kiserik írta: Vini ide, Vini oda, csatár nélkül bacott nehéz ezt a játékot játszani. Ennek isszuk a levét idén.
Egy ilyen meccs után Viniről elterelni a szót.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 29., vasárnap 23:02
kiserik írta: Vini ide, Vini oda, csatár nélkül bacott nehéz ezt a játékot játszani. Ennek isszuk a levét idén.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. január 29., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 29., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 29., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. január 29., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. január 29., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. január 29., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 29., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. január 29., vasárnap 22:57
Forditva is volt mar igy.KAG írta: Barca szenved, 1-0-ra mégis nyernek.
Mi jól játszunk, 0-0.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 29., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. január 29., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. január 29., vasárnap 22:56
Ahhoz lenni is kene valakinek kozepen, mert Karim vagy kimozgott, vagy harom ember volt a nyakan.ahhoz beadno os kene es nem visszafordulni mef a 16osra visszapasszolni 5 ember koze vagy csak kivezetni a palyarol
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 29., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. január 28., szombat 13:29
Kupa, Villarreal, 2. félidő.sonic írta: Remelem innentol megindul a szeker.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 28., szombat 11:42
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 27., péntek 20:35
En úgy tudom, hogy csak a maradékot ehette meg annál az asztalnál ahol Cével meg messivel ült és azért lett ilyen.sonic írta: Csak az osszefoglalot lattam. Griezmannak van valami betegsege? Olyan fura szinu a feje.
HozzászólásSzerző: sonic » 2023. január 27., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. január 27., péntek 19:00
Igen, akkor bennem is meghűlt egy pillanatra a guano. De tényleg korrekt volt a sporttárs szerintem kb. végig..Pad'em írta:Egy átlag balfasz spanyol bíró simán adta volna rá a 2.sárgát, szerencsére ez a tegnapi meglepően faszán vezette. Persze semmi szándékosság nem volt a mozdulatban, nem is látta, hogy jön Atmás, de ott én egy pillanatra megijedtem.lordgabi írta:
Griezmann szabadrúgása előtt történt kb. 17 méterre a kaputól, hatalmasat védett utána Courtois.
Ha jól emlékszem nagy fejelgetések mentek össze-vissza a tizenhatoson belül majd épp, hogy elhagyta a labda a büntetőterületet Ceballos megpróbált felszabadítani, beugrott elé az ATMÁs, és telibe őt találta el a labda helyett, semmi szándékos nem volt benne, attól, hogy közel volt a büntetőhöz még nem kötelező sárgát adni, főleg nem egy ilyenért.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. január 27., péntek 18:29
Egy átlag balfasz spanyol bíró simán adta volna rá a 2.sárgát, szerencsére ez a tegnapi meglepően faszán vezette. Persze semmi szándékosság nem volt a mozdulatban, nem is látta, hogy jön Atmás, de ott én egy pillanatra megijedtem.lordgabi írta:Griezmann szabadrúgása előtt történt kb. 17 méterre a kaputól, hatalmasat védett utána Courtois.Anthony írta: Az Atletico azóta is azon lovagol, hogy a bíró utálja őket, a Soci elleni meccsen is volt valami bajuk vele, tegnap szerintük ki kellett volna állítani Ceballost, talán a 70 perc körül?
Én nem láttam, megvan valakinek a jelenet?
Ha jól emlékszem nagy fejelgetések mentek össze-vissza a tizenhatoson belül majd épp, hogy elhagyta a labda a büntetőterületet Ceballos megpróbált felszabadítani, beugrott elé az ATMÁs, és telibe őt találta el a labda helyett, semmi szándékos nem volt benne, attól, hogy közel volt a büntetőhöz még nem kötelező sárgát adni, főleg nem egy ilyenért.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. január 27., péntek 18:14
Witsel mitől fingott ki? Ott sétált szó szerint Vini mellett, pedig a második félidőben cserélték be.ferni írta:Ki voltak fingva 120. perc után, kb mint mikor Marcelo lőtt gólt nekik a BL döntőben, lépni se tudtak már feléANDS írta:
De a 3. gólnál Vinire miért nem lépett ki egyik védő se, Te érted?
Az oké, hogy mi Pintushoz vagyunk szokva, de nem normális dolog 120 percen át sprintben közlekedni, átlag játékosok biza elfáradnak
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem