Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ebben az a szep, hogy most a legtobb uzlet az arsapkas termekek miatt felviszi minden mas arat, majd amikor megszunik az arsapka, semminek sem csokkentik az arat a korabbira, mert mar ugyis megszoktak az emberek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En a boltokrol irtam. Akarmikor, akarmelyik boltba megyek, rogyasig van aruval. Leszamitva nehany esetet, amikor este akartam hust venni, meg honapokkal ezelott a cukor.csababarca írta:nem mindenből, burgonya pl pont ilyen.Realista24 írta:
Most termek van vagyis lenne, nem ugy mint azokban az idokben.
nagybanin osztrák krumpli van.
de egy csomó mindenből hiány van, és nem csak azért mert rejtegetik a gazdák.
Mert a mennyiség az ha jól tudom nincs szabályozva központilag, az az áruházláncon múlik._Bushido_ írta:
Máshol meg csak 1 kg megengedett!
Az ember már nem tudja kovetni, hogy melyik boltban mi a szabály! Egységesíteni kéne az egészet.
Külön fizetve kihozhato tobb olaj pl.
Ha 3 l a megengedett, 2x fizetsz 3 litert, s kihozol 6ot. Igy ertettem.
Ha van olaj, pl a mi boltunkba nem éri meg venni, mert megvesszük X forintért, de X-200/300 forintért tudnánk árulni a hatósági ár miatt.
Cukor ugyanez, meg a tojás is.
És mivel kis településen vagyunk, ahol a vásárlók jelentős része szegény, nem tudjuk ráterhelni és visszahozni más termékeken a különbözetet, mert akkor azok ránkrohadnak.
Egyébként az a durva, hogy nem egyszer jártam már úgy, hogy venni akartam normál áras tejet, mondjuk egy kartont, és a boltokban nem volt, talán a 4. boltban tudtam kartonnal venni. Pedig az teliáras, miért rejtegetnék?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Mi nem vagyunk nagy tejesek, 1 hónap/1 liter szerintem, így sosem ruházunk be belőle nagy mennyiséget. 209 forint szokott lenni a Lidlben, most vettem egyet újév után valamikor, augusztusban jár le ( ). 3 litert lehet venni belőle egyszerre, ha jól láttam, de minden nap kis mennyiség van belőle kirakva, ha netalán elfogyik, másnap mindig van (6 darabot is lehetett venni belőle, ha jól emlékszem). Cukorból 6kg talán, csirkemellre nem láttam külön kiírva, de mivel csak sima hűtő van, csak egyszerre fél vagy 1 kg szoktunk vásárolni. Félkilós 800-900 szokott lenni. Nálam amúgy az ötös sorrend árak szempontjából, ebben a sorrendben: Lidl, Auchan, Penny, Spar, Aldi. Online akciós újságok mindegyike minden csütörtök előtt átpörgetve, mindegyikhez van klubkártya, ami érdekel, arról keszül screenshot, szóval így nyomjuk ketten a párommal, 14 hónap alatt, amíg nem laktam Magyarországon, tényleg sokminden drágult, ahogy a világban mindenfelé, de a kenyér és a pékáruk növekedése tűnt fel a legjobban. Annyira nem vagyok felháborodva az árakon, mert a háború előtt is a 90% olcsóbb és jobb minőségű volt itt, mint ahonnan jöttem, szóval még simán tűrhető szerintem sok dolog.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem mindenből, burgonya pl pont ilyen.Realista24 írta:
Most termek van vagyis lenne, nem ugy mint azokban az idokben.
nagybanin osztrák krumpli van.
de egy csomó mindenből hiány van, és nem csak azért mert rejtegetik a gazdák.
Mert a mennyiség az ha jól tudom nincs szabályozva központilag, az az áruházláncon múlik._Bushido_ írta:
Máshol meg csak 1 kg megengedett!
Az ember már nem tudja kovetni, hogy melyik boltban mi a szabály! Egységesíteni kéne az egészet.
Ha van olaj, pl a mi boltunkba nem éri meg venni, mert megvesszük X forintért, de X-200/300 forintért tudnánk árulni a hatósági ár miatt.
Cukor ugyanez, meg a tojás is.
És mivel kis településen vagyunk, ahol a vásárlók jelentős része szegény, nem tudjuk ráterhelni és visszahozni más termékeken a különbözetet, mert akkor azok ránkrohadnak.
Egyébként az a durva, hogy nem egyszer jártam már úgy, hogy venni akartam normál áras tejet, mondjuk egy kartont, és a boltokban nem volt, talán a 4. boltban tudtam kartonnal venni. Pedig az teliáras, miért rejtegetnék?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igen, Lidl akart lenne a masik.Sierra írta:Hofer az az Aldi kint, nem?Remy írta:Sima boltokban (Billa, Spar, Hofer, Aldi)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hofer az az Aldi kint, nem?Remy írta:Sima boltokban (Billa, Spar, Hofer, Aldi)
Ez a cel. Ez mar evek ota vilagos. Leepiteni mindent, amit a nep hasznal / vesz igenybe.Caraway írta: hanem az, hogy teljesen elvagjak a fejlodesnek a lehetoseget a kozel/tavoli jovoben.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://telex.hu/belfold/2023/01/27/laz ... ta-lezarni
Szinte az osszes fejlesztesi tervezetet amit az evek alatt osszerakott Vitezy, Furjes meg a csapatuk egy tollvonassal a kukaba dobja a kormany… annyira bosszantanak es felduhitenek ezek a hirek, es kb senkihez nem fognak eljutni. Pedig mennyi fasza projekt van benne. Es nem is az a legdurvabb, hogy ezek a tervek milliardokba kerultek es vissza is kell igy oket fizetni, hanem az, hogy teljesen elvagjak a fejlodesnek a lehetoseget a kozel/tavoli jovoben.
Szinte az osszes fejlesztesi tervezetet amit az evek alatt osszerakott Vitezy, Furjes meg a csapatuk egy tollvonassal a kukaba dobja a kormany… annyira bosszantanak es felduhitenek ezek a hirek, es kb senkihez nem fognak eljutni. Pedig mennyi fasza projekt van benne. Es nem is az a legdurvabb, hogy ezek a tervek milliardokba kerultek es vissza is kell igy oket fizetni, hanem az, hogy teljesen elvagjak a fejlodesnek a lehetoseget a kozel/tavoli jovoben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most termek van vagyis lenne, nem ugy mint azokban az idokben.géza írta: 2023-ban a fidesz szavazok arrol beszelnek, hogy egy “nyugat”-europai orszagban, ki hany kilo csirket vehet, ami a vilaghaboruban es a kommunista idokben volt divat, majd az egesz kialakult helyzetet rakenik masokra.
Hajra Magyarorszag!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elnezve, hogy itt kint 8-10+ euro egy kilo csirkemellfile, siman.
Torokoknel a legolcsobb. Sima boltokban (Billa, Spar, Hofer, Aldi)
Torokoknel a legolcsobb. Sima boltokban (Billa, Spar, Hofer, Aldi)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Egyebkent, ha eltorolnek milyen aron menne a csirkemell? Felkuszhatna 3000 kornyekere?
2023-ban a fidesz szavazok arrol beszelnek, hogy egy “nyugat”-europai orszagban, ki hany kilo csirket vehet, ami a vilaghaboruban es a kommunista idokben volt divat, majd az egesz kialakult helyzetet rakenik masokra.
Hajra Magyarorszag!
Hajra Magyarorszag!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem egysegesiteni kell, hanem eltorolni a picsaba az egeszet, mert tobbet art a gazdasagnak, mint amennyit hasznal, utobbit is csak politikailag lehet ertelmezni._Bushido_ írta:Máshol meg csak 1 kg megengedett!Caraway írta:
Ugy, hogy a lidlbe egy szemely 3 kilo csirkemellet vehet, ez naluk a szabaly. Magic.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Máshol meg csak 1 kg megengedett!Caraway írta:Ugy, hogy a lidlbe egy szemely 3 kilo csirkemellet vehet, ez naluk a szabaly. Magic._Bushido_ írta:
Az a durva, hogy tegnap a lidlben az előttünk álló 3 (3x1) kg csirkemellet vett. Néztünk nagyot, hogy miként tehette. Kasszás csaj se szólt rá. És nem külön-külön fizette ki!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2023 legdurvább sztorija eddig.
A 3 kg csirke legendája.
A 3 kg csirke legendája.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A szemetlada kulfoldi multi!!!!!!Caraway írta:Ugy, hogy a lidlbe egy szemely 3 kilo csirkemellet vehet, ez naluk a szabaly. Magic._Bushido_ írta:
Az a durva, hogy tegnap a lidlben az előttünk álló 3 (3x1) kg csirkemellet vett. Néztünk nagyot, hogy miként tehette. Kasszás csaj se szólt rá. És nem külön-külön fizette ki!
es kulon is fizethet ?
vendegkonyvet hogy hogy nem kerted?
vendegkonyvet hogy hogy nem kerted?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2023. január 26., csütörtök 23:42-kor.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
És (3x1)-et is vehet?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ugy, hogy a lidlbe egy szemely 3 kilo csirkemellet vehet, ez naluk a szabaly. Magic._Bushido_ írta:Az a durva, hogy tegnap a lidlben az előttünk álló 3 (3x1) kg csirkemellet vett. Néztünk nagyot, hogy miként tehette. Kasszás csaj se szólt rá. És nem külön-külön fizette ki!Karim the king írta:
1 kg csirkemellet lehet venni....
Azért ez hardcore sztori._Bushido_ írta:Az a durva, hogy tegnap a lidlben az előttünk álló 3 (3x1) kg csirkemellet vett. Néztünk nagyot, hogy miként tehette. Kasszás csaj se szólt rá. És nem külön-külön fizette ki!Karim the king írta:
1 kg csirkemellet lehet venni....
Legközelebb ha lesz ilyened tedd már spoilerbe légyszi, mert nem fogok tőle tudni aludni