Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ez az upgrade inkább arra jó, hogy a kasszát uritse a magas fizetések miatt.
Minőségben sokat nem jelentene szerintem.
Minőségben sokat nem jelentene szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Mondom a nyarat.
Oriasi presztizs es penz veszteseg lesz ha masoktol is vonnak le pontot a seria aban. De ha marad ez igy a juvenal az is. Kevesebb szponzori penz, es a tvs jogdijakert se fognak annyit kapni egy gyengebb juventusszal aki a seria a legerosebb brandje. Tehat kozep-rovid tavon meg ennyire se lesz vonzo a seria a, es tobb csapat is kenytelen lesz eladni a legjobbjait akár nyomott áron is. Plusz valoszinuleg tobb jatekosba is fel fog merulni ez peldaul egy juvenal hogy hiaba ernek be akar -15rol is egy europai kupat ero helyre ha az uefa kitiltja oket a kupakbol.
Ugyhogy en nyaron lehet szemezgetnek onnan.
Kapus poszt, ez engem nem erdekel. A vilag legjobb kapusa itt van. Ha lunin akar, menjen. Sok mindent elmond a motivaciojarol hogy itt uldogel a padon elotte meg szar spanyol csapatoknal se volt meghatarozo. Menjen ha akar, aztan hozzunk ingyen egy kapust a helyere. David sorianak lejar a szerzodese, spanyol is, hoznam nyaron ha elmegy lunin.
Vedelemtol sirni tudnek ami a szelen van, ami kozepen az jo. De itt nem latom hogy barkit is eladnank. Mendyt jo ajanlat eseten elengednem, balhatvednek a benficabol grimaldot elhoznam a nyaron lejaro lesz, spanyol o is. Ha nem ot akkor raphael guerderot a dortmundbol szinten ingyen. Ha mar kihagytuk az ev uzletet, mas nincs a piacon, nem latom kiert robbanthatnank aki jonne is. Frant szerintem adjuk is tovabb. De az a grimaldo mindenkepp megerne egy probat.
Kozepen megvagyunk, ha kroosek hosszabbitani akarnak maradjanak, cebat megkell tartani. Bellingham zsenialis jatekos mar most, fiatal kora ellenere. De igy hogy igy meg van huzva a nadrag szij en nem erte robbantanek, sot igazabol keves az a minosegi jatekos a piacon akiert robbantanek tehat ide ha megy az egyik kecske vagy a masik, hoznam tielemanst ingyen, vagy barellat az interbol.
Ha asensiot elengedjuk, amit most lehet fura amit mondok mert sztem a legtobbet en szidtem, nem tennem. Ilyen szintu jatekosert fizetni kene 40korul, aki aztan nem is lenne spanyol, ugyhogy penzkidobas. Hosszabbitsak meg a szerzodeset, normalis kereteken belul. De ha nem sikerul, oda kell valaki. En chiesat elhoznam a juvebol, ha visszanyeri a formajat top jateko a posztjan es o kapar, hajt..
Elore meg nincs top csatar. Ez az osimhen szerintem egyre igeretesebb a tegnapi golja zseni volt, de o irrealisan draga lesz valamelyik pl csapatnak, de ha mas nem konyorgom hozzunk egy cserecsatart.
Ingyen igazolhato lesz a nyaron: marcus thuram, firmino. Mindketto boven hasznos lenne.
Szoval ha meghuzzuk a nadrag szijat, esetleg megint mbappera sporolunk, lennenek azert ingyen igeretes es jo jatekosok a nyaron. Akiket irtam szinte mind mind ingyen igazolhato.
U.i. kvaradona lenne a plus egy, de balszelen megvagyunk igyis. De az a pali nagyon komoly.
Osszegezve: soria, grimaldo, tielemans, chiesa, thuram. Kb 60millio es upgradelve a keret.
Oriasi presztizs es penz veszteseg lesz ha masoktol is vonnak le pontot a seria aban. De ha marad ez igy a juvenal az is. Kevesebb szponzori penz, es a tvs jogdijakert se fognak annyit kapni egy gyengebb juventusszal aki a seria a legerosebb brandje. Tehat kozep-rovid tavon meg ennyire se lesz vonzo a seria a, es tobb csapat is kenytelen lesz eladni a legjobbjait akár nyomott áron is. Plusz valoszinuleg tobb jatekosba is fel fog merulni ez peldaul egy juvenal hogy hiaba ernek be akar -15rol is egy europai kupat ero helyre ha az uefa kitiltja oket a kupakbol.
Ugyhogy en nyaron lehet szemezgetnek onnan.
Kapus poszt, ez engem nem erdekel. A vilag legjobb kapusa itt van. Ha lunin akar, menjen. Sok mindent elmond a motivaciojarol hogy itt uldogel a padon elotte meg szar spanyol csapatoknal se volt meghatarozo. Menjen ha akar, aztan hozzunk ingyen egy kapust a helyere. David sorianak lejar a szerzodese, spanyol is, hoznam nyaron ha elmegy lunin.
Vedelemtol sirni tudnek ami a szelen van, ami kozepen az jo. De itt nem latom hogy barkit is eladnank. Mendyt jo ajanlat eseten elengednem, balhatvednek a benficabol grimaldot elhoznam a nyaron lejaro lesz, spanyol o is. Ha nem ot akkor raphael guerderot a dortmundbol szinten ingyen. Ha mar kihagytuk az ev uzletet, mas nincs a piacon, nem latom kiert robbanthatnank aki jonne is. Frant szerintem adjuk is tovabb. De az a grimaldo mindenkepp megerne egy probat.
Kozepen megvagyunk, ha kroosek hosszabbitani akarnak maradjanak, cebat megkell tartani. Bellingham zsenialis jatekos mar most, fiatal kora ellenere. De igy hogy igy meg van huzva a nadrag szij en nem erte robbantanek, sot igazabol keves az a minosegi jatekos a piacon akiert robbantanek tehat ide ha megy az egyik kecske vagy a masik, hoznam tielemanst ingyen, vagy barellat az interbol.
Ha asensiot elengedjuk, amit most lehet fura amit mondok mert sztem a legtobbet en szidtem, nem tennem. Ilyen szintu jatekosert fizetni kene 40korul, aki aztan nem is lenne spanyol, ugyhogy penzkidobas. Hosszabbitsak meg a szerzodeset, normalis kereteken belul. De ha nem sikerul, oda kell valaki. En chiesat elhoznam a juvebol, ha visszanyeri a formajat top jateko a posztjan es o kapar, hajt..
Elore meg nincs top csatar. Ez az osimhen szerintem egyre igeretesebb a tegnapi golja zseni volt, de o irrealisan draga lesz valamelyik pl csapatnak, de ha mas nem konyorgom hozzunk egy cserecsatart.
Ingyen igazolhato lesz a nyaron: marcus thuram, firmino. Mindketto boven hasznos lenne.
Szoval ha meghuzzuk a nadrag szijat, esetleg megint mbappera sporolunk, lennenek azert ingyen igeretes es jo jatekosok a nyaron. Akiket irtam szinte mind mind ingyen igazolhato.
U.i. kvaradona lenne a plus egy, de balszelen megvagyunk igyis. De az a pali nagyon komoly.
Osszegezve: soria, grimaldo, tielemans, chiesa, thuram. Kb 60millio es upgradelve a keret.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Tök furi..
Pont ugyanannyit játszom a csapatban, mint Hazard és Mariano együttvéve
Pont ugyanannyit játszom a csapatban, mint Hazard és Mariano együttvéve
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Ha lejárt az U20-as Copa, Álvaro Rodríguez egy próbát megérne. 193 cm. Ma például nagyon jól meg lehetett volna játszani őt középen.gutihaz14 írta: emeljen ki valakit a castillabol. tokmindegy.
borzasztó nezni hogy senki nincs kozepen es vissza kell mindig fordulni
Bolívia ellen amúgy elpakolt egy mesterhármast
nem kell carlonak. fejen is poroghet. hiaba kuzd hajt es kapar abban az evi 45 percben amit kap. nem kell carlonak. akkor oldja meg a castillabolRealAsensio írta:En azt nem ertem, hogy Mariano es Hazard mi a tokomet csinalnak edzesen? Utobbit hagyjuk, mert most csatarokrol van szo, Mariano csatar, o miert van a keretben? Mar lattunk olyat, hogy 88.-ban beallt es golt rugott, az mindegy, hogy, de kepes volt ra. Most mar arra sem jo? VICC.gutihaz14 írta: emeljen ki valakit a castillabol. tokmindegy.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En azt nem ertem, hogy Mariano es Hazard mi a tokomet csinalnak edzesen? Utobbit hagyjuk, mert most csatarokrol van szo, Mariano csatar, o miert van a keretben? Mar lattunk olyat, hogy 88.-ban beallt es golt rugott, az mindegy, hogy, de kepes volt ra. Most mar arra sem jo? VICC.gutihaz14 írta: emeljen ki valakit a castillabol. tokmindegy.
emeljen ki valakit a castillabol. tokmindegy.
valamelyik univerzumban:
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
De nem az volt a tema, hogy Ancelotti ker, de nem kap?gutihaz14 írta: ez +2t ert a barcanak
ancelotti keress csatart mert igy baszhatjuk. ha castillabol akkor onnan
ez +2t ert a barcanak
valamelyik univerzumban:
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A ma esti kezdőt összeraktam: Courtois - Nacho, Militao, Rüdiger, Camavinga - Modric, Kroos, Ceballos - Valverde, Benzema, Vinícius.
Nálam továbbra is csak csere maradna a jobb szélre Asensio, bal szélre pedig Rodrygo. A fáradt védelmekre hasznosabb őket ráereszteni az utolsó 30. percben.
Nálam továbbra is csak csere maradna a jobb szélre Asensio, bal szélre pedig Rodrygo. A fáradt védelmekre hasznosabb őket ráereszteni az utolsó 30. percben.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- ateeemadrid
Ez a 3 védős felállás tényleg megérne egy próbát, illetve Mendy is fasza volt, amikor egyszer így középen játszott.haszi írta:Hatalmas +1!reeed_ati írta: Egyèbkènt a játèkosok teljesìtmènyèt látva, illetve tudva, hogy nincsenek èpkèzláb szèlsővèdőink, de mèg a piacon sem...
Nálam elèggè adná magát most a 3vèdős rendszer.
Hátul Alaba-Rudi-Militao, szárnyvèdőbe Fede-Cama, közèpre meg Tchou-Ceba/Kroos/Modric
Rüdigernek elvileg ez nagyon feküdt a cselsziben.
Camát láttuk mennyire jò a vonal mellett, maradhatna ott, de mègis picit feljebb tolva.
Carlo játszatott ilyen rendszert valaha?
Remélem látják ezt Madridban is és ki lesz próbálva hasonló. Főleg a jelenlegi helyzetben, nagyon sokat nyerhetnénk ezzel a taktikai újítással. Az persze más kérdés, hogy Carlo meg meri, vagy egyáltalán meg akarja ezt lépni?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vininek négy sárgája van, kiváncsi vagyok melyik meccset fogja kihagyni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
8 Real Sociedad are injured and OUT against Real Madrid:
Álex Sola, Mikel Merino, Momo Cho, Ander Guevara, Andoni Gorosabel, Jon Pacheco, David Silva, Sadiq Umar. @marca
Álex Sola, Mikel Merino, Momo Cho, Ander Guevara, Andoni Gorosabel, Jon Pacheco, David Silva, Sadiq Umar. @marca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Már pár hete én is bedobtam, adná magát nagyon. De nem hiszem, hogy ki fogjuk próbálni.
Hétvégére - Parte Medico of the injured players:
- Alaba & Tchouameni: doubt for Sunday's game.
- Rodrygo: tests today.
- Carvajal: serious doubt for Sunday.
- Mendy: problems in the left thigh. OUT vs Real Sociedad.
- Lucas Vázquez: out.
Modric letolt 120 percet megint gondolom ő se játszik Soci ellen, valamint Nachonak is van valami bibije.
Hétvégére - Parte Medico of the injured players:
- Alaba & Tchouameni: doubt for Sunday's game.
- Rodrygo: tests today.
- Carvajal: serious doubt for Sunday.
- Mendy: problems in the left thigh. OUT vs Real Sociedad.
- Lucas Vázquez: out.
Modric letolt 120 percet megint gondolom ő se játszik Soci ellen, valamint Nachonak is van valami bibije.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Hatalmas +1!reeed_ati írta: Egyèbkènt a játèkosok teljesìtmènyèt látva, illetve tudva, hogy nincsenek èpkèzláb szèlsővèdőink, de mèg a piacon sem...
Hátul Alaba-Rudi-Militao, szárnyvèdőbe Fede-Cama, közèpre meg Tchou-Ceba/Kroos/Modric
Camát láttuk mennyire jò a vonal mellett, maradhatna ott, de mègis picit feljebb tolva.
Remélem látják ezt Madridban is és ki lesz próbálva hasonló. Főleg a jelenlegi helyzetben, nagyon sokat nyerhetnénk ezzel a taktikai újítással. Az persze más kérdés, hogy Carlo meg meri, vagy egyáltalán meg akarja ezt lépni?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyèbkènt a játèkosok teljesìtmènyèt látva, illetve tudva, hogy nincsenek èpkèzláb szèlsővèdőink, de mèg a piacon sem...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs hivatalos datum. Lehetett olvasni szezon kezdetet (marmint kovetkezo), aztan '23 decembert, januart is.zsírosdeszka írta: Mikor lesz a Bernabeu átadása?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mikor lesz a Bernabeu átadása?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nagy formaRealista24 írta: Azt mondja Carlo, Nacho mindenhol tud jatszani, persze legjobban kozepso vedokent szeret, ezert fogja jobb vedoben kezdetni holnap. Aztan röhögött.
mondjuk Nachonál a pont, középen még mindig top szintű
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondja Carlo, Nacho mindenhol tud jatszani, persze legjobban kozepso vedokent szeret, ezert fogja jobb vedoben kezdetni holnap. Aztan röhögött.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema