegy
de nem baj, jo feher gyerek helyett, kisnovesu 15 eves brazilt veszunk 60ert
Endrick 173cm, Mudryk meg 175. utobbi mar nem fog noni.
Mas valami?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 9:20
50 vagy 100 ha mindegy, akkor jol van.hehetheoriginal írta: akkor 100 mindegy
de nem baj, jo feher gyerek helyett, kisnovesu 15 eves brazilt veszunk 60ert
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 27., péntek 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 9:13
Hiaba probalod be 50-60ert, amikor az elado klub azt mondta, hogy 100 millio.hehetheoriginal írta: en lehet mudrit beprobaltam volna 50-60 korul, de valoban a tobbi gyenge, átlag, nem kell
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 27., péntek 9:13
Jaja, azon a gyereken ellenünk is latszott, hogy van benne kakaó, más kérdés, hogy Vinibe buzult mindenki és a posztra nem fogunk igazolni.hehetheoriginal írta: en lehet mudrit beprobaltam volna 50-60 korul, de valoban a tobbi gyenge, átlag, nem kell
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 27., péntek 9:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. január 27., péntek 9:08
Én csak annyit mondok, hogy lehet. Pl. Gnabry ugyan hosszabbított a Bayernnel, de állandóan súrlódások vannak a vezetőséggel, ha most azt mondaná hogy ő bizony lépni akar és mi letennénk a pénzt meglehet hogy elengedné a Bayern. Más kérdés hogy idén eléggé sérülékeny volt, és kicsit sokat foglalkozik a divattal ő isRealista24 írta:Azt azert remelem latjuk, hogy milyen jatekosok csereltek csapatot telen.cart írta:
Az lehet a gond hogy ez a két halmaz metszeteben nincs senki
Lehet, hogy az angolok elkoltottek 700 milliot, de barmelyiket is hoztatok volna ide, es megoldast jelentett volna 5-6 evre? Egy ilyen jatekost nem tudnek mondani.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. január 27., péntek 9:08
Én teljesen megértem és igazad is van, aki különbseget jelente nem jön (bappe,haaland)Realista24 írta:Azt azert remelem latjuk, hogy milyen jatekosok csereltek csapatot telen.cart írta:
Az lehet a gond hogy ez a két halmaz metszeteben nincs senki
Lehet, hogy az angolok elkoltottek 700 milliot, de barmelyiket is hoztatok volna ide, es megoldast jelentett volna 5-6 evre? Egy ilyen jatekost nem tudnek mondani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 9:01
Azt azert remelem latjuk, hogy milyen jatekosok csereltek csapatot telen.cart írta:Az lehet a gond hogy ez a két halmaz metszeteben nincs senkiAnthony írta: Gyakorlatilag bárki hozható aki nagyon akar jönni és akit nagyon akarunk, ez a véleményem.
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. január 27., péntek 8:57
HozzászólásSzerző: cart » 2023. január 27., péntek 8:56
Az lehet a gond hogy ez a két halmaz metszeteben nincs senkiAnthony írta: Gyakorlatilag bárki hozható aki nagyon akar jönni és akit nagyon akarunk, ez a véleményem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 27., péntek 8:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 8:53
Karim, Vini, Rodrygo, majd egy evvel kesobb Endrick....miutan ujabb ket nyaron at hajtottuk Mbappet, es napi szinten olvastunk Haalandrol.Anthony írta: Jó csak szerezzünk valami támadót is a nyáron. Ezt a téli passzivitást sem értem, de elfogadom hogy nem akar senki elmenni és nincs nagyon hely.
És ne jöjjön senki nekem azzal hogy nincs kit megvenni amikor a Barca 8-10 játékost igazol egy szezonban, az angolok meg agyba főbe vásárolnak.
Gyakorlatilag bárki hozható aki nagyon akar jönni és akit nagyon akarunk, ez a véleményem.
Amúgy ha jön Bellingham, ő eléggé támadó szellemű, fog gólokat szerezni. Remélhetőleg hozunk támadót is, kíváncsi leszek kire gondolnak majd.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. január 27., péntek 8:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 8:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 27., péntek 8:05
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. január 27., péntek 8:01
Ha itt lett volna Hakimi meg Mbappé, akkor a tegnapi meccs már a félidőben eldőlt volna a javunkra.hehetheoriginal írta:vagyakozzon is elete vegeig.Realista24 írta: Tegnap volt valami PSG osszeroffenes, Mbappe es Hakimi mobilon a Real meccset neztek
Camavinga lett a MOTM,
nem kell.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 27., péntek 7:53
vagyakozzon is elete vegeig.Realista24 írta: Tegnap volt valami PSG osszeroffenes, Mbappe es Hakimi mobilon a Real meccset neztek
Camavinga lett a MOTM,
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. január 27., péntek 7:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 7:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 7:19
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem